İçeriğe git

Güncel Vw Fiyat Değişiklikleri

• Please log in to reply
Bu başlığa 285 cevap yazılmış

letsGOlf

letsGOlf
  • Asil Üye
  • 135 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Yusuf Özşirin

Mesajları Görüntülecitm, 30 Nisan, 2012 - 20:04 hakkında, demiş ki:

Arkadaşlar DSG şanzıman temininde sıkıntı mevcut.Bu sadece Golf için değil diğer modeller içinde geçerli.Zaten DSG araçlar için siparişler kapalı.Siz istesenizde kaparo verip aracı sipariş edemiyorsunuz.1 yıldır Jetta TDI DSG siparişini bekleyenler var.Golf 7' nin DSG ile uzaktan yakından alakası yok.DSG şanzımanlı araç bulunmadığından manuellere indirim yaptılar talep manuele kaysın diye ;) Aradaki fiyat farkı burdan kaynaklanıyor.
İnanç Passat Scirocco da dsg siparişleri açık hatta TAMAŞ'ta showroom da bile var bu araçlar, ayrıca üstteki bilgi yazımda kullandığım ''ve'' iki farklı konuyu birbirine bağlıyor GOLF7 ile dsg'nin alakalı olduğuna dair bir bilgi yok..

citm

citm
  • Asil Üye
  • 166 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:İnanç

Mesajları GörüntüleletsGOlf, 1 Mayıs, 2012 - 12:40 hakkında, demiş ki:

İnanç Passat Scirocco da dsg siparişleri açık hatta TAMAŞ'ta showroom da bile var bu araçlar, ayrıca üstteki bilgi yazımda kullandığım ''ve'' iki farklı konuyu birbirine bağlıyor GOLF7 ile dsg'nin alakalı olduğuna dair bir bilgi yok..

Siparisten kastim ozel siparis ;) yani istedigin renk ve donanimda arac siparis edemiyorsun.Ne bulursan onla yetinmek zorundasin.tamasda ellerinde ki passat muhtemelen 1.4 tsi trendline modeldir.Bu aractan bizdede mevcut.Scirocco ellerinde mevcutsa denk gelmistir size.

letsGOlf

letsGOlf
  • Asil Üye
  • 135 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Yusuf Özşirin

Mesajları Görüntülecitm, 1 Mayıs, 2012 - 13:16 hakkında, demiş ki:

Siparisten kastim ozel siparis ;) yani istedigin renk ve donanimda arac siparis edemiyorsun.Ne bulursan onla yetinmek zorundasin.tamasda ellerinde ki passat muhtemelen 1.4 tsi trendline modeldir.Bu aractan bizdede mevcut.Scirocco ellerinde mevcutsa denk gelmistir size.
Bu durum bence artık VW nun gayet iyi oturtduğu bir satış politikası olarak devam edecek diye düşünüyorum çünkü 2008 ekonomik krizi sonrası arzı azaltıp talebi çoğaltmanın arayışına girildi ve Vw bunu gayet iyi yaptı.yoku satmak herkes için albenili aracı beklerkenki geçen süre hayalini kurmalar verilen yada verilecek olan parayı daha değerli kılma hele birde opsiyon kullanılmışsa yalnız bende var duygusunu yaşatma...diğer taraftan ise kesin satış olarak bir aracı banttan indirme..bu sebepten vw bu saatten sonra bu satışından vazgeçmez

elzesa

elzesa
  • Yeni Üyeler
  • 8 Mesaj
  • Araç:1.6 102Hp Trend.
  • Ad Soyad:murat çelik

Mesajları GörüntüleletsGOlf, 1 Mayıs, 2012 - 13:41 hakkında, demiş ki:

Bu durum bence artık VW nun gayet iyi oturtduğu bir satış politikası olarak devam edecek diye düşünüyorum çünkü 2008 ekonomik krizi sonrası arzı azaltıp talebi çoğaltmanın arayışına girildi ve Vw bunu gayet iyi yaptı.yoku satmak herkes için albenili aracı beklerkenki geçen süre hayalini kurmalar verilen yada verilecek olan parayı daha değerli kılma hele birde opsiyon kullanılmışsa yalnız bende var duygusunu yaşatma...diğer taraftan ise kesin satış olarak bir aracı banttan indirme..bu sebepten vw bu saatten sonra bu satışından vazgeçmez

Tespitlerine katılıyorum.
Ocak-Nisan ayı satışlarında
Renault: 22.993
Vw : 17.426
Fiat : 11.929
Ford : 11.374
Hyundai: 11.370
adet binek araç satışı gerçekleştirmiş.Binek araç satışlarında vw geçtiğimiz yıllarda genelde 4. sıralardayken bu yıl hem rakiplerine göre özellikle düz vites seçeneğinde belirlediği rekabetçi fiyatlarla hem de doğuşun satış stratejisi nedeniyle renault dan sonra 2. en çok satan marka konumuna geldi.

guide.ny

guide.ny
  • Asil Üye
  • 22 Mesaj
  • Araç:TDI 90Hp Trend.
  • Ad Soyad:nuri
Son yapılan istatistik sonuclarına göre dunyada düne kadare en cok satan marka toyota ama su an itibarı ile VW..

hakanate

hakanate
  • Asil Üye
  • 14 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.
  • Ad Soyad:Aykan ÖZCAN
merhaba,
vdf faiz oranlarını 1,04 den 0,99 a düşürmüş...

