İçeriğe git

Golf 6 Kulübü Açıldı!

• Please log in to reply
Bu başlığa 40 cevap yazılmış

Elrohir

Elrohir

Yönetici

• Yönetici
  • 1.990 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Emre Güler
Merhaba arkadaşlar, yeni sitemiz hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Paylaşımlara başlamadan önce, kısa da olsa tarihimize bir göz atmakta aramıza yeni katılan arkadaşların da bilgi sahibi olmasını sağlamakta yarar var.

İşe önce kendimi tanıtarak başlayayim. Bir kaç farklı forumda Elrohir nicki ile etkinlik gösteriyorum. Adım Emre GÜLER, Bahçeşehir Üniversitesinde , Mimarlık Fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim, ösym başarı bursu ile okuyorum. Şubat 2009 'da Golf 6 aracımı aldıktan 2004 yılından beri etkinlik gösterdiğim DonanımHaber Forumlarında otomobil bölümüne girerek siz değerli golf 6 kullanıcılarıyla tanışma fırsatı buldum. Daha sonra vwtr, vwturk, skodaturkey ve sciroccoturk gibi sitelere de üye olarak golf başta olmak üzere Volgswagen AG araçları hakkında bilgi sahibi olmaya ve bilgilerimi paylaşmaya başladım.

Donanımhaber Forumlarında yalnızca bir başlık halinde bulunmamız ve diğer siteler üzerindeki bazı yönetim kuralları nedeniyle Golf 6 Türkiye sitesini kurmak zorunda kaldık ve paylaşımlarımızı burda devam ettirdik. Oldukça popüler ve başarılı bir site haline geldi, ancak yönetim kadrosu için işler böyle değildi. Yöneticiler arasındaki tartışma bir fikir tartışması olmaktan çok rant meselesi haline geldi hele ki bu tartışmalardan bir kısmının kullanıcılara yansımış olması sitenin kaderini sonsuza kadar değiştirdi.

Tüm bu hengamenin içinde hangi site adı altında olursa olsun Golf 6 Kullanıcıları İstanbulda 5 defa buluştu, hepsinde vardım ve olmaya devam edeceğim. İçinde bulunmaktan mutluluk duyduğum bu nezih ortamın gelişmesine katkı sağlamak, buluşmalardaki samimi ortamın internet ortamına yansımasını sağlamak adına www.golf6.com adresi altında yeni bir topluluk sitesi kurmuş bulunuyorum. Ancak bu kurucu görevim yalnızca teknik anlamda mevcuttur. Site yönetimi ve içeriği konusunda başından beri yola birlikte devam ettiğimiz değerli arkadaşlar bulunmaktadır. Site her zaman olduğu gibi Golf 6 kullanıcılarının sitesidir.

Gönül isterdi ki hiç ayrılık yaşanmasın, ancak çeşitli sebeplerden ötürü yaşandı ve golf6.com adresi altında tekrar özlediğimiz paylaşım ortamını bulma ümidiyle buluştuk. Sitenin kurulmasında, desteklenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Özellikle www.golf6.com adresinin sahibi Ali Kuzu bize akılda kalıcı bu adresi kullandırma nezaketini gösterdiği için kendisine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Son olarak da golf6.com ekibine güvenip aramıza katılan arkadaşlara en içten şekilde teşekkürlerimi sunuyorum.

Hepinize iyi forumlar,
Emre GÜLER

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj
  • Araç:TDI 90Hp Trend.
  • Ad Soyad:Hamdi K.
Emre'cim emeğine sağlık
Site güzel olmuş demeye gerek yok ki ilerleyen zamanlarda değerli Golf 6 kullanıcıları siteyi doldurup taşırdığında bu emek daha da göz önünde olmuş olacaktır.
Ali KUZU Bey'e teşvik ve destekleri için ben de tanıdığım tüm Golf 6 Kullanıcıları adına teşekkür ederim.
Bahsi geçen 5 buluşmaya ilki hariç ben de katıldım. İlkine katılmayışımın sebebi ise buluşmadan haberdar olmayışımdı.
Haziran 2009'dan beri Golf 6 sahibiyim. Bu araca ve bu değerli camiaya sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.
Herkese iyi forumlar...

Saygılarımla
Hamdi K.

ctpolat

ctpolat

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.190 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Tolga P.
Hepimize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar...

