Merhaba arkadaşlar, yeni sitemiz hepimize hayırlı uğurlu olsun.
Paylaşımlara başlamadan önce, kısa da olsa tarihimize bir göz atmakta aramıza yeni katılan arkadaşların da bilgi sahibi olmasını sağlamakta yarar var.
İşe önce kendimi tanıtarak başlayayim. Bir kaç farklı forumda Elrohir nicki ile etkinlik gösteriyorum. Adım Emre GÜLER, Bahçeşehir Üniversitesinde , Mimarlık Fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim, ösym başarı bursu ile okuyorum. Şubat 2009 'da Golf 6 aracımı aldıktan 2004 yılından beri etkinlik gösterdiğim DonanımHaber Forumlarında otomobil bölümüne girerek siz değerli golf 6 kullanıcılarıyla tanışma fırsatı buldum. Daha sonra vwtr, vwturk, skodaturkey ve sciroccoturk gibi sitelere de üye olarak golf başta olmak üzere Volgswagen AG araçları hakkında bilgi sahibi olmaya ve bilgilerimi paylaşmaya başladım.
Donanımhaber Forumlarında yalnızca bir başlık halinde bulunmamız ve diğer siteler üzerindeki bazı yönetim kuralları nedeniyle Golf 6 Türkiye sitesini kurmak zorunda kaldık ve paylaşımlarımızı burda devam ettirdik. Oldukça popüler ve başarılı bir site haline geldi, ancak yönetim kadrosu için işler böyle değildi. Yöneticiler arasındaki tartışma bir fikir tartışması olmaktan çok rant meselesi haline geldi hele ki bu tartışmalardan bir kısmının kullanıcılara yansımış olması sitenin kaderini sonsuza kadar değiştirdi.
Tüm bu hengamenin içinde hangi site adı altında olursa olsun Golf 6 Kullanıcıları İstanbulda 5 defa buluştu, hepsinde vardım ve olmaya devam edeceğim. İçinde bulunmaktan mutluluk duyduğum bu nezih ortamın gelişmesine katkı sağlamak, buluşmalardaki samimi ortamın internet ortamına yansımasını sağlamak adına www.golf6.com adresi altında yeni bir topluluk sitesi kurmuş bulunuyorum. Ancak bu kurucu görevim yalnızca teknik anlamda mevcuttur. Site yönetimi ve içeriği konusunda başından beri yola birlikte devam ettiğimiz değerli arkadaşlar bulunmaktadır. Site her zaman olduğu gibi Golf 6 kullanıcılarının sitesidir.
Gönül isterdi ki hiç ayrılık yaşanmasın, ancak çeşitli sebeplerden ötürü yaşandı ve golf6.com adresi altında tekrar özlediğimiz paylaşım ortamını bulma ümidiyle buluştuk. Sitenin kurulmasında, desteklenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Özellikle www.golf6.com adresinin sahibi Ali Kuzu bize akılda kalıcı bu adresi kullandırma nezaketini gösterdiği için kendisine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Son olarak da golf6.com ekibine güvenip aramıza katılan arkadaşlara en içten şekilde teşekkürlerimi sunuyorum.
Hepinize iyi forumlar,
Emre GÜLER
Golf 6 Kulübü Açıldı!
Başlatan:
Elrohir
, 19 Nis, 2010 - 11:46
Tarih : 19 Nisan, 2010 - 11:46
Tarih : 19 Nisan, 2010 - 12:20
Emre'cim emeğine sağlık
Site güzel olmuş demeye gerek yok ki ilerleyen zamanlarda değerli Golf 6 kullanıcıları siteyi doldurup taşırdığında bu emek daha da göz önünde olmuş olacaktır.
Ali KUZU Bey'e teşvik ve destekleri için ben de tanıdığım tüm Golf 6 Kullanıcıları adına teşekkür ederim.
Bahsi geçen 5 buluşmaya ilki hariç ben de katıldım. İlkine katılmayışımın sebebi ise buluşmadan haberdar olmayışımdı.
Haziran 2009'dan beri Golf 6 sahibiyim. Bu araca ve bu değerli camiaya sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.
Herkese iyi forumlar...
Saygılarımla
Hamdi K.
Site güzel olmuş demeye gerek yok ki ilerleyen zamanlarda değerli Golf 6 kullanıcıları siteyi doldurup taşırdığında bu emek daha da göz önünde olmuş olacaktır.
