2011 Model Golf'lerde Donanım Değişiklikleri
Başlatan:
ctpolat
, 14 Haz, 2010 - 13:40
Tarih : 3 Temmuz, 2010 - 09:41
bence trint alıp kendin döşeyeceksin vw kandırmaca politikası uygulamaya devam etsin ama trint ile higline arasındaki karklara kendimdaha şık şeyler uygularım...
Tarih : 11 Temmuz, 2010 - 13:35
Tarih : 11 Temmuz, 2010 - 13:58
Tarih : 12 Temmuz, 2010 - 08:36
Murat abi zaten 1.6 tdi dememiş ki Emre 
Evet araç 2.0TDI 140hp. Aynı motorun 170hp'si mevcut, GTD lerde kullanılıyor...
Evet araç 2.0TDI 140hp. Aynı motorun 170hp'si mevcut, GTD lerde kullanılıyor...
Tarih : 12 Temmuz, 2010 - 09:58
biraz daha acıklama yapam gerekiyordu...özür..
Tarih : 13 Temmuz, 2010 - 12:25
Bugün Rekor'da gördüm 2011 comfortline. Higline jantlar ön tampon izgarada metal şerit mevcut. Dışarda bunlar var değişiklik . İçerde söylendiği gibi klima klimatik olmuş. Başka da büyük bir fark göremedim. Çok da inceleyemedim vaktim yoktu fazla.
Tarih : 14 Temmuz, 2010 - 07:44
donanımı artıracakları yere doğuş oto azaltıyor herhalde böyle saçmalık olmaz
Tarih : 15 Temmuz, 2010 - 23:55
merhabalar bende 28 temmuzda teslim alacagim golf comfortline icin dogus oto ankaradan bilgi aldim.
yukarda bir arkadasimiz yazmis ama park sensorlerini soylememislerdi bana...alcantara koltuk dosemesi,ve jant bilgisi verildi bana birde klimadaki pintiliklerini söylediler o kadar
bu arada liste fiyati uzerinden indirim yaptirarak aldim ben araci arkadaslar...saygilar...
yukarda bir arkadasimiz yazmis ama park sensorlerini soylememislerdi bana...alcantara koltuk dosemesi,ve jant bilgisi verildi bana birde klimadaki pintiliklerini söylediler o kadar
bu arada liste fiyati uzerinden indirim yaptirarak aldim ben araci arkadaslar...saygilar...
Tarih : 16 Temmuz, 2010 - 00:52
park sensorlerini sonradan kaldırdılar oyuzden aynen sizin dediginiz gibi.yalnız indirim konusu nasıl oldu normalde arac daha pahalı gelicek malum jant ve kotuklar ve 2011 olması..
Tarih : 16 Temmuz, 2010 - 00:55
Yukarda bahsettiğim Rekor oto'da gördüğüm comfortline da 50 Bin küsürlük bir etiket vardı. DSG'liydi araç.
Tarih : 16 Temmuz, 2010 - 08:11
Comfortline a bunları yapıolarsa Highline da deri koltuk,kameralı park RNS 510 standart yapması gerekiyor.
Tarih : 16 Temmuz, 2010 - 16:20
vw.com.tr de 2011 donanımını koydular beklenen değişiklikler var en onemlisi led stop standart
Tarih : 16 Temmuz, 2010 - 16:51
comfortline almak çok daha cazip gibi olmuş aslında, highline da olan bütün önemli farklılıklar var neredeyse. sensörlerin çok önemli olduğu söylenemez ama döşemeler ve jant desteği çok iyi olmuş. buna karşın highline da göze çarpan tek değişikliğin led li stoplar olmasını biraz garipsedim. en azından RNS 510a çevrilebilirdi sistem veya far yıkama gibi küçük çapta ama hoş değişiklikler yapılabilirdi. dsg dışında fiyatta bi oynama olmamış pek. yanarım yanarım arabayı şimdi almadığıma yanarım
Tarih : 16 Temmuz, 2010 - 18:01
bugun avekte gordum comfort tornado kırmızısıydı dıs olarak highline ile aynı ic olarak alcantara kumas koltuklar ve manuel klima var.fiaytıda 51 bin tl idi dsg li..
