Arkadaşlar yılbaşından sonra tdi comfortline golf alacağım allah nasip ederse yalnız kima var mı yok mu kafam karıştı bazı gelen araçlarda var bazılarında ise yok? bu şans işimi yoksa alınırken söyleniyormu teşekkürler iyi forumlar.
Golf 2011 Comfortline Klimalı Mı? Klimasız Mı?
Başlatan:
borasbjk
, 29 Ara, 2010 - 23:44
Tarih : 29 Aralık, 2010 - 23:44
Tarih : 29 Aralık, 2010 - 23:46
Öncelikle araç tercihinden dolayı tebrikler. Standart donanımda klimatik klima sistemi mecvut comfortline Golf'te. Bir ara norveç için finlandiya için mi ne üretilen belli miktarda comfortline getirdiler klimasiz, onları da daha uygun fiyatla sattılar. Şu an için öyle bir durum olacağını zannetmiyorum. Ne sipariş verirseniz üzerindeki donanımlarıyla paketine göre gelecektir.
Hayırlı olsun şimdiden. Sevgiler,
Hayırlı olsun şimdiden. Sevgiler,
Tarih : 29 Aralık, 2010 - 23:48
klima olmasaydı size mutlaka söylerlerdi.bir ara klimasız araçlar geldi,fakat onları alanlar klimasız olduğunu biliyorlardı.içiniz rahat olsun.
Tarih : 29 Aralık, 2010 - 23:50
Şimdiden hayırlı olsun.
klima mevcuttur. bi sıkıntı yok canınız sıkılmasın
klima mevcuttur. bi sıkıntı yok canınız sıkılmasın
Tarih : 29 Aralık, 2010 - 23:53
Teşekkürler arkadaşlar kuzey avrupa için üretilen araçlar büyük ihtimalle o seri aklıma takılmıştı çok teşekkürler kazasız belasız sürüşler herkeze rahatladım teşekkürler
Tarih : 30 Aralık, 2010 - 01:03
Klimasız araçları size önceden bildirmek zorundalar, nitekim hem aracın faturasında klimasız araç yazıyor hem de teslim alırken sizden aracın klimasının olmadığını bilerek ve isteyerek aldığınıza dair bir ibraneme alıyorlar.
Klimasız seriden 7-8 tane DSG araç var hala, ama siz özellikle istemediğiniz sürece size o araç önerilmeyecektir.
Klimasız seriden 7-8 tane DSG araç var hala, ama siz özellikle istemediğiniz sürece size o araç önerilmeyecektir.
Tarih : 30 Aralık, 2010 - 02:37
ömer-m, 30 Aralık, 2010 - 01:03 hakkında, demiş ki:
Klimasız araçları size önceden bildirmek zorundalar, nitekim hem aracın faturasında klimasız araç yazıyor hem de teslim alırken sizden aracın klimasının olmadığını bilerek ve isteyerek aldığınıza dair bir ibraneme alıyorlar.
Klimasız + TDI + Highline + Sunroof gibi bir araç olma ihtimali nedir abi
Tarih : 30 Aralık, 2010 - 12:18
Tarih : 30 Aralık, 2010 - 12:19
Klimasız araçların hepsinin comfortline pakete sahip olması gerek.
Tarih : 30 Aralık, 2010 - 14:39
Elrohir, 30 Aralık, 2010 - 02:37 hakkında, demiş ki:
Klimasız + TDI + Highline + Sunroof gibi bir araç olma ihtimali nedir abi 
Linkteki araç dışında, ondan daha da donanımlı birkaç tane araç vardı, hemen satıldı onlar. Ben alırken bir tane kırmızı vardı, Park Asistanı, sunroof, karartılmış cam, Bi-Xenon far, RNS 510, vs. vs. baya dolu bir araçtı, DSG olmasaydı gücüm yetebilirdi, onu alabilirdim.
