Yeni Jetta Fiyatlari Açiklandi
Başlatan:
galtee
, 15 Ara, 2010 - 21:51
Tarih : 15 Aralık, 2010 - 21:51
Uzunca zamandır beklenen fiyatlar bugün açıklandı. Golfe göre fiyatlar yüksek gözüküyor. Araç hakkındaki yorumlarınızı beklerim.
http://binekarac.vw....del/jetta/fiyat
http://binekarac.vw....del/jetta/fiyat
Tarih : 15 Aralık, 2010 - 22:02
İlk partide gelecek olan araçların fiyatları bu fiyatlardan daha farklı olacak, çünkü standart donanımda olması gereken bazı özellikler yok veya standart olmayan ekipmanlar var. Misal comfortline araçlarda iç görüş paketi, coming-leaving home, yağmur sensörü, kararan dikiz aynası gibi özellikler yok ancak araçlarda 17'' jantlar ve spor süspansiyon var.
Tarih : 15 Aralık, 2010 - 22:04
17 jant standart mı???
fiyatlarda bana uygun geldi sonucta sedana rac alıyosunuz bu arada arka diz mesafesi ciddi sekilde artmıs 6 cm di yanlıs hatırlamıyorsam
suan bakıyorum oo 17 jant standart rns 310 standart ne yapsak siparisi iptal edip jettaya mı gecsek donanımlar cok iyi ya esp manuelde de standart gozukuyor..bence bu arac ucuz bile golfe gore
fiyatlarda bana uygun geldi sonucta sedana rac alıyosunuz bu arada arka diz mesafesi ciddi sekilde artmıs 6 cm di yanlıs hatırlamıyorsam
suan bakıyorum oo 17 jant standart rns 310 standart ne yapsak siparisi iptal edip jettaya mı gecsek donanımlar cok iyi ya esp manuelde de standart gozukuyor..bence bu arac ucuz bile golfe gore
Bu mesaj icecube tarafından düzeltildi. Tarih: 15 Aralık, 2010 - 22:09
Tarih : 15 Aralık, 2010 - 22:16
Benim dikkatimi,özellikle benzinli motor seçenekleri çekti.Acaba neden 1.4 122hp ve 160 hp lik seçenekler yok jetta da.Bu vw 'nin yeni bir stratejisi mi olacak ne dersiniz?
Tarih : 15 Aralık, 2010 - 22:23
Güzel fiyatlar ve aksesuarla var.
Tipide gözüme zamanla güzel gelir inşallah
Tipide gözüme zamanla güzel gelir inşallah
Tarih : 15 Aralık, 2010 - 22:28
ewet..katılıyorum golf ten ucuz...özelikler çok ii.(.ESP standart.....
)
Tarih : 15 Aralık, 2010 - 22:34
benim üzerinde çok şaşırdığım bir sedan araç nasıl olurda 1.2 motor üretilir.bu vosvos kafayı yedi iyice hayır alman olmasa bişey demicem de alman olması işi iyice garip kılıyor..
Tarih : 15 Aralık, 2010 - 22:48
benzınlı motorda dsg secenegı neden sunmuyorlar acaba?
tsı ve dsg nın bırlıkte olmadıgınımı dusunuyorlar acaba?
Bu mesaj CZZ tarafından düzeltildi. Tarih: 15 Aralık, 2010 - 22:51
Tarih : 15 Aralık, 2010 - 23:03
CZZ, 15 Aralık, 2010 - 22:48 hakkında, demiş ki:
benzınlı motorda dsg secenegı neden sunmuyorlar acaba?
Tarih : 15 Aralık, 2010 - 23:38
Bilindiği üzere dsg kuru kavramalı şanzıman 7 ileri üretiliyor, bu kadar aralık 1,2 tsi motora fazla geliyor büyük ihtimalle. Sırf bu motor için yeni şanzıman tasarlamak hele ki çift kavramalı kuru tipte bir şanzıman tasarlamak istemiyor olması lazım vag gurubunun. Hatta ve hatta son zamanlarda bolca şikayet edilen şıngırtı sesi üzerine vag bir daha kuru kavramalı şanzıman yapmaz diye düşünüyorum.
Yeni gelen 8 ileri ve 7 ileri hidrolik kavramalar da bunu destekler nitelikte, ekonomi konusunda biraz feragat etmek zorundalar ama konfor açısından daha iyiler.
