İçeriğe git

Golf Vii Olasılıkları

• Please log in to reply
Bu başlığa 233 cevap yazılmış

unal04

unal04
  • Asil Üye
  • 21 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.
  • Ad Soyad:Ünal Tütüncü

Mesajları Görüntüleworlds, 14 Nisan, 2012 - 12:04 hakkında, demiş ki:

sene basında gelır golf 7 ,once bu ne boyle derız sonra delı gıbı satmaya baslar.
Ya a3 un yenı kasası gelecegı ıcın dızelın fıyatı 90 dan 66 ya dusmus :( bıxenon dahıl hemde.
en dolusu 70.... ahhh ahhhhh

Mesajları Görüntüleworlds, 14 Nisan, 2012 - 12:04 hakkında, demiş ki:

sene basında gelır golf 7 ,once bu ne boyle derız sonra delı gıbı satmaya baslar.
Ya a3 un yenı kasası gelecegı ıcın dızelın fıyatı 90 dan 66 ya dusmus :( bıxenon dahıl hemde.
en dolusu 70.... ahhh ahhhhh
Kardeş pedere aldık 1 tane...a3 full+full 73 e geldi film koruma falanda hediye ettiler..yanlız s-tronic 1 harika dsg nin biraz daha geliştirilmesi şart...

Bar35

Bar35
  • Asil Üye
  • 478 Mesaj
  • Ad Soyad:Baran AR.
A3 S-Tronic=DSG aynı şanzıman zaten. Multitronik CVT ve sonsuz oranlı olan şanzıman.

unal04

unal04
  • Asil Üye
  • 21 Mesaj
S-tronic ile dsg nin aynı şanzıman olduğu görüşüne katılmıyorum aslında...ikisinide kullanan biri olarak s-tronic in sanki dağa sağlam ve uzun yıllar sorunsuz olarak hizmet vereceğini düşünüyorum... eee bence o kadar da olsun zaten aradaki fiyat farkına bakılcak olunursa....

Bar35

Bar35
  • Asil Üye
  • 478 Mesaj
Sizinki marka yüzünden psikolojik bir durum olmuş çok yakın arkadaşlarımın A3 1.4T S-tronic araçları klasik DSG titremesi yüzünden serviste mekatronik ve kavrama değişimleri gördü. Zaten şanzıman ve parça kodları aynı..

unal04

unal04
  • Asil Üye
  • 21 Mesaj
Aynı değiller...Stronic uzunlamasına yerleştirilen motorlarda kullanılır....Vw de motor uzunlamasına değil yanaldır...Ayrıca S-tronic AUDI tarafından yeniden geliştirildi. ayrıca yedi ileri s-tronic yedi ileri dsg gibi kuru kavramalı değildir....
Baz olarak dq 500 yani ıslak tip DSG alınmış ama üzerinde küçük hacimli motorlara uygulanabilmesi için modifikasyonlar yapılmıştır. Yağlama sistemi, debriyaj sistemi gibi bazı bileşenlerinde farklılık vardır...Baz olarak dq500'ün modifiye edilmiş hali olduðu için kodu DL501'dir.

Bar35

Bar35
  • Asil Üye
  • 478 Mesaj
Şimdi siz diyorsunuz ki A3 1.6TDI ile Golf 1.6TDI, A3 1.4TSI ile Golf 1.4TSI motorları farklı A3 te uzunlamasına, Golfte yanlamasına monte öle mi? Şanzımanlarda farklı? A3 lerde 1.4TSI-1.6TDI yağlı tip 7 ileri, Golflerde ise kuru tip var diyorsunuz doğrumudur?

unal04

unal04
  • Asil Üye
  • 21 Mesaj
evet kısmen öyle diyorum...bunlar bildiklerim belki yanılıyorumdur olabilir sonuçta ben üretmiyorum bu şanzımanları...s-tronic audi tarafından geliştirilmiş (iyileştirilmiş) 1 şanzımandır...yağlı tip şanzımana benzer şekilde adaptasyona uğramıştır...dsg 7 ile bir anda kuru tip şanzımana geçen vw , s-tronic ile tam kuru tipe geçmeyen ama ıslak tipide tam olarak üretmeyip büyük hacimli motorların şanzımanına benzer bir şanzıman üreten audi....FARK BU...umarım anlamışındır...

