İçeriğe git

Güncel Vw Fiyat Değişiklikleri

• Please log in to reply
Bu başlığa 285 cevap yazılmış

poyik

poyik
  • Asil Üye
  • 38 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
  • Ad Soyad:İlker Poyraz
VW'lerde 1.000 TL Fiyat indirimine gidildi. Resmi sitede güncel Fiyat listesinden takip edebilirsiniz...

Bilginize..

whiteGolf

whiteGolf
  • Yeni Üyeler
  • 33 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.
  • Ad Soyad:G. AYDIN
ayın 9'unda aracım bayiye geldi ve aynı gün fiyatları düştü.50100 olan highline'ım 48200'e geldi ve 1100 tl de şirket+filo indirimi aldım :) yaba daba duuu

Bu mesaj whiteGolf tarafından düzeltildi. Tarih: 11 Kasım, 2010 - 14:39

tatlisevgi

tatlisevgi
  • Asil Üye
  • 211 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:osman
şanslısın valla.iyi fiyata almışsın.eğer ilk fiyata göre paranı ayarlamışsan aradaki farka bişeyler ekletebilirsin.

Agorwal

Agorwal
  • VIP
  • 480 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Hamdi
1.2TDI polo gelmiş, trendline manuel. 3 silindir motor :)
Şehir içi 4.6, şehir dışı 3.3 yakıt tüketim değerleri var.

whiteGolf

whiteGolf
  • Yeni Üyeler
  • 33 Mesaj

tatlisevgi, 11 Kasım, 2010 - 15:14 hakkında, demiş ki:

şanslısın valla.iyi fiyata almışsın.eğer ilk fiyata göre paranı ayarlamışsan aradaki farka bişeyler ekletebilirsin.

xenon far iyi gider şimdi :)

ati_03

ati_03
  • VIP
  • 625 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Atilla Ö.
fiyat indirimi yapsalar bile yeni araç alacakları en az 3-4 ay bekletiyorlar.ekstra donanımı vs. ile bu süreç 6 aylara kadar çıkabiliyor.bu da müşterinin farklı araçlara yönelmesini sağlıyor.

cagriyaylaci

cagriyaylaci
  • Yeni Üyeler
  • 8 Mesaj
  • Ad Soyad:Ali Çağrı YAYLACI
mesela ben.golf için anlaştık,kapora yatırdım 5 hafta sonra araç gelmedi,subat sonu gelecek diyorlar.şimdi araç da yok.buyur buradan yak.arkadaşlar 1.4tsi highline dsg almalımıyım.onu bulabiliyorum.yoksa dizel dsg octavia mı alayım.kullananlar golf un ne kadar yaktığını yazabilir mi?standart kullanımda

SD3 düzenleme: Lütfen soru sormadan önce forumu araştırın. Golf 6 Tüketim Değerleri

Bu mesaj SD3 tarafından düzeltildi. Tarih: 11 Kasım, 2010 - 22:08

yacikgoz

yacikgoz
  • Asil Üye
  • 112 Mesaj
  • Ad Soyad:YÜKSEL
Bendeki şansa bak ya ben aracı alalı daha 1 hafta oldu. Pes vallaa 3 kuruş indirim alacagız derken dilimizde tüy bitti

ctpolat

ctpolat

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.188 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Tolga P.
Bu indirim sadece Golf'lerde mi yapildi yoksa tüm modellerde mi?

whiteGolf

whiteGolf
  • Yeni Üyeler
  • 33 Mesaj
Peder aracımı almaya gitti hadi hayırlısı :travolta:

ctpolat, 12 Kasım, 2010 - 10:08 hakkında, demiş ki:

Bu indirim sadece Golf'lerde mi yapildi yoksa tüm modellerde mi?

yeni passatta yok sanırım.golf ve poloda gördüm diğerlerine dikkat etmedim

Bu mesaj whiteGolf tarafından düzeltildi. Tarih: 12 Kasım, 2010 - 11:24

ctpolat

ctpolat

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.188 Mesaj
  • Ad Soyad:Tolga P.
Guzel haber o zaman, bayramdan sonra polomuz geliyor da :)

thebe

thebe
  • Yeni Üyeler
  • 7 Mesaj
  • Araç:TSI 255Hp R
  • Ad Soyad:gkhan eren
vw ve audi gurup araçlarda insanı resmen arabadan soğutuyorlar.
Şirkete audi araç alırken binbir zahmetle fiyat verdiler, 3 ayda teslim süresi vardı.
Golf için fiyat verdiler 1 haftadan beri teslim tarihi veremiyorlar. Şimdi dönüp 5-6 ay derlerse de komik olucak tabi.
Neyse indirim indirimdir, faydalanan varsa ne ala..

whiteGolf

whiteGolf
  • Yeni Üyeler
  • 33 Mesaj
şuanda golf için ocaktan önce tarih verebileceklerini sanmıyorum.

