İçeriğe git

Golf 2011 Comfortline Klimalı Mı? Klimasız Mı?

- - - - -

• Please log in to reply
Bu başlığa 24 cevap yazılmış

borasbjk

borasbjk

uzaklaştırılmış üye

• Yasaklanmış
  • 36 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.
  • Ad Soyad:bora yenice
Arkadaşlar yılbaşından sonra tdi comfortline golf alacağım allah nasip ederse yalnız kima var mı yok mu kafam karıştı bazı gelen araçlarda var bazılarında ise yok? bu şans işimi yoksa alınırken söyleniyormu teşekkürler iyi forumlar.

HakanT

HakanT
  • Asil Üye
  • 225 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Hakan Tarhan
Öncelikle araç tercihinden dolayı tebrikler. Standart donanımda klimatik klima sistemi mecvut comfortline Golf'te. Bir ara norveç için finlandiya için mi ne üretilen belli miktarda comfortline getirdiler klimasiz, onları da daha uygun fiyatla sattılar. Şu an için öyle bir durum olacağını zannetmiyorum. Ne sipariş verirseniz üzerindeki donanımlarıyla paketine göre gelecektir.

Hayırlı olsun şimdiden. Sevgiler,

golfçü39

golfçü39
  • Asil Üye
  • 155 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:HARUN
klima olmasaydı size mutlaka söylerlerdi.bir ara klimasız araçlar geldi,fakat onları alanlar klimasız olduğunu biliyorlardı.içiniz rahat olsun.

gc7

gc7

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 563 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.
  • Ad Soyad:gökhan c.
Şimdiden hayırlı olsun.
klima mevcuttur. bi sıkıntı yok canınız sıkılmasın ;)

borasbjk

borasbjk

uzaklaştırılmış üye

• Yasaklanmış
  • 36 Mesaj
Teşekkürler arkadaşlar kuzey avrupa için üretilen araçlar büyük ihtimalle o seri aklıma takılmıştı çok teşekkürler kazasız belasız sürüşler herkeze rahatladım teşekkürler :oke:

ömer-m

ömer-m
  • VIP
  • 773 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:Ömer Madazlıoğlu
Klimasız araçları size önceden bildirmek zorundalar, nitekim hem aracın faturasında klimasız araç yazıyor hem de teslim alırken sizden aracın klimasının olmadığını bilerek ve isteyerek aldığınıza dair bir ibraneme alıyorlar.

Klimasız seriden 7-8 tane DSG araç var hala, ama siz özellikle istemediğiniz sürece size o araç önerilmeyecektir.

Elrohir

Elrohir

Yönetici

• Yönetici
  • 1.987 Mesaj
  • Ad Soyad:Emre Güler

Mesajları Görüntüleömer-m, 30 Aralık, 2010 - 01:03 hakkında, demiş ki:

Klimasız araçları size önceden bildirmek zorundalar, nitekim hem aracın faturasında klimasız araç yazıyor hem de teslim alırken sizden aracın klimasının olmadığını bilerek ve isteyerek aldığınıza dair bir ibraneme alıyorlar.

Klimasız seriden 7-8 tane DSG araç var hala, ama siz özellikle istemediğiniz sürece size o araç önerilmeyecektir.

Klimasız + TDI + Highline + Sunroof gibi bir araç olma ihtimali nedir abi  :halay:

Agorwal

Agorwal
  • VIP
  • 480 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Hamdi

Mesajları GörüntüleElrohir, 30 Aralık, 2010 - 02:37 hakkında, demiş ki:

Klimasız + TDI + Highline + Sunroof gibi bir araç olma ihtimali nedir abi  :halay:
Emrecim, valla tam aşağıdaki linkteki arabayı kastetmişsin.

Link

Elrohir

Elrohir

Yönetici

• Yönetici
  • 1.987 Mesaj
  • Ad Soyad:Emre Güler

Mesajları GörüntüleAgorwal, 30 Aralık, 2010 - 06:42 hakkında, demiş ki:

Emrecim, valla tam aşağıdaki linkteki arabayı kastetmişsin.

Link

Renk de güzel ama çok istiyor.  :travolta:

M.K

M.K
  • Asil Üye
  • 542 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Murat Karataş
Klimasız araçların hepsinin comfortline pakete sahip olması gerek.

ömer-m

ömer-m
  • VIP
  • 773 Mesaj

Mesajları GörüntüleElrohir, 30 Aralık, 2010 - 02:37 hakkında, demiş ki:

Linkteki araç dışında, ondan daha da donanımlı birkaç tane araç vardı, hemen satıldı onlar. Ben alırken bir tane kırmızı vardı, Park Asistanı, sunroof, karartılmış cam, Bi-Xenon far, RNS 510, vs. vs. baya dolu bir araçtı, DSG olmasaydı gücüm yetebilirdi, onu alabilirdim.

