hamdika, 24 Aralık, 2010 - 09:24 hakkında, demiş ki:
work&travel ile gitmiş olup mc donalts zincirleri olan bayanın mc donalts'larından birinde çalışacaktık bir arkadaşımla birlikte
ilk işe girişte bayanın sekreteri ile buluştuk ve aramızda şöyle bir sohbet geçti
Sekreter: Demek Türkiye'den geliyorsunuz. Bu son zamanlarda yaşanan olaylar sizi de etkiledi.
Ben: Evet, ister istemez, komşu olduğumuz için. Nekadar doğru bilmiyorum ama kötü bir durum.
S: Evet kesinlikle, biz Amerika halkı olarak devletin bu politikasını onaylamıyoruz.
B: Nasıl yani?
S: Yani, biz de Irak'a saldırmasından yana değiliz hepimiz sebebini biliyoruz.
B: Sebep ne, barış mı?
S: Sözde evet. Aslında tek sebep petrol.
B: Ee sizin zaten petrolünüz var.
S: Evet var ama rezervlerimiz azaldı. Devletin bunu bir şekilde halletmesi lazımdı ve bu sonuçlar oluştu. Eğer amerikada petrol fiyatları yükselirse halk hemen ayaklanır ve devlet/yönetim bunu bastıramaz. Bu olmasın diye sürekli yeni kaynaklar buluyorlar. Orda ölen müslümanlar için biz de üzülüyoruz. Emin olun burda herkes bunun farkında.
B: Halk ayaklanır yani halk bukadar tepkili mi?
S: Tabiki de. Devlet bundan ziyade sokaktaki zencilere sürekli uyuşturucu yardımında bulunuyor. Yoksa onlarla baş edemezler.
B: şok şok şok!
İşte durum aynen bu şekilde. 2007 yılıydı. çok şaşırmıştım bir amerikalının bunu söylemesine
2 gün sonra kadın ölü bulundu
şaka şaka yok öyle bişey
yalnız biz koyun olduğumuz için etimizden sütümüzden yararlanıyorlar
ses çıkartmak lazım ne olursa olsun
Çok güldüm ...eline sağlık
Aracımı alırken Tsi 122ps dsg alabiliyordum.Şimdi pismanım dsg zevkinden de mahrum kalmamış olurdum.Dizel mi ? benzinli mi ? diye düşünen arkadaşlar bence birdaha düşünsünler.
Bu mesaj yuras tarafından düzeltildi. Tarih: 6 Mart, 2011 - 13:35

En üste git