İçeriğe git

Golf Vii Olasılıkları

• Please log in to reply
Bu başlığa 233 cevap yazılmış

ufuk

ufuk
  • Asil Üye
  • 154 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
  • Ad Soyad:ufuk yükselmiş
2012 model golflerde donanım değişiklikleri sizce neler olacak? neler kaldırılıp neler getirilicek duyum alan arkadaşlar varıdır?

( 2011 boyunca )geçen sene trend lerde değişiklik yoktu comfortta klimatik e dönüldü jantlar çelik oldu alacantra iç döşeme yapıldı. highline de led stoplar oldu , rcd 510 ( geri görüş kamerası eklenen cinsten oldu) sol ön kapı kolundaki ayna kontrol modülleri nikelajlandı, tsi larda egzos çıkış uçları kromlandı, vites topuzu değişti

ayrıca opsiyonel seçeneklerde  xenon farlar led li oldu , rns 510 D versiyon çıktı ...

yorumlar ve duyumlarınızı bekliyorum

ayrıca TDI larda I yazısı kırmızı oldu

M.Ozturk

M.Ozturk

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.990 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.
  • Ad Soyad:Mustafa Öztürk
http://www.worldcarf...-body-prototype

Gönderilen Resim
Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Bariskkm

Bariskkm

Barış Ünlü

• VIP
  • 2.056 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Baris Ünlü
Bu golf 7 mi gerçekten?

Misafir_graphys_*

Misafir_graphys_*
  • Misafirler
2. resme bakılırsa hem de GTİ Golf 7 ;)

Bariskkm

Bariskkm

Barış Ünlü

• VIP
  • 2.056 Mesaj
  • Ad Soyad:Baris Ünlü
Merak ettim, siteye girdim okudum. Gerçek protatip olduğunu iddaa ediyorlar. Resimlerdekiler golf 7 ve golf gti imiş.
Özellikleri pek belli olmasa da yere daha yere yakın ve daha geniş bir şasisi olacakmış. Ayrıca resimler çekilirken Golflerle beraber s3 prototipleri de görüntülenmiş. Daha geniş bir iç hacimi olacakmış yeni golfün ve 2012 yılının sonu, 2013'ün başı gibi piyasaya çıkacakmış. Hadi hayırlısı!

Emre, Golf7.com alındı mı:)

M.Ozturk

M.Ozturk

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.990 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.
  • Ad Soyad:Mustafa Öztürk
Normal modelde tek taraftan çift çıkış gti da çift taraftan çift çıkış dikkatimi çekti. Genel yapıda da resimlerden çok büyük değişim olmayacak gibi duruyor. Hadi hayırlısı :)

Elrohir

Elrohir

Yönetici

• Yönetici
  • 1.990 Mesaj
  • Ad Soyad:Emre Güler
Golf 7 olduğu idda ediliyor, ancak benim dikkatimi çeken nokta kaput oldu, bizlerde kaputun üstündeki çizgilerin ortasında kalan kısım daha alçak seviyedeyken bu araçta scirocco gibi daha da yukarı hatta çamurluktan yıkarıya çıktığı görülüyor. Şimdi sırf güzellik olsun diye bu çapta bir değişiklik yapılmaz, kaputun o kadar yükseltilmesi ya yeni motorlara uygunluk için olabilir ya da şöyle yaptılar, kaputu deeğil çamurlukları hakikaten düşürdüler, scirocco kadar aşağıda bir burun da olabilir.

Öte yandan çoğu zaman hedef şaşırtma da yapabiliyorlar, golf 6'nın kasası yeni a3 diye yayınlanmıştı aynen üstünde bu koruyucularla beraber, şimdi de aynısı olabilir, golf diye çeklien araç a3 de çıkabilir. Zira ben beklenti olarak yeni a3'ün golften önce piyasada olacağını düşünüyorum.

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj
  • Araç:TDI 90Hp Trend.
  • Ad Soyad:Hamdi K.
ozaman bu tasarıma çok yakın olacak gibi bir his var içimde
kırpma olmuş ama belli olmaz :)

Gönderilen Resim
Gönderilen Resim

Bu mesaj hamdika tarafından düzeltildi. Tarih: 5 Eylül, 2011 - 13:50

ankaratsi

ankaratsi
  • Asil Üye
  • 143 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.
  • Ad Soyad:mehmet k
http://www.autoexpre..._gti_spied.html

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Engin Demir

Mesajları GörüntüleElrohir, 5 Eylül, 2011 - 13:06 hakkında, demiş ki:

Golf 7 olduğu idda ediliyor, ancak benim dikkatimi çeken nokta kaput oldu, bizlerde kaputun üstündeki çizgilerin ortasında kalan kısım daha alçak seviyedeyken bu araçta scirocco gibi daha da yukarı hatta çamurluktan yıkarıya çıktığı görülüyor. Şimdi sırf güzellik olsun diye bu çapta bir değişiklik yapılmaz, kaputun o kadar yükseltilmesi ya yeni motorlara uygunluk için olabilir ya da şöyle yaptılar, kaputu deeğil çamurlukları hakikaten düşürdüler, scirocco kadar aşağıda bir burun da olabilir.

Öte yandan çoğu zaman hedef şaşırtma da yapabiliyorlar, golf 6'nın kasası yeni a3 diye yayınlanmıştı aynen üstünde bu koruyucularla beraber, şimdi de aynısı olabilir, golf diye çeklien araç a3 de çıkabilir. Zira ben beklenti olarak yeni a3'ün golften önce piyasada olacağını düşünüyorum.

yok emre a3 degil.golf 6 gibi giydirilmis a3 fotoları vardı ama bu degil.yeni a3 a6 nın yolundan gidiyor on taraf aynısı zaten.a3 2012 son ceyreginde 2 kapılısı gelicek ilk olarak golfe cok var.ben yinede cok sey beklemiyorum vw kasa degisiklikleri diger firmalar gibi kokten olmuyor bir onceki nesilden izler tasıyor, hee budemek degilki golf 6 dan guzel olmıyacak muhakkak golf 6 dan iyi olucaktır.ben yinede bizim sitede golf 6 ya yapıldıgı gibi 5,5 yorumlarını golf 7 ye de 6,5 diye yapacak kisilerin cok olucagını tahmin ediyorum :)

yacikgoz

yacikgoz
  • Asil Üye
  • 112 Mesaj
  • Ad Soyad:YÜKSEL
Alın size birkaç foto daha :)

http://blog.caranddr...f_7_4door-2.jpg

http://blog.caranddr...II-rendered.jpg

K052

K052
  • Asil Üye
  • 216 Mesaj
  • Ad Soyad:Kadir G.

Mesajları GörüntüleElrohir, 5 Eylül, 2011 - 13:06 hakkında, demiş ki:

Katılıyorum bu yoruma. Zira kaplamanın altındaki araçta daha çok a3 havası var.

Misafir_Enes_50_*

Misafir_Enes_50_*
  • Misafirler
Fiyatları ne kadardır kı merakla beklıyorum walla

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj
  • Araç:TDI 90Hp Trend.
  • Ad Soyad:Hamdi K.

Mesajları Görüntüleyacikgoz, 21 Kasım, 2011 - 11:24 hakkında, demiş ki:

bildigimiz golf6 shoplanmis hali

ati_03

ati_03
  • VIP
  • 631 Mesaj
  • Ad Soyad:Atilla Ö.
açıkçası bekleyip görmek lazım.önceden böyle iddalar ortaya atılıyor sonra çok farklı bir model geliyor. :iyidusun:

SerdarSarar

SerdarSarar
  • Asil Üye
  • 83 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:Serdar Sarar
2014 ten önce cikmaz bana göre Golf VI nin bu kadar basarili bir pazar payi varken Golf VII yi cikartip digerinin pazarini kesmek mantiksiz olur . Golf V üretimine son vermeden önce paket olarak satis yapti yani sizin ekstra istediginiz özellikleri bir pakette toplayip satis yapti ve üretimi bitirdi . Golf VI icinde ayni seyleri düsünüyorum ki su andaki siparisleri yetistiremedigine göre neden üretimine son verip golf VII yi cikarsin ;)

memret

memret
  • Asil Üye
  • 93 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.
  • Ad Soyad:emre topal
meleğimin üstüne kuma geleceğinden değil ama golf 7 için en erken tarih 2014-2015 golf tarihinde 6 seneden az bir sürede bir yenisi gelmemiş

bugrad

bugrad
  • Asil Üye
  • 103 Mesaj
  • Ad Soyad:Bugra Demirbas

Mesajları Görüntülememret, 8 Aralık, 2011 - 22:13 hakkında, demiş ki:

meleğimin üstüne kuma geleceğinden değil ama golf 7 için en erken tarih 2014-2015 golf tarihinde 6 seneden az bir sürede bir yenisi gelmemiş
Aynı fikirdeyim. Hem çok satıyor hem de daha 3 yıllık bir model.

dt kaya

dt kaya
  • Asil Üye
  • 316 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:ilhan kaya
Aslında sadece golf5 inüretim maaliyetlerinin çok yüksek oluşundan ve rakiplerine göre çok eskiyen yüzüne geçici bi değişiklik için mk6 nın çıkarıldığını düşünen çok kişiyle konuştum ama ben kesinlikle öyle düşünmüyorum golf çıkarılan her modelde c segmentinin öncüsü olmuştur..Hatta 70 li yılların sonu 80 lerin başında heybetli amerikan arabalarıyla savaşmış şerefli bir modeldir :)

Şuna kesinlikle inanıyorum: golf 7 en erken 2013 sonu gibi ülkemize gelir ve mk6,mk4 ten sonra 2.efsane kasa olur kardeşim.

DeLphinuS

DeLphinuS
  • Asil Üye
  • 39 Mesaj
  • Ad Soyad:Ozan Özdemir
2012'nin son otomobil fuarlarından birinde tanıtılır 2013'ün yarısında lansmanı yapılır, son çeyreğinde ise ortalıkta görmeye başlarız diye düşünüyorum

mayham85

mayham85
  • Asil Üye
  • 529 Mesaj
  • Ad Soyad:Yunus Emre ŞİMŞEK
mkV mk4 den daha fazla satildi dunya uzerinde. golfte efsane varsa oda mk1 dir.

2003-2008 golf V n piyasada bulundugu sure. mk6 cikarken yaplan aciklama kisa surel bir model olacagi idi ki max o 5 yil sureyi alsak gozunune, 2008 5 daha 2013. yani piyasada 2013 model mk7 olacagina eminim. hos degissede benim icin fark etmez hic bir modelin ilk cikanini almam dolayisi ile benim icin 2015 2016 ya kadar mk6 zamanidir :)

poseidon

poseidon
  • Asil Üye
  • 40 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:birolkanmaz
2013 ün ortası veya başı avrupada çıkar son çeğreği türkiyede bence olması gerekn zaman tam 5 senesini dolduruyo...1,5 seneden önce gelmez türkiyeye kesin

mayham85

mayham85
  • Asil Üye
  • 529 Mesaj
ne 1.5 snesi ne zaman o kadar gec geldi ki tr ye vw in doguistaki tarihinde golf icin oyle bir olay yok zaten o yuzden bir distribitor var. en fazla 2 3 ay gec gelir.

lutfu

lutfu

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 754 Mesaj
  • Ad Soyad:Burak
İlk golf6 ne zaman geldi TR ye?

mayham85

mayham85
  • Asil Üye
  • 529 Mesaj
avrupada satisina cok yakin bir zamanda basladi 2 3 ay bile yoktur aradaki fark.

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
  • Ad Soyad:Engin Demir
2008 kasım veya aralık ayında geldi aralık 17 de ben aldım :)
mayham85 in dedigi dogru hatta 1-2 ay sonra geldi golf 6 elimndeki dergilerden biliyorum okadar fark olmadı almanya ile
bu arada arakdaslar abiler saglam kaynak olamadan paylasım yapmayalım suanda ki butun fotolar cesitli sitelerin yeni vw araclarından ilhamla sekillendirdigi photoshop calısmalar, araba zaten kendini gostericegi zamanı biliyor oyuzden kasmaya tahmin yapmaya gerek yok bence araclarınızın keyfini cıkarın :)

Bu mesaj icecube tarafından düzeltildi. Tarih: 11 Aralık, 2011 - 00:04

lutfu

lutfu

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 754 Mesaj
  • Ad Soyad:Burak
Kasım'da dağıtıma başladı Avrupa da, demektir ki aynı zamanda geliyor TR'ye. 1 ay bile fark yok arada.

Bu mesaj lutfu tarafından düzeltildi. Tarih: 11 Aralık, 2011 - 01:22

ozay06

ozay06
  • Asil Üye
  • 238 Mesaj
  • Araç:1.6 102Hp Trend.
  • Ad Soyad:Özgür TÜRKOĞLU
Edit :)

Bu mesaj ozay06 tarafından düzeltildi. Tarih: 14 Aralık, 2011 - 00:00

EnKa

EnKa
  • VIP
  • 774 Mesaj
  • Ad Soyad:Engin Kantar
photo shop :)

ybkose

ybkose
  • VIP
  • 95 Mesaj
  • Ad Soyad:Yavuz Bülent Köse

Görüldümü bilmiyorum ama eklemek istedim. 4.37 dakikaya dikkat..