arkadaşlar aracımı altur otodan almıştım. aldıktan sonra arka tamponda boya atmaları oldu ve çorap söküğü gibi devam etti. bunun için gittim ve boyatılcağını söylediler, eyvallah dedim boyandı...
1 ay sonra felan tam kafam rahatladı derken bu sefer aynı yerden aynı hata devam etti ve ek olarak ön tampondaki verniklerde de kısmen atmalar oldu.
(kesinlikle vuruk, sürtme, taş sekmesi vb bişey yok.!)
bu sefer tamponun komple değişmesini talep ettim, haliyle bu durumu müdürle konuşmam gerektiğini söylediler
servis müdürü ile diyaloğa girdim, sanki ben aracı o vatandaşa satmışım gibi laflar kullanarak beni bi şekilde ekarte etmeye çalıştı...
Aracı alırkende sunrooflu istedim 4 ay sorna geliceğini söylediler, ne hikmetse bi hafta dolmadan sunroof lu araclar firmanın önünde dans ediyodu resmen =)
ALTUR otomotiv in yaklaşımından hiç memnun değilim arkadaşlar. ne satış ne de satış sonrası destek ve güleryüz...
BU benim şahsi fikrimdir, tamamen bilgilendirme amaçlıdır...
Altur Oto Ile Ilgili Sıkıntı...
Başlatan:
gc7
, 22 Kas, 2010 - 15:33
Tarih : 22 Kasım, 2010 - 15:33
Tarih : 22 Kasım, 2010 - 15:40
satın aldığınız otomobilin garantisi mavcut.Boya sı attığı için tamponu değiştirmezler (En azından siz talep ettiğiniz için)
Bırakın boyasınlar (Boyanan yerde tekrar atık meydana geldi ise iş tekrarına girer ve tekrar boyamak zorundalar)
Etti 2..Eğer tekrar atma yaşarsan mecburen siz talep etmesenizde değişecekler o tamponu:)
Bırakın boyasınlar (Boyanan yerde tekrar atık meydana geldi ise iş tekrarına girer ve tekrar boyamak zorundalar)
Etti 2..Eğer tekrar atma yaşarsan mecburen siz talep etmesenizde değişecekler o tamponu:)
Tarih : 22 Kasım, 2010 - 15:47
aynı sorun 3 kez olursa (sizin veya yapay bir etki dışında) arızalı kısmı değişmeleri gereklidir.
Tarih : 23 Kasım, 2010 - 16:43
boya atması cok aşırı derecede ilerlerse götürürüm ama şimdi onların yüzünü şeytan görsün diyorum =)
Tarih : 23 Kasım, 2010 - 16:52
doğuş oto ya şikayette bulun nede olsa türkiye disbiritörü onlar hem bayii ye ikazda bulunur hemde parçanı değiştiriler onlarında bayi puanı düşer!!!
Tarih : 23 Kasım, 2010 - 16:59
Tarih : 23 Kasım, 2010 - 17:09
Boyada böyle bir atma durumu neden oluyor ki acaba? Yani ilk defa duydum böyle bir şikayet golf 6 için? Neymiş sebep? Bu arada son zamanda duyduğum şikayetlerin hepsi Altur'la ilgili nedense? Servisle ilgili belli ki bir sıkıntı var.
Tarih : 23 Kasım, 2010 - 17:44
Neden boyanın yada verniğin attığını söyledilermi ?
Başka bayidede yaptırabilirsin şikayetlerini Altur şart değil.
Altur vw bayiliğini hakedecek kurumsal yapıda değil. Yönetim değişmedikçede olacağını sanmıyorum.
İkili ilişkilere istinaden alınmış bir bayilik. Şikayet edenleri mahkemeye vermek gibide bir güzel esnaflık huylarıda var
Başka bayidede yaptırabilirsin şikayetlerini Altur şart değil.
Altur vw bayiliğini hakedecek kurumsal yapıda değil. Yönetim değişmedikçede olacağını sanmıyorum.
