İçeriğe git

Eurodizel Fiyatları

• Please log in to reply
Bu başlığa 99 cevap yazılmış

gc7

gc7

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 563 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.
  • Ad Soyad:gökhan c.
Sevgili TDI' cı lar,
Bugün itibariyle motorine gelen 8 kuruşluk zamla beraber TSI'cı aabilerimizi, kardeşlerimizi yakalamak için bir adım daha attk. Az kaldı yakalicaz sizi :afro:

Bu mesaj Elrohir tarafından düzeltildi. Tarih: 19 Mart, 2012 - 19:55
başlık değişti

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj
  • Araç:TDI 90Hp Trend.
  • Ad Soyad:Hamdi K.
isterse eşit fiyat olsun gökhan aabi :) farkeder mi
biz litre bazında az yakıyoruz
ve arabalarımız hiç gitmiyooo
ne torku adam akıllı üretiyo motorlarımız ne de maksimum sürate çıkabiliyoruz sevgili tsi ci arkadaşlarımız, abilerimiz gibi
bize yazık değil mi...

(yarası olan gocunur, bu mesajı dizelciler olarak yaramız olduğu için yazıyorum! artık anlayanlara :) )

zn94

zn94
  • Asil Üye
  • 234 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Emin Şen
o ne ya tam iki ay önce dizel 3.08 tl civarıydı. iki ayda 30 kuruş mu cikar ya allahlarından bulsunlar bu duruma sokanlar bizi

Haiwata

Haiwata

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 859 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Sinan
Hükümet benzin ve motorin fiyatlarını Rakı ile eşleştirecekmiş...!

Az kaldı.....:)

HakanT

HakanT
  • Asil Üye
  • 225 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Hakan Tarhan
Benzin seviyesine gelecek fiyatlar gelecek :) Hatta bakın görürsünüz geçecek bile. O zaman tek dayanak litre bazında az yakıyoruz olacak :)

Şaka bir yana diyecek bir sey yok. Bu fiyatların yüksekliğinin vergi yükünün fazlalığından olduğu apaçık ortada. Rafineri ,aracı,bayi karlarında da şirketler geri adım atmıyorlar. Tabii bu durumda malesef olan tüketiciye oluyor. Tr'deki arabaların %55 i dizelmiş geçen bir yerde okumuştum. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez hesabı hem Devlet hem akaryakıtcılar bizleri soymaya devam edecek. Ne zamana kadar? , arabalara adam gibi binmeyip herkesin katılacağı toplu bir protestoya kadar ama bunun da bu kadar duyarsız bir topluluk olduğumuz olması malesef çok zor. Allah sonumuzu hayır etsin.

asilruh

asilruh
  • Asil Üye
  • 68 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:ali özkan
amaçlları zaten aradaki farkı kaldırmak diecek bişey bulamıyorum daha arabamı almadan içimdeki hevesi öldürüyolar çok şeyler söyliyeceğim burada ayıp olacak neyse içime atayım .

gc7

gc7

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 563 Mesaj
Yem ve saman fiyatlarını bilen var mı? kendime bitane at alıcamda =)

M.Ozturk

M.Ozturk

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.974 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.
  • Ad Soyad:Mustafa Öztürk

Mesajları Görüntülegc7, 23 Aralık, 2010 - 15:47 hakkında, demiş ki:

Abi hemen ona da zam gelir merak etme:)

Agorwal

Agorwal
  • VIP
  • 480 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Hamdi

Mesajları Görüntülegc7, 23 Aralık, 2010 - 15:47 hakkında, demiş ki:

Arkasınada gandalfın atı yazarsın artık :)
Dünyanın en pahalı akaryakıtı, interneti, kırmızı eti, gsminden sonra dünyanın en pahalı samanıda bizde olur.

gc7

gc7

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 563 Mesaj

Mesajları GörüntüleM.Ozturk, 23 Aralık, 2010 - 15:54 hakkında, demiş ki:

Abi hemen ona da zam gelir merak etme:)
Yapcak bişi yok =)

Mesajları GörüntüleAgorwal, 23 Aralık, 2010 - 17:45 hakkında, demiş ki:

Arkasınada gandalfın atı yazarsın artık :)
Dünyanın en pahalı akaryakıtı, interneti, kırmızı eti, gsminden sonra dünyanın en pahalı samanıda bizde olur.
yok arkası icin farklı planlarım var. Yoldan gecerken çok fena iz bırakıcam B)

mccobanoglu

mccobanoglu
  • Asil Üye
  • 250 Mesaj
  • Araç:1.6 102Hp Trend.
  • Ad Soyad:mehmet cemil
vah vahh..
içimiz yanıyor dostum..
ama bir protesto yapılmalı....

