Bir kaç gün önce aracı Yeşilköy maranta gustonun önünde gördüm. Araç çok hoşuma gitti. Spoiler falan çok hoş durmuş arabada. Hem çok sade hem de çok hoş. Sadece bi-xenon farları eksik gibi geldi bana. Arkadaş buradaysa bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Tahminimce içindeki valeydi. Bir daha valeye vermemesini öneriyorum. Sürekli patinaj çekerek kaldırıyordu arabayı. Mal düşmanı mıdır nedir. Araba patinaj çektikçe benim içim gitti yemin ederim...
34 Slh 26
Başlatan:
Ertu
, 11 Ağu, 2011 - 22:50
Tarih : 11 Ağustos, 2011 - 22:50
Tarih : 12 Ağustos, 2011 - 00:19
güzel yorumun için teşekkürler ertuğrul.yeşilköy dolaylarında görmüş olabilirsin doğrudur, fakat ben arabamı kolay kolay valeye vermem.vale ve patinaj kısmını sanırım karıştırdın
ama yinede güzel yorumların için teşekkürler.bixenonlarda inş yakında olacak
.....
Tarih : 12 Ağustos, 2011 - 00:23
Arabadan inip baska arabaya binince ben sizi vale zannetmiştim kusura bakmayın...
Tarih : 12 Ağustos, 2011 - 00:28
rica ederim. bu arada gayet dikkatlisin.istanbulda mı tokatta mı ikamet ediyorsun?
Tarih : 12 Ağustos, 2011 - 00:51
İstanbuldayım kardeşim. Bir gün bir denk getirip hem sizinle tanışıp hem de aracınızı görmek isterim. Arabanın içinde ne gibi değişiklikler yaptınız merak etmiyor değilim...
Tarih : 12 Ağustos, 2011 - 01:32
ben hafta içleri anadolu yakasındayım h.sonu avrupada.telefonumu ozelden yolladım detaylı konusabiliriz.
Tarih : 12 Ağustos, 2011 - 10:00
Tarih : 12 Ağustos, 2011 - 10:57
Ertuğrul kardeşim sizin arabanızı böyle söyleyince meraklandım doğrusu. Toplu bir görüşme ayarlasak hiç fena olmaz aslında
Tarih : 12 Ağustos, 2011 - 12:58
yarınki buluşma vesilie olsun ..
Tarih : 12 Ağustos, 2011 - 13:29
Ertu, 11 Ağustos, 2011 - 22:50 hakkında, demiş ki:
Bir kaç gün önce aracı Yeşilköy maranta gustonun önünde gördüm. Araç çok hoşuma gitti. Spoiler falan çok hoş durmuş arabada. Hem çok sade hem de çok hoş. Sadece bi-xenon farları eksik gibi geldi bana. Arkadaş buradaysa bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Tahminimce içindeki valeydi. Bir daha valeye vermemesini öneriyorum. Sürekli patinaj çekerek kaldırıyordu arabayı. Mal düşmanı mıdır nedir. Araba patinaj çektikçe benim içim gitti yemin ederim...
Slh26, 12 Ağustos, 2011 - 00:19 hakkında, demiş ki:
güzel yorumun için teşekkürler ertuğrul.yeşilköy dolaylarında görmüş olabilirsin doğrudur, fakat ben arabamı kolay kolay valeye vermem.vale ve patinaj kısmını sanırım karıştırdın
ama yinede güzel yorumların için teşekkürler.bixenonlarda inş yakında olacak
.....
geçen gün ben de topkapı vatan computer civarında gördüm selektör atıyordun herkese
Tarih : 12 Ağustos, 2011 - 14:31
demirson, 12 Ağustos, 2011 - 13:29 hakkında, demiş ki:
geçen gün ben de topkapı vatan computer civarında gördüm selektör atıyordun herkese
Birader o adam sana selektör atıyordur. Sana selektör atmamak imkansız. Yolda bir kere rahat gittiğini görmedim ki...
ebayram, 12 Ağustos, 2011 - 10:57 hakkında, demiş ki:
Ertuğrul kardeşim sizin arabanızı böyle söyleyince meraklandım doğrusu. Toplu bir görüşme ayarlasak hiç fena olmaz aslında 
Eren kardeşim öncelikle foruma hoşgeldim. Buradaki sıcak ortamı görüp hemen aramıza girebileceğinden emin olabilirsin. Yani ben de tam olarak giremedim henüz ama beraber gireriz işte
tokmak, 12 Ağustos, 2011 - 12:58 hakkında, demiş ki:
yarınki buluşma vesilie olsun ..
Bariskkm, 12 Ağustos, 2011 - 10:00 hakkında, demiş ki:
Üstadım, yapılacaksa topluca bi buluşma ayarlayın da, herkez katılsın:)
Yarınki buluşmanın yeri belli olsun topluca gidelim. Ne dersiniz? Hazır burda kafadan 6 insan var.
Tarih : 16 Ağustos, 2011 - 23:39
Tarih : 17 Ağustos, 2011 - 13:47
Slh26, 16 Ağustos, 2011 - 23:39 hakkında, demiş ki:
barış cumartesi günün olan buluşmaya bizler katıldık.keşke sende katılsaydın. birdahaki buluşmada görüşmek dileğiyle.
Abi, sizin katıldığınız biliyorum ama o gün tüm gün işim vardı. En iyisi hafta içi ve 8-9 civarındaki bir anda gelişen buluşmalar. Öyle denk gelince çok daha iyi oluyor.
Tarih : 7 Ekim, 2011 - 19:54
34 SLH 26 bu akşam Ataköy taraflarında gördüm.. Spoiler çok yakışmış caractera modeli olması lazım ayrıca R ledler etrafı yakıyo
.. Acaba rica etsem spoileri nerden bulduğunu söyler ve benimde nerde taktırmam konusunda yardım edermisin ?

En üste git
Alıntı
Çoklu Alıntı