İçeriğe git

Golf 6 Kulübü Açıldı!

• Please log in to reply
Bu başlığa 40 cevap yazılmış

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj
  • Araç:TDI 90Hp Trend.
  • Ad Soyad:Hamdi K.

Mesajları Görüntüleozerdu, 6 Mayıs, 2010 - 23:44 hakkında, demiş ki:

Merhaba arkadaşlar bende aranıza geldim 2 adet golf 5 im oldu şimdide 5 aydır golf 6 kullanıyorum başka da araba tanımam burda sizlerler golf hakkında konuları paylaşmak ve sizlerden öneri almak güzel olacak Adım özer

aramıza hoşgeldiniz
en yakın zamanda sizin arabanızı da garaj bölümünde görmek isteriz :)
bilgi paylaşımı müşterek
lütfen yapmış olduğunuz bakımları, düzeltmeleri, geliştirmeleri, öğrendiklerinizi ve öğrenmek istediklerinizi paylaşın
keyifli forumlar

Elrohir

Elrohir

Yönetici

• Yönetici
  • 1.990 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Emre Güler

Mesajları Görüntületuncer, 6 Mayıs, 2010 - 10:38 hakkında, demiş ki:

hayırlı olsun ,
zaten bir golf6turkiye site varken neden yeniden kuruldu anlamadım ?

Hoşgeldiniz Tuncer Bey, konunun ilk mesajında gerekli açıklamayı bulabilirsiniz, hamdi de gerekli açıklamayı yapmış zaten.

lonely_AntaLya

lonely_AntaLya
  • Asil Üye
  • 378 Mesaj
  • Ad Soyad:Emre K.
hayırlı olsun saolasın emrecıgım emeklerıne sağlık,boş durmuyosun :)
Oguzhan yok sitede yada ben görmedim

Elrohir

Elrohir

Yönetici

• Yönetici
  • 1.990 Mesaj
  • Ad Soyad:Emre Güler

Mesajları Görüntülelonely_AntaLya, 15 Mayıs, 2010 - 13:54 hakkında, demiş ki:

hayırlı olsun saolasın emrecıgım emeklerıne sağlık,boş durmuyosun :)
Oguzhan yok sitede yada ben görmedim

Zaten olayımız o adaş :)

stolz

stolz
  • Asil Üye
  • 162 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.
  • Ad Soyad:Övünç Erkel
hayırlı olsun herkeze :)

gönül

gönül
  • Yeni Üyeler
  • 13 Mesaj
  • Ad Soyad:gönül cevik
selamlar..wolfsburga bu kadar yakin yasayip da bu siteden bilgi almak ilginc gelse de Türkiyemin ve onun güzel insanlari sayesinde 2 haftalik sürede ne kadar bilgi aldim tarif edilemez..emegi gecen herkese tesekkürlerimi bir borc bilirim..pc leriniz virüs görmeye , golflerinizin tekerine de tas degmege...:)..umarim yakinda siparisimi verecegim ve sanirim 5 ay sonra yaza dogru arabama kavusurum...ama sanirim biraz daha bilgi almam gerekecek ve fiyat arastirmasi yapmaya devam edecegim..ve biz hanimlarin cok önemsedigi burcumdan dolayi sanirim biraz pimpirikliyim ve ince eleyip SIK dokuyorum..özellikle donanim konusunda kararsiz kaliyorum ve bütcemi tekrar tekrar gözden gecirmek durumundayim...burda (Almanya) da olsaniz mecburen sartlara göre hareket etmek istiyoruz biz Türkler...arac tercihim 1,4 TSI Highline 122 ps DSG dir...(her ne kadar tam karar veremesen de %99)..sayenizde daha da bilgilenip Gönül rahatligiyla siparisimi bir kac gün icinde verecegim insallah..Rabbim hepimize kazasiz belasiz sürüsler nasip etsin..Ülkemizdeki kazalari haberlerden görünce cok üzülüyoruz ve icimiz yaniyor..Trafik teröründen ve canavarindan uzak kalmaniz dilegiyle..herkese selamlar..Allaha emanet olun!

