İçeriğe git

Manifesto

• Please log in to reply
Bu başlığa 32 cevap yazılmış

Elrohir

Elrohir

Yönetici

• Yönetici
  • 1.987 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Emre Güler

*
POPÜLER!

Merhabalar arkadaşlar;

Aramıza yeni katılan üyelerimizin bazı yanlış fikir ve davranışları üzerine bu manifestoyu yayınlamayı uygun gördük.

Öncelikle üstüne basa basa belirtmek isterim. Golf 6 Kulübü bir kuruluş değildir. Sizlere bilgi ya da hizmet vermek gibi bir amacı da yoktur, zorunluluğu da yoktur. Biz bu işe araçlarımızda meydana gelebilecek olası sorunları görüşmek üzere toplanan bir kaç kişi olarak başladık. Yapılan bilgi ve tecrübe alış verişi hoşumuza gitti. Biz de daha fazla bilgi ve daha fazla tecrübe için çeşitli web siteleri, sosyal paylaşım ağları ve diğer iletişim yöntemlerini kullanarak daha fazla kişiye ulaşmayı hedefledik. Hedefimizde hızla da ilerliyoruz.

Öncelikle hesap sorma gibi bir lüksünüz yok arkadaşlar. Yani, neden mesajım silindi, neden mesajımı yayınlamıyorsunuz, neden şöyle olmuyor neden böyle olmuyor gibi bir durum söz konusu değil. Gayet basit bir biçimde, tüm mesajlarınızın yayınlanacağı ve özgürce kendinizi ifade edebileceğiniz web siteleri mevcut. Biz onlardan değiliz diyoruz açıkca. Biz bir kulüp sitesiyiz.

Alıntı

kulüp, -bü    Fr. club

a. 1. Görüşme, konuşma, okuma, spor yapma vb. amaçlarla yalnız üye olanların toplandıkları yer: �İkisi de şehrin satranç kulübü üyelerindendir.� -S. F. Abasıyanık. 2. Spor kulübü: �Geceleri kapalı olan kulübün salonu aydınlanmıştı.� -Ö. Seyfettin. 3. Kişilerin, toplulukların oluşturduğu grup. 4. Milletlerin oluşturduğu grup, pakt.
Güncel Türkçe Sözlük

Yukarıda Forum Kuralları mevcut, bu kurallara dayanarak uygun görmediğimiz mesajları siliyoruz, yayınlamıyoruz. Daha basit bir açıklaması yok, mesajınızın yayınlanmamış olması şahsi duygularınızı incitiyor, ya da bu durumu haksız görüyorsanız, çok basit bir şekilde yazılarınızı sorgusuz sualsiz yayınlayacak web sitelerine (üstelik üye sayıları bizden çok fazla, yani daha çok kişiye ulaşabilirsiniz) aynı mesajı yazabilirsiniz. Tekrar ediyorum, biz kulübüz, dolayısıyla bu kurallar ve kurallardan öte; kulüp üyeleriyle verimli iletişim kurabilme oldukça önemli.

"Sen kimsin birader, benim mesajımı siliyorsun?" diyen adamı sorgusuz sualsiz gönderiyoruz, ama "Felanca başlıkta bir mesaj göndermiştim, silinme sebebini öğrenebilir miyim?" diyen kişiye aynı güzellikte cevap veriyoruz. "Bu ne ya, bok gibi olmuş, sanki şahin a.q" diyen adamı kovmaktan beter ediyoruz, ama "Bence güzel olmamış, krom kapı kolları bu aracın zerafetini bozmuş" diyen adama teşekkür edip konuya devam ediyoruz.

