İçeriğe git

Geri Iade Etme Hakkim Dogdu 1.4 Tsi 160 Ps

- - - - -

• Please log in to reply
Bu başlığa 28 cevap yazılmış

CoweaLL

CoweaLL
  • Asil Üye
  • 41 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:UGUR
Merhaba arkadaslar öncelikle sunu belirteyim isvicrede yasiyorum lütfen bunu dikkate alin.

Bileniniz vardir belki arbamda titreme sorunum vardi.Benimkisi kalkislarda degil genelde 40-50-60 kmh ile gidereken gürültülü titriyordu Daha önceki mesajlarda belirmisttim.Arabami 2 kez sikayet ile götürdüm ilkinde 1 hafta, 2.de 2 hafta sonra arizayi tekrarladi.1. arizada kavrama + program 2. arizada mecatronic + program yapildi. 2 ariza giderildiginde serviside yapildi arabanin, arabayi kullandim yolda giderken küüüttt kütttt yapiyordu sanki arkadan kamyon carpiyor gibi. geri götürüp servise, bu ne dedim? bilgisayara bagladilar arabada 2 silindir calismiyor görünüyordu sonra kapagi bi kaldirdilar soket tam takilmamis onunda belgesini istedim cebe koydum. burda bir kurum var randevu alip arabani kontrole sokuyosun orda ariza belgeleyip 2 kez ariza giderilmeyince ya geri iade hakkin yada tatli bir indirime gidiyorlar arabada arizayi kesin giderip. bunu karsilayanda VW degil satin aldigim bayiidir.Kurumla yaptigim görüsmeler sonucu bana bu haklarin dogdugunu söylediler hele su küttt kütttt vuruntu olayi can güvenligine kadar gidrebilir dediler. kasim ayinin 26 sinda kurumla randevum var bana eger istersen bir kere daha götür arabayi yapamazlarsa anahtari birak parani al cik dediler. bende bunu göze almak istemiyorum sonucta ben o arabaya en az 10 yil binmek istiyorum 3 ayda beni soktugu duruma bak.

Sunu anlamis buluyorum forum sayesinde bu titreme sorunu 7 ileri dsg de var. 6 ileride yok. Araba gözümden düstü acikcasi baska bir sey almak istiyorum ama VW den dilim yanmis durumda.Golfe hastayim hemde cok, korkuyorum ama vazgecemiyorum iste.Simdiden bir plan rota yapmak istiyorum sizin engin görüslerinizle.Bana, beni en az 8-9-10 sene idare edebilecek araba lazim zamani kullanarak dogru secenegi bulmak istiyorum golfte yaptigim acele isi bir daha tekrarlamak istemiyorum.6 ileri dsg olmayan vw bunyesinde marka yada baska bir alman ve japon markasi düsünüyorum 5 kapili, en az 160 ps. otomatik. isler yolunda gidip arabayi iade ettimmi kesin karar kilip ince eleyip sik dokumak istiyorum.

Benim kafamda su modeller var.

Bmw 320 D

Audi A4 ( bilmiyorum 6 ileri dsg varmi bunlarda ? )

Golf GTI ( cekinerek bakiyorum ama vazgecemiyorum. bunlarda 6 ileri titreme sorunu varmidir ? )

Honda Accord ,Civic ( civic cok kör bi araba genede ne dersiniz? )

Mazda 3

Mitsubishi lancer ( evo ya cok icim gidiyor Gazlamayin beni )

Yada sorunsuz bir baska model.Farkli siniflari siraladim ama kafamdaki modeller bunlar.

Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkür ederim.Sorunuz olursa özelden yazabilirsiniz cevaplarim.

erdal

erdal
  • Asil Üye
  • 70 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:erdal yalçınkaya
aracını geri ver..122 liğini al sorun kalmaz...

