İçeriğe git

Volkswagenler İstanbul Park’Ta!

• Please log in to reply
Bu başlığa 239 cevap yazılmış

M.Ozturk

M.Ozturk

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.990 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.
  • Ad Soyad:Mustafa Öztürk
İsteyen bayiden başvuru yapıp 100 £ ve ya internetten başvuru yapıp 200£ ödeyerek golf r yi test edebilir ve ya kendi aracı ile istanbul parka girebilirmiş arkadaşlar. Doğuşun yeni uygulaması:).

Başvuru İçin Tıklayın

EmremGTI

EmremGTI

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 877 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Emre S.
İstanbulda olsaydım kesinlikle katılırdım.Ne fotolar çıkardı ordan :(

hakan53

hakan53

Forum Yetkilisi

• VIP
  • 384 Mesaj
  • Ad Soyad:Hakan
Ben 20/08/2010 akşama rezervasyon yaptım....Kendi aracımla...

Agorwal

Agorwal
  • VIP
  • 480 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Hamdi
Pazartesi günü sabah ilk iş randevu alıyorum kesinlikle !

Anladığım kadarıyla, Golf R ile 100€ karşılığında piste çıkabiliyoruz, ancak kendi aracımızla çıkma bedelini öğrenemedim. Birde acaba önce kendi aracımla, sonra golf r ile bir tur zamanı deneyebiliyormuyum ?

düzenleme : Birde kaç tur atma imkanımız var ? Linkiteki bilgiler çok kısıtlı :(

Bu mesaj Agorwal tarafından düzeltildi. Tarih: 8 Ağustos, 2010 - 00:58

murat.uludirik

murat.uludirik

2010 TDI 'dan--2012 TSI 160 HP'ye..

• VIP
  • 1.070 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.
  • Ad Soyad:murat uludirik .
işte..istanbul avantajı.......

güzel bi etkinlik.....malesef :iyidusun:

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Engin Demir
ben tam anlamadım yarın bi sorıyım acaba komple bir depoyu bitirsek iyi olmaz mı golf r ile 400 tl nin 200 ü benzin zaten :hahu:  :hahu:
yinede buyuk haksızlık diyorum scirocco sahipleri ucretsiz yararlanmıslardı bir ara  :iyidusun:

Bu mesaj icecube tarafından düzeltildi. Tarih: 8 Ağustos, 2010 - 02:20

aoc

aoc
  • Asil Üye
  • 448 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Ali Osman Cevahir
Tamamen sacmalık geliyor bana gereksiz paralar karsılıgı araba denettiriyorlar , zaten arabanı almıssın golfe biniyorsun ve sana aracının üst klas olan bir sürhat arabasını denettirmiyorlar belki satıp alıcagım yani .. kendi aracım bile olsa bir düşünürüm öyle para verip girerim , o paralara arabaya neler yapılır neler :)

Bu mesaj aoc tarafından düzeltildi. Tarih: 8 Ağustos, 2010 - 18:39

hakan53

hakan53

Forum Yetkilisi

• VIP
  • 384 Mesaj

Mesajları Görüntüleaoc, 8 Ağustos, 2010 - 09:06 hakkında, demiş ki:

Tamamen sacmalık geliyor bana gereksiz paralar karsılıgı araba denettiriyorlar , zaten arabanı almıssın golfe biniyorsun ve sana aracının üst klas olan bir sürhat arabasını denettirmiyorlar belki satıp alıcagım yani .. kendi aracım bile olsa bir düşünürüm öyle para verip girerim , o paralara arabaya neler yapılır neler :)
Alim OSMANIM ,  ne verecem R  a 100 €  ...kendi golfümüzle asfaltı ağlatırız biraz....koca pist....

Agorwal

Agorwal
  • VIP
  • 480 Mesaj

Mesajları Görüntülehakan53, 8 Ağustos, 2010 - 22:09 hakkında, demiş ki:

Alim OSMANIM ,  ne verecem R  a 100 €  ...kendi golfümüzle asfaltı ağlatırız biraz....koca pist....
Hakan abi, kendi aracımızla ücretsizmi katılıyoruz ?