Yeni üye olmuş siteye adam geliyor, daha kimsin nesin necisin bilmeyiz. Konuya ortadan dalıp:

Alıntı

ya benim dayıoğlunda da dsg var, üç defa şanzıman değiştirdi, dört defa şanzıman yağı değiştirdi, servise giderken de 8 defa stop etti.  :s12: Bence dsg.ye 5 yıl garanti verilsin.

diyen adamın mesajını hangi aklı selim yayınlar ki? Kardeşim, bunları biliyoruz zaten. Daha önceden layığı ve teknik açıklamasıyla beraber yazılmış bu. Üstelik daha düzgün bir dille anlatılmış, sebepler ortaya konulmuş, çözüm önerileri üzerine bile tartışılmış. Yeni katılmışsın siteye, bir başlığı oku, bir forumu takip etmeye başla, forumdaki genel konuşma havası iletişimde kullanılan anahtar sözcükler neler bunları idrak et. Sonra tanışma başlığı aç; kendini tanıt. Biz de karşımızda ne kadar tecrübe sahibi biri konuşuyor, onu bilelim, sözlerini ona göre dikkate alalım ya da almayalım. Bir söyleyiver bakalım kimsin sen. Ondan sonra gir DSG başlığını:

Alıntı

Arkadaşlar kendim DSG'li araç kullanmadım. Ancak bir akrabam 2009 model Golf VI Highline DSG 160Hp aracında, 25.000km'de bir defa sorun yaşadı. Servis sorunu gideremedi, şanzıman değiştirdi. 35.000km'de tekrar mekatronik ünitesi değişti. Sakin kullan biri olmasına rağmen arka arkaya bu problemlerin baş göstermiş olması sebebiyle, araçtan soğudu ve aracını sattı.

şeklinde mesajını at, biz de evet DSG düşünen arkadaşlar yaşanan bu olumsuz tecrübeyi de göz önünde bulundursunlar, deyip teşekkürü borç bilelim ve güzelce geçinelim. Ama çıkıpta burası özgür bir ortam değil mi? Niye mesajlarımız yayınlanmıyor demenin anlamı yok!

Alakasız 10 tane başlığa girip, arkadaşlar zenec teyip almayı düşünüyorum bana yardımcı olun acilllllll, hemen sabah olmadan almam lazım çok acil, telefonla arayın beni, hatta arabanızda varsa söküp getirin bana yarın takiyim deniyim... gibi art ardına mesaj atıp, cevabı aldıktan sonra siteye uğramayan çok insan var. Bu yüzden bu mesajları da onaylamıyoruz, acil işiniz varsa bu işi parayla yapan firmalar mevcut, ararsınız gece yarısı size zenec bulup getirir takarlar. Biz gece yarısı zenec krizi gelenlere yardım amaçlı bir web sitesi değiliz ki, sürekli olarak takip edecek, gerektiğinde soru soracak, gerektiğinde kendisi paylaşım yapacak, gerektiğinde birlikte geyik yapıp eğleneceğimiz, gerektiğinde buluşup vakit öldüreceğimiz kulüp arkadaşları arıyoruz. Benim acil sorum var, soramayacak mıyım yani? şeklinde bir yaklaşım tarzına anlam veremiyoruz, tabiki sorun istediğiniz yerde. Burası yeri değil. Daha büyük siteler var, daha hızlı cevap alırsınız.

Yani temel olarak, internetin en büyük sorunlarından olan, bilgiyi alıp kaçmak bizim için de bir sorun. Google yoluyla gelip, aradığı bilgiyi aldıktan sonra foruma uğramayan, sorusu olduğunda girip, tek başlık okumadan hemen sorumu sorayim vaktim yok cevap gelsin gerisi beni ilgilendirmez. Ne de olsa bilgisayar başında oturan bir sürü işsiz güçsüz adam var, bütün dünyevi amaçları forumda birine cevap yazmak olan kişiler hemen cevap verir ben de işimi görürüm mantığı, tarafımızca kabul edilemez. Hele ki bunu hakları görüp, kardeşim benim mesajıma nasıl müdehale edersin bu benim hakkım, internet değil mi, burası golfçülerin yeri değil mi sen de kim oluyorsun tavrındaki şikayetler, yalnızca ben ve diğer yetkili arkadaşları üzmekten başka işe yaramıyor.

Sonuç olarak; tek amacı Golf 6 Kullanıcıları ve sevenlerini bir araya getirip, bilgi ve tecrübe paylaşımı için sosyal birliktelik oluşturmak olan bu kulüp amacından sapmadan yolunda ilerleyecektir. Bu yolda gerekirse yeni üye alımları durdulacak, gerekirse bir çok kişinin üyeliği iptal edilecek, gerekirse daha ağır ceza ve yaptırımlar uygulanacaktır. Hatta web sitemizin kapanması dahi söz konusudur. Herkesin üzerine düşen görevi derhal yapması bir uyarı yahut tehdit olarak algılanmamalı, bir ödev olarak kabul edip, bir an evvel uygulamaya konulmalıdır.