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Engin Demir
aynı sanzumanı audi de kullanıyor hem 8 ileri olarak hemde 7 ileri oalrak ama bizimkilerden farklı bir kodu var d200q muydu neydi bicok kez aramızda tartısmıstık hatta en son keske yaglı kullansalar demistik
oyuzden GTI veya GTD alabilirsiniz bunlarda herhangi bir sıkıntı yok kuru kavrama degil a3 tede aynı sorun var oda 7 ileri kuru kavrama ama diger audi modellerinde sıkıntı yok onlarda dsg stronic diye geciyor birde multitronic var 8 ileri..
Almandan sasmayın ne olursa olsun

Bu mesaj icecube tarafından düzeltildi. Tarih: 9 Ekim, 2011 - 20:26

golf-35

golf-35
  • Asil Üye
  • 428 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.
  • Ad Soyad:Özgür İyem
160 PS müşterilerini aratın yada sizi görüştürmelerini isteyin.bence yine golf 160 dsg diyorum. bu araba başka unutmayın!A3 ede binseniz A4 ede binseniz bu başka bişey..engine katılıyorum son sözünde.

Bariskkm

Bariskkm

Barış Ünlü

• VIP
  • 2.056 Mesaj
  • Ad Soyad:Baris Ünlü

Mesajları GörüntüleCoweaLL, 9 Ekim, 2011 - 12:05 hakkında, demiş ki:

Merhaba arkadaslar öncelikle sunu belirteyim isvicrede yasiyorum lütfen bunu dikkate alin.

Bileniniz vardir belki arbamda titreme sorunum vardi.Benimkisi kalkislarda degil genelde 40-50-60 kmh ile gidereken gürültülü titriyordu Daha önceki mesajlarda belirmisttim.Arabami 2 kez sikayet ile götürdüm ilkinde 1 hafta, 2.de 2 hafta sonra arizayi tekrarladi.1. arizada kavrama + program 2. arizada mecatronic + program yapildi. 2 ariza giderildiginde serviside yapildi arabanin, arabayi kullandim yolda giderken küüüttt kütttt yapiyordu sanki arkadan kamyon carpiyor gibi. geri götürüp servise, bu ne dedim? bilgisayara bagladilar arabada 2 silindir calismiyor görünüyordu sonra kapagi bi kaldirdilar soket tam takilmamis onunda belgesini istedim cebe koydum. burda bir kurum var randevu alip arabani kontrole sokuyosun orda ariza belgeleyip 2 kez ariza giderilmeyince ya geri iade hakkin yada tatli bir indirime gidiyorlar arabada arizayi kesin giderip. bunu karsilayanda VW degil satin aldigim bayiidir.Kurumla yaptigim görüsmeler sonucu bana bu haklarin dogdugunu söylediler hele su küttt kütttt vuruntu olayi can güvenligine kadar gidrebilir dediler. kasim ayinin 26 sinda kurumla randevum var bana eger istersen bir kere daha götür arabayi yapamazlarsa anahtari birak parani al cik dediler. bende bunu göze almak istemiyorum sonucta ben o arabaya en az 10 yil binmek istiyorum 3 ayda beni soktugu duruma bak.

Sunu anlamis buluyorum forum sayesinde bu titreme sorunu 7 ileri dsg de var. 6 ileride yok. Araba gözümden düstü acikcasi baska bir sey almak istiyorum ama VW den dilim yanmis durumda.Golfe hastayim hemde cok, korkuyorum ama vazgecemiyorum iste.Simdiden bir plan rota yapmak istiyorum sizin engin görüslerinizle.Bana, beni en az 8-9-10 sene idare edebilecek araba lazim zamani kullanarak dogru secenegi bulmak istiyorum golfte yaptigim acele isi bir daha tekrarlamak istemiyorum.6 ileri dsg olmayan vw bunyesinde marka yada baska bir alman ve japon markasi düsünüyorum 5 kapili, en az 160 ps. otomatik. isler yolunda gidip arabayi iade ettimmi kesin karar kilip ince eleyip sik dokumak istiyorum.

Benim kafamda su modeller var.

Bmw 320 D

Audi A4 ( bilmiyorum 6 ileri dsg varmi bunlarda ? )

Golf GTI ( cekinerek bakiyorum ama vazgecemiyorum. bunlarda 6 ileri titreme sorunu varmidir ? )

Honda Accord ,Civic ( civic cok kör bi araba genede ne dersiniz? )

Mazda 3

Mitsubishi lancer ( evo ya cok icim gidiyor Gazlamayin beni )

Yada sorunsuz bir baska model.Farkli siniflari siraladim ama kafamdaki modeller bunlar.

Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkür ederim.Sorunuz olursa özelden yazabilirsiniz cevaplarim.
Gti'da bunun gibi bir problem asla yaşamazsınız. Kuru kavrama değil çünkü. 6 ileri ama yağlı şanzıman. Ben tartışmasız gti derim. Çünkü gti hem spor kullanıma hemde sakin kullanıma uygun bir araç. Evo, s2000 gibi araçlar sadece spor kullanıma uygun. Bence gti alın, ama dsg artık istemiyorum derseniz, 320d olabilir. Dün bir tane yeni 320 gördüm, araç full donanımdı. Baya hoşuma gitti. Araçta ön ve arka park kamerası, bluetooth, navigasyon, internet bağlantısı... Eğer bulabilirseniz öyle bir 320d, tavsiye ederim. Tabi Gti birinci tercihim.

M.K

M.K
  • Asil Üye
  • 543 Mesaj
  • Ad Soyad:Murat Karataş
GTI veya R derim, bu kadar golf düşkünlüğü varsa... 7 ile gibi gti ve r da da problem yaşamazsınız.

Ronaldo

Ronaldo
  • Asil Üye
  • 92 Mesaj
  • Ad Soyad:Berk
bence direk bunca sorundan sonra kesinlikle almayın bende zaten titreme sorunlarından burda başım agrıyor belki 4 arkadasımnda başına geldi gti R farketmez bir kere aynı arabayla insan sorun yaşadımı eski tadı alamıyor o yüzden kesinlikle 3 20d alın hem içiniz rahat bunca seçim arasında da en mantıklısı dsg şanzıman daha hala cok yeni ve kimbilir daha ne sorunlar cıkartır kesinlikle 3 20d herşeye bedel

berkay

berkay

Etkinlik Sorumlusu - Photographer

• Moderatör
  • 1.387 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:BerkayMuradoğlu
GTD derim ben

worlds

worlds
  • VIP
  • 655 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.
  • Ad Soyad:fikret coşkun
160 lıkların piston problemini çok duydum ama nedeninin bilmiyorum.
3.20 d mis!

cembirinci

cembirinci
  • VIP
  • 804 Mesaj
  • Ad Soyad:Cem Birinci
GTD

Mickcasey

Mickcasey
  • Asil Üye
  • 30 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Oguz
isvicrede yasadıgını solemıssın 320d nın turkıye fıyatı 100-110 civarı dun s60 2.0d baktım gayet guzel ve luks bır araba fiyatıda 105tl ıdı burda. Luks olarak 320d den daha luks bır araba. 320d ıle s60 aynı paralar ıse bence s60 2.0d bak derim.

DC581CNMRT

DC581CNMRT
  • Asil Üye
  • 287 Mesaj
  • Araç:TSI Fan Edition
  • Ad Soyad:CANMERT DÖNMEZ
BMW 320D Derim :D

ayhanoktay

ayhanoktay
  • Asil Üye
  • 145 Mesaj
  • Araç:1.6 102Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:ayhanokt
porsche cayenne vakti geldi diyorum başka yok...... :D:D

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj
  • Araç:TDI 90Hp Trend.
  • Ad Soyad:Hamdi K.
listede 3.20d varken diğerlerine :halay:

tokmak

tokmak
  • VIP
  • 695 Mesaj
  • Ad Soyad:tolga tokmak
3.20d sıkıntısız:)

burak

burak
  • Yeni Üyeler
  • 5 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:burak karakus
Benzer sorunları ben de yaşadım önce kavrama değişti, şimdide mekatronik... aracım hala serviste ve Almanya'dan parça gelmesini bekliyorum... 2-3 hafya süre verdiler... Ben de Golf hastasıyım ama 3-4 ayda bir servise gitmekten artık sıkıldım... Arkadaşım 3.20d kullanıyor ve sorunsuz... Hem çok performaslı hem de ekonomik... kesinlikle tavsiye ederim...