Ali KUZU Bey'e teşvik ve destekleri için ben de tanıdığım tüm Golf 6 Kullanıcıları adına teşekkür ederim.
Bahsi geçen 5 buluşmaya ilki hariç ben de katıldım. İlkine katılmayışımın sebebi ise buluşmadan haberdar olmayışımdı.
Haziran 2009'dan beri Golf 6 sahibiyim. Bu araca ve bu değerli camiaya sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.
Herkese iyi forumlar...
Saygılarımla
Hamdi K.
Tarih : 19 Nisan, 2010 - 17:11
Hepimize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar...
Tarih : 19 Nisan, 2010 - 18:58
yeni site herkese hayırlı olsun.emre site cok guzel laf olsun diye degil valla icim acıldı
Tarih : 19 Nisan, 2010 - 19:13
sonunda bizimde bize ait yuvamız oldu hayırlı ugurlu bol kişili olur:)
Misafir_7.element_*
Tarih : 19 Nisan, 2010 - 20:04
Misafir_7.element_*
hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar....
Tarih : 20 Nisan, 2010 - 09:51
Tarih : 21 Nisan, 2010 - 04:05
Genç arkadaşlarım merhabalar. Emre'ye bu siteyi aktif hale geçirdiği için teşekkürler. Umarım güzel paylaşımlara vesile olur. Ben de sizler gibi volkswagen meraklısıyım. Malesef şu an bir golf kullanmıyorum ama en yakın zamanda (gti-r piyasaya çıkar çıkmaz!!) ben de sizler gibi golf sahibi olmak istiyorum. Amerika'da olduğum için yeni modellerin buraya gelmesi 1 veya 2 sene rötarlı olabiliyor ve avrupada sunulan tüm modeller veya özellikler bazen burada hiç sunulmuyor. O yüzden şanslı olduğunuzu bilin ve golf'unuzun keyfini çıkartın
Tarih : 21 Nisan, 2010 - 10:18
vwgtir, 21 Nisan, 2010 - 04:05 hakkında, demiş ki:
Genç arkadaşlarım merhabalar. Emre'ye bu siteyi aktif hale geçirdiği için teşekkürler. Umarım güzel paylaşımlara vesile olur. Ben de sizler gibi volkswagen meraklısıyım. Malesef şu an bir golf kullanmıyorum ama en yakın zamanda (gti-r piyasaya çıkar çıkmaz!!) ben de sizler gibi golf sahibi olmak istiyorum. Amerika'da olduğum için yeni modellerin buraya gelmesi 1 veya 2 sene rötarlı olabiliyor ve avrupada sunulan tüm modeller veya özellikler bazen burada hiç sunulmuyor. O yüzden şanslı olduğunuzu bilin ve golf'unuzun keyfini çıkartın 
size de merhaba ve hoşgeldiniz
amerikada bile bir kolumuz olduktan sonra...
ayrıca haklısınız bir amerika ziyaretimde farkettiğim üzere us modelleri çok farklı oluyor özellikle de donanımlarda
sanırım bu amerikalıların beklentileri çok farklı
özellikle iç mekanda hiç bir detaya önem vermediklerini gözlemlemiştim
varsa yoksa motor
Tarih : 21 Nisan, 2010 - 17:02
emrecim hayırlı olsun yeni site.
buluşmada görüşmek üzere...
buluşmada görüşmek üzere...
Tarih : 21 Nisan, 2010 - 18:27
Benimki biraz geç olacak ama, hayırlı olsun, fırtınasız günlerde kalsın inş.
Tarih : 21 Nisan, 2010 - 19:32
Tarih : 22 Nisan, 2010 - 01:40
hamdika, 21 Nisan, 2010 - 10:18 hakkında, demiş ki:
size de merhaba ve hoşgeldiniz
ayrıca haklısınız bir amerika ziyaretimde farkettiğim üzere us modelleri çok farklı oluyor özellikle de donanımlarda
varsa yoksa motor
varsa yoksa motor
Amerika'daki pazar çok farklı ve çok rekabet var. O yüzden araba üreticileri ayakta durabilmek için maliyetleri belli seviyenin altında tutmak zorunda. O yüzden vw örneğinde olduğu gibi amerikadaki fiyatlarını avrupaya göre daha aşağıda tutabiliyor ama seçenek olarak tüm seçenekleri sunamıyor. Amerikan arabaları ise seçenek ve opsiyon olarak olabildiğince geniş yelpaze sunuyor ama kalite olarak çok düşük kalıyor. Ama en son buradaki krizden sonra amerikan araba şirketleri biraz silkinip uyandılar. Bugünlerde üretilen amerikan arabaları geçen senelere göre çok daha farklı. Özellikle ford kendisini baya bir iyileştirdi. Neyse farketmez bizim için, gönlümüzde yatan her zaman vw.