İkili ilişkilere istinaden alınmış bir bayilik. Şikayet edenleri mahkemeye vermek gibide bir güzel esnaflık huylarıda var
Tarih : 23 Kasım, 2010 - 19:24
Boya ve vernik atma nedeni ile herhangi bir bilgi verilmedi. sadece bana bu şekilde iletildi, tamam boyarız.
Boyandı fakat tekrar aynı yerde aynı sorunla karşılaştık ve ön tampon verniği soyuldu. Yıkamadan desek, yıkadığım yer kendimin sayılır ki (bir sorun olsa tamponun her yerinde aynı sıkıntı meydana gelir...)
Ben muhtemelen, astarların eksik atıldığını düşünüyorum.
Yoksa ilk defa böyle bişii başıma geliyo...
Lütfen altura yüklenmeyelim, Belki bütün suc BİZ dedir
Boyandı fakat tekrar aynı yerde aynı sorunla karşılaştık ve ön tampon verniği soyuldu. Yıkamadan desek, yıkadığım yer kendimin sayılır ki (bir sorun olsa tamponun her yerinde aynı sıkıntı meydana gelir...)
Ben muhtemelen, astarların eksik atıldığını düşünüyorum.
Yoksa ilk defa böyle bişii başıma geliyo...
Lütfen altura yüklenmeyelim, Belki bütün suc BİZ dedir
Tarih : 23 Kasım, 2010 - 19:41
Niye kızıyoruzki adamlara belki tır dan indiricek adam yoktur çizilmiştir.
Onu güzel boyayacak malzemeleri yoktur gariplerin yerli vernik atmışlardır
Fırınları yoktur belki
Çık sıkıştırma boyuyamıyorlar diye yüzlerine vurma Auto King e götür bari
Gökhan beyaz arabada vernik olmaz, vernik boyaya katılır.
Onu güzel boyayacak malzemeleri yoktur gariplerin yerli vernik atmışlardır
Fırınları yoktur belki
Çık sıkıştırma boyuyamıyorlar diye yüzlerine vurma Auto King e götür bari
Gökhan beyaz arabada vernik olmaz, vernik boyaya katılır.
Tarih : 23 Kasım, 2010 - 20:05
Valla hakancım tamponlar benim bildiğim bu şekilde boyanır.
bi kaç astar aşamasından sonra boya ve boyadan sonra üstüne vernik...
Ama bariz vernik kalkmıştı =) hatta avekten arkadaşların hepsi bile vernik demişlerdi.
ALTURUN SUÇU NE
bi kaç astar aşamasından sonra boya ve boyadan sonra üstüne vernik...
Ama bariz vernik kalkmıştı =) hatta avekten arkadaşların hepsi bile vernik demişlerdi.
ALTURUN SUÇU NE
Tarih : 23 Kasım, 2010 - 20:07
50.000 TL öde boyası atsın.... ne ala muhallaaa
) o tampon daha önce boyanmış olabilir... genelde yaşanan sonradan boyanan parçada atmalar tanzikli sudan dolayı atma yaşanabiliyor... ama sıfır araç az buz değil ödenen para... kafayı yememek elde değildir her halde ?
geçmiş olsun....
geçmiş olsun....
Bu mesaj poyik tarafından düzeltildi. Tarih: 23 Kasım, 2010 - 20:08
Tarih : 23 Kasım, 2010 - 20:15
Araban beyaz değilmi ?
Opak renklerin üzerinde metalik renklerdeki gibi ekstra bi vernik tabakası olmaz diye biliyorum.
Opaklarda vernik boyanın içine katılır.
Metaliklerde ise boyadan sonra bide vernik atılır. Hatta mesela gümüş gri aracın verniği ayrıdır.
İyi bi bakmak lazım beyazda vernik nasıl atıyor. Resimleri ekleyebilirmisin ?
Oradan tırnağınla bi parça alsana şeffafmı ?