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
iyide yanlıs anlasılmasın bence cok sacma olmus arac sınıfları cok farklı mazda 3 nere bmw 3.20D nere yada a4 civic gibi
eger D sınıfı bir arac alınacaksa tabiki mercedes-bmw-olmalı
bilmiyorum oradaki fiyatlar nasıl ama C sınıfı bir arac alınacaksa en ideal bmw 1 serisi yada golf kalıyor hee 1 sene beklerseniz tereddütsüz a3 derim
D sınıfı bir arac alınacaksa bu kesinlikle 3.20 olmamalı neden cunku yakın bir zamanda yeni kasası cıkıcak hatta google da arastırırsanız kamufulajsız ustten goruntuleri var tıpki f10 5 serisine benziyor ustune ustelik yeni motorlar da geliyor 2.0 dizel 200 hp uzeri sonra uzulmeyin..
a4 te almayın cunku onunda makyajlısı ve daha onemlisi yeni motoru gelicek..karar sizin umarım yardımcı olabilmisizdir :D

Bu mesaj icecube tarafından düzeltildi. Tarih: 10 Ekim, 2011 - 17:44

fth01

fth01
  • VIP
  • 652 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Fatih
Benzer sorunları 122liklerde yaşayan arkadaşları da bu sayfada okumuş oluyoruz. Bu sebeple 160lıklara çamur atmak da doğru değil. Ben dahil aramızda sorunsuzca kullanan arkadaşlarımız da var. Tavsiye konusunda ise aynı şeyleri yazmak yerine Engin arkadaşımızın (icecube) tavsiyelerini mutlaka dikkate alın derim. Saygılar...

CoweaLL

CoweaLL
  • Asil Üye
  • 41 Mesaj
Cogunluk 320d ve gti iden yana.hatta 320 d bayagi bir agir basiyor zaten 1-1,5 ay vaktim var iyice düsünüp alicam.Belki baska bir Alternatif cikar karsima

Mesajları Görüntüleicecube, 9 Ekim, 2011 - 20:19 hakkında, demiş ki:

aynı sanzumanı audi de kullanıyor hem 8 ileri olarak hemde 7 ileri oalrak ama bizimkilerden farklı bir kodu var d200q muydu neydi bicok kez aramızda tartısmıstık hatta en son keske yaglı kullansalar demistik
oyuzden GTI veya GTD alabilirsiniz bunlarda herhangi bir sıkıntı yok kuru kavrama degil a3 tede aynı sorun var oda 7 ileri kuru kavrama ama diger audi modellerinde sıkıntı yok onlarda dsg stronic diye geciyor birde multitronic var 8 ileri..
Almandan sasmayın ne olursa olsun

Alman tabikide benim icin öncelikli ama iyi tartmak istiyorum bir daha dilim yansin istemiyorum Beni anlarsin umarim.

Mesajları Görüntülegolf-35, 9 Ekim, 2011 - 20:42 hakkında, demiş ki:

160 PS müşterilerini aratın yada sizi görüştürmelerini isteyin.bence yine golf 160 dsg diyorum. bu araba başka unutmayın!A3 ede binseniz A4 ede binseniz bu başka bişey..engine katılıyorum son sözünde.

160 lik baska bisey katiliyorum sana.ama benim göyümden titreme olayindan dolayi düstü bilmiyorum cekinerek bakiyorum.

Mesajları GörüntüleBariskkm, 9 Ekim, 2011 - 21:25 hakkında, demiş ki:

Gti'da bunun gibi bir problem asla yaşamazsınız. Kuru kavrama değil çünkü. 6 ileri ama yağlı şanzıman. Ben tartışmasız gti derim. Çünkü gti hem spor kullanıma hemde sakin kullanıma uygun bir araç. Evo, s2000 gibi araçlar sadece spor kullanıma uygun. Bence gti alın, ama dsg artık istemiyorum derseniz, 320d olabilir. Dün bir tane yeni 320 gördüm, araç full donanımdı. Baya hoşuma gitti. Araçta ön ve arka park kamerası, bluetooth, navigasyon, internet bağlantısı... Eğer bulabilirseniz öyle bir 320d, tavsiye ederim. Tabi Gti birinci tercihim.

Bahsettigin gibi 320 var Zaten öyle bisey istiyorum,Gti de sorun yasamazsan diyosun yani ?