Jetta'ya gelirsek araba bir gelsin kullanalım ondan sonra yorum yapalım derim. Zira jetta her zaman amerikan standartlarına göre üretilen bir araç oldu, bu yüzden bazı konularda cömert olurken-mesela iç hacim-bazı konularda da yavan kalmış kısımları olacaktır.
Yeni gelen 8 ileri ve 7 ileri hidrolik kavramalar da bunu destekler nitelikte, ekonomi konusunda biraz feragat etmek zorundalar ama konfor açısından daha iyiler.
Jetta'ya gelirsek araba bir gelsin kullanalım ondan sonra yorum yapalım derim. Zira jetta her zaman amerikan standartlarına göre üretilen bir araç oldu, bu yüzden bazı konularda cömert olurken-mesela iç hacim-bazı konularda da yavan kalmış kısımları olacaktır.
Tarih : 16 Aralık, 2010 - 00:15
jettanın şuanki donanımları çok güzel fakat şunu merak ettim lastik basınç sensörü yazılmamışmı yokmu
Tarih : 16 Aralık, 2010 - 00:21
Acil araba ihtiyacım olmamıs olsaydı bu aracı bekleyip alıcaktım full u gercekten cok iyi bence fullunda golfe göre artılarıda var mesala rns 310 ve cok begendigim yeni tasarımıda var işin içinde ve daha geniş.
Tarih : 16 Aralık, 2010 - 00:29
A4'e benzemiş sanki ?
Tarih : 16 Aralık, 2010 - 00:49
1.2 TSİ MOTORDA dsg var arkadaşlar. Skoda ve Seat modellerine bakacak olursanız görebilirsiniz. Bence ilerleyen zamanlarda Jetta içinde gelebilir.
Tarih : 16 Aralık, 2010 - 08:53
Önce manuel 1.2 leri bi çaksınlar millete,DSG lisinide getirirler...Ben bunun coupe sini merak ediyorum o bir gelsin şöyle 1.6 tdi DSG alınır...
Tarih : 16 Aralık, 2010 - 08:56
1.2 TSI ve DSG şanzıman oranlarının uyumsuz olduğuna katılmıyorum, sadece son dişliyi değiştirmek ne kadar maliyetli olabilir ki ?
Tarih : 16 Aralık, 2010 - 09:03
fiyat çok uygun ya.1.2 tsı yürümez ya nasıl kalkcak o kasa
Tarih : 16 Aralık, 2010 - 09:15
1.2 TSI motorda DSG Skoda Yeti'de kullanılıyor zaten, şanzıman motor uyumuyla ilgili bir durum yok diye tahmin ediyorum.
1.4 TSI motor ortalama 10 ay sonra gelmeye başlayacak.
17'' jant standart değil, ilk gelen partideki araçların tamamında var ama spor süspansiyonla beraber.
Edit: Yazım hatası...
1.4 TSI motor ortalama 10 ay sonra gelmeye başlayacak.
17'' jant standart değil, ilk gelen partideki araçların tamamında var ama spor süspansiyonla beraber.
Edit: Yazım hatası...
Bu mesaj ömer-m tarafından düzeltildi. Tarih: 16 Aralık, 2010 - 09:16
Tarih : 16 Aralık, 2010 - 09:34
fiyatlar yüksek çıkmış biraz bunlar cıkıncada pololarda indirime gidilmiş 37.100 olan araç 36.300 TL inmiş..
Tarih : 16 Aralık, 2010 - 16:09
1,6 TDI DSG'ler ne zaman Türkiye'ye geliyor bilen var mı? Ben sipariş vermeyi düşünüyorum.
Tarih : 16 Aralık, 2010 - 22:07
yaw dun vw.com.tr ye baktıgımda highline da 17'' jant yazıyordu simdi tekrar baktım 16'' yazıyor
hakkaten jetta mı alsak ne.ilk basta hic begenmemistim fuarda gorunce passattan daha guzel geldi bana
hakkaten jetta mı alsak ne.ilk basta hic begenmemistim fuarda gorunce passattan daha guzel geldi bana
Bu mesaj icecube tarafından düzeltildi. Tarih: 16 Aralık, 2010 - 22:07
Tarih : 17 Aralık, 2010 - 00:07
hahaha golfün pabucu dama atılmış
Tarih : 17 Aralık, 2010 - 11:30
Ben doğuşla görüştüm. İlk etapta 17" jantlar donanıma yazılmış sonra kaldırılmış. Nedeni ise ilk gelen partide 17" jant ve spor süspansiyonlar standart olacakmış ancak sonraki modellerde olmayacakmış. Yanlış anlaşılma olmaması açısından donanım değiştirilmiş.