Hepinize keyifli forumlar dileriz.
Forum Yönetimi

tornado72

tornado72
  • Asil Üye
  • 79 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:murat murat
ellerine sağlık kardeşim bu manifestoyu sana yayınlattıklarına göre seni epey bir kızdırmışlar ama sen boşver kendini bilen adamın msj her zaman yayınlanır ve mutlaka sorunun çözümü konusunda fikir alışverişinde bulunacak bir forum dostumuz var olacaktır ama bilmeyene de zaten haddini bildiriyorsundur umarım

selimozenn

selimozenn
  • Yeni Üyeler
  • 2 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Selim ÖZEN
Çok yerinde bir manifesto. Kelimesi kelimesine katılıyorum.
Ama burada da çok değerli insanlarımız , arkadaşlarımız var.
Onların hatırına bu kulübü ayakta tutmalıyız diye düşünüyorum.

İyi Forumlar.

mccobanoglu

mccobanoglu
  • Asil Üye
  • 250 Mesaj
  • Araç:1.6 102Hp Trend.
  • Ad Soyad:mehmet cemil
Altına imzamı atarım dostum, saygılar güzel olmuş... :sapka:

roqqo

roqqo
  • Asil Üye
  • 50 Mesaj
  • Ad Soyad:Sezer M.
boş insanların takıldığı saygısızca tartışmaya odaklı siteler çok egosunu tatmin etcek adam oralara gitsin bu forum açıldığından beri çoğumuz saygı sevgi çerçevesinde düşüncelerimizi paylaştık umarım ( siz yetkililerinde emekleriyle ) bu durum değişmez.

erdal

erdal
  • Asil Üye
  • 70 Mesaj
  • Ad Soyad:erdal yalçınkaya
AZ olalım, Öz olalım.. Gönülden efendi olalım...

muyasa

muyasa
  • Asil Üye
  • 289 Mesaj
  • Ad Soyad:murat yaşar
Emreciğim yayınlamış olduğu yazı gerçekten çok içerikli anlamasını bilenler için Allah forum yetkili olan sizlere sabır versin işiniz zor gerçekten hepinizi bu zor görevi başarı le yürüttüğünüz için minnetarım tebrikler....

Bariskkm

Bariskkm

Barış Ünlü

• VIP
  • 2.041 Mesaj
  • Ad Soyad:Baris Ünlü

Mesajları GörüntüleElrohir, 17 Nisan, 2011 - 19:35 hakkında, demiş ki:

Merhabalar

Emre, dediklerine aynen katılıyorum. Bu site başka sitelere asla benzemiyor. Ben bile kendimi hiç tahmin etmediğim bir ortamda, yani forum buluşmasında buldum. Forumun ve üyelerin kalitesine inanmasam asla böyle bir ortama girmezdim. Bu siteye üye olanların ve sürekli takipçisi olanların kalitesine yürekten inanıyorum. Umarım en kısa sürede sponsorlarla ve çeşitli diğer yardımlarla bu sitenin gelişmesini daha da hızlandırırız. Sitenin kapatılması gibi birşeye ise tamamıyla karşıyım, umarım bu dediğinde ciddi değilsindir. Bazı üyeler dediğin gibi tek bir soru sormak için üye olup birdaha asla girmemiş olabilirler veya bu tarz niyetlerle insanlar bu siteyi kullanmış olabilir. Ancak böyle bir platform oluşturduktan sonra, bu siteyi kapatıp gitmek kolaya kaçmak olur. Gerekirse, her üyenin üyeliği bir daha incelenebilir ve üyelikleri gözden geçirilebilir, ancak böyle bir tartışma, tanışma ve bilgi paylaşımı platformunun kapatılması gerçekten büyük kayıp olur. Arabası hakkında hiç bir bilgiye sahip olmayan BEN bile, bu site sayesinde bir VW elemanından daha bilgili hale geldim. Umarım tüm dileklerin gerçekleşir. Yöneticilik gerçekten zor iş, kolay gelsin.