haykobaba

haykobaba
  • Yeni Üyeler
  • 8 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:oktay türkmen
golf 7 olasılıkları degilmiydi başlıgımız... konu sapmasın.

omerf

omerf
  • Asil Üye
  • 82 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.
  • Ad Soyad:Ömer Faruk

Mesajları Görüntüleunal04, 24 Nisan, 2012 - 12:01 hakkında, demiş ki:

evet kısmen öyle diyorum...bunlar bildiklerim belki yanılıyorumdur olabilir sonuçta ben üretmiyorum bu şanzımanları...s-tronic audi tarafından geliştirilmiş (iyileştirilmiş) 1 şanzımandır...yağlı tip şanzımana benzer şekilde adaptasyona uğramıştır...dsg 7 ile bir anda kuru tip şanzımana geçen vw , s-tronic ile tam kuru tipe geçmeyen ama ıslak tipide tam olarak üretmeyip büyük hacimli motorların şanzımanına benzer bir şanzıman üreten audi....FARK BU...umarım anlamışındır...

Ben size epey yanlışınız var derim.

A3'deki motorla Golf'deki motor birebir aynı zaten golf ve a3'ün altyapılarıda aynı birinde motoru enlemesine birinde yanlamasına koymak pek mümkün değil.

Stronic'le Dsg'de aynı şanzımanlar.Audideki yağlı tip üzerinden yapılmış bir şanzıman değil.7 ileri kuru tip şanzıman dsg ile aynı.Zaten aynı sorunlar onlardada yaşanıyor.

Golf 7 içinde çok farklı birşeyler beklemenin yanlış olduğunu düşünüyorum.Büyük ihtimalle bir kaç ufak değişikliği olucaktır görsel olarak far ve stop grubu farklı olur gerisi baya benzer çıkar.İç mekandada ufak tefek oynamalar olur bence.Vw'nin yapısı bu adamlar böyle yapıyor bu işi:)

Kısacası bir kaç parça değişikliği ile aracımızı golf 7'ye çevirebiliriz :s3:

Bu mesaj omerf tarafından düzeltildi. Tarih: 1 Mayıs, 2012 - 12:08

Levent Yılmazoğlu

Levent Yılmazoğlu
  • Asil Üye
  • 504 Mesaj
  • Araç:TSI 255Hp R
  • Ad Soyad:Levent Yılmazoğlu
Yeni Golf 7 çok yüksek ihtimalle bu şekilde olacak. Açıkçası önü daha agresif olmuş ama bence poloya çok benzetilmiş (farlar ve sisler). GTI panjur üzerindeki kırmızı motifin farların üzerlerine kadar gelmesi bence çok şık bir detay olmuş. Arkası ise sanki  Alfa 147 leri andırıyor.

Golf GTI 220 hp 340 tork ve 1330 kg olucakmış

Golf R 291 beygir, Golf RS'in ise 365 beygir olacağı belirtiliyor.

Golf Bluemotion 4,5 litre ortalama yakıt tüketicekmiş. Diğer benzinli ve ya dizel motorlarla ilgili bir bilgi yoktu.

Attached File  IMG-20120521-00553.jpg   256,07K   18 kişi indirdi

Attached File  IMG-20120521-00554.jpg   232,28K   10 kişi indirdi

citm

citm
  • Asil Üye
  • 169 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:İnanç
Araç yeni nesil MQB platformu üzerine geliştirilecek.Dingil mesafesinde ve genişlikte artış olacak.Fakat genel hatlar itibariyle güncel Golf 6' dan çokda fazla fark olmayacak.Yani geleneksel hatlar korunacak.Far ve stop grubu değişecek.İç mekan tamamen değişecek diyebilirim.Hatta VW' nin gelecek nesil modellerinede iç mekan konusunda öncülük yapacak.Ama abidik gubidik bir iç mekan beklemeyin.Her zaman ki gibi herşeyin yerli yerinde, basit ama şık bir kokpit olacağını söyleyebilirim.Motorlar fazla değişmeyecek.Sadece yakıt tüketimini azaltmak amaçlı birkaç değişiklik yapabilirler.Kesin olmamakla birlikte silindir iptal özelliği koyabilirler.Gerektiğinde mevcut dört silindirden ikisi kapatılarak fazla takıt tüketiminin önüne geçmeyi düşünüyorlar.Benden bu kadar daha fazla bilgi vermek istemiyorum :)

fth01

fth01
  • VIP
  • 656 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Fatih

Mesajları Görüntülecitm, 21 Mayıs, 2012 - 21:31 hakkında, demiş ki:

