İçeriğe git

34 Slh 26

Bu başlığa 13 cevap yazılmış

Ertu

Ertu
  • Asil Üye
  • 71 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Ertuğrul Dursun
Bir kaç gün önce aracı Yeşilköy maranta gustonun önünde gördüm. Araç çok hoşuma gitti. Spoiler falan çok hoş durmuş arabada. Hem çok sade hem de çok hoş. Sadece bi-xenon farları eksik gibi geldi bana. Arkadaş buradaysa bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Tahminimce içindeki valeydi. Bir daha valeye vermemesini öneriyorum. Sürekli patinaj çekerek kaldırıyordu arabayı. Mal düşmanı mıdır nedir. Araba patinaj çektikçe benim içim gitti yemin ederim...

Slh26

Slh26
  • Asil Üye
  • 11 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.
  • Ad Soyad:Salih salamci
güzel yorumun için teşekkürler ertuğrul.yeşilköy dolaylarında görmüş olabilirsin doğrudur, fakat ben arabamı kolay kolay valeye vermem.vale ve patinaj kısmını sanırım karıştırdın :iyidusun: ama yinede güzel yorumların için teşekkürler.bixenonlarda inş yakında olacak :oke: .....

Ertu

Ertu
  • Asil Üye
  • 71 Mesaj
Arabadan inip baska arabaya binince ben sizi vale zannetmiştim kusura bakmayın...

Slh26

Slh26
  • Asil Üye
  • 11 Mesaj
rica ederim. bu arada gayet dikkatlisin.istanbulda mı tokatta mı ikamet ediyorsun?

Ertu

Ertu
  • Asil Üye
  • 71 Mesaj
İstanbuldayım kardeşim. Bir gün bir denk getirip hem sizinle tanışıp hem de aracınızı görmek isterim. Arabanın içinde ne gibi değişiklikler yaptınız merak etmiyor değilim...

Slh26

Slh26
  • Asil Üye
  • 11 Mesaj
ben hafta içleri anadolu yakasındayım h.sonu avrupada.telefonumu ozelden yolladım detaylı konusabiliriz.

Bariskkm

Bariskkm

Barış Ünlü

• VIP
  • 2.041 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Baris Ünlü

Mesajları GörüntüleSlh26, 12 Ağustos, 2011 - 01:32 hakkında, demiş ki:

ben hafta içleri anadolu yakasındayım h.sonu avrupada.telefonumu ozelden yolladım detaylı konusabiliriz.
Üstadım, yapılacaksa topluca bi buluşma ayarlayın da, herkez katılsın:)

ebayram

ebayram
  • Asil Üye
  • 21 Mesaj
  • Ad Soyad:Eren
Ertuğrul kardeşim sizin arabanızı böyle söyleyince meraklandım doğrusu. Toplu bir görüşme ayarlasak hiç fena olmaz aslında ;)

tokmak

tokmak
  • VIP
  • 690 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:tolga tokmak
yarınki buluşma vesilie olsun ..

demirson

demirson
  • Asil Üye
  • 21 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:Demir

Mesajları GörüntüleErtu, 11 Ağustos, 2011 - 22:50 hakkında, demiş ki:

Bir kaç gün önce aracı Yeşilköy maranta gustonun önünde gördüm. Araç çok hoşuma gitti. Spoiler falan çok hoş durmuş arabada. Hem çok sade hem de çok hoş. Sadece bi-xenon farları eksik gibi geldi bana. Arkadaş buradaysa bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Tahminimce içindeki valeydi. Bir daha valeye vermemesini öneriyorum. Sürekli patinaj çekerek kaldırıyordu arabayı. Mal düşmanı mıdır nedir. Araba patinaj çektikçe benim içim gitti yemin ederim...

Mesajları GörüntüleSlh26, 12 Ağustos, 2011 - 00:19 hakkında, demiş ki:

güzel yorumun için teşekkürler ertuğrul.yeşilköy dolaylarında görmüş olabilirsin doğrudur, fakat ben arabamı kolay kolay valeye vermem.vale ve patinaj kısmını sanırım karıştırdın :iyidusun: ama yinede güzel yorumların için teşekkürler.bixenonlarda inş yakında olacak :oke: .....

geçen gün ben de topkapı vatan computer civarında gördüm selektör atıyordun herkese :)).. aslen eskişehirlisin heralde salih :) (araba çok güzel bu arada)

Ertu

Ertu
  • Asil Üye
  • 71 Mesaj

Mesajları Görüntüledemirson, 12 Ağustos, 2011 - 13:29 hakkında, demiş ki:

geçen gün ben de topkapı vatan computer civarında gördüm selektör atıyordun herkese :)).. aslen eskişehirlisin heralde salih :) (araba çok güzel bu arada)

Birader o adam sana selektör atıyordur. Sana selektör atmamak imkansız. Yolda bir kere rahat gittiğini görmedim ki...

Mesajları Görüntüleebayram, 12 Ağustos, 2011 - 10:57 hakkında, demiş ki:

Ertuğrul kardeşim sizin arabanızı böyle söyleyince meraklandım doğrusu. Toplu bir görüşme ayarlasak hiç fena olmaz aslında ;)

Eren kardeşim öncelikle foruma hoşgeldim. Buradaki sıcak ortamı görüp hemen aramıza girebileceğinden emin olabilirsin. Yani ben de tam olarak giremedim henüz ama beraber gireriz işte :halay: Arabada ben hiçbir değişiklik yapmadım. Yapmak istediğim çok şey var. Yakında listesini yazdığımda takip edersin.

Mesajları Görüntületokmak, 12 Ağustos, 2011 - 12:58 hakkında, demiş ki:

yarınki buluşma vesilie olsun ..

Mesajları GörüntüleBariskkm, 12 Ağustos, 2011 - 10:00 hakkında, demiş ki:

Yarınki buluşmanın yeri belli olsun topluca gidelim. Ne dersiniz? Hazır burda kafadan 6 insan var.

Slh26

Slh26
  • Asil Üye
  • 11 Mesaj

Mesajları GörüntüleBariskkm, 12 Ağustos, 2011 - 10:00 hakkında, demiş ki:

barış cumartesi günün olan buluşmaya bizler katıldık.keşke sende katılsaydın. birdahaki buluşmada görüşmek dileğiyle.

Bariskkm

Bariskkm

Barış Ünlü

• VIP
  • 2.041 Mesaj
  • Ad Soyad:Baris Ünlü

Mesajları GörüntüleSlh26, 16 Ağustos, 2011 - 23:39 hakkında, demiş ki:

barış cumartesi günün olan buluşmaya bizler katıldık.keşke sende katılsaydın. birdahaki buluşmada görüşmek dileğiyle.

Abi, sizin katıldığınız biliyorum ama o gün tüm gün işim vardı. En iyisi hafta içi ve 8-9 civarındaki bir anda gelişen buluşmalar. Öyle denk gelince çok daha iyi oluyor.

ebayram

ebayram
  • Asil Üye
  • 21 Mesaj
  • Ad Soyad:Eren
34 SLH 26 bu akşam Ataköy taraflarında gördüm.. Spoiler çok yakışmış caractera modeli olması lazım ayrıca R ledler etrafı yakıyo :afro: .. Acaba rica etsem spoileri nerden bulduğunu söyler ve benimde nerde taktırmam konusunda yardım edermisin ?

Yanıt ekle