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Engin Demir
yeni site herkese hayırlı olsun.emre site cok guzel laf olsun diye degil valla icim acıldı :)

enrique

enrique
  • Asil Üye
  • 191 Mesaj
  • Araç:1.6 102Hp Trend.
  • Ad Soyad:zeki özdemir
sonunda bizimde bize ait yuvamız oldu hayırlı ugurlu bol kişili olur:)

Misafir_7.element_*

Misafir_7.element_*
  • Misafirler
hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar....

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj

Mesajları GörüntüleTP-TP, 19 Nisan, 2010 - 17:11 hakkında, demiş ki:

Hepimize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar...

maşallah
avatar içimi açtı tolga süper :lol:

vwgtir

vwgtir
  • Yeni Üyeler
  • 2 Mesaj
  • Araç:TSI 255Hp R
Genç arkadaşlarım merhabalar. Emre'ye bu siteyi aktif hale geçirdiği için teşekkürler. Umarım güzel paylaşımlara vesile olur. Ben de sizler gibi volkswagen meraklısıyım. Malesef şu an bir golf kullanmıyorum ama en yakın zamanda (gti-r piyasaya çıkar çıkmaz!!) ben de sizler gibi golf sahibi olmak istiyorum. Amerika'da olduğum için yeni modellerin buraya gelmesi 1 veya 2 sene rötarlı olabiliyor ve avrupada sunulan tüm modeller veya özellikler bazen burada hiç sunulmuyor. O yüzden şanslı olduğunuzu bilin ve golf'unuzun keyfini çıkartın :)

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj

Mesajları Görüntülevwgtir, 21 Nisan, 2010 - 04:05 hakkında, demiş ki:

Genç arkadaşlarım merhabalar. Emre'ye bu siteyi aktif hale geçirdiği için teşekkürler. Umarım güzel paylaşımlara vesile olur. Ben de sizler gibi volkswagen meraklısıyım. Malesef şu an bir golf kullanmıyorum ama en yakın zamanda (gti-r piyasaya çıkar çıkmaz!!) ben de sizler gibi golf sahibi olmak istiyorum. Amerika'da olduğum için yeni modellerin buraya gelmesi 1 veya 2 sene rötarlı olabiliyor ve avrupada sunulan tüm modeller veya özellikler bazen burada hiç sunulmuyor. O yüzden şanslı olduğunuzu bilin ve golf'unuzun keyfini çıkartın :)

size de merhaba ve hoşgeldiniz
amerikada bile bir kolumuz olduktan sonra... :o
ayrıca haklısınız bir amerika ziyaretimde farkettiğim üzere us modelleri çok farklı oluyor özellikle de donanımlarda
sanırım bu amerikalıların beklentileri çok farklı
özellikle iç mekanda hiç bir detaya önem vermediklerini gözlemlemiştim
varsa yoksa motor :(

inceer06

inceer06
  • Asil Üye
  • 219 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:Hasan İnceer
emrecim hayırlı olsun yeni site.
buluşmada görüşmek üzere...

Sergeant Angua

Sergeant Angua
  • Asil Üye
  • 250 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.
Benimki biraz geç olacak ama, hayırlı olsun, fırtınasız günlerde kalsın inş. :)

inceer06

inceer06
  • Asil Üye
  • 219 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:Hasan İnceer

Mesajları GörüntüleSergeant Angua, 21 Nisan, 2010 - 18:27 hakkında, demiş ki:

Benimki biraz geç olacak ama, hayırlı olsun, fırtınasız günlerde kalsın inş. :)
:)

vwgtir

vwgtir
  • Yeni Üyeler
  • 2 Mesaj
  • Araç:TSI 255Hp R

Mesajları Görüntülehamdika, 21 Nisan, 2010 - 10:18 hakkında, demiş ki:

size de merhaba ve hoşgeldiniz
amerikada bile bir kolumuz olduktan sonra... :D
ayrıca haklısınız bir amerika ziyaretimde farkettiğim üzere us modelleri çok farklı oluyor özellikle de donanımlarda
sanırım bu amerikalıların beklentileri çok farklı
özellikle iç mekanda hiç bir detaya önem vermediklerini gözlemlemiştim
varsa yoksa motor :)