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj

Mesajları Görüntülehakan53, 8 Ağustos, 2010 - 22:09 hakkında, demiş ki:

abi onun icin piste gerek yok her turlu aglatırız :hahu:  :hahu:

Bu mesaj icecube tarafından düzeltildi. Tarih: 9 Ağustos, 2010 - 02:43

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj
  • Araç:TDI 90Hp Trend.
  • Ad Soyad:Hamdi K.
dur bakalım ben de bi rezervasyon yaptırdım

aoc

aoc
  • Asil Üye
  • 448 Mesaj
  • Ad Soyad:Ali Osman Cevahir
Sorun asfalt aglatmaksa heryerde aglatırız abi park halinde bile aglatıyoruz artık ESP OFF :) Kendi aracımla gelebilirim ama haftaya  revo ve egzoz yaptıktan sonra biraz alıstırmak için gelebilirim .. Yinede 50 100 200 euro gibi fiyatlar istesinler adımımı atmaya tenezzül etmem basit bir pist için :)

Bu mesaj aoc tarafından düzeltildi. Tarih: 9 Ağustos, 2010 - 10:03

CZZ

CZZ
  • Asil Üye
  • 241 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Comfort.
  • Ad Soyad:Caner KARATAŞ
kendı aracımla dıye rez yaptım...bakalım ne olcak...gencleri pistte gormek ısterız :)

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
kendi araclarımızla ucretli mi ucretsiz mi Hakan abi  :iyidusun:

genc35

genc35
  • VIP
  • 294 Mesaj
  • Ad Soyad:mustafa
istanbulda olduğum tarihe denk gelirse hakanım beraber gideriz.

Elrohir

Elrohir

Yönetici

• Yönetici
  • 1.990 Mesaj
  • Ad Soyad:Emre Güler
20/08 akşamına ben de rezervasyon yaptırdım kendi aracımla, ama para isterlerse çıkmam piste, iki resim çeker gelirim. Zira para verdikten sonra normal vakitlerde de organziasyon şirketleri benzer programlar yapıyorlar.

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
Allah allah kimse sormadı mı yaw neyse ben yarın gidip ogreniyim ucretsizse bende rezervasyon alıyım hatta bikac kez almak lazım :hahu:

hakan53

hakan53

Forum Yetkilisi

• VIP
  • 384 Mesaj
Benim başlıkdan anladığım o .    R   test etmek isteyen  para veriyor.. Kendi aracıyla katılan için ücret yazılmamış.Hem mantık olarakda kendi aracımla niye para vereyim. Pisti bana mı kapatıcaklar  :hahu:

20/08/10 AKŞAMI buluşalım.  Mustafa abim , Hamdim , Agorwal , Emre , engin,,,,bu tarihe rezerv yapan herkes...

Bu mesaj hakan53 tarafından düzeltildi. Tarih: 9 Ağustos, 2010 - 21:38

hamdika

hamdika

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 2.002 Mesaj
  • Araç:TDI 90Hp Trend.
  • Ad Soyad:Hamdi K.

Mesajları GörüntüleElrohir, 9 Ağustos, 2010 - 17:39 hakkında, demiş ki:

20/08 akşamına ben de rezervasyon yaptırdım kendi aracımla, ama para isterlerse çıkmam piste, iki resim çeker gelirim. Zira para verdikten sonra normal vakitlerde de organziasyon şirketleri benzer programlar yapıyorlar.

Mesajları Görüntülehakan53, 9 Ağustos, 2010 - 21:37 hakkında, demiş ki:

Benim başlıkdan anladığım o .    R   test etmek isteyen  para veriyor.. Kendi aracıyla katılan için ücret yazılmamış.Hem mantık olarakda kendi aracımla niye para vereyim. Pisti bana mı kapatıcaklar  :hahu:

20/08/10 AKŞAMI buluşalım.  Mustafa abim , Hamdim , Agorwal , Emre , engin,,,,bu tarihe rezerv yapan herkes...

herkes mi bu tarihe rezervasyon yaptırdı ki :) ben de 20.08.2010 akşamına rezervasyon yaptırmıştım :)