alican002

alican002
  • Asil Üye
  • 44 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Eeeerr
Suskun kaldikca zaten sessizz ssesssizzz yapiyorlar zammi!!! Yazik bu insanlaraa.. Mutlaka biseyler yapmalii bu gidisata birileri dur demeli!!!

gc7

gc7

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 563 Mesaj

Mesajları Görüntülealican002, 23 Aralık, 2010 - 18:33 hakkında, demiş ki:

Suskun kaldikca zaten sessizz ssesssizzz yapiyorlar zammi!!! Yazik bu insanlaraa.. Mutlaka biseyler yapmalii bu gidisata birileri dur demeli!!!
Ben diyorum Ankaraya gidelim diye. Kimseden ses cıkmıyo.
Yada Ankaradakiler hazr ordayken bi çıkarma yapsınlar. hic fena olmaz :sapka:

umitemi

umitemi
  • Asil Üye
  • 302 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:ÜMİT ÇAM

Mesajları Görüntülegc7, 23 Aralık, 2010 - 19:12 hakkında, demiş ki:

Ben diyorum Ankaraya gidelim diye. Kimseden ses cıkmıyo.
Yada Ankaradakiler hazr ordayken bi çıkarma yapsınlar. hic fena olmaz :sapka:

Ben tüp taktırıcam :) Nickimide degistiriyorum Tuplu ve ofkelı olarak... :)

Bu mesaj umitemi tarafından düzeltildi. Tarih: 23 Aralık, 2010 - 20:53

HLK28

HLK28
  • Yeni Üyeler
  • 64 Mesaj
  • Ad Soyad:Osman Haluk AKKAYA
dizeller litre olarak az yakiyo avantajiniz var ama son sürat peşimizdesiniz fiyatlarda :)

zn94

zn94
  • Asil Üye
  • 234 Mesaj
bence de eylem yapılmalı. yani şey hani almıyoruz diye bişey olamaz mecburuz ama ne bilim aynı pankartan yapıp arada 4 5 araba toplanıp korna 4 lü eşliğinde yola çıkalım insanlarda okusun pankartı protesto için 4 yakın korna çalın filan yazsın bence bi iki bi iki derken çoğalabilir. biz golfçülere görev düşüyo derim ama bu yetkili mercilerde bi anlam ifade eder mi bilmiyorum yetkili merci derken, devlet büyükleri zammı ceplerine indirenler

Bu mesaj zn94 tarafından düzeltildi. Tarih: 23 Aralık, 2010 - 23:13

HLK28

HLK28
  • Yeni Üyeler
  • 64 Mesaj
  • Ad Soyad:Osman Haluk AKKAYA

Mesajları Görüntülezn94, 23 Aralık, 2010 - 23:12 hakkında, demiş ki:

bence de eylem yapılmalı. yani şey hani almıyoruz diye bişey olamaz mecburuz ama ne bilim aynı pankartan yapıp arada 4 5 araba toplanıp korna 4 lü eşliğinde yola çıkalım insanlarda okusun pankartı protesto için 4 yakın korna çalın filan yazsın bence bi iki bi iki derken çoğalabilir. biz golfçülere görev düşüyo derim ama bu yetkili mercilerde bi anlam ifade eder mi bilmiyorum

emin tanidik kameraman fln varsa kanalda çalişan onlar da tutsun elimizden bi haber; tamam :P :D

zn94

zn94
  • Asil Üye
  • 234 Mesaj

Mesajları GörüntüleHLK28, 23 Aralık, 2010 - 23:15 hakkında, demiş ki:

emin tanidik kameraman fln varsa kanalda çalişan onlar da tutsun elimizden bi haber; tamam :P :D

yok ama forumdan çıkabilir, ankaradayız chp nin önünden geç bakanlıkara kızılaya git ve yeterince gürültü çıkarırsak ve bunu bir sefer değil de bikaç kez yaparsak süper olur derim ama içeri alıp plakayı binlemesinler:D

Elrohir

Elrohir

Yönetici

• Yönetici
  • 1.987 Mesaj
  • Ad Soyad:Emre Güler
İki tane abim var, vakti zamanında peder bey sigara içmeyi bırakmaları karşılığında onlara araba almıştı -senelik sigara giderleri araba taksidi kadar tutuyordu- şimdi ise içtikleri sigara parasına yakıt alamıyorlar.

