leon içeri sesi daha çok alıyor,iç malzeme ve kapı lastikleri daha kötü,hadi bunlar idare eder dersek donanım isteyenler(golf highline) için hayal kırıklığı,sadece TDI DSG olanı style /golf trend-confort arası) paketli ve opsiyon eklersen onuda beklede üretilsin(en az 3 ay).Doğuş TR'ye en baz modelini getiriyor.Diğer fr,cupra tamam ama onlarda da 1.6 yok,2.0 var ve vergisi fazla vs....
Leon Tdı Mi Golf Tdı Mi?
Başlatan:
tnt_ankara
, 25 Oca, 2011 - 23:34
Tarih : 7 Ağustos, 2011 - 14:09
Tarih : 8 Ağustos, 2011 - 21:45
Birçok kişi gibi benim de tavsiyem Golf'ten yana olacaktır. 2-3 aydır araç araştırıyorum. 2.el BMW 3 serisinden tut Astra'ya, Cruze'a, Focus'a kadar. Hepsine bindim, göz attım ama kendimi en çok Golf'ün içinde güvende ve rahat hissettim. Bana sıcak geldi aynı zamanda da avantajlı. Bu yüzden Leon'dansa Golf'ü tercih ederdim.
Tarih : 3 Eylül, 2011 - 17:09
arabamı 1 Şubat 2011'de teslim aldım.. Almadan önce Otomotion'da uzun süre Leon'u inceledim konfor açısından ve iç kabin düzenini bu iki açıdan diyebilirimki kesinlikle golf.... özellikle iri yarı olanlar benim gibi seat ı unutsunlar sığamazsınız ona boşverin...hehe (motor zaten aynı herikisininde yol tutuş konusundada aynı olduğunu düşünüyorum)
Tarih : 9 Kasım, 2011 - 22:46
üniversitede en büyük hayalimdi leon sahibi olmak. senelerce leon türküsü söyledim. geçtiğimiz mayıs ayında aracımı değiştirmeye karar verdim ve önceliğim leon oldu. bayiye gittim, leonun içine oturdum, en başta iç işçilik ve malzeme beni çok tatmin etmedi. ( dış görünüme kesinlikle sözüm yok zaten ) test sürüşü talep ettim ve test sürüşüde beni çok tatmin etmedi başta süspansiyonlar (ya da bana öyle geldi) sonra doğruca vw'ye gittim ve golf'ün kapısını açar açmaz hayran kaldım, sürücü koltuğuna oturur oturmaz hayranlığım 2 katına çıktı. o yüzden diyorum ki, belki dış görünüm olarak leon golfü geçer ama kalite ve konfor bakımından kesinlikle golf.
Tarih : 9 Kasım, 2011 - 22:53
KadirTürkeş, 9 Kasım, 2011 - 22:46 hakkında, demiş ki:
üniversitede en büyük hayalimdi leon sahibi olmak. senelerce leon türküsü söyledim. geçtiğimiz mayıs ayında aracımı değiştirmeye karar verdim ve önceliğim leon oldu. bayiye gittim, leonun içine oturdum, en başta iç işçilik ve malzeme beni çok tatmin etmedi. ( dış görünüme kesinlikle sözüm yok zaten ) test sürüşü talep ettim ve test sürüşüde beni çok tatmin etmedi başta süspansiyonlar (ya da bana öyle geldi) sonra doğruca vw'ye gittim ve golf'ün kapısını açar açmaz hayran kaldım, sürücü koltuğuna oturur oturmaz hayranlığım 2 katına çıktı. o yüzden diyorum ki, belki dış görünüm olarak leon golfü geçer ama kalite ve konfor bakımından kesinlikle golf.
Tarih : 9 Kasım, 2011 - 23:06
M.Ozturk, 9 Kasım, 2011 - 22:53 hakkında, demiş ki:
Tabiki zevk meselesi ama ben leonun dış görüntüsünü beğenmiyorum. Cupraya sözüm yok ama standart araçlarda kesinlikle golf çok daha güzel.
Tarih : 10 Kasım, 2011 - 00:05
ben dizelde hiz olarak leon diyorum
Tarih : 10 Kasım, 2011 - 00:35
Baş harfi Golf diğerinin önemi yok
Tarih : 10 Kasım, 2011 - 01:25
Bence burada kriter ''alabilmek'' Golfe yetişebilen düşünmeden Golf alır. Bütçe el vermiyorsa Leon düşünülebilir. Bunu Leon sahiplerinin Golf görünce bakışından da anlamak mümkün

En üste git