Araç yeni nesil MQB platformu üzerine geliştirilecek.Dingil mesafesinde ve genişlikte artış olacak.Fakat genel hatlar itibariyle güncel Golf 6' dan çokda fazla fark olmayacak.Yani geleneksel hatlar korunacak.Far ve stop grubu değişecek.İç mekan tamamen değişecek diyebilirim.Hatta VW' nin gelecek nesil modellerinede iç mekan konusunda öncülük yapacak.Ama abidik gubidik bir iç mekan beklemeyin.Her zaman ki gibi herşeyin yerli yerinde, basit ama şık bir kokpit olacağını söyleyebilirim.Motorlar fazla değişmeyecek.Sadece yakıt tüketimini azaltmak amaçlı birkaç değişiklik yapabilirler.Kesin olmamakla birlikte silindir iptal özelliği koyabilirler.Gerektiğinde mevcut dört silindirden ikisi kapatılarak fazla takıt tüketiminin önüne geçmeyi düşünüyorlar.Benden bu kadar daha fazla bilgi vermek istemiyorum :)

Sen bu yüzden mi satıyorsun abi aracı :)

citm

citm
  • Asil Üye
  • 169 Mesaj
  • Ad Soyad:İnanç
Bir arkadaşla iddiaya girdik ona istinaden koydum ilanı.Yoksa sattığım falan yok Allah korusun.Hatta araç üzerinde birkaç değişikliğe bile gideceğim :)

kuzgun

kuzgun
  • Asil Üye
  • 186 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:n.
golf7 buradaki gibi ise bence golf6 ya göre çirkin ve sıradan fakat buna da gözümüz alışır ne de olsa golf. :)

Bu mesaj kuzgun tarafından düzeltildi. Tarih: Dün, 22:11

Wiper

Wiper
  • Asil Üye
  • 67 Mesaj
  • Ad Soyad:Arda K.
Arkadaşlar bu videolar fake değilmi. Daha hiçbir şey belli değil çünkü Golf7 hakkında

kuzgun

kuzgun
  • Asil Üye
  • 186 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:n.

Mesajları GörüntüleWiper, 21 Mayıs, 2012 - 22:11 hakkında, demiş ki:

Arkadaşlar bu videolar fake değilmi. Daha hiçbir şey belli değil çünkü Golf7 hakkında

videolar "fake" olabilir tabi ki. "eğer böyle ise" den yola çıkarak düşüncelerimizi paylaşıyoruz. :)

Wiper

Wiper
  • Asil Üye
  • 67 Mesaj
  • Ad Soyad:Arda K.
O zaman bende düşüncemi belirteyim :) Eğer bu videodaki gibi bişey olursa tutulacağını sanmam. Gerçi her yeni Golf çıktığında böyle deniyor sonra herkes alıyor orası başka ama eğer böyle bişey olursa şuanki kasayı her türlü tercih ederim

guide.ny

guide.ny
  • Asil Üye
  • 26 Mesaj
  • Araç:TDI 90Hp Trend.
  • Ad Soyad:nuri
slm arkadaslar ;
bakın gorun çok kısa zamanda ( hybrıt araclar dan dolayı )
yakıt 2 - 3 lt arasına düşecek demıstı dersınız...
su anda mazda XC aracında sıkıstırma oranını 14:1 oranına dusurdu.ve 100 km de yakıtı 4 lt altına cektı..

