İçeriğe git

Volkswagenler İstanbul Parkta2 :)

• Please log in to reply
Bu başlığa 52 cevap yazılmış

M.Ozturk

M.Ozturk

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.975 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.
  • Ad Soyad:Mustafa Öztürk
Doğuş otonun istanbul parkta düzenlemiş olduğu birinci etkinlikten sonra ikincisini de yakında başlatacak. Ben şahsen birincisinden çok keyif almıştım. 2.sinin de aynı keyifle geçeceğini düşünüyorum.

İstanbul Park'taki unutulmaz sürüş deneyimi 31 Mayıs'ta başlıyor. Siz de kendi Volkswagen'inizle 31 Mayıs, 1 - 28 - 29 ve 30 Haziran'da bu pistte iz bırakmak istiyorsanız lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

Bağlantım

Bu mesaj M.Ozturk tarafından düzeltildi. Tarih: 20 Mayıs, 2011 - 22:56

BlackMamba33

BlackMamba33
  • Asil Üye
  • 48 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Cem AY
keyifli olur şimdiden heyecanlandım :)

M.Ozturk

M.Ozturk

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.975 Mesaj

Mesajları GörüntüleBlackMamba33, 20 Mayıs, 2011 - 23:11 hakkında, demiş ki:

keyifli olur şimdiden heyecanlandım :)
Bunda süreyi çok kısa tutmuşlar. Birincisi kaç ay sürmüştü. Forumla birlikte bir gün gidilebilir ama hafta içinde organizasyon günleri. Ondan dolayı pek katılım olmayabilir.

BlackMamba33

BlackMamba33
  • Asil Üye
  • 48 Mesaj
yanımıza bir arkadaşımızı alabilir miyiz?

M.Ozturk

M.Ozturk

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.975 Mesaj

Mesajları GörüntüleBlackMamba33, 20 Mayıs, 2011 - 23:20 hakkında, demiş ki:

yanımıza bir arkadaşımızı alabilir miyiz?
Tabiki de. Ama kullanmak isterse önceden form doldurması lazım. Orda da doldurulabiliyordu diye hatırlıyorum. Kullanmazsa forma filan gerek yok :)

BlackMamba33

BlackMamba33
  • Asil Üye
  • 48 Mesaj
yok kullanmasın, yanımda otursun yeter :) bilgi için tsk

Bariskkm

Bariskkm

Barış Ünlü

• VIP
  • 2.041 Mesaj
  • Ad Soyad:Baris Ünlü
Arkadaşlar, 31 mayısta öğleden sonra başlayacak olan eğitime ve etkinliğe ben katılmayı düşünüyorum.
Aynı gün ve saate gelmek isteyen arkadaşlar, benimle iletişime geçerse, etkinliğe beraberce katılabiliriz.
İsteyen mesajla, isteyen beni arayarak bana ulaşabilir. Numaram, adımın yanında mevcuttur.

Bu tarihte toplu bir şekilde buluşup gidersek, herşey dahada eğlenceli olabilir.

Ertu

Ertu
  • Asil Üye
  • 71 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Ertuğrul Dursun

Mesajları GörüntüleBariskkm, 21 Mayıs, 2011 - 00:25 hakkında, demiş ki:

Arkadaşlar, 31 mayısta öğleden sonra başlayacak olan eğitime ve etkinliğe ben katılmayı düşünüyorum.
Aynı gün ve saate gelmek isteyen arkadaşlar, benimle iletişime geçerse, etkinliğe beraberce katılabiliriz.
İsteyen mesajla, isteyen beni arayarak bana ulaşabilir. Numaram, adımın yanında mevcuttur.

Bu tarihte toplu bir şekilde buluşup gidersek, herşey dahada eğlenceli olabilir.

31inde ben de gelmeyi düşünüyorum fakat o gün öğleden önce ve 2 Haziranda sınavlarım var onlar beni biraz düşündürüyor. Bir yandan da okul yakın 5dakikaya ordayım. Bilmiyorum böyle birşey organize edersen gelebilirim ben de. Okuldan arkadaslarım 31inde gelemeyecekler cünkü....

M.K

M.K
  • Asil Üye
  • 542 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Murat Karataş
Yaz okulu başlangıç durumuma göre 28-29-30 hazirandan birisinde katılmak isterim ve katılmayı da düşünüyorum :)

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
  • Ad Soyad:Engin Demir
elrohir caner :halay:
ben gidemiyecegim buyuk ihtimalle ilkinde lastikleri resmen bitirdik en azından bende oyle oldu :D arabam daha 4-5 aylık kıyamam :hahu:

Bariskkm

Bariskkm

Barış Ünlü

• VIP
  • 2.041 Mesaj

Mesajları GörüntüleM.Ozturk, 20 Mayıs, 2011 - 22:50 hakkında, demiş ki:

Doğuş otonun istanbul parkta düzenlemiş olduğu birinci etkinlikten sonra ikincisini de yakında başlatacak. Ben şahsen birincisinden çok keyif almıştım. 2.sinin de aynı keyifle geçeceğini düşünüyorum.