Laden50

Laden50
  • Asil Üye
  • 778 Mesaj
  • Araç:TSI 211Hp GTI DSG
  • Ad Soyad:BATTAL
Yaptığınız seçim çok güzel şimdiden yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun,
güle güle günlerde,
kazasız belasız İNŞ...
:oke:

Bariskkm

Bariskkm

Barış Ünlü

• VIP
  • 2.056 Mesaj
  • Ad Soyad:Baris Ünlü

Mesajları Görüntülegönül, 12 Şubat, 2011 - 06:44 hakkında, demiş ki:

selamlar..wolfsburga bu kadar yakin yasayip da bu siteden bilgi almak ilginc gelse de Türkiyemin ve onun güzel insanlari sayesinde 2 haftalik sürede ne kadar bilgi aldim tarif edilemez..emegi gecen herkese tesekkürlerimi bir borc bilirim..pc leriniz virüs görmeye , golflerinizin tekerine de tas degmege...:)..umarim yakinda siparisimi verecegim ve sanirim 5 ay sonra yaza dogru arabama kavusurum...ama sanirim biraz daha bilgi almam gerekecek ve fiyat arastirmasi yapmaya devam edecegim..ve biz hanimlarin cok önemsedigi burcumdan dolayi sanirim biraz pimpirikliyim ve ince eleyip SIK dokuyorum..özellikle donanim konusunda kararsiz kaliyorum ve bütcemi tekrar tekrar gözden gecirmek durumundayim...burda (Almanya) da olsaniz mecburen sartlara göre hareket etmek istiyoruz biz Türkler...arac tercihim 1,4 TSI Highline 122 ps DSG dir...(her ne kadar tam karar veremesen de %99)..sayenizde daha da bilgilenip Gönül rahatligiyla siparisimi bir kac gün icinde verecegim insallah..Rabbim hepimize kazasiz belasiz sürüsler nasip etsin..Ülkemizdeki kazalari haberlerden görünce cok üzülüyoruz ve icimiz yaniyor..Trafik teröründen ve canavarindan uzak kalmaniz dilegiyle..herkese selamlar..Allaha emanet olun!
Gönül hanım, hangi aksesuara tam olarak karar veremediniz? Aksesuarı belirtirseniz herkez kendi fikrini söylicektir, ve daha iyi karar vermenize yardımcı olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun ve güle güle kullanın. Bu arada merak ettim, neden 5 ay beklemeniz gerekiyor? Wolfsburgdaki kule tesiste 2 saat içerisinde araçların tamamının teslim edildiği söyleniyor, siz neden 5 ay bekliyeceksiniz?

Misafir_Enes_50_*

Misafir_Enes_50_*
  • Misafirler

Mesajları Görüntülegönül, 12 Şubat, 2011 - 06:44 hakkında, demiş ki:

Allah hayılrı ugurlu etsın Gönul hanım. Seçiminiz Mukemmel olmuş. Allah kaza bela vermesın.

gönül

gönül
  • Yeni Üyeler
  • 13 Mesaj
  • Ad Soyad:gönül cevik

Mesajları GörüntüleBariskkm, 12 Şubat, 2011 - 14:58 hakkında, demiş ki:

Gönül hanım, hangi aksesuara tam olarak karar veremediniz? Aksesuarı belirtirseniz herkez kendi fikrini söylicektir, ve daha iyi karar vermenize yardımcı olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun ve güle güle kullanın. Bu arada merak ettim, neden 5 ay beklemeniz gerekiyor? Wolfsburgdaki kule tesiste 2 saat içerisinde araçların tamamının teslim edildiği söyleniyor, siz neden 5 ay bekliyeceksiniz?

nasil yani 2 saatte teslim ediliyor? öyle birsey olsa burdaki herkes wolfsburga gider ve 4-5 ay beklemez, herkes arabasini alir gider..bence size yanlis bilgi vermisler öyle birsey olamaz..bence de arabanin hazirlanmasi vs. en az 4 ay sürer..aksesuara gelince mesela xenon deger mi fiyati pahali cünkü, yedek lastikler 1000 euro civari deger mi mesela? ne bilim jantlar ve arabayi film...ve boya koruyucu..bunlari ankaradan yapdirsam daha mi ucuz olur yoksa orjinali fiyytina ragmen deger mi? ve de olmazsa olmaz aksesuarlar konusunda tecrübeli arkadaslardan fikir almak istedim..

sonders

sonders
  • VIP
  • 421 Mesaj
  • Araç:TDI 90Hp Trend.
  • Ad Soyad:önder somuncu
çok geç kalmışım çook. tam da bu site açıldığında almışım golf'ümü. saygıya eğiliyorum.....