ctpolat

ctpolat

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.190 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Tolga P.
Dün yaşadığım bir olaydan yola çıkarak konuşuyorum; bence yer yüzünde gelmiş geçmiş en güzel ve en iyi Golf'ü çıkartsalar bile fazla satış yapamayacaklar. Dün 4 ayrı bayiyi aradım ve "Param cebimde hazır, sizden dizel otomatik Tiguan istiyorum" dedim. 4 bayi de; "elimizde yok, kasım aralık gibi belki gelecek, o da kesin değil, sipariş alamıyoruz, kapora alamıyoruz, herhangi bir listeye isminizi yazamıyoruz, arada sırada bizi arayacaksınız, denk gelirse alacaksınız" dedi. Peki dizel otomatik başka birşey verin dedim, ona da aynı şeyleri söyledi. Şuan dizel otomatik VW alamıyoruz, listeye giremiyoruz, kapora veremiyoruz, hiçbirşey yapamıyoruz. En güzel Golf 7'yi yapsalar bile nasıl satacaklar merak ediyorum?

orhanblt

orhanblt
  • Asil Üye
  • 46 Mesaj
  • Ad Soyad:ORHAN BULUT
Eğer kasa buysa golf 7 yi beklemediğim için mutlu olurum. Aslında beni kasa pek ilgilendirmiyor. Motor la ilgili bir yenilik olacak mı? arkadaşlar.

orhanblt

orhanblt
  • Asil Üye
  • 46 Mesaj
  • Ad Soyad:ORHAN BULUT

Mesajları Görüntüleunal04, 24 Nisan, 2012 - 10:18 hakkında, demiş ki:

S-tronic ile dsg nin aynı şanzıman olduğu görüşüne katılmıyorum aslında...ikisinide kullanan biri olarak s-tronic in sanki dağa sağlam ve uzun yıllar sorunsuz olarak hizmet vereceğini düşünüyorum... eee bence o kadar da olsun zaten aradaki fiyat farkına bakılcak olunursa....
Bende sana katılmıyorum arkadaşım. Eşime yaklaşık 2 ay önce 57.000€ ya audi 2.00 TDI 177 bg  aldım. Kendime de golf tsı 160 lık aldım. Aradaki fiyat farkı ortada olmasına rağmen golf 6 nın verdiği hazzı vermiyor. Şurası üstün burası üstün işine girsek tabiki Q3 öne çıkar ama nedendir bilmiyorum golf 6 diyorum. Yok yok buldum;Aşk

murat.uludirik

murat.uludirik

2010 TDI 'dan--2012 TSI 160 HP'ye..

• VIP
  • 1.070 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.
  • Ad Soyad:murat uludirik .

Mesajları GörüntüleLevent Yılmazoğlu, 21 Mayıs, 2012 - 20:12 hakkında, demiş ki:

Yeni Golf 7 çok yüksek ihtimalle bu şekilde olacak. Açıkçası önü daha agresif olmuş ama bence poloya çok benzetilmiş (farlar ve sisler). GTI panjur üzerindeki kırmızı motifin farların üzerlerine kadar gelmesi bence çok şık bir detay olmuş. Arkası ise sanki  Alfa 147 leri andırıyor.

Golf GTI 220 hp 340 tork ve 1330 kg olucakmış

Golf R 291 beygir, Golf RS'in ise 365 beygir olacağı belirtiliyor.

Golf Bluemotion 4,5 litre ortalama yakıt tüketicekmiş. Diğer benzinli ve ya dizel motorlarla ilgili bir bilgi yoktu.

Attachment IMG-20120521-00553.jpg

Attachment IMG-20120521-00554.jpg
Kaslı bi yapısı  var  ..hoş..olmuş... ama ,,,asıl önemli olan motor  tipleri...diğer gruplar  16 128 hp dizeli eskitti   hani bizmkiler  nerde..??? :halay:

sonders

sonders
  • VIP
  • 421 Mesaj
  • Araç:TDI 90Hp Trend.
  • Ad Soyad:önder somuncu
bu sene golf 7 yok boşa heveslenmeyin..........

new

new
  • Asil Üye
  • 17 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
  • Ad Soyad:doğukan
bencede arkadaşlar dolu dolu bir golf7 almaya karar verirsek geçen ay arabayı alırken bayi s.temsilcisiyle görüşmüştüm ocak ayı gibi golf 7 gelse bile dediler dizel otomatik highline için tahminimize göre 6-7 aylık bekleme süresi olacak yani en iyi ihtimalle 2013 haziran ayı ki bana kalırsa eğer golf 7 alınacaksa 2014 yılından önce alınmaz kasa tam otursun wv'nin farklı süprizleri oluyor aracı çıkardıktan 2 sene içinde bunları beklemek lazım.