İstanbul Park'taki unutulmaz sürüş deneyimi 31 Mayıs'ta başlıyor. Siz de kendi Volkswagen'inizle 31 Mayıs, 1 - 28 - 29 ve 30 Haziran'da bu pistte iz bırakmak istiyorsanız lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

Bağlantım

Abi, ilkine gittiysen, biraz etkinlikten bahsetsene. Ne yaptırıyolar, kaç tur atabiliyoruz? Ücretli mi? vs.

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
ilk olarak kısa bir egitim veriyorlar slaytlar filan daha sonra ne yapıcagınızı anlatıyorlar.ilk once engelden kacma egitimi var.ilk once egitmen direksiyona geciyor size dogrusunu gosteriyor birde yanlısını tabi bu tek egitmen oldugu icin uzun surmustu :ranting2: daha sonra siz kullanıyorsunuz dubalar var seri bir sekilde 180 derece direksiyonu once sol sonra sag yapıyorsunuz hızınız ortalama 80 km oluyor.araba sanki takla atıcakmıs gibi oluyor ama kormayın gaz kesmeyin yoksa spinn :halay:
daha sonra slolom var ki cok zevkli zevkli olduıgu kadar zor.yine ilk hoca gosteriyor dogrusunu yanlısını sonra size bırakıyor direksiyonu.bircok duba var bu dubaların yanından dogru bir sekilde gecerek yolunuzdan cıkmamaya calısıyorsunuz bu arada zaman tutuluyor.burdada nekadar hzılı gitmeye calısırsanız okadar zaman kaybediyorsunuz.bikac duba da ezebilişrsiniz sahsen ben bitane ezmistim :D
zemin cok farklı el freni gerekmeksizin her hareketi yapabiliyorsunuz alstiklerden cıkan sesi anlatmıyorum kendiniz duyun muthis bir his.
yaylı araclar daha rahat edicektir birde manueller icin biraz zor oluyor slolomda vites degistirmesi kucultmesi.

sonra piste cıkıyorsunuz egitmen 160 tsi ile onde.3 araba arkada her turda bir kisi one geciyor eigtmen sizin hızınıza gore yavaslıyor hızlanıyor.pistten cok bisey beklemeyin yalan oluyor 1.4 aracla fazla hızda yapamıyorsunuz siz basana kadar viraj geliyor.
keyifli bir gun oluyor fazla kalabalıkta olmuyor.biz gectigimiz yaz ramazan ayına denk gelmistik zor olmustu oruclu sıcagın altında bukez daha rahat olur kanaatımca.en son size katıldıgınıza dair bir belge ile kupa(bardak :D) veriyorlar ...

Bu mesaj icecube tarafından düzeltildi. Tarih: 21 Mayıs, 2011 - 03:52

Bariskkm

Bariskkm

Barış Ünlü

• VIP
  • 2.041 Mesaj
Program güzelmiş. Tekrar hatırlatıyım, 31 mayıstakine katılmayı düşünüyorum. Herkezi beklerim.
Pistte tek tur mu attırıyolar?

Agorwal

Agorwal
  • VIP
  • 480 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Hamdi
İlkindeki prosedür şöyleydi ( ikincisindede böyle olup olmayacağını bilemem) ;

-Pdf ve projektör ile pist ışıkları, fren ve ağırlık dağılımı, apeks vs. anlatımı
-Güvenli fakat çok hızlı şerit değiştirme (bu kısımda şerit değiştirilecek kısıma viraj olarak bakmak yerine tam o anda öndeki kamyondan kasa düşmüş gibi düşününce daha mantıklı oluyor)
-Yoğunluğa göre 5-6 kez slalom tur zamanı
-Pitten piste girip toplamda finish çizgisinden 2 kere geçerek toplam 3 tur pist.
-Golf r ve scirocco r(hangisi o anda mevcutsa) kullanmak isterseniz herhangi VW bayisine 200 TL veya direk pistte 400 TL ödemek koşuluyla, tam emin olmamakla birlikte 7 tur dönebiliyorsunuz. Aradaki 200 TL lik farkın sebebini anlamış değilim.