İhtiyaç varsa bulabiliriz belki
Tarih : 30 Aralık, 2010 - 21:21
yaw linkteki aracta donanım mı var 60 bin yazmıs sasırdım
zaten klimasız olması onun fşyatını 4-5 bin tl dusurmustur en az herhalde yanılıyormuyum Ömer
Tarih : 30 Aralık, 2010 - 21:55
O arabanın o haliyle servisten çıkış fiyatı 50-55bin arası bir fiyattır. Sıfır aracı karla satmayı planlıyor sanırım satıcı 
Ki klimalı sıfır aracın siparişini verseniz o donanımlar dahil olsa bile 60bin etmez. O donanımlara bi de bi-xenon ekler öyle 60 civarına alırsın hatta
Ki klimalı sıfır aracın siparişini verseniz o donanımlar dahil olsa bile 60bin etmez. O donanımlara bi de bi-xenon ekler öyle 60 civarına alırsın hatta
Tarih : 30 Aralık, 2010 - 22:03
Arkadaşlar konudan anladığım şu araç alırken bilgi veriliyor isteyen klimasız tercih de edebiliyor ??
Tarih : 30 Aralık, 2010 - 22:04
Satış temsilcisinin size önerdiği tüm arabalar klimalı araba seçenekleridir.
Klimasız araba almak istiyorsanız bizzat satış temsilcisine belirtmeniz gerekiyor.
Klimasız araba almak istiyorsanız bizzat satış temsilcisine belirtmeniz gerekiyor.
Tarih : 30 Aralık, 2010 - 22:09
Anladım başka bi forumda okuyunca golf comfort.climasız o para verilirmi dalgamı geçiyolar falan diye yaw dedim şans işi galiba bu hakikatten acayip bi durumdu forumlarda insanlar markaları gerçekten inanılmaz karalayabiliyor gerçekten bu forum bence çok faydalı
Tarih : 30 Aralık, 2010 - 22:13
icecube, 30 Aralık, 2010 - 21:21 hakkında, demiş ki:
yaw linkteki aracta donanım mı var 60 bin yazmıs sasırdım
zaten klimasız olması onun fşyatını 4-5 bin tl dusurmustur en az herhalde yanılıyormuyum Ömer 
İşin ticareti yapılıyor da ondan.
Klimasız aracı alırken zaten sonradan yaşanabilecek değer kaybını veya araçla nikah kıymayı baştan kabul ediyorsun, o fiyatlara da o arabaların satılmayacağını ilanı koyanlar da çok iyi biliyor.
Tarih : 3 Şubat, 2011 - 13:33
Klimasız aracı alırken zaten sonradan yaşanabilecek değer kaybını veya araçla nikah kıymayı baştan kabul ediyorsun, o fiyatlara da o arabaların satılmayacağını ilanı koyanlar da çok iyi biliyor.
+1
+1
Bu mesaj Laden50 tarafından düzeltildi. Tarih: 3 Şubat, 2011 - 13:33
Tarih : 15 Şubat, 2011 - 16:00
Bu klimasız golflere sonradan klima takılabilir mi bilgisi olanar mı?
Tarih : 15 Şubat, 2011 - 16:14
Takılabilir tabi ancak çok maliyetli olur. 10bin lirayı geçer muhtemelen çünkü tesisat bile değişiyor diye biliyorum.
Tarih : 15 Şubat, 2011 - 16:28
10 bin mi!! Çokmuş vallahi.
Tarih : 15 Şubat, 2011 - 19:07
Sunroof lu olursa klımaya gerek yok bence...
Tarih : 15 Şubat, 2011 - 19:10
ben sahsen klımasız arac ısterım hatta bende 2011 tsı var klımasız golf dızelı varsa,takas dusunurum ılgılınen arkadaslardan cevap beklıyorum
Tarih : 16 Şubat, 2011 - 09:38
Abi kışın iyi de. Yazın fokurdayan sıcağında nasıl olur klmasız araba bilemiyorum. Bu araçlara servis klima takılamaz diyor. Dışarıdaki ustalar da takabilir mi o da meçhul. Yoksa bunlardan almak benim de niyetimde vardı. Ne bileyim fiyatları bayağı uygun gibi. Ama hakikaten 10bin tl bulursa da hiç değmez.
Tarih : 16 Şubat, 2011 - 13:00
tanıdığınız sağlam bi ustanız ve çevrenizde bu volswagen parçalayan yada parçalarını alıp satan birileri varsa max. rakkam 2.500-3.000TL gibi olur.
E tabii bunun dışında torpido klimalarıda var farklı farklı şeyler...
E tabii bunun dışında torpido klimalarıda var farklı farklı şeyler...

En üste git