İçeriğe git

Golf Vii Olasılıkları

• Please log in to reply
Bu başlığa 233 cevap yazılmış

fth01

fth01
  • VIP
  • 656 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Fatih
Birebir bu şekilde olmasa bile buna çok yakın olacağı kesin. Sebebi yazının içeriğinde şu anki haliyle aşırı bir tasarım değişikliklerinin olmayacağı ufak dokunuşların olacağı, yani bahsedilenle görsel durum uyum sağlıyor. Bizdekiler ilk çıktığında Golf 5.5 diye bir söylem vardı, buna da Golf 6'mı diyecekler merak ediyorum :smiley2k:

berkay

berkay

Etkinlik Sorumlusu - Photographer

• Moderatör
  • 1.388 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:BerkayMuradoğlu
kesin çıkış tarihi belli olsada ona göre golf alsak yine :)

M.K

M.K
  • Asil Üye
  • 544 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Murat Karataş
OtoHaber'e göre Seat Leon'da çok çakma bişey olacakmış :=)

memret

memret
  • Asil Üye
  • 93 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.
  • Ad Soyad:emre topal
Attached File  images.jpg   7,52K   33 kişi indirdi3,5 5,5 diye söyleneyenler tasarımdan bihaber olanlardır.5 ile 6 kasa arasında dağlar kadar fark var arkadaşlar.6 ile 7 arasındada konsept korunarak çok fark olacaktır ben bu farkı kaba tabirle daha sivrileşen daha dinamikleşen bir fark olarak görüyorum en mantıklı değişim buna göre yukardakine yakın olacaktır.

newerwalk34

newerwalk34
  • VIP
  • 308 Mesaj
  • Ad Soyad:Yiğit Demir
Kesin tarih bana güvenin 2013 ilk çeyreğinde araç türkiye'de olucak

DeLphinuS

DeLphinuS
  • Asil Üye
  • 39 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Ozan Özdemir
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ? Bu bir öngörümü yoksa kaynaklarınız mı var ?

memret

memret
  • Asil Üye
  • 93 Mesaj
  • Ad Soyad:emre topal
en az 6 senelik bir periyodu düşünürsek ki hep öyle olmuş 2013 olması imkansız

ABDULLAH06

ABDULLAH06
  • Asil Üye
  • 324 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.
  • Ad Soyad:ABDULLAHFİLİZ
Otohaberde kapakda resmi var.Golf 6 dan 60kg daha hafif.1.4tsi motorlar 3 silindir çalışabilme özelligine sahipmiş.

M.K

M.K
  • Asil Üye
  • 544 Mesaj
Yakıt değerleri baya düşürecekler o zaman... TDI bırakıp TSI'a mı geçsem ki 7'de =)

lventshn

lventshn
  • Asil Üye
  • 235 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.
  • Ad Soyad:LEVENT
Oto haber dergisinden

Attached File(s)

muhammed

muhammed
  • Asil Üye
  • 80 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:muhammed dağkıran
golf kendi sınıfında boyut ve iç hacim yönünden biraz geride kalıyor. Boyutlarda artış olmazsa çok büyük bi eksi olur bence.... arka koltuk diz mesafesi ve bagaj hacmi artırılsa, genişlik biraz artsa, arka koltuklar arasında zemindeki yüksek bölme kaldırılıp, düz zemin yapılsa çok hoş olur. hem fonksiyonellik, hem görünüş açısından....

BL@DE

BL@DE
  • Asil Üye
  • 80 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:Zafer Kara
üstadlar öncelikle herkese merhabalar aranıza yeni katıldım alacak olduğumuz araç 2012 golf 1.4 tsi comfortline sunroof şansımıza gelecek olan araç bizimde istediğimiz gibi sunroof'lu çıktı araç bayiye şubat sonu mart'ın ilk haftası gelecek özel sipariş değil yinede bir gecikme sizce olurmu? ayrıca araç bize gerekli birçok kez detaylıca incelediğimiz sınıfının üstünde bir kaliteye ve sağlamlığa sahip kendini ispatlamış bir araç ama bir yandanda 2013'te kasa değişeceği haberleri dolaşıyor ortada bu durum kesinmi? bu araç daha yeni ve rakiplerinden üstün ayrıca vw mevcut diğer modellerinide golf'e göre dizayn ederek çıkardı bana 2014'ten önce çıkması mümkün değil gibi geliyor son olarak olurda golf değişirse ikinci elde mevcut golf zarar ettirirmi? fazla soru sordum farkındayım ama bir zahmet yardımcı olursanız çok makbule geçer.

saygılar...

Elrohir

Elrohir

Yönetici

• Yönetici
  • 1.990 Mesaj
  • Ad Soyad:Emre Güler
Golf 6 satılmaya başladığı ilk günden itibaren planlanmış bir durum söz konusudur. VW bu aracın 4 yıl üretimde kalacağını ve yerini sonrasında Golf 7'ye bırakacağını söylemiştir. 2008 Ekim ayında görücüye çıkmıştır. Bu da 2012 Ekim'de muhtemelen yine paris motor fuarında Golf 7 ile tanışacağız demektir.