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Engin Demir
buakdar adilik olmaz baska birsey demiyorum ama biz boyle durdukca otomobil severler oalrak adam aklllı orgutlenmedikce daha cok zam yeriz hic merak etmeyin :poster_spam: ..surda 2 hafta ozel tasıtını kimse cıakrmasın kimse akaryakıt almasın bikac yuz milyon zarar etsinler ben ondan sonra gorurum zamları :s12: :s12:

gc4039

gc4039
  • Asil Üye
  • 77 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.
  • Ad Soyad:Sinan
Kesinlikle önce şöyle bir yoklayıp insanlardan gelecek tepkiye göre yapılıyor bu işler.Benzinle yokladılar sonrasında dizelde de zamma gidildi.Ama belli olmaz belki motorinde de birkaç gün içinde %2'lik süper bir indirim yaparlar,hadi iyisiniz yine dizelciler. :halay:

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj
3 yıl önce Amerika'da (Lake George, New York) başımdan geçen konuşmayı anlatayım
work&travel ile gitmiş olup mc donalts zincirleri olan bayanın mc donalts'larından birinde çalışacaktık bir arkadaşımla birlikte
ilk işe girişte bayanın sekreteri ile buluştuk ve aramızda şöyle bir sohbet geçti

Sekreter: Demek Türkiye'den geliyorsunuz. Bu son zamanlarda yaşanan olaylar sizi de etkiledi.
Ben: Evet, ister istemez, komşu olduğumuz için. Nekadar doğru bilmiyorum ama kötü bir durum.
S: Evet kesinlikle, biz Amerika halkı olarak devletin bu politikasını onaylamıyoruz.
B: Nasıl yani?
S: Yani, biz de Irak'a saldırmasından yana değiliz hepimiz sebebini biliyoruz.
B: Sebep ne, barış mı?
S: Sözde evet. Aslında tek sebep petrol.
B: Ee sizin zaten petrolünüz var.
S: Evet var ama rezervlerimiz azaldı. Devletin bunu bir şekilde halletmesi lazımdı ve bu sonuçlar oluştu. Eğer amerikada petrol fiyatları yükselirse halk hemen ayaklanır ve devlet/yönetim bunu bastıramaz. Bu olmasın diye sürekli yeni kaynaklar buluyorlar. Orda ölen müslümanlar için biz de üzülüyoruz. Emin olun burda herkes bunun farkında.
B: Halk ayaklanır yani halk bukadar tepkili mi?
S: Tabiki de. Devlet bundan ziyade sokaktaki zencilere sürekli uyuşturucu yardımında bulunuyor. Yoksa onlarla baş edemezler.
B: şok şok şok!

İşte durum aynen bu şekilde. 2007 yılıydı. çok şaşırmıştım bir amerikalının bunu söylemesine
2 gün sonra kadın ölü bulundu
:)
şaka şaka yok öyle bişey
yalnız biz koyun olduğumuz için etimizden sütümüzden yararlanıyorlar
ses çıkartmak lazım ne olursa olsun

Bu mesaj hamdika tarafından düzeltildi. Tarih: 24 Aralık, 2010 - 09:24

Agorwal

Agorwal
  • VIP
  • 480 Mesaj
  • Ad Soyad:Hamdi

Mesajları Görüntülehamdika, 24 Aralık, 2010 - 09:24 hakkında, demiş ki:

3 yıl önce Amerika'da (Lake George, New York) başımdan geçen konuşmayı anlatayım
work&travel ile gitmiş olup mc donalts zincirleri olan bayanın mc donalts'larından birinde çalışacaktık bir arkadaşımla birlikte
ilk işe girişte bayanın sekreteri ile buluştuk ve aramızda şöyle bir sohbet geçti

Sekreter: Demek Türkiye'den geliyorsunuz. Bu son zamanlarda yaşanan olaylar sizi de etkiledi.
Ben: Evet, ister istemez, komşu olduğumuz için. Nekadar doğru bilmiyorum ama kötü bir durum.
S: Evet kesinlikle, biz Amerika halkı olarak devletin bu politikasını onaylamıyoruz.
B: Nasıl yani?
S: Yani, biz de Irak'a saldırmasından yana değiliz hepimiz sebebini biliyoruz.
B: Sebep ne, barış mı?
S: Sözde evet. Aslında tek sebep petrol.
B: Ee sizin zaten petrolünüz var.
S: Evet var ama rezervlerimiz azaldı. Devletin bunu bir şekilde halletmesi lazımdı ve bu sonuçlar oluştu. Eğer amerikada petrol fiyatları yükselirse halk hemen ayaklanır ve devlet/yönetim bunu bastıramaz. Bu olmasın diye sürekli yeni kaynaklar buluyorlar. Orda ölen müslümanlar için biz de üzülüyoruz. Emin olun burda herkes bunun farkında.
B: Halk ayaklanır yani halk bukadar tepkili mi?
S: Tabiki de. Devlet bundan ziyade sokaktaki zencilere sürekli uyuşturucu yardımında bulunuyor. Yoksa onlarla baş edemezler.
B: şok şok şok!

