İçeriğe git

Güncel Vw Fiyat Değişiklikleri

• Please log in to reply
Bu başlığa 285 cevap yazılmış

YENERYAZGIN

YENERYAZGIN
  • Asil Üye
  • 123 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Yener
160 liktan sonra dizel seni cok pisman eder,bende dsg 160 lik scirocco var ordan biliyorum,varsin uc kurus fazla yaksin bence klasik olacak ama arabaya bastinmi gidecek agbi,dinleme dizelin tirtirini derim ben

ati_03

ati_03
  • VIP
  • 625 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Atilla Ö.
benzin fiyatları böyle olmasa insan GTI ya da R istemiyor değil :iyidusun:

fth01

fth01
  • VIP
  • 636 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Fatih

Mesajları GörüntüleYENERYAZGIN, 1 Nisan, 2011 - 00:25 hakkında, demiş ki:

160 liktan sonra dizel seni cok pisman eder,bende dsg 160 lik scirocco var ordan biliyorum,varsin uc kurus fazla yaksin bence klasik olacak ama arabaya bastinmi gidecek agbi,dinleme dizelin tirtirini derim ben

Abi bendeki mantık da aynı zaten. Golf 7 ye kadar biraz kara geçelim dedim ama yoldan çıkacam sanırım :rolleyes:

YENERYAZGIN

YENERYAZGIN
  • Asil Üye
  • 123 Mesaj
  • Ad Soyad:Yener
Allah hayirlisini nasip etsin

M.K

M.K
  • Asil Üye
  • 542 Mesaj
  • Ad Soyad:Murat Karataş
O kadar kullanıyorsanız ben de dizel almanızı öneririm, bir de mısırpıskülü beji alayın bence. Temizlik derdi başa bela...

fth01

fth01
  • VIP
  • 636 Mesaj

Mesajları GörüntüleM.K, 1 Nisan, 2011 - 07:45 hakkında, demiş ki:

O kadar kullanıyorsanız ben de dizel almanızı öneririm, bir de mısırpıskülü beji alayın bence. Temizlik derdi başa bela...

Olsun Murat ya önceki siyahtı bu da bej olsun. Sağlam iş yapan tanıdık firmalar var normalde de araçların temizlik işiyle onlar ilgileniyor. Söyletmezler bile. :oke:

süleyman divrik

süleyman divrik
  • Asil Üye
  • 65 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.
  • Ad Soyad:süleyman divrk

Mesajları GörüntülewhiteGolf, 11 Kasım, 2010 - 14:37 hakkında, demiş ki:

ayın 9'unda aracım bayiye geldi ve aynı gün fiyatları düştü.50100 olan highline'ım 48200'e geldi ve 1100 tl de şirket+filo indirimi aldım :) yaba daba duuu

şanslısın valla :rolleyes:

Bir_ihtimaL

Bir_ihtimaL
  • Asil Üye
  • 29 Mesaj
  • Ad Soyad:C. G.
Arkadaş bu nedir yaa.. Araç gelmeden 3. kez zam geldi!!

ati_03

ati_03
  • VIP
  • 625 Mesaj
  • Ad Soyad:Atilla Ö.
golf bluemotion 53 bin tl yazıyordu sitede. :iyidusun:

fth01

fth01
  • VIP
  • 636 Mesaj
Polo'da da aynı durum söz konusu. Ömer görürse bilgilendirecektir bizi bu konuda.

MATRAKSHAVAN

MATRAKSHAVAN
  • Asil Üye
  • 25 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:matraks havan
Bu nedir kardeşim 1 nisan itibariyle alacağım golfün fiyatı 54.800 olmuş. 2010 sonunda 52 idi şimdi böyle. doğuş oto yaptı yapacağını yine yazıklar olsun yani. neyse artık başka araçlara bakma zamanı geldi.

ömer-m

ömer-m
  • VIP
  • 773 Mesaj
  • Ad Soyad:Ömer Madazlıoğlu

Mesajları Görüntülefth01, 2 Nisan, 2011 - 00:13 hakkında, demiş ki:

Polo'da da aynı durum söz konusu. Ömer görürse bilgilendirecektir bizi bu konuda.