Bu planlanan bir durum, planların gecikmesi ertelenmesi söz konusu olabilir herzaman ancak şu an için bu planı yalanlayan herhangi bir açıklama yapılmadı. Otomobil dergileri ve websiteleri de bu plana ilişkin olası Golf 7 öngörülerini photoshop çalışmaları ile sunmaya başladılar. Ancak unutulmamalıdır ki, Golf 6'nın gerçek resimleri ancak fuarda çekilebildi. öngörülen hiç bir photoshop çalışmasına bırakın benzemeyi yanından bile geçmiyordu. Bu yüzden internette dolaşan resimlere bakarken gerçek olmadıklarını, yalnızca yapılan açıklamalar doğrultusunda oto dergi ve internet sitelerinin hazırlatmış olduğu çalışmalar olduğunu bilerek takip edin. VW'nin resmi olarak Golf 7'yi duyurmasıyla gerçek tasarımı göreceğiz ancak.

DeLphinuS

DeLphinuS
  • Asil Üye
  • 39 Mesaj
  • Ad Soyad:Ozan Özdemir
Zaten 2012 Ekim ayı gibi tanıtılırsa fuarda ancak 2013 ikinci yarısında, belkide son çeyrekde ancak satışa sunulacak. Değer düşmesi bir miktar olacaktır elbette ama diğer markalarda olduğu gibi olacağını sanmıyorum. çünkü halihazırda satışta olan Golf gerçekten çok kaliteli ve tabiri caiz ise yok satan bir araç. çok az bir düşme olacağını düşünüyorum ikinci elde. Kaldıki siz 2012'de alacaksınız , hemde severek aldığınızı belirtiyorsunuz uzun süre bineceğinizi tahmin ediyorum. Allah sağlık verir , araçtada bir sıkıntı çıkmazsa bindiğiniz yıllar yanınıza kar olarak düşünün. Yok pahasına ucuza satacağınızı hiç sanmıyorum. Zaten Golflerde her zaman mevcut kasanın son zamanları daha çok tutulmuştur. Sona doğru geldikçe donanım arttığı için daha dolu bir araç oluyor. Hiç sıkıntı yaratmayın kendinize keyifle sürün en olmadı garanti bittiğinde borcuda yoksa durumunuzda müsait olursa bunu satar 7 alırsınız.

Misafir_Enes_50_*

Misafir_Enes_50_*
  • Misafirler
Resmideki gibi ise çok güzel gerçekten dört gözle bekliyorum valla

taylanevrim

taylanevrim
  • Asil Üye
  • 127 Mesaj
  • Araç:TDI 170Hp GTD
  • Ad Soyad:Taylan Avşar
Iste golf 7 arkadaslar
2012 ekim ortalarinda cikacak 1.4 tsi 140 ps 2013 sonunda 1.4 tsi 180 ps benzinli secenekler
dizellerde ise 110 ps 150 ps ve GTD 180 ps senekleri olacak
GTI 220 ps R 290 ps ve can yakacak RS ise 375 ps olacak
ayrica golf 7 CC geliyor yani sedan golf resimler burda umarim dogrudur verdigim bilgiler

Attached File(s)

kuzgun

kuzgun
  • Asil Üye
  • 186 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:n.
golf cc hoşuma gitti.

neo23

neo23
  • Asil Üye
  • 110 Mesaj
  • Ad Soyad:murat

Mesajları Görüntületaylanevrim, 20 Mart, 2012 - 18:03 hakkında, demiş ki:

Iste golf 7 arkadaslar
2012 ekim ortalarinda cikacak 1.4 tsi 140 ps 2013 sonunda 1.4 tsi 180 ps benzinli secenekler
dizellerde ise 110 ps 150 ps ve GTD 180 ps senekleri olacak
GTI 220 ps R 290 ps ve can yakacak RS ise 375 ps olacak
ayrica golf 7 CC geliyor yani sedan golf resimler burda umarim dogrudur verdigim bilgiler
Eğer doğruysa benzinli seçeneği tatmin edici durmuyor.. 122 Tsi Golf 6 dururken. 20 beygir fazla olan 140 beygirlik 1.4 tsi model tatmin edici durmuyor..Ben Golf 7 Tsi modellerin 160 beygir seçeneğinden başlayacağını ve üst modellerin ise 200 hp olacağını düşünmüştüm..Ayrıca fotograflar gerçek mi, yoksa tahmini fotograflar mı?

mayham85

mayham85
  • Asil Üye
  • 529 Mesaj
  • Ad Soyad:Yunus Emre ŞİMŞEK
motorlarda guc seviyeleri vardir seceneklerde. vw gibi bir marka 122 bg baz motoruysa onu 160 yapip piyasaya suremez ki 1.2 tsi baz motoru suan 85 bg. mkv de baz motor 80 bg 1.4 atmosferik bir motordu sonradan 90 bg lik bir 1.4 fsi makine kullanildi.seviyeler hemen hemen ayni kalir muhtemelen.