Opak renklerin üzerinde metalik renklerdeki gibi ekstra bi vernik tabakası olmaz diye biliyorum.
Opaklarda vernik boyanın içine katılır.
Metaliklerde ise boyadan sonra bide vernik atılır. Hatta mesela gümüş gri aracın verniği ayrıdır.
İyi bi bakmak lazım beyazda vernik nasıl atıyor. Resimleri ekleyebilirmisin ?
Oradan tırnağınla bi parça alsana şeffafmı ?
Tarih : 23 Kasım, 2010 - 20:21
en üst tabaka şeffaf, zaten çok dikkatli bi şekilde bakılmadığı müddetçe hiç belli olmuyo...
ön tarafı hallettik sayılır ama arka kısım için aracımı Avek oto ya götürdüğüm zaman danışmanımla konuşucam bu konuyu, tamam derlerse kendileri yapsınlar ALTURA yansıtsınlar artık ...
ön tarafı hallettik sayılır ama arka kısım için aracımı Avek oto ya götürdüğüm zaman danışmanımla konuşucam bu konuyu, tamam derlerse kendileri yapsınlar ALTURA yansıtsınlar artık ...
Tarih : 23 Kasım, 2010 - 20:33
Avek e bırakınca bi haber ver bene bi göreyim.
Kıvırcık Murat avektemi hala. Hasar danışmanı.
Kıvırcık Murat avektemi hala. Hasar danışmanı.
Tarih : 24 Kasım, 2010 - 00:16
aynı durum benimde basıma geldi aracı aldıktan 1-2 ay sonra avekte boyandı.tamponda bir malzeme var boyanın tutunmasını saglıyor sorun orda.eger tamponunuzu sadece atan yerini boyadıalrsa tekrar atabilir komple boyanması lazım..
Tarih : 24 Kasım, 2010 - 00:20
Geçmiş olsun Gökhan abi inş düzelir....
Tarih : 24 Kasım, 2010 - 01:16

Benim araçta sürtme sonrası kalan bir çatlak var, ancak çatlak içeride, dış kısımdaki vernik zarar görmemiş yağ gibi. Bir çok opak boya'da vernik boyanın içerisine katılıyor ancak yeni araçlarda opak boyaların üstünde de vernik tabakası mevcut.
Tarih : 26 Kasım, 2010 - 09:42
eger dusunursenı uzak gelmezse anadolu yakasında erel var cok memnunum ozellıkle servıs kısmındakı sorumlularla aram cok ıyıdır onlarla gorusebılırısınız
ayrıca yukarda bı msjda doğuşoto ya sıkayette bulunun demıs bır arkadas kesınlıkle katılıyorum herzaman bı yerın bı ustu vardır oraya yapcagınız sıkayet sızın ıcın daha ıyı olcaktır
cok gecmıs olsun umarım en kısa surede kurtulursunuz sorundan
ayrıca yukarda bı msjda doğuşoto ya sıkayette bulunun demıs bır arkadas kesınlıkle katılıyorum herzaman bı yerın bı ustu vardır oraya yapcagınız sıkayet sızın ıcın daha ıyı olcaktır
cok gecmıs olsun umarım en kısa surede kurtulursunuz sorundan
Tarih : 18 Aralık, 2010 - 23:50
Alturdan bir kötü tecrübe de bizden.. Bir arkadaş 2.el bir araba bulmuş. Aracı servise göstermek istemiş. Araç sahipleri altur bize yakın oraya gidelim demişler. Tabii Altur o kişilerin tanıdığı, araca bakmışlar sorun yok denmiş ve hatta ücret de almamışlar tanıdık oldukları için. Sonradan tahmin ettiğiniz üzere aracın çamurluk ve tampon boyalı çıkmış. Tabi ücret almayıp kayıda da girmedikleri için hiçbir şey talep edilemedi. Şahsen ben Altur'un önünden dahi geçmeyi düşünmem bu olaydan dolayı.

En üste git