İçeriğe git

Orjinal Farı Mercekli Bi Xenon Fara Çevirme

• Please log in to reply
Bu başlığa 33 cevap yazılmış

tokmak

tokmak
  • VIP
  • 695 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:tolga tokmak
diğer ilandakine göre daha iyi duruyor.

münir44

münir44
  • Asil Üye
  • 98 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:münir şahin

Mesajları GörüntüleLaden50, 9 Şubat, 2012 - 21:00 hakkında, demiş ki:

Arkadaşlar ben 2011 Caddy 1.6TDI Comf. DSG aracıma mercekli far uygulaması yaptırtmıştım ben biraz titiz olduğum için benim aracıma yine vw tiguan orj. bi-xenon mercekleri sökülüp takılmıştı hem görüntü hemde görüş açısı olarak mükemmel bi perfomansa sahipti ayrıca far yükseklik ayarı oto. yanan farlar ve tek mercek içerisinden birebir bi-xenon lardaki gibi sellektör atıyordu, ortalama 5-6 ay civarı kullandım ve hiç bir şekilde far içi buhar ve su alma yaşamadım ben uygulamayı farcı ilker kardeşimize yaptırttım hem işçiliği hemde esnaflığı 10 numara :oke:
http://www.sahibinde...-58983379/detay
evet benim eklediğim ilana göre daha güzel duruyor ama sonar marka far almak daha mantıklı heralde şirinevlerde sordum far ve montajı 750 tl ye bıraktılar en azından muayeneye giderken söker eski farları takar gideriz

Bu mesaj münir44 tarafından düzeltildi. Tarih: 10 Şubat, 2012 - 16:10

K052

K052
  • Asil Üye
  • 216 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Kadir G.

Mesajları Görüntülemünir44, 10 Şubat, 2012 - 13:16 hakkında, demiş ki:

evet benim eklediğim ilana göre daha güzel duruyor ama sonar marka far almak daha mantıklı heralde şirinevlerde sordum far ve montajı 750 tl ye bıraktılar en azından muayeneye giderken söker eski farları takar gideriz

Hocam 750'ye satılan far ya junyandır ya da orjinal far yükseklik motoru yoktur içinde. Alırken dikkat edin. :oke:

münir44

münir44
  • Asil Üye
  • 98 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:münir şahin
şirinevlerde life tuning var orda sonar markaydı ama far yükseklik motorunu bilmiyorum