İçeriğe git

Golf Vii Olasılıkları

• Please log in to reply
Bu başlığa 233 cevap yazılmış

bisanabibana

bisanabibana
  • Yeni Üyeler
  • 1 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.
  • Ad Soyad:cem aydın
İşte internette dolaşan golf7 linkleri

Bence fena olmamış.

Bu mesaj berkay tarafından düzeltildi. Tarih: 11 Ocak, 2012 - 00:58

lventshn

lventshn
  • Asil Üye
  • 235 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.
  • Ad Soyad:LEVENT

Mesajları Görüntülebisanabibana, 9 Temmuz, 2010 - 11:40 hakkında, demiş ki:

İşte internette dolaşan golf7 linkleri

Bence fena olmamış.
1.link teki araba arka goruntusu bence berbat seat mı vw mı bellı deyıl
2. link teki araç zaten 2 yıldır internette gezinen bı foto

Elrohir

Elrohir

Yönetici

• Yönetici
  • 1.990 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Emre Güler
Bu araçlar golf 6 çıkmadan golf 6 diye piyasada dolaşıyordu kesinlikle photoshop, golf 7 'nin resmi duyurusu yapıldığında ilk önce burda göreceğinize emin olabilirsiniz.

arikan

arikan
  • Yeni Üyeler
  • 39 Mesaj
  • Araç:TSI 255Hp R
  • Ad Soyad:murat arıkan
GOLF 6 çıkacağı zamanda nette pek çok fotolar yayınlandı çok sıradışı resimler fotoshoplar çok fazla söylentiler oldu o resimler arasında benim en beğenmediğim tasarım gerçek oldu:D
golf 5 aracımıda yeni almıştım belki ön yargılı yaklaştım. çok eleştirildi 5.5 dendi olmamış dendi ilk başta bende çok yadırgamıştım ama araç asfalta indikten sonra göz alışmaya başladı, herkesin zevki farklı 5 kasayıda beğenmeyen çok insan var 6 yıda 7 yide beğenmeyen olacaktır illaki şahsen ben şu anda 6 kasayı seviyorum. biraz daha keskin hatlara kavuştu işcilik ve malzeme konusunda bu forumdaki ark.lar ki çoğunda golf6 var eski kasayla kıyaslayıp daha ii yorum yapabilirler en azından öncesinde kullanmış olanlar. benim en çok dikkatimi çeken ve hoşuma giden yeni kasada orta konsol ve göstergelerdi. forumdaki çoğu ark.ın yaptığı değişiklikleride son derece yerinde abartısız ve şık buluyorum özellikle jant-yay, bi xenon, led stoplar ve yurt dışındaki imkanlar olsa videolarıyla yetindiğimiz mod.lardan çok daha iilerini çıkarabilecek potansiyelde ark.lar da var gördüğüm kadarıyla,
sonuçta demek istediğim dizayn ve tasarım tamamen zevk meselesi ve araç çıkana kadar pek çok resim, fotoshop yayınlanacaktır. çıkmadan bişey söylemek çok zor bende merakla bekliyorum ama en çok golf7 yazınca çıkan haberlerin bir kısmında 2.0 tdı 4 motion 220 hp motordan bahsediliyor yani bir nevi golf gtdR (şuan kullandığım araç 2.0 tdı 140 hp) torkundan bahsedilmemiş ama hayal bile edemiyorum bu motordaki gücü ve 4 çeker özelliği inşallah böyle bir motor çıkartırlar ve inşallah türkiyeye de gelir. alıcı listesinin en başına beni yazın :nigga: :haha: şu anki R modelinde 300hp olacağı dingil mesafesinin arttırılacağı (MQB platformu ile) gibi çeşitli söylentilerde var.
bence volkswagen golf gibi bir aracı her seferinde daha ii bir şekilde karşımıza çıkaracaktır numarası kaç olursa olsun 7-8-9. ha mükemmel olmayabilir ama her zaman rakiplerinden bir adım önde tabiki bu benim görüşüm. 2 adet resimde ben atayım maksat (muhabbet)spekülasyon olsun :haha: Attached File  untitled.bmp   1,55MB   120 kişi indirdiAttached File  untitled2.bmp   1,55MB   110 kişi indirdi

Agorwal

Agorwal
  • VIP
  • 480 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Hamdi
Maddi durumum şuankinden iyide olsa kötüde olsa daha VW'ye bineceğimi zannetmiyorum, beğenmediğim için değil, sadece farklı marka denemek istediğim için.

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj
  • Araç:TDI 90Hp Trend.
  • Ad Soyad:Hamdi K.
Şahsen ne tip ne de herhangi bir görsel için almadım Golf'ü. Tamamiyle referansımız sağlamdı. VW Bora!
Arkasından Golf beni utandırmadı ve çevremde kullandığım diğer VW'ler. Bir sonraki aracım da yüksek ihtimalle VW grup olacaktır ya VW ya Audi kısmetse. Yine dizel olacağını herhalde söylemeye gerek yok. Golf 7 kesinlikle Golf 6 dan iyi olacaktır. Böyle olmak zorunda! Eğer olmazsa ben üzülürüm...

murat.uludirik

murat.uludirik

2010 TDI 'dan--2012 TSI 160 HP'ye..

• VIP
  • 1.070 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.
  • Ad Soyad:murat uludirik .