Polo ve Golf Bluemotion'lar yolda. Doğrudur.

Bu araçlar şimdiye kadar Passat, CC ve Tiguan araçlardaki gibi BMT yani Bluemotion Technology değil. Yani bizim tabirle çakma değil, hakiki Bluemotion. Çok ciddi anlamda düşük emisyon değerleri ve yakıt tüketimleri var.

Araçlar aslında temel olarak trendline donanımına yakın olacak ama ekstra ekipmanlara da sahip olacak. Asıl işlevleri ise fren enerjisi kazanımına ve düşük emisyon ve tüketim için ayrıca geliştirilmiş aerodinamik tasarımlara sahip olmaları.

Misal verecek olursak, Polo Bluemotion'da ön ızgara tamamen kapalı, arkada spoiler var, ekstra hafifletilmiş jantlar var. Aslında araç Trendline donanımına sahip gibi görünüyor (RCD-210 teyp olması gibi) ama araçta kol dayama, ön sis farları gibi özellikleri de var.

nizamavci

nizamavci
  • Asil Üye
  • 45 Mesaj
  • Ad Soyad:Nizmettin AVCI

Mesajları GörüntüleMATRAKSHAVAN, 2 Nisan, 2011 - 11:27 hakkında, demiş ki:

Bu nedir kardeşim 1 nisan itibariyle alacağım golfün fiyatı 54.800 olmuş. 2010 sonunda 52 idi şimdi böyle. doğuş oto yaptı yapacağını yine yazıklar olsun yani. neyse artık başka araçlara bakma zamanı geldi.

valla ben siparişi iptal ettim..bugün nissaan qashqai aldım.. hafta içi teslim..

gokhan1300

gokhan1300
  • Asil Üye
  • 124 Mesaj
  • Ad Soyad:Gokhan

Mesajları Görüntülenizamavci, 2 Nisan, 2011 - 21:17 hakkında, demiş ki:

valla ben siparişi iptal ettim..bugün nissaan qashqai aldım.. hafta içi teslim..

Hayırlısı olsun.Ben siparişi iptal etmedim.Kısmetse 25-26 Nisan gibi almayı umuyorum.

Mesajları Görüntüleömer-m, 2 Nisan, 2011 - 18:09 hakkında, demiş ki:

Polo ve Golf Bluemotion'lar yolda. Doğrudur.

Bu araçlar şimdiye kadar Passat, CC ve Tiguan araçlardaki gibi BMT yani Bluemotion Technology değil. Yani bizim tabirle çakma değil, hakiki Bluemotion. Çok ciddi anlamda düşük emisyon değerleri ve yakıt tüketimleri var.

Araçlar aslında temel olarak trendline donanımına yakın olacak ama ekstra ekipmanlara da sahip olacak. Asıl işlevleri ise fren enerjisi kazanımına ve düşük emisyon ve tüketim için ayrıca geliştirilmiş aerodinamik tasarımlara sahip olmaları.

Misal verecek olursak, Polo Bluemotion'da ön ızgara tamamen kapalı, arkada spoiler var, ekstra hafifletilmiş jantlar var. Aslında araç Trendline donanımına sahip gibi görünüyor (RCD-210 teyp olması gibi) ama araçta kol dayama, ön sis farları gibi özellikleri de var.

