coolblue, 5 Mayıs, 2011 - 09:02 hakkında, demiş ki:
sana tavsiyem polo alman. tüplü araç alma bence kapalı otoparklara rahat rahat gir. birde sıfır araç her zaman iyidir. fiesta ve ibiza hata olur. Fiestanın işçiliğini hiç beğenmedim. ibiza almış arkadaş onuda beğenmedim. Golf polodan daha iyi ama sonuçta üst segment. Bence en güzeli polo alman. Yalnız dikmende falan kalıyorsan şu dsg yokuş asistanı olayını bir düşün. yalnız bazı arkadaşlar diğer araçlarda şöyle yapıyorlar manuel 1 ile kalkıp ikiye atıyorlar dik yokuşta yokuşu geçince otomatiğe alıyorlar. yoksa toyota falanda kalkamıyor o yokuşları otomatikte aklında olsun.
Şunuda belirteyim ben Ankarada dikmende şehirçiç 850 km yapıyorum. Ortalamam 6.5 lt. Buda 6,5 * 3,40 22 kuruş yapar ya da ~187 tl gibi bir rakam beni bir ay(bazen biraz daha fazla) idare ediyor.
Şunuda belirteyim ben Ankarada dikmende şehirçiç 850 km yapıyorum. Ortalamam 6.5 lt. Buda 6,5 * 3,40 22 kuruş yapar ya da ~187 tl gibi bir rakam beni bir ay(bazen biraz daha fazla) idare ediyor.
benimde genel ortalamam 6,5 lt. ama henüz hevesli olmamadan dolayı bazen sıkıştırıyorum. daha sakin kullanılsa 5,5 lere düşer gibime geliyo.

En üste git