Mesajları Görüntülehamdika, 12 Temmuz, 2010 - 09:01 hakkında, demiş ki:

Şahsen ne tip ne de herhangi bir görsel için almadım Golf'ü. Tamamiyle referansımız sağlamdı. VW Bora!
Arkasından Golf beni utandırmadı ve çevremde kullandığım diğer VW'ler. Bir sonraki aracım da yüksek ihtimalle VW grup olacaktır ya VW ya Audi kısmetse. Yine dizel olacağını herhalde söylemeye gerek yok. Golf 7 kesinlikle Golf 6 dan iyi olacaktır. Böyle olmak zorunda! Eğer olmazsa ben üzülürüm...
ewet kesinlikle katılıyorum.....vw..veya audi...ama ne olrsa olsun dizel... :)

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Engin Demir
dedi dersiniz 7. neslin türkiye yollarında olması 2013 son ceyregi tahminen yine kasım-aralık gibi
hamdi dostum muhtemelen bende ilerleyen yıllarda gecicem tdi ya benzin 3 tl nin altına dusmesse tabi :haha: ama en az 170hp :)

Bu mesaj icecube tarafından düzeltildi. Tarih: 12 Temmuz, 2010 - 14:25

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj

Mesajları Görüntüleicecube, 12 Temmuz, 2010 - 14:21 hakkında, demiş ki:

benzin 3 tl nin altına dusmesse tabi :haha:

bunu gerçekten düşünüyor musun yani 3'ün altına düşmesini engin
boşversene :)

taylanevrim

taylanevrim
  • Asil Üye
  • 127 Mesaj
  • Araç:TDI 170Hp GTD
  • Ad Soyad:Taylan Avşar
Iste 7 ben begenmedim sizce nasil

HLK28

HLK28
  • Yeni Üyeler
  • 64 Mesaj
  • Ad Soyad:Osman Haluk AKKAYA
ön kısım farkli açilardan daha güzel durabilir ama arka kısım hiç olmamiş bence polo gibi duruyo.. ama vw bu belli olmaz diyorum :)

golf-35

golf-35
  • Asil Üye
  • 428 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.
  • Ad Soyad:Özgür İyem
ön ok de arka mazda 3'e benzemiş kötü olmuş belli olmaz ama tabii
zaten video concept design diyor

Bu mesaj golf-35 tarafından düzeltildi. Tarih: 26 Aralık, 2010 - 00:03

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
ya arkadaslar yok boyle birsey ya ne 7 si fotosoptan ibaret sadece.. zaten boyle bir konu mevcut forumda oyuzden konunun kapatılmasını diliyorum..

taylanevrim

taylanevrim
  • Asil Üye
  • 127 Mesaj
  • Araç:TDI 170Hp GTD
  • Ad Soyad:Taylan Avşar
takmayin kafaya ya 6 daha güzel ayrica o okudaki arac gri olanla bunun alakasi yok bu olacak bisey

umitemi

umitemi
  • Asil Üye
  • 302 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:ÜMİT ÇAM
Polo gibi olsa iyi bencede seat a benzemıs bu...

go-suto

go-suto
  • Yeni Üyeler
  • 7 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Mengü O.
Sanayide modifiye yapan apaçilerin eline düşmüş gbi :halay:

zn94

zn94
  • Asil Üye
  • 234 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Emin Şen

Mesajları Görüntüleicecube, 26 Aralık, 2010 - 00:07 hakkında, demiş ki:

ya arkadaslar yok boyle birsey ya ne 7 si fotosoptan ibaret sadece.. zaten boyle bir konu mevcut forumda oyuzden konunun kapatılmasını diliyorum..

+1

Mesajları Görüntülego-suto, 26 Aralık, 2010 - 00:41 hakkında, demiş ki:

Sanayide modifiye yapan apaçilerin eline düşmüş gbi :halay:

+1

gc7

gc7

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 563 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.
  • Ad Soyad:gökhan c.
Engin haklı.

massetza

massetza
  • Asil Üye
  • 43 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.
  • Ad Soyad:Onur I.
Arkadan ibizaya benzettim ben zaten golf7 hakkında resmi hiç bir açıklama yok. Görüntülerin hepsi fake.

murat.uludirik

murat.uludirik

• VIP
  • 1.070 Mesaj
bu neyin değişikliği anlıyamadın...yorumlarınız nedir arkadaşlar...?
yeni a3 golf6 kasada deneniyor...diye bi şeyler okumuştum...bumu ki..?