murderkingg

murderkingg
  • Asil Üye
  • 110 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.
  • Ad Soyad:serdar almak
emre kardeşim ve forum yönetimindeki diğer arkadaşlar, ben de buraya yeni kaydolmuş bir golf hayranı olarak size çok hak veriyorum. bu konuda da üzerime düşen görevi yerine getirmeye (tabi sizin üzerinize düşen yükün çok daha ağır olduğunun farkındayım), yaptığım bazı yanlışlıklardan da ders alarak buradaki paylaşımımı artırmaya çalışıyorum. şimdiye kadar bir iki takıldığım konu oldu ve bilmediğim şeyler oldu hem araba konusunda hem de forum genel seyri konusunda emre kardeşimizden ve diğer arkadaşlardan gayet sabırlı, mantıklı, karşılıklı hoşgörü ve bilgili bir şekilde yardım aldım ve umarım bundan sonra da almaya devam edeceğim. bu yüzden özellikle emre kardeşime ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. şimdilik golf hakkında çok ayrıntılı bir bilgiye sahip değilim ama şunu söyleyebilirim golf kullanmaktan ve golf sahibi olmaktan büyük keyif alıyorum. şuana kadar olan izlenimlerden anlıyorum ki burada olduğum sürece hem golf'ümü daha iyi tanıyacağım hem de daha çok seveceğim bu yüzden bu forumun kapatılması gibi bir durumun gerçekleşmeyeceğini umuyorum. bu yüzden emre kardeşimin burada yapacağı şeylerin arkasında olacağımı belirtmek istiyorum.
herkese iyi akşamlar.

aquarist1

aquarist1
  • Asil Üye
  • 51 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.
  • Ad Soyad:Behsat varol
Katılıyorum,emeklerin için teşekkürler.

sonders

sonders
  • VIP
  • 418 Mesaj
  • Araç:TDI 90Hp Trend.
  • Ad Soyad:önder somuncu
manifesto değil emre muhtıra bunun adı  :) elline azına sağlık kardeşim sonuna kadar destek

M.Ozturk

M.Ozturk

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.975 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.
  • Ad Soyad:Mustafa Öztürk
Foruma nerdeyse ilk zamanlarından beri aktif olarak giren biriyim. 2-3 aylıkken kayıt oldum. Öncesinde vw ile ilgili bir foruma takılıyordum ve her gün aynı mesajları görmekten yenilik görememekten bıkmıştım. Buraya kayıt olduktan bu zamana kadar gerçekten çok şeyler öğrendim. Arabalara karşı özellikle de golfe karşı ayrı bir sempatim vardı ama bu kadar bilgim yoktu. Ebay i bile ben bu forum sayesinde öğrendim. Çok kişinin bana yardımı dokundu benim de çok kişiye dokunduğunu düşünüyorum. Çünkü burda kimsenin bir çıkarı yok. Sadece bilgi paylaşımı ve yardımcı olmak. Daha ne olduğu belirsiz iki günlük üye de kusura bakmasın burdaki yöneticilere birşey söyleyemez hesap soramaz. Sen kimsin ki ne kadar emeğin geçti ki burda hesap soruyorsun. Emre çok güzel bir şekilde belirtmiş. Mesajları onaylanmayıp hesap sormaya kalkan böylelerinin de yeri burası değil. İstediği yerde istediği gibi konuşabilir ama burda değil....

ati_03

ati_03
  • VIP
  • 625 Mesaj
  • Ad Soyad:Atilla Ö.
Emre emeğine sağlık.ne kadar güzel ki aracımız hakkında bilmediğimiz şeyleri burada öğreniyoruz,sıcak ve samimi bir ortam gerçekten.farkımız tarzımız bence.forumda gezinmeyi o kadar çok seviyorum ki,burada yeni bir şeyler görmek,incelemek,öğrenmek çok güzel.