İhtiyaç varsa bulabiliriz belki :D

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
  • Ad Soyad:Engin Demir
yaw linkteki aracta donanım mı var 60 bin yazmıs sasırdım :D zaten klimasız olması onun fşyatını 4-5 bin tl dusurmustur en az herhalde yanılıyormuyum Ömer   :iyidusun:

M.K

M.K
  • Asil Üye
  • 542 Mesaj
O arabanın o haliyle servisten çıkış fiyatı 50-55bin arası bir fiyattır. Sıfır aracı karla satmayı planlıyor sanırım satıcı :)

Ki klimalı sıfır aracın siparişini verseniz o donanımlar dahil olsa bile 60bin etmez. O donanımlara bi de bi-xenon ekler öyle 60 civarına alırsın hatta :)

borasbjk

borasbjk

uzaklaştırılmış üye

• Yasaklanmış
  • 36 Mesaj
Arkadaşlar konudan anladığım şu araç alırken bilgi veriliyor isteyen klimasız tercih de edebiliyor ??

M.K

M.K
  • Asil Üye
  • 542 Mesaj
Satış temsilcisinin size önerdiği tüm arabalar klimalı araba seçenekleridir.

Klimasız araba almak istiyorsanız bizzat satış temsilcisine belirtmeniz gerekiyor.

borasbjk

borasbjk

uzaklaştırılmış üye

• Yasaklanmış
  • 36 Mesaj
Anladım başka bi forumda okuyunca golf comfort.climasız o para verilirmi dalgamı geçiyolar falan diye yaw dedim şans işi galiba bu hakikatten acayip bi durumdu forumlarda insanlar markaları gerçekten inanılmaz karalayabiliyor gerçekten bu forum bence çok faydalı :pray:

ömer-m

ömer-m
  • VIP
  • 773 Mesaj

Mesajları Görüntüleicecube, 30 Aralık, 2010 - 21:21 hakkında, demiş ki:

yaw linkteki aracta donanım mı var 60 bin yazmıs sasırdım :D zaten klimasız olması onun fşyatını 4-5 bin tl dusurmustur en az herhalde yanılıyormuyum Ömer   :iyidusun:

İşin ticareti yapılıyor da ondan.

Klimasız aracı alırken zaten sonradan yaşanabilecek değer kaybını veya araçla nikah kıymayı baştan kabul ediyorsun, o fiyatlara da o arabaların satılmayacağını ilanı koyanlar da çok iyi biliyor.

Laden50

Laden50
  • Asil Üye
  • 777 Mesaj
  • Araç:TSI 211Hp GTI DSG
  • Ad Soyad:BATTAL
Klimasız aracı alırken zaten sonradan yaşanabilecek değer kaybını veya araçla nikah kıymayı baştan kabul ediyorsun, o fiyatlara da o arabaların satılmayacağını ilanı koyanlar da çok iyi biliyor.

+1

Bu mesaj Laden50 tarafından düzeltildi. Tarih: 3 Şubat, 2011 - 13:33

mehbul

mehbul
  • Asil Üye
  • 37 Mesaj
  • Ad Soyad:meh bul
Bu klimasız golflere sonradan klima takılabilir mi bilgisi olanar mı?

M.K

M.K
  • Asil Üye
  • 542 Mesaj
Takılabilir tabi ancak çok maliyetli olur. 10bin lirayı geçer muhtemelen çünkü tesisat bile değişiyor diye biliyorum.

mehbul

mehbul
  • Asil Üye
  • 37 Mesaj
10 bin mi!! Çokmuş vallahi.

umitemi

umitemi
  • Asil Üye
  • 302 Mesaj
  • Ad Soyad:ÜMİT ÇAM
Sunroof lu olursa klımaya gerek yok bence...

tylnd

tylnd
  • Asil Üye
  • 67 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.
  • Ad Soyad:TAYLAND ONDEMIR
ben sahsen klımasız arac ısterım hatta bende 2011 tsı var klımasız golf dızelı  varsa,takas dusunurum ılgılınen arkadaslardan cevap beklıyorum

mehbul

mehbul
  • Asil Üye
  • 37 Mesaj
Abi kışın iyi de. Yazın fokurdayan sıcağında nasıl olur klmasız araba bilemiyorum. Bu araçlara servis klima takılamaz diyor. Dışarıdaki ustalar da takabilir mi o da meçhul. Yoksa bunlardan almak benim de niyetimde vardı. Ne bileyim fiyatları bayağı uygun gibi. Ama hakikaten 10bin tl bulursa da hiç değmez.

Laden50

Laden50
  • Asil Üye
  • 777 Mesaj
  • Araç:TSI 211Hp GTI DSG
  • Ad Soyad:BATTAL
tanıdığınız sağlam bi ustanız ve çevrenizde bu volswagen parçalayan yada parçalarını alıp satan birileri varsa max. rakkam 2.500-3.000TL gibi olur.
E tabii bunun dışında torpido klimalarıda var farklı farklı şeyler...