http://www.volkswage...66eb014@image05
ole gezınırken gordum...belkı gormeyen arkadaslar vardır dıye forumda paylasayım dedım...su karara vardım ıyıkıde turkıyede yok...
Golf Variant
Başlatan:
CZZ
, 24 Kas, 2010 - 01:08
Tarih : 24 Kasım, 2010 - 01:08
Tarih : 24 Kasım, 2010 - 09:33
golf5 ve jetta varian ile aynı arka kısım
zaten ben ozaman da sevmemiştim ilginç gelmişti.
sanırım alman plakalı bir araç gördüm yolda
çok kısa bi süre olduğu için dikkat etmedim.
zaten iç kısıma bakarsanız ön konsol tamam yeni ama kapı içleri golf5 gibi
zaten ben ozaman da sevmemiştim ilginç gelmişti.
sanırım alman plakalı bir araç gördüm yolda
zaten iç kısıma bakarsanız ön konsol tamam yeni ama kapı içleri golf5 gibi
Bu mesaj hamdika tarafından düzeltildi. Tarih: 24 Kasım, 2010 - 09:34
Tarih : 24 Kasım, 2010 - 09:56
resimlerde degil ama videosu fena degil.
Tarih : 24 Kasım, 2010 - 11:44
Ben 2 yıl kadar station wagon araç kullanmış olup bu tür araçlara hep sempatiyle yaklaşmışımdır. Arkadaşlar zaten bunu alan kişi performansını ve stilini ön planda tutarak satın almıyor, işlevsel olarak inanılmaz derecede iyiler ve dikkatimi çeken bir diğer nokta ise aynı arabanın station wagon modelleri yalıtım ve konfor konusunda aynı arabanın sedan ve hatchback modellerine göre daha iyi durumda oluyorlar. Her kurtlu bulgurun bir kör alıcısı olur demişler. Kurtlu bulgur da değil bu, gayet yol tutuşu iyi bagajı büyük bir golf. Golf tutkunu olup 3 çocuk babası olan biri düşünebilir.
Tarih : 24 Kasım, 2010 - 11:53
şimdi deyil ama ileride çoluk çocuk oldumu neden olmasın.sahibinden.com dahi bakabildigim tek araç daha donanımlı golf ler başka araç düşünemiyorum.
Tarih : 24 Kasım, 2010 - 11:55
Elrohir, 24 Kasım, 2010 - 11:44 hakkında, demiş ki:
Ben 2 yıl kadar station wagon araç kullanmış olup bu tür araçlara hep sempatiyle yaklaşmışımdır. Arkadaşlar zaten bunu alan kişi performansını ve stilini ön planda tutarak satın almıyor, işlevsel olarak inanılmaz derecede iyiler ve dikkatimi çeken bir diğer nokta ise aynı arabanın station wagon modelleri yalıtım ve konfor konusunda aynı arabanın sedan ve hatchback modellerine göre daha iyi durumda oluyorlar. Her kurtlu bulgurun bir kör alıcısı olur demişler. Kurtlu bulgur da değil bu, gayet yol tutuşu iyi bagajı büyük bir golf. Golf tutkunu olup 3 çocuk babası olan biri düşünebilir.
emre ben de çok uzun yıllar staion arabaya bindim gına geldi
senin sempatin nasıl var hala anlamadım
Tarih : 24 Kasım, 2010 - 12:49
Tarih : 27 Kasım, 2010 - 12:41
Bir yerde 19 jantlısını görmüştüm, hiç de fena değildi, bir de Audi Allroad, Volvo XC70 veya eski Subaru Forester gibi bir versiyonunu çıkarsınlar bence.
Tarih : 29 Kasım, 2010 - 00:23
amerika da bol bol bulabilirsiniz zira orda jetta wagon olarak geciyor..
beyza 19 degil ama 18 bilbaolu gormeni tavsiye ederim kesinlikle bayılacaksın
beyza 19 degil ama 18 bilbaolu gormeni tavsiye ederim kesinlikle bayılacaksın
Bu mesaj icecube tarafından düzeltildi. Tarih: 29 Kasım, 2010 - 00:24
Tarih : 29 Kasım, 2010 - 01:00
golfe variant yakıstıramıyorum malesef hatta görünce sinirlerim zıplıyor bu arac hb o kadar kardesim
Tarih : 29 Kasım, 2010 - 01:03
Arkası çok kötü ...uzak doğu arabaları kia gibi görünüyo....
Tarih : 14 Şubat, 2011 - 18:50
Golf 6 variant kullanicisi olarak uzuntu ile okudum mesajlarinizi 
Acikcasi ihtiyacim dogrultusunda station araba almak istedim, seceneklerin icinde en uygun ve gonlume uyan Golf oldu. Bu arada cam tavan'da bu fikrimde bayagi etkili olmustu...
Tabiki sizi anlayabiliyorum cunku Tr'de station arabayi cok sevmiyoruz. Ama avrupada is biraz farkli, sedan araba en az tutulan model. Station ve hatcbackler cok daha fazla tercih ediliyor...
Acikcasi ihtiyacim dogrultusunda station araba almak istedim, seceneklerin icinde en uygun ve gonlume uyan Golf oldu. Bu arada cam tavan'da bu fikrimde bayagi etkili olmustu...
Tabiki sizi anlayabiliyorum cunku Tr'de station arabayi cok sevmiyoruz. Ama avrupada is biraz farkli, sedan araba en az tutulan model. Station ve hatcbackler cok daha fazla tercih ediliyor...
Tarih : 14 Şubat, 2011 - 19:56
aynen oyle golf e yakışmıyor ya stationbagaj 
arkadaşlar bu arada dikkatinizi çektimi linkteki resimlrde verilen golf un plaka aydınlatmaları orjinal led beyaz bmw yeni kaasalardaki gibi bizimki neden oyle değil
arkadaşlar bu arada dikkatinizi çektimi linkteki resimlrde verilen golf un plaka aydınlatmaları orjinal led beyaz bmw yeni kaasalardaki gibi bizimki neden oyle değil
Bu mesaj undeath324 tarafından düzeltildi. Tarih: 14 Şubat, 2011 - 19:58
Tarih : 15 Şubat, 2011 - 00:40
niye yakısmasın ki bence gayet iyi yakısıyor ki kullanan da varmıs bakın kisiden kisiye degisir ihtiyaclara gore..ozman çeki demiride yakısmıyor bizde gore ama almanyada bircok golfte yada vw aracında ceki demiri mevcut yada takıyorlar demekki ihtiyac var
Tarih : 15 Şubat, 2011 - 00:46
undeath324, 14 Şubat, 2011 - 19:56 hakkında, demiş ki:
aynen oyle golf e yakışmıyor ya stationbagaj 
Tarih : 15 Şubat, 2011 - 00:50
kızın dişlerine tel lazım yoksa yazık olur güzelliğe

En üste git