Tarih : 22 Nisan, 2010 - 07:35
bak buna sevindim çünkü ben 2007 de ordaydım
demekki 3 senede değişenler olmuş
farklı modelleri görmek güzel oluyor ama kalite farkı bariz gün yüzünde
bu da biz Türkler gibi kaliteye ve lükse düşkün insanların sevmediği bir durum...
demekki 3 senede değişenler olmuş
bu da biz Türkler gibi kaliteye ve lükse düşkün insanların sevmediği bir durum...
Tarih : 22 Nisan, 2010 - 12:48
Amerika'da ki donanımlar konusunda bilgim yok ama türkiyede 100.000€ dan başlayan q7, amerikada 40.000$dan başlıyor
Tarih : 22 Nisan, 2010 - 18:34
bize habire iteliyorlar bakalım ilerde ne olucak
Tarih : 24 Nisan, 2010 - 11:59
Hayırlı olsun, hayırlı olsun
cümlemize...
cümlemize...
Tarih : 24 Nisan, 2010 - 22:50
tüm golf 6 kullanıcısı arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun emre kardeşim emeklerine sağlık
Tarih : 25 Nisan, 2010 - 16:54
Tarih : 29 Nisan, 2010 - 10:19
en sonunda bende uye oldum...hayırlı ugurlu olsun...aranızdayım
Tarih : 29 Nisan, 2010 - 12:35
hosgeldin aga sen nerelerdesin ya..
Tarih : 29 Nisan, 2010 - 16:11
heleşükür canerim
Misafir_tuncer_*
Tarih : 4 Mayıs, 2010 - 14:28
Misafir_tuncer_*
selam ve hayırlı olsun
Tarih : 4 Mayıs, 2010 - 16:23
hoşgeldin hocam aramıza
keyifli sohbetler
keyifli sohbetler
Tarih : 4 Mayıs, 2010 - 19:29
hamdi makinayı iyi yatırmıssın fena cıkmıs foto
masallah masallah
Misafir_tuncer_*
Tarih : 6 Mayıs, 2010 - 10:38
Misafir_tuncer_*
hayırlı olsun ,
zaten bir golf6turkiye site varken neden yeniden kuruldu anlamadım ?
zaten bir golf6turkiye site varken neden yeniden kuruldu anlamadım ?
Tarih : 6 Mayıs, 2010 - 13:22
ileri görüşlü arkadaşlar ileride o site ve içerik sahipleri ile ilgili sorun yaşanacağı kanısına vardı ve tartışıp bu şekilde olayı çözmeyi uygun bulduk.
nitekim doğru bir karar verilmiş
site içerisinde her türlü bilgi paylaşımı yapmış herkesin sorusunu bir şekilde yanıtlamış olsam da o sitede şu anda yasaklı bir üyeyim.
giriş yapamıyorum
üstelik tüm paylaşımlarım da hala açık
kapatırlar mı? niye kapatsınlar ki? en çok konuşulmuş konuların sahibine bakarsanız benim ismimi görürsünüz...
(sanırım az da olsa anlatabildim)
nitekim doğru bir karar verilmiş
site içerisinde her türlü bilgi paylaşımı yapmış herkesin sorusunu bir şekilde yanıtlamış olsam da o sitede şu anda yasaklı bir üyeyim.
giriş yapamıyorum
üstelik tüm paylaşımlarım da hala açık
kapatırlar mı? niye kapatsınlar ki? en çok konuşulmuş konuların sahibine bakarsanız benim ismimi görürsünüz...
(sanırım az da olsa anlatabildim)
Tarih : 6 Mayıs, 2010 - 18:01
emrede en az bu konuyu hamdi kadar açıklayabilir
Tarih : 6 Mayıs, 2010 - 23:44
Merhaba arkadaşlar bende aranıza geldim 2 adet golf 5 im oldu şimdide 5 aydır golf 6 kullanıyorum başka da araba tanımam burda sizlerler golf hakkında konuları paylaşmak ve sizlerden öneri almak güzel olacak Adım özer
Tarih : 7 Mayıs, 2010 - 08:20

En üste git