Kmrlm

Kmrlm
  • VIP
  • 195 Mesaj
beyler bende gelmek istiyorum ne yapmam gerekiyor. ya da ben size takılıyım en doğru şeyi yapmış olurum :)

Kmrlm

Kmrlm
  • VIP
  • 195 Mesaj
aslında hep beraber olucaksak cuma günü akşam için değilde cumartesi günü gündüz vakitleri yapsak daha iyi olmazmı nedenine gelince hem cuma günü akşam trafiği köprü geçişi en az 2 saati buluyor. ve iftar dı falan derken bi aksama olmasın ama cumartesi gündüz olursa hem vakit geçer hemde gündüz gözüyle daha eğlenceli olabilir üşüncesindeyim. ama bilmiyorum siz nedersiniz. bende yinede rezv yaptırdım 20.08

maxlibertas

maxlibertas
  • Asil Üye
  • 138 Mesaj
  • Ad Soyad:Max Libertas
17 Agustos gündüz rez. yaptım. Çıt yok henüz.

Misafir_TorwaK_*

Misafir_TorwaK_*
  • Misafirler
Ben haftaiçi çalıştığım için kendime en uygun gün olan 08/09/2010 Çarşamba günü 14:30-17:30  saatlerini tercih ettim. Bu tarih Ramazan Bayramının arife gününe denk geliyor. Bu tarihte özel sektörün büyük bölümü ve memurlar öğleden sonra çalışmayacaktır.

Not: Cross-posttur.

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
evet biraz once avekten geldim.dogustan gelen mail e baktık satış şefiyle beraber hatta yani bizim araclarda r da ucretli bende 20 sine randevu almıstım ama sanırım gitmem..bayi den 100 internetten 200 euro :helelolsun:

hakan53

hakan53

Forum Yetkilisi

• VIP
  • 384 Mesaj

Mesajları Görüntüleicecube, 10 Ağustos, 2010 - 16:57 hakkında, demiş ki:

evet biraz once avekten geldim.dogustan gelen mail e baktık satış şefiyle beraber hatta yani bizim araclarda r da ucretli bende 20 sine randevu almıstım ama sanırım gitmem..bayi den 100 internetten 200 euro :helelolsun:

Biraz daha açarmısın Engin....nası kendi aracınladamı para veriyosun...100  -  200 €  ne?

Elrohir

Elrohir

Yönetici

• Yönetici
  • 1.990 Mesaj
  • Ad Soyad:Emre Güler
Kendi aracımla 100-200€ doğuşa vermem, zaten 20-30 araç olsak o fiyata bir organizasyon şirketi bize pisti ayarlar.

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj

Mesajları Görüntülehakan53, 10 Ağustos, 2010 - 22:24 hakkında, demiş ki:

Biraz daha açarmısın Engin....nası kendi aracınladamı para veriyosun...100  -  200 €  ne?
abi kimsenin haberi yok zaten soruyorum bilen yok en sonunda gitim dedim bole bole satıs sefi bilgisayarda baktık email gelmis okudu iste maddeler filan vardı test etmek icin 100 euro internetten 200 euro falan filan ucret ordan tahsil edilir yazıyor sahsi aracla filan ucretsiz veya ucret alınmıycaktır filan hicbisey demiyor.adamlar web sitelerine koymuslar bizde seviniyotuz sonra biz oraya bi gidicez surpriseee dicekler bize  :şeytan:

maxlibertas

maxlibertas
  • Asil Üye
  • 138 Mesaj
Az önce aradılar yarın 13.30 da orda olacakmısım. Yarın gelen varmı?

Agorwal

Agorwal
  • VIP
  • 480 Mesaj
19 Ağustos perşembe günü sabah a randevu almıştım ben, annemin üzerine kayıtlı arabamla katılabilirmiyim sizce ?

maxlibertas

maxlibertas
  • Asil Üye
  • 138 Mesaj
Sanırım sizide arayacaklardır. kayıt formunda verdiğim plakayı teyit ettiler, kimin üzerine kayıtlı olduğunun bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Sağlamda kalmak isterseniz annenizden onaylayan bir yazı alın.