Ozcanmurathan@yahoo.com

Ozcanmurathan@yahoo.com
  • Yeni Üyeler
  • 1 Mesaj
  • Ad Soyad:Murathan ozcan

Mesajları Görüntülehakanate, 16 Mayıs, 2012 - 07:33 hakkında, demiş ki:

merhaba,
vdf faiz oranlarını 1,04 den 0,99 a düşürmüş...

vw bayilerinden 0 araç alımlarında öyle değil mi ?

songukhu

songukhu
  • Asil Üye
  • 93 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.
  • Ad Soyad:Cihan KIRBIYIK
Ben geçen sene vdf'den 0,92 ile kredi almıştım sanırım.

hakanate

hakanate
  • Asil Üye
  • 14 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.
  • Ad Soyad:Aykan ÖZCAN

Mesajları GörüntüleOzcanmurathan@yahoo.com, 17 Mayıs, 2012 - 21:03 hakkında, demiş ki:

vw bayilerinden 0 araç alımlarında öyle değil mi ?

evet, doğrudur. ben 15 martta sipariş verdiğimde oran 1,09 du.
2 yıl önce arabamı alırken 0,94 ten kredi kullanmıştım.

sisliKIR

sisliKIR
  • Asil Üye
  • 17 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Tahir AKIN
geçen ay 1,14 faiz oranı ile almıştım.
60 aylık kredi ile.
60 aya vurduğunuz zaman ortalama 2-3 bin tl fark ediyor
hak mı adalet mi diyesim var ama birşey yapılabilir mi onu bile bilmiyorum :)

ismet28

ismet28
  • Asil Üye
  • 14 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:İsmet Yıldırım
Konuda bazı mesajlar gördümde dsg , ozel siparis felan artık yok vs. diye 1 ay içinde bizde 1.6 tdı dsg comfort ozel sıparıs verecegiz .s bu durumda yanı forumda yazılanlara bakarsak ozel sıparıs gibi bir sansımız yok mu dsg lerde ?

arkin111

arkin111
  • Yeni Üyeler
  • 8 Mesaj
  • Ad Soyad:arkın öz
Skodada 0.99 a düşmü wv de 1.09 değilmi.Vdf sayfasında 1.09 yazıyor.Kasko vs yaparsan 0.99 diyor.
Bide anlamadığım krediyi veren aynı skodaya daha düşük wv ye daha fazla ne saçma iş.

bugrad

bugrad
  • Asil Üye
  • 103 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Bugra Demirbas

Mesajları Görüntüleismet28, 18 Mayıs, 2012 - 19:13 hakkında, demiş ki:

Konuda bazı mesajlar gördümde dsg , ozel siparis felan artık yok vs. diye 1 ay içinde bizde 1.6 tdı dsg comfort ozel sıparıs verecegiz .s bu durumda yanı forumda yazılanlara bakarsak ozel sıparıs gibi bir sansımız yok mu dsg lerde ?
DSG özel siparişi alan bir bayi bulursanız, hiç düşünmeyin anında sipariş verin. Benim tahminim, listede hala DSG seçeneğinin olması, daha önceden DSG'li sipariş vermiş olanlar olması nedeniyledir.

ismet28

ismet28
  • Asil Üye
  • 14 Mesaj
bugrad ins dsg siparis vardir dedigin gibi yoksa golf hayalim baslamadan bitebilir.

arkin111

arkin111
  • Yeni Üyeler
  • 8 Mesaj
  • Ad Soyad:arkın öz

Mesajları Görüntülearkin111, 18 Mayıs, 2012 - 20:48 hakkında, demiş ki:

Skodada 0.99 a düşmü wv de 1.09 değilmi.Vdf sayfasında 1.09 yazıyor.Kasko vs yaparsan 0.99 diyor.
Bide anlamadığım krediyi veren aynı skodaya daha düşük wv ye daha fazla ne saçma iş.
Varmı bilgisi olan

ismet28

ismet28
  • Asil Üye
  • 14 Mesaj
Afkadaslar bugun avekten biriyle gorustum . Bu dsg sanzimanlarla ilgili bu seneki ozel siparisler durmus. Manuel modellerdede artik ozel siparis alamama durumuna gelmis yakinda manuel kidellerde kapanabilirmis ozel siparislerde. Bayiye standart olarak gelen araclarda 4.5 ay oncesinden kiralama sirketleri tarafindan kiralaniyormus. Ayni bu sekilde soyledi. Ama diger bayilerdeki durum nedir onu bilmiyorum avekten aldigim bilgi bu. Ben sahsen bu ay icerisinde tum bayileri gezecegim ozel siparis alan bulursam alacagim hayirlisiyla bulamazsamda 2.el araca yonelecegim .