Ömer bu bluemotionlar TSI olacak değil mi?

nizamavci

nizamavci
  • Asil Üye
  • 45 Mesaj

Mesajları Görüntülegokhan1300, 4 Nisan, 2011 - 15:21 hakkında, demiş ki:

Hayırlısı olsun.Ben siparişi iptal etmedim.Kısmetse 25-26 Nisan gibi almayı umuyorum.

teşekkürler..sizinkide hayırlı olsun..valla ben ocakta sipariş verdim.. sunroof ve biexoen far eklettim.. ilk başta teslim nisan sonuydu, sonra mayıs sonu oldu en son haziran sonu dendi..birde zamlar üstüste gelince siparişi iptal ettim..

gokhan1300

gokhan1300
  • Asil Üye
  • 124 Mesaj

Mesajları Görüntülenizamavci, 4 Nisan, 2011 - 15:23 hakkında, demiş ki:

teşekkürler..sizinkide hayırlı olsun..valla ben ocakta sipariş verdim.. sunroof ve biexoen far eklettim.. ilk başta teslim nisan sonuydu, sonra mayıs sonu oldu en son haziran sonu dendi..birde zamlar üstüste gelince siparişi iptal ettim..

standart Highline TDI beyaz Şubatta sipariş ettim.Teslim süresi ile ilgili ciddi bir öteleme yok.

ufuk

ufuk
  • Asil Üye
  • 154 Mesaj
  • Ad Soyad:ufuk yükselmiş
toplam nekadar beklemiş olacaksınız? ben standart tdi dsg highline+ bluetooth için 6 ay bekledim

nizamavci

nizamavci
  • Asil Üye
  • 45 Mesaj
Standart teslimde sorun yok zaten, 60milyar verdigim bı araca birkaç şey ilave edince böyle oldu.. Hayırlısı bakalım. Ayrıca sizin araç otomatik mı?

Bu mesaj nizamavci tarafından düzeltildi. Tarih: 4 Nisan, 2011 - 16:16

gokhan1300

gokhan1300
  • Asil Üye
  • 124 Mesaj

Mesajları Görüntüleufuk, 4 Nisan, 2011 - 16:13 hakkında, demiş ki:

toplam nekadar beklemiş olacaksınız? ben standart tdi dsg highline+ bluetooth için 6 ay bekledim

Araç daha önce siparişi geçilmiş bir araç,sadece rengi değiştirildi.
25 Nisan'da gelirse 2.5 ayda teslim almış olacağım.

Mesajları Görüntülenizamavci, 4 Nisan, 2011 - 16:14 hakkında, demiş ki:

Standart teslimde sorun yok zaten, 60milyar verdigim bı araca birkaç şey ilave edince böyle oldu.. Hayırlısı bakalım. Ayrıca sizin araç otomatik mı?

DSG farkı 6000 TL olduğu için mecburen manuel.

zortay

zortay
  • Asil Üye
  • 18 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.
  • Ad Soyad:AHMET Z.
Doymamış (doğuş) adam olmaz....

fth01

fth01
  • VIP
  • 636 Mesaj
Euro'daki düşüşle beraber zamları geri almışlar. Highline için hemen hemen 1000 TL'lik bir indirim olmuş. Yeni alacaklara duyurulur.

Bu mesaj fth01 tarafından düzeltildi. Tarih: 8 Nisan, 2011 - 23:04

Murat Diker

Murat Diker
  • Asil Üye
  • 89 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.
  • Ad Soyad:Murat Diker
Evet fiyatlar iyi gerilemiş.
http://binekarac.vw....at_listesi/golf

Bir_ihtimaL

Bir_ihtimaL
  • Asil Üye
  • 29 Mesaj
  • Ad Soyad:C. G.

Mesajları Görüntülegokhan1300, 4 Nisan, 2011 - 15:21 hakkında, demiş ki:

Hocam sizin araç hayırlısı ile kaçıncı hafta teslimi olacak?
Bende 17.hafta teslimi olarak aracımı bu ay bekliyorum da..

Bariskkm

Bariskkm

Barış Ünlü

• VIP
  • 2.037 Mesaj
  • Ad Soyad:Baris Ünlü
Baya düşmüş dediğiniz, ağustostaki fiyatlardan halen yüksek!

fth01

fth01
  • VIP
  • 636 Mesaj

Mesajları GörüntüleBariskkm, 9 Nisan, 2011 - 20:19 hakkında, demiş ki:

Baya düşmüş dediğiniz, ağustostaki fiyatlardan halen yüksek!