sasırdıgım nokta simdi bende baktım vw.com.tr led stop standart ama dikkatinizi cekerim deri direksiyon yok
anlamadım nasıl is.led stopalrdan da supheliyim acaba r20 gibi mi yoksa farklı bisey mi belkide karartılmıs degildir ledler oyle olursa hic anlamı yok cunku highline koyu kiraz stoplar daha guzel
sasırdıgım nokta simdi bende baktım vw.com.tr led stop standart ama dikkatinizi cekerim deri direksiyon yok
Tarih : 16 Temmuz, 2010 - 18:08
bence tam tersi comfortline almamak lazım şimdi çünkü highline la arasında ciddi fark var ;
6 lı cd changer
rcd510
elektrikli katlanabilir yan aynalar
otomatik yanan kısa farlar
led stoplar
hız sabitleyici
gorsel park desteği
coming-leaving home
çift bölgeli tam otomatik klima
kendiliğinden kararan iç dikiz aynası
park mesafe sensorleri
yağmur sensoru
lastik basınc gostergesi
Tüm bunlar için 2700tl fark bence çok makul...iyiki highline sipariş vermişim:D
6 lı cd changer
rcd510
elektrikli katlanabilir yan aynalar
otomatik yanan kısa farlar
led stoplar
hız sabitleyici
gorsel park desteği
coming-leaving home
çift bölgeli tam otomatik klima
kendiliğinden kararan iç dikiz aynası
park mesafe sensorleri
yağmur sensoru
lastik basınc gostergesi
Tüm bunlar için 2700tl fark bence çok makul...iyiki highline sipariş vermişim:D
Tarih : 16 Temmuz, 2010 - 18:10
icecube, 16 Temmuz, 2010 - 18:01 hakkında, demiş ki:
bugun avekte gordum comfort tornado kırmızısıydı dıs olarak highline ile aynı ic olarak alcantara kumas koltuklar ve manuel klima var.fiaytıda 51 bin tl idi dsg li..
anlamadım nasıl is.led stopalrdan da supheliyim acaba r20 gibi mi yoksa farklı bisey mi belkide karartılmıs degildir ledler oyle olursa hic anlamı yok cunku highline koyu kiraz stoplar daha guzel 
deri direksyon yok çok fonksyonlu deri direksyon var
Tarih : 16 Temmuz, 2010 - 18:33
icecube, 16 Temmuz, 2010 - 00:52 hakkında, demiş ki:
park sensorlerini sonradan kaldırdılar oyuzden aynen sizin dediginiz gibi.yalnız indirim konusu nasıl oldu normalde arac daha pahalı gelicek malum jant ve kotuklar ve 2011 olması..
ben araci 2010 tescil ettirdim zamdan etkilenmeyeyim diye...Ayrica klima inince jant ve koltuklardaki farki kapsiyor sanirim.Etiket üzerinden makul bir indirim yaptilar.Kaporasini verdim ama bakalim yamuk yapmazlar insaallah icime kurt dusurdunuz simdi ?
Tarih : 16 Temmuz, 2010 - 18:45
evet pardon cok fonksiyonlu yazıyor bian gorunce sasırdım
ben bugun gordum yeni comfort dsg arac jant klima ve koltuk dosemeleri yeni olanlardan fiyatı 51 bin tl idi valla
Alıntı
ben araci 2010 tescil ettirdim zamdan etkilenmeyeyim diye...Ayrica klima inince jant ve koltuklardaki farki kapsiyor sanirim.Etiket üzerinden makul bir indirim yaptilar.Kaporasini verdim ama bakalim yamuk yapmazlar insaallah icime kurt dusurdunuz simdi ?
ben bugun gordum yeni comfort dsg arac jant klima ve koltuk dosemeleri yeni olanlardan fiyatı 51 bin tl idi valla
Tarih : 16 Temmuz, 2010 - 21:50
icecube, 16 Temmuz, 2010 - 18:45 hakkında, demiş ki:
evet pardon cok fonksiyonlu yazıyor bian gorunce sasırdım
DSG lisini bilmiyorum ama nette sitesinde hala 44400 gozukuyor aracin manuel fiyati???
