İçeriğe git

Ford Focus Ecoboost - Golf 6 Tsi - Opel Astra 1.4T

- - - - -

• Please log in to reply
Bu başlığa 65 cevap yazılmış

semsialtunbas

semsialtunbas
  • Asil Üye
  • 131 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Şemsi Altunbaş

Mesajları GörüntüleEmynation, 10 Mart, 2011 - 11:05 hakkında, demiş ki:

İlk videodaki videoyu çeken gencimizin kanı biraz fazla ısınmış ayrı bi ruhu var :halay:

daha ne muhabetler dönüyo videolarda da çoğunun sesini kapattım farkettiyseniz :D iş baya inada binmişti o yüzden muhabbetler acaipti :P

Bu mesaj semsialtunbas tarafından düzeltildi. Tarih: 11 Mart, 2011 - 00:18

kibar26

kibar26
  • Asil Üye
  • 289 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.
  • Ad Soyad:M. Görkem
iimiş :)

galtee

galtee
  • Asil Üye
  • 16 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:Furkan K.
Arkadaşlar yeni C4 hakkındaki görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?

yunuskerem

yunuskerem
  • Asil Üye
  • 67 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:yusuf bozkurt
karşılaştırma yapılacaksa eğer en üst versiyonlarla karşılaştırsınlar. ozaman belli olur. her iki aracıda üst üste koy gine bir golf etmez

songukhu

songukhu
  • Asil Üye
  • 93 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.
  • Ad Soyad:Cihan KIRBIYIK

Mesajları Görüntüleçetin özkan, 10 Mart, 2011 - 13:59 hakkında, demiş ki:

Arkadaşlar öncelikle hepinizi selamlıyorum.160 lık aracımla hiç soluk kesmeden ibre kapatabiliyorum.Fakat bu işi sadece ve sadece geceden sabaha geçiş saatlerinde ve tamamen boş bir yolda yapıyorum.Soluk kesmeden ibaresini kullanıyorum çünkü çoğunuz da bilirsiniz ki manuel vites araçlarda vites değişim süreleri(ne kadar hızlı olursanız olun) aracın ivmelenmesini etkileyecektir.Fakat aracınız DSG denen(bir çok olumsuz eleştiriye rağmen) muhteşem bir şanzımana sahipse, aracınız dediğim yol şartlarında müthiş bir ivmelenme yaşar ve dilediğiniz hıza çok çabuk,sarsıntısız bir şekilde ulaşır.Bu DSG nin başarısıdır.Fakat 1.4 TSİ araçlar tüm motorlu araç üreticilerinin gıptayla ve hayretle baktığı araçların başında gelir.Açıkçası 2.0 Gti veya 2.0 R motor güçleri açısından 211hp-255hp aralığında çok iyi araçlardır.Fakat güçlerini 2.0 motorlardan almaktadırlar.Bu nedenle 1.4 TSİ dan alınan 160 HP lik güç ve neticesindeki 240nm tork göz kamaştırıcıdır.Bir de bu aracı herhangi bir chip tuningle bir GTİ seviyesine getirebilirsiniz.Yalnız bu aracı kullanan biri olarak 160HP lik güç,KN kutu içi filtre,eichbach prokit yay,225.40.18 lastik-jant kombinasyonuyla yetiyor da artıyor.Yeni Golf alacak arkadaşlara kesinlikle 160 lık versiyonu almalarını tavsiye ediyorum.Bu arada dizel Golfler kadar olmasada aracın yakıt tüketimi de sunduğu perfonmansa göre çok ama çok makul.

Arkadasa kesınlıkle katılıyorum, TSİ motor tekdir.Başı sonu yok.A4 2.0T ile cok kısa mesafede beylikdüzü temde 5 kısıyle 252yı gorebılmıstık.

qxN

qxN
  • Asil Üye
  • 180 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Goksun YUCEL
Fiyatlar açıklıyo zaten herşeyi, ikiside alman arabası değil mi ? golf daha pahallı neden her yönden kalite araba.