Mesajları GörüntüleRonaldo, 9 Ekim, 2011 - 21:59 hakkında, demiş ki:

bence direk bunca sorundan sonra kesinlikle almayın bende zaten titreme sorunlarından burda başım agrıyor belki 4 arkadasımnda başına geldi gti R farketmez bir kere aynı arabayla insan sorun yaşadımı eski tadı alamıyor o yüzden kesinlikle 3 20d alın hem içiniz rahat bunca seçim arasında da en mantıklısı dsg şanzıman daha hala cok yeni ve kimbilir daha ne sorunlar cıkartır kesinlikle 3 20d herşeye bedel

Kesinlikle katiliyorum sana bir kere sorunyasadinmi daha o tadi alamiyorsun.

Mesajları Görüntüleworlds, 9 Ekim, 2011 - 23:40 hakkında, demiş ki:

160 lıkların piston problemini çok duydum ama nedeninin bilmiyorum.
3.20 d mis!
Bu kezde piston problemi iyice soguttun arabadan :)

Mesajları GörüntüleMickcasey, 10 Ekim, 2011 - 06:53 hakkında, demiş ki:

isvicrede yasadıgını solemıssın 320d nın turkıye fıyatı 100-110 civarı dun s60 2.0d baktım gayet guzel ve luks bır araba fiyatıda 105tl ıdı burda. Luks olarak 320d den daha luks bır araba. 320d ıle s60 aynı paralar ıse bence s60 2.0d bak derim.

Volvo pek begenmiyorum.Hele cinlilerin eline gectikten sonra hic cezbetmiyor o araba beni..

Mesajları Görüntüleayhanoktay, 10 Ekim, 2011 - 09:10 hakkında, demiş ki:

porsche cayenne vakti geldi diyorum başka yok...... :D:D
Sen konusma senin aklina uydum aldim zaten golfü..Haftaya istanbula geldigimde görüsürüm ben senle...Cayenne seneye hele bi baba olayim ondan sonra cayenne alirim iki kisi icin biraz fazla su an cayenne.

Mesajları Görüntüleburak, 10 Ekim, 2011 - 15:08 hakkında, demiş ki:

Benzer sorunları ben de yaşadım önce kavrama değişti, şimdide mekatronik... aracım hala serviste ve Almanya'dan parça gelmesini bekliyorum... 2-3 hafya süre verdiler... Ben de Golf hastasıyım ama 3-4 ayda bir servise gitmekten artık sıkıldım... Arkadaşım 3.20d kullanıyor ve sorunsuz... Hem çok performaslı hem de ekonomik... kesinlikle tavsiye ederim...

Insan bikip usaniyor bir kerede halletseler bu kadar problem yasanmyacak yok kavrama yok mecatronic yok bilmem ne.Ayni hataya bir daha düsmem...

Mesajları Görüntüleicecube, 10 Ekim, 2011 - 17:42 hakkında, demiş ki:

iyide yanlıs anlasılmasın bence cok sacma olmus arac sınıfları cok farklı mazda 3 nere bmw 3.20D nere yada a4 civic gibi
eger D sınıfı bir arac alınacaksa tabiki mercedes-bmw-olmalı
bilmiyorum oradaki fiyatlar nasıl ama C sınıfı bir arac alınacaksa en ideal bmw 1 serisi yada golf kalıyor hee 1 sene beklerseniz tereddütsüz a3 derim
D sınıfı bir arac alınacaksa bu kesinlikle 3.20 olmamalı neden cunku yakın bir zamanda yeni kasası cıkıcak hatta google da arastırırsanız kamufulajsız ustten goruntuleri var tıpki f10 5 serisine benziyor ustune ustelik yeni motorlar da geliyor 2.0 dizel 200 hp uzeri sonra uzulmeyin..
a4 te almayın cunku onunda makyajlısı ve daha onemlisi yeni motoru gelicek..karar sizin umarım yardımcı olabilmisizdir :D

Sen beni yanlis anladin.Ben diyorumki beni en az 8-9-10 sene idare edecek araba lazim.Siniflar farkli evet cünkü benim begendiklerim bunlar cogunluk burda mazda yada civic deseydi almayi düsünürdüm neden olmasin ? sonucta problem yasamayacagim bi arabaya binmek istiyorum...

Mesajları Görüntülefth01, 10 Ekim, 2011 - 18:09 hakkında, demiş ki:

Benzer sorunları 122liklerde yaşayan arkadaşları da bu sayfada okumuş oluyoruz. Bu sebeple 160lıklara çamur atmak da doğru değil. Ben dahil aramızda sorunsuzca kullanan arkadaşlarımız da var. Tavsiye konusunda ise aynı şeyleri yazmak yerine Engin arkadaşımızın (icecube) tavsiyelerini mutlaka dikkate alın derim. Saygılar...

160-122-106 hepsi ayni.Sorun yasayani cok duydum Kesinlikle dogru söylüyorsun.

Bu mesaj CoweaLL tarafından düzeltildi. Tarih: 10 Ekim, 2011 - 18:55

Ronaldo

Ronaldo
  • Asil Üye
  • 92 Mesaj
  • Ad Soyad:Berk
bence bunca konuşmadan sonra en mantıklısı 3 20d hiç olmazsa dsg değil ve yeni bir araba olucak bence farklı olması her zaman daha iyi bir ara hep konusuoduk hatta arabayı satıp golf tdi almayı düşünüyordum ama asla bir daha aynı araba almam ve dsgdn uzak durmaya calısırım gerçekten bir kere yaktımı başını çok yakıyor hele özellikle garantisi bitsin ondan sonrasını söylemiyorum zaten tam bir felaket ....

C.Ç.

C.Ç.
  • Asil Üye
  • 47 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.
  • Ad Soyad:Cem Çekerek
320d ve A4 ikilemi olmalı bnce,diğerleri bu ikiliyle yarışamaaz:)

burak

burak
  • Yeni Üyeler
  • 5 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:burak karakus
Ocak'ta 3.20 d nin yeni kasası geliyor diye biliyorum İsviçre'de durumlar nasıl bilemiyorum tabi... Bence saydıklarınız arasında en iyi seçenek...

CoweaLL

CoweaLL
  • Asil Üye
  • 41 Mesaj

Mesajları GörüntüleRonaldo, 10 Ekim, 2011 - 22:14 hakkında, demiş ki:

bence bunca konuşmadan sonra en mantıklısı 3 20d hiç olmazsa dsg değil ve yeni bir araba olucak bence farklı olması her zaman daha iyi bir ara hep konusuoduk hatta arabayı satıp golf tdi almayı düşünüyordum ama asla bir daha aynı araba almam ve dsgdn uzak durmaya calısırım gerçekten bir kere yaktımı başını çok yakıyor hele özellikle garantisi bitsin ondan sonrasını söylemiyorum zaten tam bir felaket ....

320d su an öncelikli dizel olacak diye birsey yok 320 i de olabilir.DSG konusunda sana katilmamak elde degil insan ici rahat olmadimi herseyin tadi tuzu kaciyor Dedigin gibi garanti bittimi vay halimize....

Mesajları Görüntüleburak, 10 Ekim, 2011 - 23:00 hakkında, demiş ki:

Ocak'ta 3.20 d nin yeni kasası geliyor diye biliyorum İsviçre'de durumlar nasıl bilemiyorum tabi... Bence saydıklarınız arasında en iyi seçenek...

Valla burdaki dergilerde boy boy resimleri var simdiki kasasi nedense daha hosuma gidiyor.

Mesajları GörüntüleC.Ç., 10 Ekim, 2011 - 22:28 hakkında, demiş ki:

320d ve A4 ikilemi olmalı bnce,diğerleri bu ikiliyle yarışamaaz:)

A4 te dsg iste titreme sorunu olmadigini bilsem güzel olacak.

Birde Arkadaslar bileniniz varsa BMW de vites gecisleri hissediliyormu Yani DSG gibi Serimidir ?

tokmak

tokmak
  • VIP
  • 695 Mesaj
  • Ad Soyad:tolga tokmak

Mesajları GörüntüleCoweaLL, 11 Ekim, 2011 - 16:49 hakkında, demiş ki:

320d su an öncelikli dizel olacak diye birsey yok 320 i de olabilir.DSG konusunda sana katilmamak elde degil insan ici rahat olmadimi herseyin tadi tuzu kaciyor Dedigin gibi garanti bittimi vay halimize....

Valla burdaki dergilerde boy boy resimleri var simdiki kasasi nedense daha hosuma gidiyor.