Laden50

Laden50
  • Asil Üye
  • 778 Mesaj
  • Araç:TSI 211Hp GTI DSG
  • Ad Soyad:BATTAL
Golf7 CC hoş iş görür :) tabii böyle bir şey varsa???

ahmet Tapsız

ahmet Tapsız
  • Asil Üye
  • 37 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Ahmet Tapsız
bence Golf7 sedan hoş olamamış. hatta bence golf safkan hecbeg kalmalı. sizcede öyle değilmi?

192.108.1.100

Benim golf'üm. nasıl?

Attached File(s)

• Attached File  golf.JPG   2,82MB   7 kişi indirdi

murat.uludirik

murat.uludirik

2010 TDI 'dan--2012 TSI 160 HP'ye..

• VIP
  • 1.070 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.
  • Ad Soyad:murat uludirik .
işte umduğum,, beklediğim tdı ,,150hp süper...!umarım motor 1.6 dır..!
140 hp 5 kasada kullanan biri olarak...çok yerinde bi motor olmuş derim...!
piyasa rekabeti adına ,,,yelpazeyi genişletmesi...gerekiyo zaten...!!
Hayırlı olsun..!

Bariskkm

Bariskkm

Barış Ünlü

• VIP
  • 2.056 Mesaj
  • Ad Soyad:Baris Ünlü
Bu arada dergiler güzel yazıyor da, mesela benim için en önemli değişiklik Golf 7'nin içerisindeki değişiklik. Pek bahsedilmiyor ama şuanki RNS510 sisteminden çok daha farklı ve tamamen yeni bir sisteme geçicek VW yeni golf ile beraber. Mesela benim için en dikkat çeken ve en önemli değişiklik bu. Sistemide biliyorum ama resmi kaynaklar açıklamadan ne resim eklemek doğru olur, nede bilgileri paylaşmak.

Sistemide nereden biliyorum derseniz, Ender Elektronik yeni sistem için gerekli tüm çalışmaları ve hazırlıkları yaptı. Sistemi oradan gördüm ve öğrendim. Daha piyasaya sürülen herhangi bir ürün yok ama benim RNS510'umu çöpe attıracak kadar güzel bir sistem olduğunu söyleyebilirim...

murat.uludirik

murat.uludirik

2010 TDI 'dan--2012 TSI 160 HP'ye..

• VIP
  • 1.070 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.
  • Ad Soyad:murat uludirik .
1-11 Kasımdaki oto fuarın da görücüye cıkarmı acaba!....
6 kasa cnr de ilk kez tanıtımı yapılmıştı..!

Bu mesaj murat.uludirik tarafından düzeltildi. Tarih: 23 Mart, 2012 - 11:41

letsGOlf

letsGOlf
  • Asil Üye
  • 135 Mesaj
  • Ad Soyad:Yusuf Özşirin
Şuan tüm dergilerinde gösterdikleri resimler mevcut piyasada ki modellerden hayal edilip kurgulanan ama bence alakası olmayacak olasılıklardan başka birşey değil. Her markanın bir tasarım öncüsü vardır ve bence VW 'da bu Golf tür. Vw bünyesindeki tüm modeller Golften sonra sırasıyla tasarımını değiştiriyor ve sıra yine öncü model Golfe geldi tasarımı bu sebebten dolayı daha önemli bir noktada olduğundan Golf tasarımını bu kadar kolay ifşa etmezler. Artı tasarım dilinde bekleneni öngörüleni değil sonraki 6-7 yılıda taşıması gerektiğini iyi tasarımcılar bilir.örn; Seat Leon kaç yıldır sadece ufak rütuşlar aldı ama 2012 ye kadar taşıdı tasarımı.
Bu dergilerdeki olasılıklar tasarımla alakasız kişilerinde az çok hayal edebileceği kurgular. Ben dışını kestiremiyorum ama iç kısımda touareg yeni konsol gibi veya benzeri bir şey olursa yani daha luxury bir çerçeve çok sevinirim.
Bunun dışında bence her kasanın ayrı fanatiği var ve bence golf için efsane hala 4 kasadır tabi bu görüşüm yoruma açıktır.

lithium

lithium
  • Asil Üye
  • 14 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:sarper polat
Geçtiğimiz hafta sonu kavrama değişimi için gittiğim vw tan oto malatyada satış temsilcisi 2012 sonuna doğru golf 7 lansmanı yapılacağını kendilerine merkezden bu bilginin verildiğini söyledi, bu konuda bilgisi olan varmı?

taylanevrim

taylanevrim
  • Asil Üye
  • 127 Mesaj
  • Araç:TDI 170Hp GTD
  • Ad Soyad:Taylan Avşar
2012 paris fuarnda cikicak piyasaya sanirim ekim gibi sanirim o fuar

M.K

M.K
  • Asil Üye
  • 544 Mesaj
Git gide photoshop çalışmaları yoğunlaşmış. Passat CC ye basıp golf cc demişler hay allahım :D

EnKa

EnKa
  • VIP
  • 774 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Engin Kantar
Platformu değişmeyecekmiş , farklı bir araç göreceğimizi sanmıyorum .

glf699

glf699
  • Asil Üye
  • 98 Mesaj
  • Ad Soyad:ismail yetim
golf 7 deli bişey olmuşşşş şapka çıkarılır :sapka: