İçeriğe git

Leon Tdı Mi Golf Tdı Mi?

- - - - -

• Please log in to reply
Bu başlığa 68 cevap yazılmış

dhysan

dhysan
  • Asil Üye
  • 13 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Levent
leon içeri sesi daha çok alıyor,iç malzeme ve kapı lastikleri daha kötü,hadi bunlar idare eder dersek donanım isteyenler(golf highline) için hayal kırıklığı,sadece TDI DSG olanı style /golf trend-confort arası) paketli ve opsiyon eklersen onuda beklede üretilsin(en az 3 ay).Doğuş TR'ye en baz modelini getiriyor.Diğer fr,cupra tamam ama onlarda da 1.6 yok,2.0 var ve vergisi fazla vs....

Cadde16

Cadde16
  • Asil Üye
  • 20 Mesaj
  • Araç:1.6 102Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:Ozan Tüzlen
Birçok kişi gibi benim de tavsiyem Golf'ten yana olacaktır. 2-3 aydır araç araştırıyorum. 2.el BMW 3 serisinden tut Astra'ya, Cruze'a, Focus'a kadar. Hepsine bindim, göz attım ama kendimi en çok Golf'ün içinde güvende ve rahat hissettim. Bana sıcak geldi aynı zamanda da avantajlı. Bu yüzden Leon'dansa Golf'ü tercih ederdim.

fischerturk

fischerturk
  • Yeni Üyeler
  • 3 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.
  • Ad Soyad:Serkan ERCAN
arabamı 1 Şubat 2011'de teslim aldım.. Almadan önce Otomotion'da uzun süre Leon'u inceledim konfor açısından ve iç kabin düzenini bu iki açıdan diyebilirimki kesinlikle golf.... özellikle iri yarı olanlar benim gibi seat ı unutsunlar sığamazsınız ona boşverin...hehe (motor zaten aynı herikisininde yol tutuş konusundada aynı olduğunu düşünüyorum)

KadirTürkeş

KadirTürkeş
  • Facebook
  • 10 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Kadir Türkeş
üniversitede en büyük hayalimdi leon sahibi olmak. senelerce leon türküsü söyledim. geçtiğimiz mayıs ayında aracımı değiştirmeye karar verdim ve önceliğim leon oldu. bayiye gittim, leonun içine oturdum, en başta iç işçilik ve malzeme beni çok tatmin etmedi. ( dış görünüme kesinlikle sözüm yok zaten ) test sürüşü talep ettim ve test sürüşüde beni çok tatmin etmedi başta süspansiyonlar (ya da bana öyle geldi) sonra doğruca vw'ye gittim ve golf'ün kapısını açar açmaz hayran kaldım, sürücü koltuğuna oturur oturmaz hayranlığım 2 katına çıktı. o yüzden diyorum ki, belki dış görünüm olarak leon golfü geçer ama kalite ve konfor bakımından kesinlikle golf.

M.Ozturk

M.Ozturk

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.975 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.
  • Ad Soyad:Mustafa Öztürk

Mesajları GörüntüleKadirTürkeş, 9 Kasım, 2011 - 22:46 hakkında, demiş ki:

üniversitede en büyük hayalimdi leon sahibi olmak. senelerce leon türküsü söyledim. geçtiğimiz mayıs ayında aracımı değiştirmeye karar verdim ve önceliğim leon oldu. bayiye gittim, leonun içine oturdum, en başta iç işçilik ve malzeme beni çok tatmin etmedi. ( dış görünüme kesinlikle sözüm yok zaten ) test sürüşü talep ettim ve test sürüşüde beni çok tatmin etmedi başta süspansiyonlar (ya da bana öyle geldi) sonra doğruca vw'ye gittim ve golf'ün kapısını açar açmaz hayran kaldım, sürücü koltuğuna oturur oturmaz hayranlığım 2 katına çıktı. o yüzden diyorum ki, belki dış görünüm olarak leon golfü geçer ama kalite ve konfor bakımından kesinlikle golf.
Tabiki zevk meselesi ama ben leonun dış görüntüsünü beğenmiyorum. Cupraya sözüm yok ama standart araçlarda kesinlikle golf çok daha güzel.

KadirTürkeş

KadirTürkeş
  • Facebook
  • 10 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Kadir Türkeş

Mesajları GörüntüleM.Ozturk, 9 Kasım, 2011 - 22:53 hakkında, demiş ki:

Tabiki zevk meselesi ama ben leonun dış görüntüsünü beğenmiyorum. Cupraya sözüm yok ama standart araçlarda kesinlikle golf çok daha güzel.
golfün karizması leona takla attırır tabiki... ona sözüm yok :) dış görünümü de zamanla kafamda daha ii yerlerde olacaktır buna da inanıyorum. :)

kakalate

kakalate
  • Yasaklanmış
  • 130 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.
  • Ad Soyad:Kaan Aslan
ben dizelde hiz olarak leon diyorum

lventshn

lventshn
  • Asil Üye
  • 235 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.
  • Ad Soyad:LEVENT
Baş harfi   Golf  diğerinin önemi yok :halay:

fth01

fth01
  • VIP
  • 636 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Fatih
Bence burada kriter ''alabilmek'' Golfe yetişebilen düşünmeden Golf alır. Bütçe el vermiyorsa Leon düşünülebilir. Bunu Leon sahiplerinin Golf görünce bakışından da anlamak mümkün :s3: