İçeriğe git

Passat'ın Manuel Viteslisi Mi Otomatik Viteslisimi ?

Bu başlığa 13 cevap yazılmış

Misafir_Enes_50_*

Misafir_Enes_50_*
  • Misafirler
Merhaba arkadaşlar 2009 Golfümü 26000 km 36,500 sattım.
2007-2008 Passat 2000 TDİ almayı düşünüyorum. Ancak bu kez DSG almayı düşünüyorum. Bugüne kadar hiç otomatik vites kullanmadım, aracı şehir içi kullanacağm için manuel mi iyi olur DSG mi iyi olur.
Yakıt konusunda hangisi az yakar
Birde Opel Corsa veya Astra düşünüyorum Passat almaz isem Sıfır Opel almayı düşünüyorum. Szilerin fikirleri nelerdir arkadaşalr benim için görüşleriniz çok önemli?.

M.K

M.K
  • Asil Üye
  • 544 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Murat Karataş
Manuel her zaman daha az yakar, ancak ş.içi kullanacaksanız otomatik öneririm. çok çok daha rahat ve zevkli kesinlikle.

Opel de kesinlikle önermem, motoru, yol tutuşu golften sonra kesinlikle tatmin etmez, performans vermez...

Misafir_Enes_50_*

Misafir_Enes_50_*
  • Misafirler
Teşekkür ederim Murat Bey zaten Golf bir zevktir ayrıcalıklıdır Manuel kullandım birazda değişiklik olsun DSg düşünüyorum, ama şehir içi kullanacam kararsızım

lventshn

lventshn
  • Asil Üye
  • 235 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.
  • Ad Soyad:LEVENT
Otomatik al keyfini sür.. :sapka:

ulusmuzikfulllgolf6

ulusmuzikfulllgolf6
  • Asil Üye
  • 122 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
  • Ad Soyad:ULUS CAN KARGAOĞLU
Bence de DSG alın şehiriçi çok rahat edersiniz.DSG ayrıcalıktır... :halay:

ömer-m

ömer-m
  • VIP
  • 788 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.
  • Ad Soyad:Ömer Madazlıoğlu
Dsg olsun, 3 kuruş fazla olsun...

newerwalk34

newerwalk34
  • VIP
  • 308 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.
  • Ad Soyad:Yiğit Demir
Abi bize jetta geldi dsg cok rahat abilerimin dediği gibi arabadan zevk aldım vede sportta da baya seri araba gitmiyor diyen kesinlikle çekemiyordur :)

hoppala26

hoppala26
  • Asil Üye
  • 126 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.
  • Ad Soyad:Kemal Akbulut
Valla bence otomatik iyidir, rahatlıktır, keyiftir.... Hele ki DSG ise :)

VW araçtan inip de başka bir araca binmek inanın araç kullanmaktan soğumaktır, ikinci el de olsa vw tercih ederdim...

hkaya

hkaya
  • Asil Üye
  • 97 Mesaj
  • Araç:1.6 102Hp Trend.
  • Ad Soyad:Hüseyin Kaya
Golfumu satarsam passat icin satarim. Dsg ye de yetiyorsa butcem keyfime bakarim. :)

KaDeRiMSiN

KaDeRiMSiN
  • Asil Üye
  • 166 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:Cüneyt BATTAL
işyerimde golf 1.6 tdi kullanıyorum manuel evde jetta 1,6 tdi dsg var arasında çok büyük fark var dsg çok şey katıyor araca

mehmet-42

mehmet-42
  • Asil Üye
  • 98 Mesaj
  • Ad Soyad:mehmet kizilkaya
Bence bu sehirden sehire degisen bir durum Mesela. Konyanin sehir ici trafigi yollarin bir hayli genis olmasindan dolayi oldukca rahat bu sebeple ben manuel tercih ettim. Yasadiginiz sehir bu durumda onemli.

Misafir_Enes_50_*

Misafir_Enes_50_*
  • Misafirler
Arkadaşlar bilgileriniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. Ben bugüne kadar hep manuel kullandım. DSG yide denemek için almayı düşünüyorum. Birde ben Nevşehirde Kamu Personeli olarak Nevşehir Adliyesi Cumhruiyet Başsavcılığında çalışıyorum. Memleketim de burası yani. Şehir dışım yok denecek kadar az. Manuel ile DSG yakıt olarak nasıl fark olur. Birde arkadaşlar kimi arkadaşlarım da Opel Astra Corsa öneriyor. Ben hep bugüne kadar Golf kullandım, Golf 3 -4 -6 kullandım. Golf benim için bir tutku. Biraz da Passata binmeyi düşünüyorum. Aracımıda 36,500 tl sattım. Bütçem olarak üzerine kredi çekecem bütçem toplammda 45-50 bin tl olacak bu fiyata güzel Passat DSG bulabilirmiyim bilmiyorum. Ama ne olursa olsun Wolkswagen araçtan da şaşmak istemiyorum. Saygılarımla

Arkadaşlar elimde Golf 6 (2011 model) ön panjuru bulunmakta. Ben aracıma GTİ ön panjur almıştım. Sıfırı evde durmakta. İhtiyacı olan varsa çok cüzi miktara verebilirim.Renk siyah kromajlı

Bu mesaj Enes_50 tarafından düzeltildi. Tarih: 7 Şubat, 2012 - 11:48

ctpolat

ctpolat

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.190 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Tolga P.
Almayı düşündüğünüz aracın birebir aynısı var bizde. Hatta sipariş verdiğim arabaya gelmeye yakın o aracı satacağız. Son derece sorunsuz ve problemsiz bir araç, DSG olması da büyük rahatlık ve avantaj diyebilirim. Seçiminizi kesinlikle DSG'den yana yapın, kesinlikle pişman olmazsınız. Bütçenizin 45-50 olduğunu söyemişsiniz. Eğer gerçekten temiz ve sıkıntısız bir araç düşünüyorsanız bütçenizi 55'e yaklaştırmanız gerek diye düşünüyorum.

Bu mesaj ctpolat tarafından düzeltildi. Tarih: 7 Şubat, 2012 - 12:43

mehmet-42

mehmet-42
  • Asil Üye
  • 98 Mesaj
  • Ad Soyad:mehmet kizilkaya
Kesinlikle volkswagene devam edin. Siz vw konforuna alismissiniz artik opel sizi mutlu edemez zaten.

Yanıt ekle