Hakan555

Hakan555
  • Asil Üye
  • 170 Mesaj
  • Ad Soyad:Hakan Kara
Golf ü mart ayından önce teslim edemezler.
Türkiye kotasını doldurmuş 2010 için, 2011 sipariş geçecekler en erken martta gelir.

muvaffak

muvaffak
  • Asil Üye
  • 60 Mesaj
  • Ad Soyad:Muvaffak Temel
Geçen gün Ankara'daki bir Doğuş Oto'ya gittimğimde satılıkta olan ve hemen bayram sonrası teslim edilebilecek durumda olan benzinli ve manuel şanzıman golf modellerini gördüm. Hem de 1.900.- TL'na kadar indirimli olarak...

ömer-m

ömer-m
  • VIP
  • 773 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:Ömer Madazlıoğlu

Agorwal, 11 Kasım, 2010 - 15:57 hakkında, demiş ki:

1.2TDI polo gelmiş, trendline manuel. 3 silindir motor :)
Şehir içi 4.6, şehir dışı 3.3 yakıt tüketim değerleri var.

Türkiyeye toplamda 100 civarı araç gelecek ilk etapta Aralık ortası gibi. Bir tanesini babama alacağız inşallah. Bakalım nasıl olacak 1.2 TDi.

whiteGolf

whiteGolf
  • Yeni Üyeler
  • 33 Mesaj
bugün sabaha karşı aracımı teslim almış bulunuyorum arkadaşlar ama henüz süremedim bile :) sadece park için 3 metre felan sürebildim.akşam olsada hemen sürsem :) .en kısa zamanda resimleri paylaşıcam.

Agorwal

Agorwal
  • VIP
  • 480 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Hamdi

ömer-m, 12 Kasım, 2010 - 23:53 hakkında, demiş ki:

Türkiyeye toplamda 100 civarı araç gelecek ilk etapta Aralık ortası gibi. Bir tanesini babama alacağız inşallah. Bakalım nasıl olacak 1.2 TDi.
Güle güle kullanın :) C1 ve 107 nin dizel modellerine denk bir yakıt tüketimi olur. TSI a oranla bedavaya gider gibi duruyor 1.2 TDI :D

Bu mesaj Agorwal tarafından düzeltildi. Tarih: 13 Kasım, 2010 - 14:05

ibram

ibram
  • Yeni Üyeler
  • 7 Mesaj
  • Ad Soyad:ibrahim bircan
arkadaşlar golf 1.6 tdi aracım bir ay oldu gelelı sadece 15 gun bekledım aynız amnda dsg şanzuman lişste fiatı 56200 tl idi ama sıkı pazarlıkla bana 55.500 e verdıler

asilruh

asilruh
  • Asil Üye
  • 68 Mesaj
  • Ad Soyad:ali özkan
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.2006 audi a3 almak için wolswagen servisine gittim (EXPERTİZ İÇİN) orada aklımı çeldiler 40 bin 2006 audiye vereceğine 45 bin o golfe ver dediler şöyle bir baktım golfe aslında golf 5 daha çok hoşuma gidiyordu ama golf 6 da güzelmiş 8 kasımda gittiğimde 122 ps comfortline 45.900 fiata cazip geldi bi gün düşüneyim dedim akşam bizimkiler o kadar para veriyosun diesel al dediler ertesi gün aradım diesel almak istediğii söyledim antalya başaran bayisinde diesel yok marta gelir dediler 8 tane bayii aradım hiç birinde yok en erken 4 aya gelir dediler.kayseride buldum aralık sonu beyaz sunnroof lu highline gelecek dediler bizim araba 40 binden 55 bine çıkverdi . kaporamı verdim beklemeye başladım. ve sizlerle paylaşmak istedim uzun oldu biraz kusura bakmayın...