Yeni Jetta'lar Ocak ayının ilk haftasında burada olacakmış.
Özel sipariş alımları ile Ocak'tan sonra başlayacakmış. Özel siparişli araçların teslim süresi siparişten sonra 3-3,5 ay sonra imiş.
Ocakta gelen hiçbir araçta xenon far yok. Sunrooflu gelen model olma ihtimali söz konusuymuş, araştırıp bana geri dönecekler.
Valla ben ilk gelen partide Sunrooflu bir model bulursam büyük ihtimalle alacağım. Eğer sunrooflu bir model bulamazsak, şubatta özel sipariş verip xenonlu, sunrooflu bir jetta almayı planlıyorum.
Yeni Jetta'lar Ocak ayının ilk haftasında burada olacakmış.
Özel sipariş alımları ile Ocak'tan sonra başlayacakmış. Özel siparişli araçların teslim süresi siparişten sonra 3-3,5 ay sonra imiş.
Ocakta gelen hiçbir araçta xenon far yok. Sunrooflu gelen model olma ihtimali söz konusuymuş, araştırıp bana geri dönecekler.
Valla ben ilk gelen partide Sunrooflu bir model bulursam büyük ihtimalle alacağım. Eğer sunrooflu bir model bulamazsak, şubatta özel sipariş verip xenonlu, sunrooflu bir jetta almayı planlıyorum.
Tarih : 17 Aralık, 2010 - 11:53
gayette güzel bir araba
alacaklara şimdiden hayırlı olsun
ilk gelenlerde 17"+ spor suspansiyon olması da alanların şansı ne diyelim
dsg ye gelince her motor için dsg var yalnız doğuşun stratejisine göre geliyor araçlar
90hp tdi da dsg mevcut ama tr'de yok
dsg ye gelince her motor için dsg var yalnız doğuşun stratejisine göre geliyor araçlar
Tarih : 17 Aralık, 2010 - 11:57
hamdika, 17 Aralık, 2010 - 11:53 hakkında, demiş ki:
gayette güzel bir araba
Valla 17" olması bir şans evet doğru ancak kafamda şöyle bir soru işareti var Hamdi. 17" jantlı, sopr süspansiyonlu comfortline ya da highline bir jetta mı, yoksa 16" standart jantlı, xenonlu ve sunrooflu comfortline ya da highline bir jetta mı?
Bu mesaj ctpolat tarafından düzeltildi. Tarih: 17 Aralık, 2010 - 11:59
Tarih : 17 Aralık, 2010 - 11:59
ctpolat, 17 Aralık, 2010 - 11:57 hakkında, demiş ki:
Valla 17" olması bir şans evet doğru ancak kafamda şöyle bir soru işareti var Hamdi. 17" jantlı, sopr süspansiyonlu comfortline bir jetta mı, yoksa 16" standart jantlı, xenonlu ve sunrooflu bir jetta mı? 
ben olsam
16" jantlı xenonlu ve sunrooflu bi jetta alır daha da ellemezdim
Tarih : 17 Aralık, 2010 - 12:55
Tarih : 17 Aralık, 2010 - 13:19
vay vay vay vefasız golfçüler sizi .....tolgacım o güzelim xenonlu r led stoplu deri döşeme dsg adı efsane olmuş golfü satıcan
:hahu:sonra gidip çakma passatamı binicen ...vay vay vay vay....efsaneden vazgeçenden bizde vazgeçeriz...
Yalan haber çıkarırım araban hakkında sattırmam o karayılanı.....
Tarih : 17 Aralık, 2010 - 13:29
hakan53, 17 Aralık, 2010 - 13:19 hakkında, demiş ki:
vay vay vay vefasız golfçüler sizi .....tolgacım o güzelim xenonlu r led stoplu deri döşeme dsg adı efsane olmuş golfü satıcan
:hahu:sonra gidip çakma passatamı binicen ...vay vay vay vay....efsaneden vazgeçenden bizde vazgeçeriz...

Tarih : 17 Aralık, 2010 - 13:47
yav bişey söliyeyim mi bu doğuş çok ilginç bir klişilik ilk partide 17 + spor süspansiyon sonra niye değişiyo yap bikerede bir güzellikde azcıkda milleti sevindir hep cebe hep cebe

En üste git