İçeriğe git

160Hp Dsg Golf - 170Hp Tct Giulietta

- - - - -

• Please log in to reply
Bu başlığa 9 cevap yazılmış

ychornet

ychornet
  • Asil Üye
  • 28 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:yasin
Merhabalar,

Şubat gibi aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda başlıktaki araçlar var. Özellikle Alfa Romeo TCT şanzımanı çıkardıktan sonra Giuliettanın eli Golf'e karşı güçlendi. GÖrünüm olarak ikisininde artısı ve eksisi mevcut ve Alfaromeoların sorunlu yapısının bu araçta olmadığı sÖyleniyor.

Giuliettayı test eden, bilen varsa fikirlerini paylaşırsa memnun olurum.

Saygılar.

Elrohir

Elrohir

Yönetici

• Yönetici
  • 1.990 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Emre Güler
Volkswagen A.G. 7 ayrı alt markası için kuru tip DSG yapıyor, buna rağmen hala sıkıntıları varsa. 6 ileri kuru tip şanzımanlı bir Alfa için 5-10 defa daha tekrar düşünürüm ben olsam.

semsialtunbas

semsialtunbas
  • Asil Üye
  • 131 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Şemsi Altunbaş
mantık golf der, kalp giulietta :D

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Engin Demir
bu sorunun cvbı cok basit gidip incik cıncık test etmek

berkay

berkay

Etkinlik Sorumlusu - Photographer

• Moderatör
  • 1.388 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:BerkayMuradoğlu

Mesajları Görüntüleicecube, 13 Aralık, 2011 - 19:36 hakkında, demiş ki:

bu sorunun cvbı cok basit gidip incik cıncık test etmek

test bizim işimiz :afro: her türlü bmw grubu itinayla test edilir :halay: @emregüler :D

gidici

gidici
  • Asil Üye
  • 98 Mesaj
  • Araç:TSI 255Hp R
  • Ad Soyad:Çağdaş Gürel
Giuiletta'nın dış tasarımı gayet hoş fakat içine binince ben golfü ararım. Alfaların içine oldum olası ısınamadım. Motorlar da hemen hemen birbirinin dengi. Golfle devam derim

ychornet

ychornet
  • Asil Üye
  • 28 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:yasin

Mesajları Görüntülegidici, 13 Aralık, 2011 - 23:30 hakkında, demiş ki:

Giuiletta'nın dış tasarımı gayet hoş fakat içine binince ben golfü ararım. Alfaların içine oldum olası ısınamadım. Motorlar da hemen hemen birbirinin dengi. Golfle devam derim

aynen benimde geçen sene fuarda içine bindiğimde hissettiğim aynı şekildeydi, VW'den sonra çok farklı karşılanıyor iç mekan, belki zamanla alışılabilir. Belkide Golf 7'yi beklemek benim için en hayırlısı olacak...

muhammed

muhammed
  • Asil Üye
  • 80 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:muhammed dağkıran
estetik olarak özellikle arkadan çok hoş duruyor. Her zaman için golfden daha çok ilgi çeken bi araç, golfle yanyana dursalar ışıkda gözler golfde değil guli'de olur tabii... Ama bi golf kalitesi ve sürüş zevki yoktur denilebilir ki 170 hp de sürüş zevki hangi arabaya koyulsada olur diye düşünüyorum.. otamatik viteste garantisi uzatılıp alınabilir, viteste sorun varsa zaten 1-2 yılda çıkar ortaya, garantiden değiştirilir. garanti bitmedende satarsınız belki hevesinizi alıp... ama uzun yıllar biniyim ikinci elde değer kaybetmesin, hiç arıza çıkarmasın, yedek parça derdi vs... olmasın derseniz tabiki golf..bence ikiside güzel arabalar golfe biniyosunuz zaten farklı bi tat olsun diyosanız birazda risk alıyosanız guli.ama ben sağlamcıyım diyosanız golfe devam derim...

mayham85

mayham85
  • Asil Üye
  • 529 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Yunus Emre ŞİMŞEK
cok kaliteli bir uretim degil sase alt yapisi da zaten alfa degil fiat bravo. eski alfalar gibi asiri sorunlu olacagini sanmam ama alti ustu bravonun azcik kaliteli uretilmisi olur ki o kalite seviyesi iyi de olsa mukemmel seviyelerde degil kisa sure tipi guzel tadini alir satarim denirse olabilir ama uzun vadede binilecek arac olduklarini dusunmuyorum.

Ronaldo

Ronaldo
  • Asil Üye
  • 92 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Berk

Mesajları Görüntüleychornet, 13 Aralık, 2011 - 14:11 hakkında, demiş ki:

Merhabalar,

Şubat gibi aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda başlıktaki araçlar var. Özellikle Alfa Romeo TCT şanzımanı çıkardıktan sonra Giuliettanın eli Golf'e karşı güçlendi. GÖrünüm olarak ikisininde artısı ve eksisi mevcut ve Alfaromeoların sorunlu yapısının bu araçta olmadığı sÖyleniyor.

Giuliettayı test eden, bilen varsa fikirlerini paylaşırsa memnun olurum.

Saygılar.

alfa alın derim dış olarak muhteşem bir tasarım bence içine gelince Ön konsolda belli eksikler var ama full donanımla muhteşem gÖzüküyor Özellikle cam tavanlı birlikte almanız mantıklı alfa romeo gelince servis kÖtü piyasası yok diyenler var. bunu 24 senedir kullanan babamın arkadasının birikimlerinden sÖylüyorum türkiyenin Önde gelin ralli piltolarındn biriydi ama alfadan asla vazgecmedi en büyük sorunu servis hep sorun ve araçta sorunlar cıkıyordu ama yenilerinde bu sorunlar tabiki eskisi kadar olamaz ayrıca herkesin dediği saçma bir olay var ondan sıkıldm durmadan aracın piyasası var yok diye konusuluyor bir araç alınırken sevdiğim için kullanmk için alırım piyasası ettiği fiyat satımı umrumda değil Önemli olan bana verdiği mutluluktr yoksa golf yok başka araba golf gelene kadar milyonlarca araba var alınabilecek ama ben onu seçtim seviyorum diye piyasası var diye değil bence siz siz olun içiniz rahat edicekse alın ama Önce sahibindn de cok var bir tane araç kiralayın deneyin kararınızı verin bÖylece hata yapmış olmazsınız !!!

Bu mesaj Ronaldo tarafından düzeltildi. Tarih: 15 Aralık, 2011 - 00:23