lonely_AntaLya, 21 Mart, 2011 - 18:58 hakkında, demiş ki:
almanyada üretilmeyen tek volkswagen; jettaymış..Tam bilemiyorum Ülke Adını Şuan ama Farklı olan sadece jettaymış.Servis Müdürü Demişti,Gerçekten Jetta Kalitesiz
Bu mantikla ilerlersek Touareg en kalitesiz araçlardan birisi, malum Slovakya'da üretiliyor

Ayrıca Scirocco'nun üretim bandının işlediği fabrika da Portekiz'de
Servis müdürü neden veya neye dayanarak böyle bir beyanatta bulunmuş bilmiyorum ama araçların üretildikleri ülkeler o araçların pazar payına sahip olduğu yerlere yakın olmasıyla ön plana çıkar. Mesla Jetta Meksika-Puebla fabrikasında üretilmekte ve Skoda Octavia ile beraber pazar liderliğini yıllardır Amerika kıtasında devam ettirmekte. Bu da iş gücünden tasarruf etmenin yanı sıra o modelin taşıma masrafından da tasarruf etme amacını taşıyor.
Tabii, bunun araçta kullanılan malzeme kalitesiyle alakası da yok. Polo Trendline ve Comfortline arasında da malzeme kalitesinde dağlar kadar fark var.
Edit:
Jetta'nın 1.2 motorunu kullanmadan yorum yapmak gerçekten yanlış bence. Aracın performansı fazlasıyla yeterli. Ben şirket aracı olarak 1.6 TDI DSG Golf'ten sonra 1.2 TSI Man. Jetta'ya geçtim. Alt-Üst devirlerde en ufak bir yığılma yaşamadı araç henüz. Ortalama olarak 8lt/100km gibi bir tüketim eğrisinde devam ediyorum ki dizel Golf'de bu değer 6,5lt'nin altına düşmemişti. Bence çok keyifli bir araç. Yakın zamanda aynı motor Golf'e de gelecek inşallah.
Bu mesaj ömer-m tarafından düzeltildi. Tarih: 21 Mart, 2011 - 22:17