Cebinizden bir kuruş çıkmıyor, büfe bile ücretsiz. Profosyonel fotoğrafçı fotoğraflarınızı çekiyor bütün etkinlik boyunca ve http://volkswagenlerpistte.com/ adresinde yayınlanan fotoğraflar içinde herhangi bir ücret söz konusu değil. 1 Eylül 2010 çıktığım tarihlerden bir tanesi. Fotoğraflardan üç aşağı beş yukarı lastiklerin önce ve sonra durumu hakkında yorum yapabilirsiniz. Ben ilkine çok kez gittiğim için lastiklerimin yanakları slick gibi =) Ancak 1 kez gidince oluşacak bir eskime gözden çıkarılabilir. 2.kez katılıp lastikler iyice aşındıktan sonra yeni set lastik almanın vakti gelmiş olacak.

Mustafa'yada bu etkinliğin ikincisini öğrenmemi sağladığı için ayrıca teşekkür ediyorum :)

M.Ozturk

M.Ozturk

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.975 Mesaj
eger aksılık olmazsa ben de son gunlerde katılacagım. Lastıklerı bıraz eskıtmem lazım :halay: :halay:

eger aksılık olmazsa ben de son gunlerde katılacagım. Lastıklerı bıraz eskıtmem lazım :halay: :halay:

Elrohir

Elrohir

Yönetici

• Yönetici
  • 1.987 Mesaj
  • Ad Soyad:Emre Güler
Şimdi ben diyorum ki foruma bir gün ayırsınlar. Hep beraber gidelim, lastiklerine kıyamayanlar yine kıymasın kenarda beklesin, hep beraber piste çıkıp güzel resimler çektirelim. Katılımcılara da Golf6.com ve doğuş oto özel katılım belgelerini verelim. ;) Ne dersiniz?

M.Ozturk

M.Ozturk

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.975 Mesaj

Mesajları GörüntüleElrohir, 21 Mayıs, 2011 - 12:35 hakkında, demiş ki:

Şimdi ben diyorum ki foruma bir gün ayırsınlar. Hep beraber gidelim, lastiklerine kıyamayanlar yine kıymasın kenarda beklesin, hep beraber piste çıkıp güzel resimler çektirelim. Katılımcılara da Golf6.com ve doğuş oto özel katılım belgelerini verelim. ;) Ne dersiniz?
ıste bu derım

mert0

mert0
  • VIP
  • 341 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Mert Fırat
ayın 31 ine 2 arac gun aldık aksam olan programdayız:D

Bariskkm

Bariskkm

Barış Ünlü

• VIP
  • 2.041 Mesaj

Mesajları Görüntülemert0, 21 Mayıs, 2011 - 15:12 hakkında, demiş ki:

ayın 31 ine 2 arac gun aldık aksam olan programdayız:D
Mert, bende dün akşam 31 Mayıs akşamına gün aldım.
Demek ki üç araç olduk:)
Yok mu arttıran?

O zaman Emrenin dediği gibi, buluşma günü saati belli oldu diyebiliriz arkadaşlar.

Herkezi 31 mayıs akşamı, İstanbul parkta Vw etkinliğine bekliyoruz.

M.Ozturk

M.Ozturk

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.975 Mesaj

Mesajları GörüntüleAgorwal, 21 Mayıs, 2011 - 12:20 hakkında, demiş ki:

Mustafa'yada bu etkinliğin ikincisini öğrenmemi sağladığı için ayrıca teşekkür ediyorum :)
Rica ederim hamdi :)

M.K

M.K
  • Asil Üye
  • 542 Mesaj
  • Ad Soyad:Murat Karataş

Mesajları GörüntüleElrohir, 21 Mayıs, 2011 - 12:35 hakkında, demiş ki:

Ayarlanabilirse çok da güzel olur pek de güzel olur taaam mı.

M.Ozturk

M.Ozturk

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.975 Mesaj

Mesajları GörüntüleM.K, 21 Mayıs, 2011 - 20:09 hakkında, demiş ki:

Ayarlanabilirse çok da güzel olur pek de güzel olur taaam mı.
Taam :) :) :) :)

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
emre agorwal hamdi nin dedigi gibi 2. kez gittimi yeni lastik alıcan..senin tam zamanın tadını cıkara cıakra lastikleri harca sen zaten yine gidersen bir hayır bekleme o lastiklerden.zaten arkadaslar taban kısmında birsey yok ama yanaklarda irili ufaklı bircok catlak gorebilirsiniz :hahu:
mustafa senin icinde vesile olur degistir artık su alstikleri jantlar :D
bari bukez guzel bir hediye filan verseler :hahu: :hahu:

Ertu

Ertu
  • Asil Üye
  • 71 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Ertuğrul Dursun

Mesajları GörüntüleBariskkm, 21 Mayıs, 2011 - 17:40 hakkında, demiş ki:

Mert, bende dün akşam 31 Mayıs akşamına gün aldım.
Demek ki üç araç olduk:)
Yok mu arttıran?

O zaman Emrenin dediği gibi, buluşma günü saati belli oldu diyebiliriz arkadaşlar.