Attached File(s)

cemadak

cemadak
  • Asil Üye
  • 59 Mesaj
  • Ad Soyad:cem adak
razor bodykit resmlerindekiyle aynı resimler

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj

Mesajları Görüntülemurat.uludirik, 18 Ocak, 2011 - 00:17 hakkında, demiş ki:

Murat abi cok iyi bir noktaya ayak bastın.bu arac aslında golf degil a3..deha oncede dedigim gibi a3 golf 7 ve yeni leon aynı platformda uretilecek..hatta yeni a3 icin sadece bu foto ve acıklamar bulşunuyor baska hicbirsey yok..

cembirinci

cembirinci
  • VIP
  • 806 Mesaj
  • Ad Soyad:Cem Birinci
Üsttekine benzeyeceğini sanmıyorum. Arka farlarının yeni jetta ve passatlarla aynı çizgiye sahip olsa da biçimsiz, bu değidir bence.

Bizim seri sebebiyle VW büyük eleştiri topladı bir kesimden bu golf 6 değil 5.5 diye. Bence VW golf de belli bir çizgi yakaladı ve megane gibi tümüyle yeni baştan bir araç yerine yakaladığı çizgi üzerinden sürekli geliştirme yapıyor.

Golf 7 içinde 6,5 diyebilirler bence. Bu yoldan düşünürsek kırmızı araç 7 serisine en yakın örneklerden biri ya da ta kendisi olabilir.

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj

Mesajları Görüntülemurat.uludirik, 18 Ocak, 2011 - 00:17 hakkında, demiş ki:

murat abi benim aklıma nedense şu geldi
resimdeki lastiklere bakınca çamurluğun gereksiz olduğunu düşünüyor insan
sanki daha farklı ölçüdeki lastik ve jantları denemek için böyle bir yol izlemişler
nihayetinde söylentilerdeki gibi leon a3 golf jetta octavia hepsi aynı platformda üretiliyordu ve yenisi de öyle olacak
hepsi için aynı bir ölçü neden olmasın
sonuçta test
çok yumuşak amortisör koyup açıları bile ölçebilirler

murat.uludirik

murat.uludirik

• VIP
  • 1.070 Mesaj
hakılısın hamdi..olabilir...!
çıkar yakında kokusu... :rolleyes:

ozgurcemo

ozgurcemo
  • Asil Üye
  • 311 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:özgür türkmen
golf VI , golf V ve golf VI kullandım arkadaşlar ve hepsi de beni memnun ettiler.. inanıyorum ki golf VII de çok başarılı olacaktır..
zaten aksini düşünmek bile istemiyorum çünkü bu bir efsane..

cembirinci

cembirinci
  • VIP
  • 806 Mesaj
  • Ad Soyad:Cem Birinci

Mesajları Görüntüleozgurcemo, 19 Ocak, 2011 - 17:16 hakkında, demiş ki:

golf VI , golf V ve golf VI kullandım arkadaşlar ve hepsi de beni memnun ettiler.. inanıyorum ki golf VII de çok başarılı olacaktır..
zaten aksini düşünmek bile istemiyorum çünkü bu bir efsane..

Özgür abi golf 5 in golf 4 ün yerini tutmadığını söyleyen pek çok tanıdığım var, sence de böyle mi ?

ozgurcemo

ozgurcemo
  • Asil Üye
  • 311 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:özgür türkmen
doğrudur Cem, bence de golf 4 kalite olarak 5 ten çok yüksekti.. ama vw bunu anladı ve golf 6 da kaliteyi 5 e göre inanılmaz yükseltti..

inanın 6 kasa ile 5 kasanın arasında çok ciddi kalite farkı var..

berkolo

berkolo

Uzaklaştırılmış Üye

• Asil Üye
  • 137 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:lord
valla en full a3de o kalite yok yani bence kıymetini bilelim :===)) hem cidden bu fiyatlarda böyle bir araca sahip olmak aslnda bu donanamı az bile bence bir audi a3 bir bmw 1 bu donanmları fiyatlrı ucuyor hem zaten bence golfün ön konsolu bu sınıftaki hem şık hemde en kullanışlı olanı :poster_spam:

acsev2003

acsev2003
  • Asil Üye
  • 16 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:Ali Sev
Golf VI'nın çıktığı tahminen Aralık 2008 den 1 yıl öncesine kadar forumlarda pek çok fotosu dolaşıyordu. Çünkü 5. kasa 4 karşısında biraz balon duruyordu, FSI da cabası. V. kasa Golfun o yere tutunan agresif yapısını pek yansıtmıyordu. Bu fotolar içersinde şu anki kasa da yer alıyordu. Ben o zaman en çok bu kasayı beğenmiştim.

Bu nedenle yeni kasanın 4. kasa baz alınarak çıkacağı beklentisi arttı, en azından bende. Nitekim de öyle oldu. VI kasa efsane kasa 4'ün karakteristiğini yansıtmakta. Yani bu kasa 5,5 değil. 5. kasa 4'e göre daha yüksek, 6. kasa ise 4'e göre daha alçak ve geniş. Bu nedenle en iyi kasa. Satışlar Doğuş'un donanım kısıtlamasına karşın da çok iyi gidiyor. Bu nedenle gelecek olan 7. kasanın 6'yı aratacağı muhtemel...