Arkadaşlar genel bir bilgi ve izlenim olsun diye yazıyorum.
Bu gün 2 aracıda test ettim.
Bmw 116i, koltuk ve direksiyon ayarlarını yapınca benim için pek sorun olmadı .. kısa bir tur attık .. bir parça gazladım.. biraz şanzımanı test ettim ve aracın mod larına göre tepkilerini anlamaya çalıştım..
İlk olarak vites kutusu iyi çalışıyor.. Eco Pro modunda 1500-1750rpm arasında vites yükseltiyor... Gaz tepkileride oldukça yumaşak kalıyor.. yani amaç ekonomi...
Sport modunda baya bir agresifleşiyor araç.. 5000den aşşa vites atmıyor.. sport modunda biraz gazladım.. TSI 122 den iyi gidiyor..
Konforkonusunda benim kullanıdıgım araç 17 inch jant ve 45 yanaklı RTF Potenzalar ile kötü değildi.. ama standart bir Golf 6 TSI özellikle suspansiyon sisteminin darbe emişi olarak daha başarılı... 116i nin benim alacagım 16 jant, 55 yanaklı lastikler ile daha iyi performans gösterecegini düşünüyorum...
Bu arada 116i de stepne yok.. stepne olan yerde Akü var.. bütün modellet Run Flat lastiklerle geliyor ve geniş bilgi ekranından olası bir lastik patlaması durumunda hangi lastigin problemli oldugu bilgisi paylaşılıyor.
Fluance yerine megane 1.5 dci EDC yi test ettim.. EDC iyi.. güzel çalışıyor.. kısa sürüşte hiç sapıtma yapmadı ... araç şehir içi için yeterince seri.. ancak biraz hızlanmak istediginizde vites küçültüp daha fazladevir ceviriyor ve hoş olamayan dizel sesini duyuyorsunuz... ilginç bir nokta .. arac normal şartlarda 2250rm civarında vites büyütüyor. Tümsek ve küçük çukur performansı bence o cüsseve lastik, süspansiyon sistemine göre kötü.. birde çukur ve tümseklerdefazlaca takırdıyordu test aracı .. sanki dagılıcakmış hissi yaratıyor ... direksiyon hissis,.. araç fazla yüksek .. Genel olarak begenmedim.. amaca hizmet edebilir.. ama daha fazlası yok diye düşünüyorum..
Tercihimi BMW den yana kullandım... teslim edilmesiyle birlikte güncel görüşlerimi foruma aktarmaya çalışacagım .. lakin 1 ayı bulur heralde teslim süreci