Herkezi 31 mayıs akşamı, İstanbul parkta Vw etkinliğine bekliyoruz.

Bende geliyorum 31i akşamına. Bu demek oluyor ki 4 aracız :)

Bariskkm

Bariskkm

Barış Ünlü

• VIP
  • 2.041 Mesaj
Arkadaşlar, etkinlik ücretsiz.
Tüm Golf'daşları bekliyoruz. 4 araç bile iyi bir rakam ama şunu 10 araca tamamlarsak şahane olur.
Kulup daha iyi temsil edilmiş olur.

M.Ozturk

M.Ozturk

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.975 Mesaj

Mesajları Görüntüleicecube, 22 Mayıs, 2011 - 00:19 hakkında, demiş ki:

emre agorwal hamdi nin dedigi gibi 2. kez gittimi yeni lastik alıcan..senin tam zamanın tadını cıkara cıakra lastikleri harca sen zaten yine gidersen bir hayır bekleme o lastiklerden.zaten arkadaslar taban kısmında birsey yok ama yanaklarda irili ufaklı bircok catlak gorebilirsiniz :hahu:
mustafa senin icinde vesile olur degistir artık su alstikleri jantlar :D
bari bukez guzel bir hediye filan verseler :hahu: :hahu:
Aynen engin :). Babam bakacak lastikler eskimiş. Mecbur değişim zamanı gelecek :haha: . Bakımdan önce piste çıkmış olurum inşallah. Bakımda gerekli şeyleri söylerler lastiklerle ilgili. Sıcak havada da biraz daha eskir soğuğa göre :). Geçen sefer yağmurlu havada gitmiştim :)

Mesajları GörüntüleErtu, 22 Mayıs, 2011 - 01:23 hakkında, demiş ki:

Bende geliyorum 31i akşamına. Bu demek oluyor ki 4 aracız :)
5 oldu :). Salı günü dersim 12de bitiyor. Göztepeden orası da yarım saat 45 dk alıyor. 1 e ordayım inşallah :)

Gorkeme de mesaj attım edirnedeydi gecen sefer katılamamış. birdaha olursa katılmak istiyordu. O da olursa 6 olur :).

Görkem@ni@

Görkem@ni@
  • Asil Üye
  • 204 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:Görkem Güner

Mesajları GörüntüleM.Ozturk, 22 Mayıs, 2011 - 17:51 hakkında, demiş ki:

Aynen engin :). Babam bakacak lastikler eskimiş. Mecbur değişim zamanı gelecek :haha: . Bakımdan önce piste çıkmış olurum inşallah. Bakımda gerekli şeyleri söylerler lastiklerle ilgili. Sıcak havada da biraz daha eskir soğuğa göre :). Geçen sefer yağmurlu havada gitmiştim :)

5 oldu :). Salı günü dersim 12de bitiyor. Göztepeden orası da yarım saat 45 dk alıyor. 1 e ordayım inşallah :)

Gorkeme de mesaj attım edirnedeydi gecen sefer katılamamış. birdaha olursa katılmak istiyordu. O da olursa 6 olur :).

İşte geldim burdayım :D Yeniden düzenlenmesi çok iyi oldu gerçekten, bu sefer bir aksilik olmazsa katılmayı düşünüyorum :)

M.Ozturk

M.Ozturk

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.975 Mesaj

Mesajları GörüntüleGörkem@ni@, 22 Mayıs, 2011 - 22:55 hakkında, demiş ki:

İşte geldim burdayım :D Yeniden düzenlenmesi çok iyi oldu gerçekten, bu sefer bir aksilik olmazsa katılmayı düşünüyorum :)
Okuldan çıkar araçları stadın orda yıkatır ondan sonra gideriz inşallah :)

Randevu aldın di mi:)

Görkem@ni@

Görkem@ni@
  • Asil Üye
  • 204 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:Görkem Güner

Mesajları GörüntüleM.Ozturk, 22 Mayıs, 2011 - 22:57 hakkında, demiş ki:

Okuldan çıkar araçları stadın orda yıkatır ondan sonra gideriz inşallah :)

Randevu aldın di mi:)

Evet öyle yaparız :) Almadım daha, babamla küçük bir görüşme yapmam gerek önce (yakıt ikmali için :D)

M.Ozturk

M.Ozturk

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.975 Mesaj

Mesajları GörüntüleGörkem@ni@, 22 Mayıs, 2011 - 22:59 hakkında, demiş ki:

Evet öyle yaparız :) Almadım daha, babamla küçük bir görüşme yapmam gerek önce (yakıt ikmali için :D)
Al da gitmezsen gitmezsin zaten :). Göztepeden istanbul parka 30-40 km olsa benim araç 15 yakar gidiş geliş. Seninki de 25 30 yakar. Biraz da boğazından kıs olmadı :halay: