İçeriğe git

Golf R Mı Yeni Bmw 1.18I Sport Line Mı

- - - - -

• Please log in to reply
Bu başlığa 26 cevap yazılmış

GOLF R

GOLF R
  • Yeni Üyeler
  • 7 Mesaj
  • Araç:TSI 255Hp R
  • Ad Soyad:FARUK KATRANCI
Merhaba Arkadaşlar;

bir konuda çok kararsız kaldım. Golf R araçımı satmayı düşünüyorum ve yeni 1.18i sport line almayı düşünüyorum sizce nasıl olur.

golfsane

golfsane
  • Asil Üye
  • 155 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.
  • Ad Soyad:Yılmaz D.
Golf r aracınızı satma nedeninizi öğrebilir miyim? Memnuniyetsizlikten falan mı?

Misafir_xperience18_*

Misafir_xperience18_*
  • Misafirler
disi degilde o ic dizayni yokmu 2012 lerin beni buyuluyor resmen,sıkıldıysanız ,guzel bir farklilik olucaktir sizin icin bence

mayham85

mayham85
  • Asil Üye
  • 529 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Yunus Emre ŞİMŞEK
standart bir golf olsa belki dusunulur ancak R dan sonra pek kesecegini sanmiyorum 118i nin.

KaDeRiMSiN

KaDeRiMSiN
  • Asil Üye
  • 166 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:Cüneyt BATTAL
golfR yerine m3 desek olurda bence golf R'dan sonra olmaz gibi

satma sebebine bağlı birde?

penguin

penguin
  • Asil Üye
  • 161 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Hakan
Pişman olursunuz gibi geliyor , 1 kasaları bmw nin en iğrenç dizaynına sahip kasalarıdır , pötlek gözlü farları zaten her zaman eleştiri konusu olmuştur.
Ama şunu derseniz hiç düşünmeden evet derim.
1.18 değilde , 1.35 coupe o zaman alın derim , çünkü tamamen farklı dizayn , gerçi 2012 coupleri daha çıkmadı diye biliyorum.
Birde mutlaka makyaşlanması beklenmeli eğer alınacaksa , bmw her zaman makyajlarında süprizleri esirgemez.

ayhanoktay

ayhanoktay
  • Asil Üye
  • 145 Mesaj
  • Araç:1.6 102Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:ayhanokt
1 çok basık bi araç golf r daha ferah daha spor bi araç 1 sanki daha çok bayan aracı gibi ve eski ile yeni arasında pek aşırı fark yok gibi..

osmanbal

osmanbal
  • Asil Üye
  • 133 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:osman
arada bariz stil ve bg gücü farkı var..kıyaslanmaz

gidici

gidici
  • Asil Üye
  • 98 Mesaj
  • Ad Soyad:Çağdaş Gürel
Golf R sahibiyim, 1.18 i de test etme şansım oldu. Performans olarak Golf R'ı aratır. Dizayn olarak bence eski kasadan da kötü. Fakat donanım özellikleri fena değil. 8 ileri otomatik şanzıman, 4 farklı modu bulunan adaptif süspansiyon ve bu ayar moduyla değişen sürüş karakteristiği (ki bunun benzeri Golf R da da mevcut), start stop sistemi vs... Ben yanlamak istiyorum, arkadan itişin keyfini yaşamak istiyorum derseniz değiştirilebilir ama bu tasarımdaki bir BMW yi mevcut, daha zevkli olan aracımın yerine tercih etmem.

HASANER

HASANER
  • Asil Üye
  • 104 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.
  • Ad Soyad:ASIM CAN
Golf R çok tartışmasız bir spor aracıdır. Gerek tasarım, gerek motor ve gerekse taşıdığı karizma kesinlikle tartışılmaz. Heee Bmw 3 serisi cabrio fln düşünseydiniz olabilir derdim. Ama aynı sınıf arabaları hemen hemen ve Golf R her açıdan Bmw'nin en çirkin 1 serisine oranla hayli hayli spor, güzel ve karizmatik bir araçtır. Biz burda Golf hayranları olarak tabiki R'ı yere göğre sığdıramıyoruz, ama bi gerçek var ki kıyaslanamaz ya cidden. Bu kıyaslama aynı şöyle Cayenne S Turbo mu , Range Sport mu ? tabiki cayenne s turbo (Golf R)

Neyse hayırlısı olsun, önemli olan sizin beğenmeniz veya sizin kararınız.

atoprak

atoprak
  • Asil Üye
  • 192 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.
  • Ad Soyad:Aydın Toprak
Arkadan itiş yüzünden tercih edilebilir.. yoksa salt performansda baya bir aratır... Denk performansı ancak 528 veya 530d de alabilirsiniz.
ama işte o arkadan itiş konusu adamı başlı başına yoldan çıkartabilir. :halay:

HASANER

HASANER
  • Asil Üye
  • 104 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.
  • Ad Soyad:ASIM CAN

Mesajları Görüntüleatoprak, 28 Aralık, 2011 - 12:14 hakkında, demiş ki:

Arkadan itiş yüzünden tercih edilebilir.. yoksa salt performansda baya bir aratır... Denk performansı ancak 528 veya 530d de alabilirsiniz.
ama işte o arkadan itiş konusu adamı başlı başına yoldan çıkartabilir. :halay:
nolursa olsun arkadan itişte olsa karoser tasarım çok önemli dünyanın parasını dökeceksem değecek arkadaş, gider bi 3 serisi cabrio alırım daha mantıklı 1 serisi ne ya çok çirkin araba "bence"

K052

K052
  • Asil Üye
  • 216 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Kadir G.
Golf R'den, BMW 1.18'e mi? Kamera nerede? Nereye el sallıyoruz?? :hahu:

SerdarSarar

SerdarSarar
  • Asil Üye
  • 83 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:Serdar Sarar
Arkadasim söyle desen belki daha iyi olurdu ...Golf R imi satip yerine Audi RS3 almayi düsünüyorum ... desen , o zaman her türlü yakisir derim de , Bmw 1 serisinde Golf R i ararsin gibime geliyor . :S

baskan2306

baskan2306
  • Asil Üye
  • 400 Mesaj
  • Ad Soyad:bahadır Sugozü
şimdi netten 1.18i inceledim. sonuç kesinlikle r

ati_03

ati_03
  • VIP
  • 631 Mesaj
  • Ad Soyad:Atilla Ö.
golf R dan 1.18 e geçme sebebiniz nedir?.daha düşük performans alacaksınız ve sizi tatmin etmeyecektir.fakat 1.35 olursa o zaman doğru bir seçim olabilir diye düşünüyorum.

ctpolat

ctpolat

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.190 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Tolga P.
Neden değiştirme ihtiyacınız var onu söyleyin ona göre yorum yapalım.

Performans içinse değişmeniz mantıksız.

Golf'ten sıkıldıysanız 1 serisi sizi tatmin edecektir.

Ronaldo

Ronaldo
  • Asil Üye
  • 92 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Berk
şuan en yakın arkadaşım bmw 1.16 kullanıyor iç güzel ama 1.18de borusnda gördm suan istinyede vardı golf R la yakından yarışamaz 1.18 o fiyatlar etmez bence suan 1.16 urban line modeli bile 82.000tlyi buluyor ve koltuk ısıtması bile yok ayrıca 16lık jantları var golf R bunun yanında tanrı

transamm

transamm
  • Asil Üye
  • 27 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
  • Ad Soyad:mahmut perçin
bız golfumuzu r a benzetmeye calısıyoruz adam r dan vazgecıyo :) soylencek hıc bısey yok..illa hatchback olmucaksa degişilen arac marta kadar bekleyıp yenı 3 serısını gorup ıncelemek lazım bence..

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
  • Ad Soyad:Engin Demir
cogumuz objektif konusmuyoruz R ile bmw yeni 1 serisini koyalım bircogumuz r ı secicekti ama bize gore oyuzden konunun birde bmw forumlarında acılması lazım bide isin okısmı avr
bence gecin ama f30 bmw 3,28 e gecin :rock: 245 hp hicde kotu degil :hahu:

worlds

worlds
  • VIP
  • 655 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.
  • Ad Soyad:fikret coşkun
Bugun istinye borusana gittim. 1.16 nin pre.modelinin kirmizi rengine xenon ve sunroof koydum. 62000 tl lik araba 80000 oldu. Bir kac ozellik daha geldi tabi :)Arabanin vitesi sekli semali cok hosuma gitti. Tek sikintisi jantlar 16. R mi 1.18 mi bilmiyorum ama arkadan itisin keyfi cok baska.

mehmet-42

mehmet-42
  • Asil Üye
  • 98 Mesaj
  • Ad Soyad:mehmet kizilkaya
Golf r tartisilmaz bir arac. Oldukca iyi fiyatida var. Bmw 1 seriside guzel bir arac ama golf r ile kiyaslamak yanlis olur sanirim.

Naelht

Naelht
  • Asil Üye
  • 176 Mesaj
  • Ad Soyad:Ata S.
Yorum yapmak istemiyorum :P

Bariskkm

Bariskkm

Barış Ünlü

• VIP
  • 2.056 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Baris Ünlü

Mesajları GörüntüleNaelht, 29 Aralık, 2011 - 02:12 hakkında, demiş ki:

Yorum yapmak istemiyorum :P

Faruk, sıkıldıysan Golf R'dan, Ata'ya ver aracını. APR'leyip geri versin sana. Yeni araç almış kadar eğlenirsin 0-100'ü 4.4 saniye olan R'ınla...

dt kaya

dt kaya
  • Asil Üye
  • 316 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:ilhan kaya
borusanda inceleme fırsatım oldu avcılarda,1 serisinin sadece motoru beni etkiledi ve arkadan çekişli olması tabii ki de..ama BMW dediğiniz zaman 3 serisinden başlar arkadaş bunu bilir bunu söylerim 1 serisi bence BMWnin tasarım yüzkarasıdır..kaldı ki uzun zamandır hayalini kurduğum m paket 320d yi aldım sürüş karakteri mükemmel.Sportif karakterli bir araç arıyorsanız önerebilirim eğer illa ki golf r ımı satıp arkadan itiş diye bmw alacam diyorsanız en az 3 serisiyle başlayın şahsi fikrimce...

Bu mesaj dt kaya tarafından düzeltildi. Tarih: 29 Aralık, 2011 - 21:17

Naelht

Naelht
  • Asil Üye
  • 176 Mesaj
  • Ad Soyad:Ata S.
Su an 4.6 pzt gunu 4.4 olacak :D

firadiko

firadiko
  • Asil Üye
  • 138 Mesaj
  • Ad Soyad:Fırat
Çok gereksiz bi değişim olur kafayı yersiniz herhalde :)