Birde Arkadaslar bileniniz varsa BMW de vites gecisleri hissediliyormu Yani DSG gibi Serimidir ?
şahsen ben test sürüşünüde yaptım 5.20 d ve 3.20 d çnkü bundan sonra muhtemel bakıcagım araba 3.20D dir az yakıyo bide ..
dsg gibi seri zaten olamaz ama yavaşta değil hissedilir bişey yok sıkıntıda yok..

C.Ç.

C.Ç.
  • Asil Üye
  • 47 Mesaj

Mesajları GörüntüleCoweaLL, 11 Ekim, 2011 - 16:49 hakkında, demiş ki:

1 ay 320d kullandım ve suan da xdrive olarak x3 de kullanıyorum ve, vites değiştirmelerini siz nasıl isterseniz oyle tepkiliyo,yani rahat ve konforlu sürerseniz kesinlikle memnun kalırsınız,eger spor ve seri kullanırsanızda sport+ modda,vites değiştirmelerini cok cok guzel hissettiriyo,yani rahatsız edici değil kesinlikle. :) 320dnin yeni gövdesi gelicek veya gelmiş olmalı,yayları da değiştirirseniz tadından yenmez:) en güzel kararı verirsiniz inş.

CoweaLL

CoweaLL
  • Asil Üye
  • 41 Mesaj

Mesajları Görüntületokmak, 11 Ekim, 2011 - 17:52 hakkında, demiş ki:

şahsen ben test sürüşünüde yaptım 5.20 d ve 3.20 d çnkü bundan sonra muhtemel bakıcagım araba 3.20D dir az yakıyo bide ..
dsg gibi seri zaten olamaz ama yavaşta değil hissedilir bişey yok sıkıntıda yok..

Aydinlatman icin cokm tesekkür ederim...

Mesajları GörüntüleC.Ç., 12 Ekim, 2011 - 10:53 hakkında, demiş ki:

1 ay 320d kullandım ve suan da xdrive olarak x3 de kullanıyorum ve, vites değiştirmelerini siz nasıl isterseniz oyle tepkiliyo,yani rahat ve konforlu sürerseniz kesinlikle memnun kalırsınız,eger spor ve seri kullanırsanızda sport+ modda,vites değiştirmelerini cok cok guzel hissettiriyo,yani rahatsız edici değil kesinlikle. :) 320dnin yeni gövdesi gelicek veya gelmiş olmalı,yayları da değiştirirseniz tadından yenmez:) en güzel kararı verirsiniz inş.

Kullanan agizdan bir yorum sen öyle diyosan öyledir.Galiba 3 serisi alacagim gibime geliyor bakalim nasip kismet..Tesekkür ederim..

C.Ç.

C.Ç.
  • Asil Üye
  • 47 Mesaj

Mesajları GörüntüleCoweaLL, 12 Ekim, 2011 - 17:29 hakkında, demiş ki:

Aydinlatman icin cokm tesekkür ederim...

Kullanan agizdan bir yorum sen öyle diyosan öyledir.Galiba 3 serisi alacagim gibime geliyor bakalim nasip kismet..Tesekkür ederim..
rica ederim,iyi günler:)

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
siz eskisini almakta kararlımısınız :)
Attached File  p16c1g04du1fqkpfo152t1i2ggmh4.jpg   31,85K   3 kişi indirdi
Attached File  p16c1g04du1i0e10ih526sb9158q6.jpg   27,62K   1 kişi indirdi
Attached File  p16c1g04du15kg1p4dkkcfgn1iiq3.jpg   28,97K   1 kişi indirdi
Attached File  p16c1g04du8681kr01hdn1a3i132a5.jpg   19,89K   1 kişi indirdi
Attached File  p16c1g04dus9u1o07pbv1sno10p31.jpg   22,75K   1 kişi indirdi

Naelht

Naelht
  • Asil Üye
  • 176 Mesaj
  • Araç:TSI 255Hp R
  • Ad Soyad:Ata S.
10 yil kullancaksaniz full dolu gtd tavsiye ederim chip hava filtresine, temiz 210 hp ve 300 ustu tork alirsiniz. Sanzimani yagli dsg isede hic sknti cekmezsiniz. Ve az yakar.