Barış otomobil piyasası sonuçta bu. Fiyatları sabit tutmak gibi bir şey söz konusu olabilir mi sence, hele ki distrübütör doğuş ise ? Ağustosun üzerinden 8 ay geçmiş...

Bariskkm

Bariskkm

Barış Ünlü

• VIP
  • 2.037 Mesaj
  • Ad Soyad:Baris Ünlü

Mesajları Görüntülefth01, 10 Nisan, 2011 - 11:49 hakkında, demiş ki:

Barış otomobil piyasası sonuçta bu. Fiyatları sabit tutmak gibi bir şey söz konusu olabilir mi sence, hele ki distrübütör doğuş ise ? Ağustosun üzerinden 8 ay geçmiş...

Abi, fiyatın en düşük zamanı yıl başına doğru olan zamanlar oluyor. Onun dıuşındaki indirimler sadece pazarlama gibime geliyor. O sebeple böyle dedim. Fiyatın düşmüş hali, Hala ağustostan pahalı, ama 11. ayın sonuna doğru olan indirimde, fiyatlar gerçekten 1000 TL ye yakın inmişti.

fth01

fth01
  • VIP
  • 636 Mesaj

Mesajları GörüntüleBariskkm, 10 Nisan, 2011 - 11:56 hakkında, demiş ki:

Abi, fiyatın en düşük zamanı yıl başına doğru olan zamanlar oluyor. Onun dıuşındaki indirimler sadece pazarlama gibime geliyor. O sebeple böyle dedim. Fiyatın düşmüş hali, Hala ağustostan pahalı, ama 11. ayın sonuna doğru olan indirimde, fiyatlar gerçekten 1000 TL ye yakın inmişti.

Tabi orası öyle de en azından arka arkaya gelen son 2 zammı geri almış oldular. Eğer euro düşme eğilimi göstermeseydi bunu da yapmazlardı. Kasım-Aralık kampanyaları her markada güzel ama Vw'de araç bulmak sıkıntı işte :rolleyes: Çok ince hesap yapıp 2.5-3 ay öncesinden sipariş etmek lazım, ama o arada yoğunluktan sarkamaya kurban da gidebilir araç. O zaman o hesapta tutmaz :rolleyes: Dövizi, borsayı takip etmek gibi oldu bu iş :s3: Trendline modellerinde sıkıntı yok ama tdi ve tsi highline için temin hadi deyince olmuyor.

hkaya

hkaya
  • Asil Üye
  • 97 Mesaj
  • Araç:1.6 102Hp Trend.
  • Ad Soyad:Hüseyin Kaya
En cok 1.6 102 ps in fiyati dusmus 1600 tl dusmus.

gokhan1300

gokhan1300
  • Asil Üye
  • 124 Mesaj

Mesajları GörüntüleBir_ihtimaL, 9 Nisan, 2011 - 19:18 hakkında, demiş ki:

Hocam sizin araç hayırlısı ile kaçıncı hafta teslimi olacak?
Bende 17.hafta teslimi olarak aracımı bu ay bekliyorum da..

Ay sonu yada en geç Mayıs başı teslim almayı umuyorum.

Siyah

Siyah
  • Asil Üye
  • 15 Mesaj
  • Ad Soyad:A.Acar
Şuraya çiziyorum;

Yılsonunda VW nin özellikle C segmentinde fiyatların artacağını hiç snamıyorum, zira çok yüksek fiyatlarla kayda değer alternatifler olmadan gidiyorlar dı... VW geçen yıldan daha fazla satabilir, ancak bu fiyatlarla kesinlikle pazar payı düşecektir. Yeni Focus, Yeni C4, Yeni Megane, 508, C5, Astra gibi modeller bu kadar fahiş fiyat farkı karşısında pazar almayı başaracaklardır... Bunun neticesi bence şudur ki; bugünki fiyat düzeyleri baz alınırsa ve döviz kurlarında anormal değişiklikler olmayacağı varsayılırsa, VW'nin en çok satılan gruğtaki otomobillerinin fiyatları daha fazla yükselmez, düşer...