İçeriğe git

A3 Mü Yoksa Golf Mü ?

- - - - -

• Please log in to reply
Bu başlığa 39 cevap yazılmış

KARAKARTAL

KARAKARTAL
  • Asil Üye
  • 159 Mesaj
  • Araç:1.6 102Hp Trend.
  • Ad Soyad:recep ç.
golften vazgeçemem herhalde.

Cadde16

Cadde16
  • Asil Üye
  • 20 Mesaj
  • Araç:1.6 102Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:Ozan Tüzlen
A3'ün duruşunu sevmiyorum. Bir esprisi yok, keskin hatlara sahip değil, üstelik Golf'ten kalite olarak çok üst düzey olmamasına rağmen fiyatlar arasında uçurum var. Eğer maddi yönden sıkıntınız yoksa ben Rline Golf'ü tercih ederim. Veya tsi 160hp highline Golf'ü. Ama yok o kadar çok bütçem yok diyorsanız yine size tavsiyem 1.4 tsi 122hp highline Golf olur. Zira Golf'te 42.000-45.000 arasında bütçeyle full ve performansı iyi bir araç alabilirsiniz ama A3 için aynı şeyi söyleyemiyorum malesef. Dediğim gibi kalite bakımından arada çok büyük fark da olduğuna inanmıyorum A3 ile Golf arasında.

M.K

M.K
  • Asil Üye
  • 542 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Murat Karataş
Bütçe sıkıntısı olmazsa audi..

Aly

Aly

White One !

• Asil Üye
  • 614 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
Eski Bir A3 kullanıcısı olarak A3 derim..

canede

canede
  • Yeni Üyeler
  • 16 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.
  • Ad Soyad:CAN SALMAN
a3 derim sonuçta audi

fth01

fth01
  • VIP
  • 636 Mesaj
  • Ad Soyad:Fatih
A3, Golf6 ve New Astramız var. Şu an için lider Golf ancak yeni A3 durumu değiştirecektir.

Mickcasey

Mickcasey
  • Asil Üye
  • 30 Mesaj
  • Ad Soyad:Oguz
Golf derım adamlar A3 nerdeyde 32o bmw segmentıne yakın bır fıyattan satıyorlar . En dolu bır a3 fıyatı 90 tl belkı daha ustu parasının hakkı bır araba degıl a4 un muadılı ne oluyor o aman bmw de.

neo23

neo23
  • Asil Üye
  • 110 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.
  • Ad Soyad:murat
Benzer motor teknolojilerini kullanmalarına rağmen Audi TFSİ 1.4 125 hp ile Golf 1.4 Tsi 122 hp arasında inanılmaz bir fiyat farkı var..Yol tutuş, güvenlik, spor sürüş ve vereceği keyif bakımından bu 2 araç arasında öyle dağlar kadar fark olacağını düşünmüyorum...

tokmak

tokmak
  • VIP
  • 690 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:tolga tokmak
en basitinden highline alıncak paraya ve highline'daki o koltuk kalitesi varken veya onun dışındaki pek cok özellik comfortaki bile,daha fazla para verip daha az özellikli arabaya binmek biraz düşündürür bence ki, a3 tek kapı alnır bence ,5 kapısında biraz daha stayşn hava var golfse istenilen şekle girebiliyo:))

Bu mesaj tokmak tarafından düzeltildi. Tarih: 14 Ağustos, 2011 - 23:05

portiexc

portiexc
  • Asil Üye
  • 27 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Barış Biltekin
tabikide golf alırdım, a3 e 70bin tl para vereceğime ikinci el BMW veya Mercedes alırdım...