undeath324

undeath324
  • Asil Üye
  • 364 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.
  • Ad Soyad:Cenk Çalışkan
emre kardeşim aynen sonuna kadar katılıyorum böyle bir forum daha görmedim herkez düzeyli bilgili paylaşım oluyor bilmeyenler öğreniyor golf le ilgili neredeyse herşey burada çoluk çocuk muhaabetleri yok argo yok gayet temiz ve güzel bir site

tanko_ss

tanko_ss
  • Yeni Üyeler
  • 1 Mesaj
  • Ad Soyad:SS
Emre kardeş bu ilgiyi ilk defa bir VW forumuda görüyorum, doğru bir düşünce tam destek.

erkmirmir

erkmirmir
  • Asil Üye
  • 92 Mesaj
  • Ad Soyad:erkan akdemir
Yazıyı okuduktan sonra forum yöneticilerinin ne kadar zor ve meşakatli  bir iş yaptığını tekrardan idrak etmiş bulunuyorum ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Muserclehan

Muserclehan
  • Asil Üye
  • 127 Mesaj
  • Araç:TSI 211Hp GTI DSG
  • Ad Soyad:Serhan Tiryaki
Emre rahat ol sen kızma da kimseye, zaman zaman bizim dünyaya gelmemize vesile ailemizle bile tartışma olabiliyor. Kimsenin bu kadar emeğe laf etmemesi gerek, kesinlikle katılıyorum. Beceremeyip beklentisi olanlar veya ortamı seviyesizleştirmeye (kendi seviyelerine indirmeye) çalışanlar olacaktır. Maalesef günümüz Türkiye gerçeği bu kardeşim. Herkesi kabullenip makul ortak noktalar bularak beraber yaşamayı öğrenemiyoruz. Umarım zaman içerisinde bu seviyeye ulaşırız. Herşey için ellerinize, yüreğinize ve bilginize sağlık.

çetin özkan

çetin özkan
  • Asil Üye
  • 109 Mesaj
  • Ad Soyad:ÇETİN ÖZKAN
Emre özünde son derece haklı bir çıkış yapmışsın.Genel olarak Golf6.com da diğer VW sitelerinde olmayan bir samimiyet var.Hiçbirinizi yüzyüze tanımama rağmen kardeşim,arkadaşım gibisiniz.Manifestoyu yayınlamakla iyi etmişsin.Belki ilk adım bu olabilir fakat bir dahaki adımın özellikle üslup konusunda umursamaz olan arkadaşları direct bir şekilde uyarman olmalı bence.Bu olmayınca gereksiz diyaloglar forumun huzurunu bozuyor.

levo32

levo32
  • Asil Üye
  • 14 Mesaj
  • Ad Soyad:levent sen
Hep destek  Tam destek

Haiwata

Haiwata

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 859 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Sinan
Konunun özü;

Arkadaşlığa Saygı,
Dostluğa Saygı,
Emeğe Saygı,
Yaş'a  Saygı
Foruma Saygı

Kurallar güdülmek için değil;

Huzurun;hakların eşitliği için vardır.

Bu oyun bahçesinin kuralları yukarıda belirtildiği üzere açıklanılmış ve basit.

Çetin Abim beni görmemiştir ama her ihtiyacı olduğunda keyif ile cevap alacağını veya yardımcı olacağımızı bilir.
Burası herhangi bir forum olmadığı için buradayız.
Yaratmak istediğimiz olguyu yarattık.Yarattığımız olgunun bozulmaması için bu kararların yanındayız.

Sevgi ve Saygılarımla

cudoo

cudoo
  • Asil Üye
  • 9 Mesaj
  • Ad Soyad:adnan
cok haklisin, emegine saglik.

Bariskkm

Bariskkm

Barış Ünlü

• VIP
  • 2.041 Mesaj
  • Ad Soyad:Baris Ünlü

Mesajları Görüntüleçetin özkan, 18 Nisan, 2011 - 10:19 hakkında, demiş ki:

Emre özünde son derece haklı bir çıkış yapmışsın.Genel olarak Golf6.com da diğer VW sitelerinde olmayan bir samimiyet var.Hiçbirinizi yüzyüze tanımama rağmen kardeşim,arkadaşım gibisiniz.Manifestoyu yayınlamakla iyi etmişsin.Belki ilk adım bu olabilir fakat bir dahaki adımın özellikle üslup konusunda umursamaz olan arkadaşları direct bir şekilde uyarman olmalı bence.Bu olmayınca gereksiz diyaloglar forumun huzurunu bozuyor.