Amerika'daki pazar çok farklı ve çok rekabet var. O yüzden araba üreticileri ayakta durabilmek için maliyetleri belli seviyenin altında tutmak zorunda. O yüzden vw örneğinde olduğu gibi amerikadaki fiyatlarını avrupaya göre daha aşağıda tutabiliyor ama seçenek olarak tüm seçenekleri sunamıyor. Amerikan arabaları ise seçenek ve opsiyon olarak olabildiğince geniş yelpaze sunuyor ama kalite olarak çok düşük kalıyor. Ama en son buradaki krizden sonra amerikan araba şirketleri biraz silkinip uyandılar. Bugünlerde üretilen amerikan arabaları geçen senelere göre çok daha farklı. Özellikle ford kendisini baya bir iyileştirdi. Neyse farketmez bizim için, gönlümüzde yatan her zaman vw. :D

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj
bak buna sevindim çünkü ben 2007 de ordaydım
demekki 3 senede değişenler olmuş :D farklı modelleri görmek güzel oluyor ama kalite farkı bariz gün yüzünde
bu da biz Türkler gibi kaliteye ve lükse düşkün insanların sevmediği bir durum...

Agorwal

Agorwal
  • VIP
  • 480 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Hamdi
Amerika'da ki donanımlar konusunda bilgim yok ama türkiyede 100.000€ dan başlayan q7, amerikada 40.000$dan başlıyor :)

enrique

enrique
  • Asil Üye
  • 191 Mesaj
bize habire iteliyorlar bakalım ilerde ne olucak :)

Laden50

Laden50
  • Asil Üye
  • 778 Mesaj
  • Araç:TSI 211Hp GTI DSG
  • Ad Soyad:BATTAL
Hayırlı olsun, hayırlı olsun
cümlemize...

genc35

genc35
  • VIP
  • 294 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:mustafa
tüm golf 6 kullanıcısı arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun emre kardeşim emeklerine sağlık

enrique

enrique
  • Asil Üye
  • 191 Mesaj
:)

CZZ

CZZ
  • Asil Üye
  • 241 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.
  • Ad Soyad:Caner KARATAŞ
en sonunda bende uye oldum...hayırlı ugurlu olsun...aranızdayım :D

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Engin Demir
hosgeldin aga sen nerelerdesin ya..

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj
heleşükür canerim :D

Misafir_tuncer_*

Misafir_tuncer_*
  • Misafirler
selam ve hayırlı olsun

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj
hoşgeldin hocam aramıza
keyifli sohbetler

enrique

enrique
  • Asil Üye
  • 191 Mesaj
hamdi makinayı iyi yatırmıssın fena cıkmıs foto :) masallah masallah

Misafir_tuncer_*

Misafir_tuncer_*
  • Misafirler
hayırlı olsun ,
zaten bir golf6turkiye site varken neden yeniden kuruldu anlamadım ?

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj
ileri görüşlü arkadaşlar ileride o site ve içerik sahipleri ile ilgili sorun yaşanacağı kanısına vardı ve tartışıp bu şekilde olayı çözmeyi uygun bulduk.
nitekim doğru bir karar verilmiş
site içerisinde her türlü bilgi paylaşımı yapmış herkesin sorusunu bir şekilde yanıtlamış olsam da o sitede şu anda yasaklı bir üyeyim.
giriş yapamıyorum
üstelik tüm paylaşımlarım da hala açık
kapatırlar mı? niye kapatsınlar ki? en çok konuşulmuş konuların sahibine bakarsanız benim ismimi görürsünüz...

(sanırım az da olsa anlatabildim)

enrique

enrique
  • Asil Üye
  • 191 Mesaj
emrede en az bu konuyu hamdi kadar açıklayabilir

ozerdu

ozerdu
  • Asil Üye
  • 207 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.
  • Ad Soyad:Özer DURMUŞ
Merhaba arkadaşlar bende aranıza geldim 2 adet golf 5 im oldu şimdide 5 aydır golf 6 kullanıyorum başka da araba tanımam burda sizlerler golf hakkında konuları paylaşmak ve sizlerden öneri almak güzel olacak Adım özer

Kmrlm

Kmrlm
  • VIP
  • 195 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.DSG

Mesajları Görüntüleozerdu, 6 Mayıs, 2010 - 23:44 hakkında, demiş ki:

Merhaba arkadaşlar bende aranıza geldim 2 adet golf 5 im oldu şimdide 5 aydır golf 6 kullanıyorum başka da araba tanımam burda sizlerler golf hakkında konuları paylaşmak ve sizlerden öneri almak güzel olacak Adım özer

hoşgeldeniz aramıza