Tarih : 16 Temmuz, 2010 - 22:16
dogrudur arada dsg farkı var metalik renk var.birde bayiden bayiye degisiyor mez de aldıgım fiyatla dogusta aldıgım fiyat arasında cok az da olsa fark oluyor.
Tarih : 16 Temmuz, 2010 - 22:33
icecube, 16 Temmuz, 2010 - 22:16 hakkında, demiş ki:
dogrudur arada dsg farkı var metalik renk var.birde bayiden bayiye degisiyor mez de aldıgım fiyatla dogusta aldıgım fiyat arasında cok az da olsa fark oluyor. 
evet haklisiniz ama sanirim gene benim alacagim fiyatin uzerine 1400 gibi bi fark gelmis...ben 2010 almakla ondan yirttim herhalde...
Misafir_TigerCN_*
Tarih : 17 Temmuz, 2010 - 11:29
Misafir_TigerCN_*
icecube, 16 Temmuz, 2010 - 18:01 hakkında, demiş ki:
arkadaşlar Stoplar Golf R deki gibi değilmi bunda bi yanlış yok
Tarih : 17 Temmuz, 2010 - 17:26
henuz goren yok
Tarih : 17 Temmuz, 2010 - 23:41
Bugun baktigim highlineda stoplar ayniydi, led degildi. Comfortline da vardi, onun jantlari, koltuklari, ayna ayarlama tusu, cam acma kapama tuslari highline ile ayniydi, ama otomatik klima yoktu, hatta sıkı durun klima da yoktu.
Tarih : 17 Temmuz, 2010 - 23:43
yok abi daha gelmemistir o medeller vw.com.tr de yazıyor cok merak ediyorum eger R led stoplardan ise yeni arac alıcaklar yasadı valla
yakın tarihte highline arac alanlarda biraz uzulucek
yakın tarihte highline arac alanlarda biraz uzulucek
Tarih : 17 Temmuz, 2010 - 23:47
ctpolat, 17 Temmuz, 2010 - 23:41 hakkında, demiş ki:
Bugun baktigim highlineda stoplar ayniydi, led degildi. Comfortline da vardi, onun jantlari, koltuklari, ayna ayarlama tusu, cam acma kapama tuslari highline ile ayniydi, ama otomatik klima yoktu, hatta sıkı durun klima da yoktu. 
evet klimasız golfler geldi,satıs temsilcim yanlsılıkla geldiğini çoğunu iade ettiklerini ama 15 tanesini satarız die iade etmemişler.kuzey avrupa için uretilmiş arabalarmış 8.000 tl indirimli veriyodu
Misafir_finalcountdown_*
Tarih : 18 Temmuz, 2010 - 10:25
Misafir_finalcountdown_*
comfortline da klima yarı otomatik değil direk manuel olmuş.
ben kapora verdim araç için ama hala emin değilim. ilerde satarken manuel klimadan ötürü sıkıntı yaşamak istemiyorum.
ben kapora verdim araç için ama hala emin değilim. ilerde satarken manuel klimadan ötürü sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Tarih : 18 Temmuz, 2010 - 12:13
finalcountdown, 18 Temmuz, 2010 - 10:25 hakkında, demiş ki:
comfortline da klima yarı otomatik değil direk manuel olmuş.
Hic bir sey olmaz bence...Bende siparis ettim klilma klimadir...Istediginde sogutup isitiyorsa sorun yoktur.Bu sahsi fikrim.Saygilar...
Tarih : 18 Temmuz, 2010 - 12:23
bence dıjıtal klima bir araç için en önemli gereklerden bir tanesi keşke kaldırılmasaydı.
Tarih : 25 Temmuz, 2010 - 00:36
VW türkiye sitesinde donanım değişiklikleri güncellenmiş...bunun dışında golfun galerisine bakarsanız ön sis farlarının yeni şekli ve stopların R line serisinin stopları oldugu görürsünüz...2011 siparişi olanlara hayırlı olsun şimdiden

En üste git