İçeriğe git

Yeni Jetta Fiyatlari Açiklandi

• Please log in to reply
Bu başlığa 39 cevap yazılmış

hakan53

hakan53

Forum Yetkilisi

• VIP
  • 384 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Hakan

ctpolat, 17 Aralık, 2010 - 13:29 hakkında, demiş ki:

:haha: :haha: Hakan Abi gözünü seviyim öyle deme, aileden kopmuyoruz yine VW'ciyiz. :oke: :roll:

Yok tolgacım takılıyorum sana....

Ama gerçekten senin arabaya kıyıp satamam....o dursun sen yine ne alırsan al :iyidusun:

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Engin Demir
Tolga abi suan yeni jetta icin bi-xenon yoktur daha dogrusu yen tasarlıyolardır.hee eger concept jetta coupe ye koydukları bi-xenon led kombinasyonu yeni jettaya da olursa kacırma derim.golftede ilk basta bi-xenon yıoktu yanılmıyorsam kısa bir sure sonra cıktı meydana onuda gti da gorduk ilk..
golf 6 highline dizel manuel 52.800
jetta higline manuel dizel 56.000 ustelik golften fazlası var eksigi yok
vallahi cok satar bu araba

Sergeant Angua

Sergeant Angua
  • Asil Üye
  • 250 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.
Pahalı geldi bana ilk başta ama Golf'e yakınmış fiyatları. Volkswagen bu donanımlara bu fiyatları biçtikçe Trendline'dan vazgeçmem ben, belki mantıklı değil ama bundan sonra Touareg de alacak olsam en boşunu alırım, ufacık bir iyi niyet gösterisi bile yok adamlarda.

Misafir_Enes_50_*

Misafir_Enes_50_*
  • Misafirler
Son çıkan Jettalar çok hoş olmuş ancak ben passsatı sevmedım tip olarak. Fiyatıda bıraz pahalı jettanın

neo23

neo23
  • Asil Üye
  • 110 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.
  • Ad Soyad:murat
1.2 motor Tsı jettayı denedim..Önceden 122 hp veya daha güçlü bir araç kullanmışsanız, 1.2 motor yetersiz geliyor size...Önceden yüksek performanslı bir araç kullanmamışsanız 1.2 motor oldukça atak bir motor olarak görünüyor...Bence 1.4 122 hp ,160 hp ve TDI 105 hp motorlar da beklenmeli...Acele etmemek lazım..Ayrıca bu ilk araçlarda gelen spor süspansiyonun konfora fazla bir katkısı var mı?

Bu mesaj neo23 tarafından düzeltildi. Tarih: 20 Şubat, 2011 - 10:31

Laden50

Laden50
  • Asil Üye
  • 777 Mesaj
  • Araç:TSI 211Hp GTI DSG
  • Ad Soyad:BATTAL
Bence yeni jetta tasarım olarak passatlar gibi vasat olmuş iç donanımına laf yok yanlız... :hahu:

Misafir_Enes_50_*

Misafir_Enes_50_*
  • Misafirler

Laden50, 20 Şubat, 2011 - 13:42 hakkında, demiş ki:

Bence yeni jetta tasarım olarak passatlar gibi vasat olmuş iç donanımına laf yok yanlız... :hahu:

Usame passata bısey demem ama jetta bıraz daha guzel olmuş

Laden50

Laden50
  • Asil Üye
  • 777 Mesaj
  • Araç:TSI 211Hp GTI DSG
  • Ad Soyad:BATTAL
jetta da içi hariç TIRT :halay:
kaderimsin nicli arkadaşım hatta akrabam yeni jettadan vazgeçti bunu aldı; http://www.golf6.com...3-jettama-jant/

çetin özkan

çetin özkan
  • Asil Üye
  • 109 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:ÇETİN ÖZKAN
Golf her zaman golftür...Hangi yılda yaşıyor olsak da...Ben 10-15 yıl sonraki dizaynı nasıl olacak onu bile şimdiden merak ediyorum..

EFECAR

EFECAR
  • Asil Üye
  • 26 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:ATIF B.
Arabamı almadan Yeni Jetta mı Golf mü diye bayağı düşündüm. Hatta showroom'lara gelinceye kadar araba almadım
bekledim. Yeni jetta nın dış ve iç dizaynı gerçekten çok güzel. Yeni paasatlardan bile iyi bence. Ama şöyle bir tespitim oldu. Wv
modellerinde Passat Ve Golf ün iç döşeme ve işçilik kalitesi kesinlikle Jetta ve Poloya göre daha kaliteli. Bu nedenle tercihim golfden yana oldu.