İşte durum aynen bu şekilde. 2007 yılıydı. çok şaşırmıştım bir amerikalının bunu söylemesine
2 gün sonra kadın ölü bulundu
:)
şaka şaka yok öyle bişey
yalnız biz koyun olduğumuz için etimizden sütümüzden yararlanıyorlar
ses çıkartmak lazım ne olursa olsun
techturkey de yakın zamanda bir protesto olabilir, takip etmiyorum, EmremGTI görürse haber verebilir. Ben kendim her sabah 8, akşam 7de dörtlü korna eşliğinde tepkimi veriyorum ama benzin 4 lirayı buldu başlığına yazmama rağmen 1 kişi bile sallamadı.

Oysaki çekinecek, utanıcak birşey yok.

ctpolat

ctpolat

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.188 Mesaj
  • Ad Soyad:Tolga P.

Mesajları GörüntüleAgorwal, 24 Aralık, 2010 - 10:40 hakkında, demiş ki:

techturkey de yakın zamanda bir protesto olabilir, takip etmiyorum, EmremGTI görürse haber verebilir. Ben kendim her sabah 8, akşam 7de dörtlü korna eşliğinde tepkimi veriyorum ama benzin 4 lirayı buldu başlığına yazmama rağmen 1 kişi bile sallamadı.

Oysaki çekinecek, utanıcak birşey yok.

Akşamları yetişemesem de sabahları aynen ben de eşlik ediyorum.

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj
her iki saatte de trafikte olmuyorum hiç de yapana rast gelmedim
yoksa affetmem

maxlibertas

maxlibertas
  • Asil Üye
  • 138 Mesaj
  • Ad Soyad:Max Libertas
Biber gaziyla çalışan golf daha yapılmadı:)
Dün aksam e5 Mecidiyeköy civarı 19 da bazı araçlar 4 lulerini yakmıştı ama katılım çok degildi.

ctpolat

ctpolat

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.188 Mesaj

massetza

massetza
  • Asil Üye
  • 43 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.
  • Ad Soyad:Onur I.
Çay'ada zam geldi ya bardağı 1 liraydı bu hafta 1.25 olmuş :s3:

Bu mesaj massetza tarafından düzeltildi. Tarih: 24 Aralık, 2010 - 11:52

gc7

gc7

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 563 Mesaj
Benim evim işyerime çok yakın olduğu için. Ben bu işlemi yapsamda kimse pek anlamaz neden olduğunu bi anlam veremez hickimse.

Bana kalırsa çok saçma bişii. Dörtlünü yakıyosun, kornaya basıyosun ama depon boşalıyo tekrar dolduruyosun... Değişen ne ?
Sadece bazı kişilerin verdiği gazla, gazımızı alıp ötesine gecemiyoruz. Boşa yani sadece ego tatmin ediyoruz...
Pek bi anlam ifade etmez diye düşünüyorum.

Yapılacaksa adam akıllı bişi yapılmalı.!! ve ben her şekilde katılırım.

(şahıs olarak kimse üstüne alınmasın benim şahsi fikrimdir bu)

ctpolat

ctpolat

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.188 Mesaj
Yapılan şey düşünürsen çok saçma, ama hiçbirşey yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum. En azından zamlara bir şekilde iyi kötü bir tepki veriyoruz. Tamamen tepkisiz kalmaktan iyidir diye düşünüyorum. Ama tabi bunu kimse zorla yapmıyor, isteyenler katılıyor, isteyenler sessiz ve tepkisiz kalmayı tercih edebiliyor.
Eskiden kimsenin haberi yoktu bundan. Sadece Nihat Sırdar dinleyenler biliyordu. Bu defa konu TV'lere de çıkmaya başladı. Hem biz protesto etmiyoruz, damat havası eşiliğinde kutlama yapıyoruz. Ne güzel geçiriyorlar zamları, oh biraz daha geçirin, hadi coşalım eğlenelim şeklinde yapılan bir uygulama. :hahu:

Bu mesaj ctpolat tarafından düzeltildi. Tarih: 24 Aralık, 2010 - 12:13