Bende telefonumun navigasyonuyla gideceğim, daha önce hiç gitmedim. Görkemli bir organizasyon beklemiyorum, zira bütün bir pisti tek başına, kendi ayarladığın limitlerle kullanmaya imkan yok ve ücretsiz. Üstelik ramazan ayına denk geldiği için katılımın az olacağı kaçınılmaz. Yarın fikirlerim değişebilir belki, ama şuan ehliyet direksiyon sınavını biraz daha iyi bir araba ve daha iyi bir asfalt üzerinde tekrarlayacakmışım geliyor.
Direksiyonu her türlü tutmaya alışkınım, sabit bir pozisyonum yok diyebilirim.
Grubumdaki diğer kişilerle anlaşsam bile, hatta pace car olmayıp tamamen serbest kurallarla pistte olsak bile, fazla sayıda araç ile piste çıkacağım için, virajlara istediğim gibi girmem çok sakıncalı olur. Üstelik, bildiğim kadarıyla, herhangi bir hasar oluşursa, kasko hasarı gidermekle yükümlü değil bu tür organizasyonlarda. R'ı denemek istemiyorum, çünkü aracın limitlerini zorlamama izin yok.
Kameram yok ama, şuan piyasada ki en iyi video çeken telefonlardan birini kullanıyorum, tanıtımında HD video çekiminden bahsedildi.
Gündüzleri, güneş beni çok etkilediği için, trafikte bir bile olsun hızlı gitmedim diyebilirim.
Karting konusuna gelince, hidrolik olmaması 1-2 gün ağrı oluşturuyor ve araçlar kıçlarını savurunca, henüz toparlama aşamasındayken, lastiklere sarıcak kadar güç veremiyor. Bu tür sebeplerden dolayı karting pek sevmiyorum ama buluşmada tabii ki çoğunluğa uyarım.
Önerileriniz için teşekkürler, tahmin ediyorum ki, bayramdan sonraki haftalarda büyük buluşmalardan biri gerçekleşir ve görüşürüz
Bu mesaj Agorwal tarafından düzeltildi. Tarih: 18 Ağustos, 2010 - 16:08