Bu mesaj asilruh tarafından düzeltildi. Tarih: 22 Kasım, 2010 - 12:46

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj
  • Araç:TDI 90Hp Trend.
  • Ad Soyad:Hamdi K.

asilruh, 22 Kasım, 2010 - 12:43 hakkında, demiş ki:

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.2006 audi a3 almak için wolswagen servisine gittim (EXPERTİZ İÇİN) orada aklımı çeldiler 40 bin 2006 audiye vereceğine 45 bin o golfe ver dediler şöyle bir baktım golfe aslında golf 5 daha çok hoşuma gidiyordu ama golf 6 da güzelmiş 8 kasımda gittiğimde 122 ps comfortline 45.900 fiata cazip geldi bi gün düşüneyim dedim akşam bizimkiler o kadar para veriyosun diesel al dediler ertesi gün aradım diesel almak istediğii söyledim antalya başaran bayisinde diesel yok marta gelir dediler 8 tane bayii aradım hiç birinde yok en erken 4 aya gelir dediler.kayseride buldum aralık sonu beyaz sunnroof lu highline gelecek dediler bizim araba 40 binden 55 bine çıkverdi . kaporamı verdim beklemeye başladım. ve sizlerle paylaşmak istedim uzun oldu biraz kusura bakmayın...

en güzelini yapmışsınız
şimdiden hayırlı olsun, keyifli beklemeler...

golf-35

golf-35
  • Asil Üye
  • 428 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.
  • Ad Soyad:Özgür İyem
Arkadaş ben böyle saçmalık böyle bir ciddiyetsizlik böyle bir kalite dışı bi politika görmedim Allah belanı versin VW Allah belanı versin Doğuş oto..............
ayın 8 inde faturam kesiliyor 9 unda fiyat indirimi yapılıyor ve ben durduk yere 1700 tl fazla para ödedim şerefsizler...aldığım bayide bizim haberimiz olmuyor pat diye indirim yapılıyor diyor. :s13: :s13: :s13:

stolz

stolz
  • Asil Üye
  • 162 Mesaj
  • Ad Soyad:Övünç Erkel

golf-35, 24 Kasım, 2010 - 00:01 hakkında, demiş ki:

Arkadaş ben böyle saçmalık böyle bir ciddiyetsizlik böyle bir kalite dışı bi politika görmedim Allah belanı versin VW Allah belanı versin Doğuş oto..............
ayın 8 inde faturam kesiliyor 9 unda fiyat indirimi yapılıyor ve ben durduk yere 1700 tl fazla para ödedim şerefsizler...aldığım bayide bizim haberimiz olmuyor pat diye indirim yapılıyor diyor. :s13: :s13: :s13:

yalanın da bukdarı bı baynın nasıl haberı olmaz ındırım olcagından ya
adam mı kandırıyolar
cok yazık olmus

züfer

züfer
  • Asil Üye
  • 148 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.
  • Ad Soyad:züfer u.

golf-35, 24 Kasım, 2010 - 00:01 hakkında, demiş ki:

ne kadar küfür etsen az bunlara....

frktokat

frktokat
  • Asil Üye
  • 84 Mesaj
  • Ad Soyad:Ömer Faruk Oğuz
neyi bekliyorsunuz arkadaşlar.araç çok. ben pazartesi doğuş otoyu aradım golf için nezaman getirebilirsiniz dedim, pazarlığımı yaptım. elimizde var dediler. yarın teslim almaya ankaraya gidiyorum:)

parsb

parsb
  • Asil Üye
  • 50 Mesaj
  • Ad Soyad:BİLAL PARS
Arkadaşlar vw sitesinde fiyatlar güncellenmiş. 14 Aralık tarihli. Fakat ben eski fiyatlardan pek haberim olmadığı için hangi modellerde değişiklik olduğunu bilemiyorum. burda bilen varsa paylaşırsanız sevinirim.

bilirkim

bilirkim
  • Asil Üye
  • 49 Mesaj
  • Ad Soyad:Ayhan ŞENTÜRK
Polo da indirim var digerleri eski fiyatlardan devam ediyor

go-suto

go-suto
  • Yeni Üyeler
  • 7 Mesaj
  • Ad Soyad:Mengü O.

parsb, 14 Aralık, 2010 - 19:59 hakkında, demiş ki:

Arkadaşlar vw sitesinde fiyatlar güncellenmiş. 14 Aralık tarihli. Fakat ben eski fiyatlardan pek haberim olmadığı için hangi modellerde değişiklik olduğunu bilemiyorum. burda bilen varsa paylaşırsanız sevinirim.

Golf 1.6 TDI comf DSG aynı

ömer-m

ömer-m
  • VIP
  • 773 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:Ömer Madazlıoğlu
Polo fiyatları indi, sıra Tiguanda....

extreme_oki

extreme_oki
  • Asil Üye
  • 137 Mesaj