Çetin abi, umarım buluşmalara gelirsin de "yüzyüze tanımama rağmen" diye bir ifade kullanmazsın. Sizin gibi insanlar sayesinde bu forumdaki kalite ve saygı korunuyor.

cembirinci

cembirinci
  • VIP
  • 802 Mesaj
  • Ad Soyad:Cem Birinci
Tam destekle seninleyim....
Bin düşünüp bir konuşmak lazım...

çetin özkan

çetin özkan
  • Asil Üye
  • 109 Mesaj
  • Ad Soyad:ÇETİN ÖZKAN

Mesajları GörüntüleBariskkm, 18 Nisan, 2011 - 11:10 hakkında, demiş ki:

Çetin abi, umarım buluşmalara gelirsin de "yüzyüze tanımama rağmen" diye bir ifade kullanmazsın. Sizin gibi insanlar sayesinde bu forumdaki kalite ve saygı korunuyor.

İşallah kardeşim.Umarım ilk toplantıya gelirim.İyi dileklerin için de teşekkür ederim.

enrique

enrique
  • Asil Üye
  • 191 Mesaj
  • Ad Soyad:zeki özdemir
ellerine sağlık emre

MOzen

MOzen
  • Asil Üye
  • 154 Mesaj
  • Ad Soyad:Metin Özenir
Foruma üye olduktan sonra bayağı bir zaman mesaj atmadan forumu takip ettim. Dikkat ettiklerim arasında Emre'nin yaşına rağmen bilgisinin fazla olması vardı ki Emre benden iki yaş büyük forumdaki yaşa göre. Gerçekten hayranlık uyandıran bir bilgi birikimi bulunan Emre'ye şahsen çok derin saygı duyuyorum. Bende bazı forumlarda, sitelerde yöneticilik yaptım zor iş. Heleki şu anki mesleğim insana hizmet etmek. İnsanla uğraşmak herşeyden zor iş. Bencede tüm üyelikleri gözden geçirin, üye alımı tanıdık vasıtası ile yapılabilir. Neticede üyeye değil, bilgi tecrübe ve en önemlisi saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde dostluklara ihtiyacımız var. Sanada Allahtan sabır diliyorum Emre.

ozgurcemo

ozgurcemo
  • Asil Üye
  • 311 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:özgür türkmen
yüreğine sağlık Emre..  :sapka:  :sapka:

alper7

alper7
  • Asil Üye
  • 66 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.
  • Ad Soyad:Alper Kaya
Daha 3-4 aylık bir araba sahibiyim arabalara çok ilgim yoktu jant ve jant kapağının farkını bilmiyordum arabayı sipariş verene kadar hatta.Ben de bikaç bilgi almak için forumları gezerken keşfettim.Üye olup da takip ettiğim başka forum yoktu fakat bu forum çok bilgi dolu ve etkinlikleri buluşmalarıyla çok dolu bir forum.Pek mesaj atmasam da her gün girip tüm başlıkları kontrol ediyorum.Kapatılması umarım kızgınlıkla yazılmış bir şeydir ayrıca yeni üyelerin alışveriş ilanlarına mesaj atamamaları ve konu açamamaları bence çok güzel bir önlem ama yetmemiş ki forum yöneticilerini kızdırmış heralde  :rolleyes:

osmanbal

osmanbal
  • Asil Üye
  • 132 Mesaj
  • Ad Soyad:osman
Söylenenlere canı gönülden katılıyorum.. almanın yanı sıra vermekte lazım...karşılıksız...bunun başarıldığına inanıyorum...kaliteyi bozmadan devam:)

herakleion

herakleion
  • Asil Üye
  • 38 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:Kemal Taşhan
Emre ve forum yönetimindeki diğer arkadaşlara hak veriyorum. Bu yazıyı kaleme alan Emre ise nasıl bir psikoloji ile yazdığını da tahmin edebiliyorum. Biraz ironik biraz tatlı sert eleştiriler ve benzetmeler de harika olmuş. Yazıyı okurken bazı yerlerde tebessüm ettiriyor. :oke:

Bu mesaj herakleion tarafından düzeltildi. Tarih: 25 Nisan, 2011 - 21:04