İçeriğe git

Golfü Satıp Dizel Dsg Polo Almak

- - - - -

• Please log in to reply
Bu başlığa 38 cevap yazılmış

baskan2306

baskan2306
  • Asil Üye
  • 399 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:bahadır Sugozü

Mesajları Görüntülecoolblue, 5 Mayıs, 2011 - 09:02 hakkında, demiş ki:

sana tavsiyem polo alman. tüplü araç alma bence kapalı otoparklara rahat rahat gir. birde sıfır araç her zaman iyidir. fiesta ve ibiza hata olur. Fiestanın işçiliğini hiç beğenmedim. ibiza almış arkadaş onuda beğenmedim. Golf polodan daha iyi ama sonuçta üst segment. Bence en güzeli polo alman. Yalnız dikmende falan kalıyorsan şu dsg yokuş asistanı olayını bir düşün. yalnız bazı arkadaşlar diğer araçlarda şöyle yapıyorlar manuel 1 ile kalkıp ikiye atıyorlar dik yokuşta yokuşu geçince otomatiğe alıyorlar. yoksa toyota falanda kalkamıyor o yokuşları otomatikte aklında olsun.

Şunuda belirteyim ben Ankarada dikmende şehirçiç 850 km yapıyorum. Ortalamam 6.5 lt. Buda 6,5 * 3,40 22 kuruş yapar ya da ~187 tl gibi bir rakam beni bir ay(bazen biraz daha fazla) idare ediyor.

benimde genel ortalamam 6,5 lt. ama henüz hevesli olmamadan dolayı bazen sıkıştırıyorum. daha sakin kullanılsa 5,5 lere düşer gibime geliyo.

coolblue

coolblue
  • Asil Üye
  • 172 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.
  • Ad Soyad:ahmet yıldırım

Mesajları Görüntülebaskan2306, 5 Mayıs, 2011 - 09:26 hakkında, demiş ki:

benimde genel ortalamam 6,5 lt. ama henüz hevesli olmamadan dolayı bazen sıkıştırıyorum. daha sakin kullanılsa 5,5 lere düşer gibime geliyo.

şöyle izah edeyim yokuşlu inişli bir yerde isen ve motor daha ısınmadan işe gitmiş oluyorsan 6ların altına inmen çok zor. Gerçekten sakin ve sürekli az yakmayı düşünüyor olmalısın. Ben keyfi kullanıyorum kimi zaman ışıklarda hızlı kalkış yaparım kimi zaman sakin kullanırım. 5.5 ortalamayı gördüğümde oldu ama yol şartları ve hava iyiydi yani :rolleyes: Ama benzinli bir arabadan geçtikten sonra daha da az yakayım diye uğraşmıyorum bu bile bana zaten çok çok iyi geliyor ;) bir ayda bir depo 850 km bence yeterince iyi çokta zorlamaya gerek yok arkası önü birkaç litre fark eder.

golf-35

golf-35
  • Asil Üye
  • 428 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.
  • Ad Soyad:Özgür İyem
1.4 TSİ Comfortline ı sattım ve bende manuel dizel polo alıcam karar verdim 90 hp 230 nm tork bence o arabayı hem sınıfında 1 numara yapıyor hem bir VW kalitesi, hemde 1.4 TSİ golfden inip golf olsun diye 1.4 TSİ yın keyfini aratmasın diye 1.6 alınırsa acayip memnunsuzluk yaşanacağı aşikardır.golf ya 105 TDİ ya 1.4 TSİ daha ötesi benim için yok malesef...hiç kimse bu lafımdan alınmasın tamamiyle şahsi görüşüm..
Bu aracı alıp sadece 205 55 16 ölçülere getirip birde yay koyulursa eminim hem gücü hem de yol tutuşu golf çok az aratacaktır.
Tabi beyazını bulamıyorum buda ayrı bir sorun :iyidusun: :iyidusun: :iyidusun:

yacikgoz

yacikgoz
  • Asil Üye
  • 112 Mesaj
  • Ad Soyad:YÜKSEL
Özgür'üm gel benim arabayı vereyim sana çıkar 60 kağıt :) Haketten sen ne zaman sattın arabayı yaa ?

golf-35

golf-35
  • Asil Üye
  • 428 Mesaj
Vay abim eyvallah 20 gün felan oluyor sattım :rolleyes:

yacikgoz

yacikgoz
  • Asil Üye
  • 112 Mesaj
  • Ad Soyad:YÜKSEL
Tabi benim dizel in sesine hasta oldun demi :) Eeee torku daa hisettin hafifden :) Sen iflah olmassın artık.. Bak dün Bodrum'a bi göreve gittim geldim. 600 KM yol yaptım depo full dü şuan yarım depodan 2 çizği üstte 5 lt ortalama.. Ama gezeceksen dizel al. İşe gidip gelcem diyosan sallaa zevkine bak. Önümüzdeki ay benim oğlanı dayısına götürcem hollanda ya 7 ülkeden geçecem 15 000 km görünüyor 1 ayda bana..

golf-35

golf-35
  • Asil Üye
  • 428 Mesaj
İnidirim bitti şimdilik sıfır araç almak pause !!

sgozek27

sgozek27
  • Asil Üye
  • 15 Mesaj
  • Araç:1.6 102Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:Sadık
1.6 102 beygir arac vw'nin vazgecilmezi ve kurtaricisi olmustur. Belki 5. 1.6 vw motor kullaniyorum lpg takdirdigin muddetce gonul rahatligiyla binebilirsiniz,yakit olark nerdeyse dizele yakin ve cevreye daha az zararli.onumuzdeki yillarda kyoto protokolune gore vergilendirme emisyon oranina gore yapilacak,dolayiiyla en avantajli lpg kullananlar olacaktir.

golf-35

golf-35
  • Asil Üye
  • 428 Mesaj
vallaa lpg ye benim hiç içim ısınmıyo usta