Arkadalar ben 23 haziranda siparişini geçtiğim golfümün şu ana kadar üretime girmemesinin normal olup olmadıgını özel siparişle araç alan arkadaşlarıma sorarak öğrenmek istedim sizin araç siparişinizden ne kadar sonra üretime girdi? eylül oratası gibi teslimat yapacaz dedikleri araç hala üretime girmedi bu üretim süreci kaç gün :S bilgisi olan arkadaşlarım yardım ederse sevinirim.
Golf Siparişi Hakkında Yardım Ve Destek
Başlatan:
bendiren
, 12 Ağu, 2010 - 00:33
Tarih : 12 Ağustos, 2010 - 00:33
Tarih : 12 Ağustos, 2010 - 01:01
Ben aracımı özel siparişle almadım, ancak bildiğim kadarıyla aracın üretime girmesinden 2 hafta sonra teslim gerçekleşiyor. 3-4 ay bekleme süresi, aracın üretim bandında kalmasından dolayı değil, fabrikanın önceki siparişleri üretmesinden dolayı.
Tarih : 12 Ağustos, 2010 - 03:41
vw i bilmiyorum ama renault bursada dk. da 1 araba üretiliyor vw inde bundan aşağı kalacağını sanmıyorum, hadi kalsa da 2 katı sürede olur yani 2 dk. 
elrohir ark. ında dediği gibi sizin bekleme süreciniz sıranın gelmemesi ve nakliyesi gibi işlemler yüzünden uzar inş. en kısa sürede kavuşursunuz aracınıza.
elrohir ark. ında dediği gibi sizin bekleme süreciniz sıranın gelmemesi ve nakliyesi gibi işlemler yüzünden uzar inş. en kısa sürede kavuşursunuz aracınıza.
Tarih : 12 Ağustos, 2010 - 05:19
bendiren, 12 Ağustos, 2010 - 00:33 hakkında, demiş ki:
Arkadalar ben 23 haziranda siparişini geçtiğim golfümün şu ana kadar üretime girmemesinin normal olup olmadıgını özel siparişle araç alan arkadaşlarıma sorarak öğrenmek istedim sizin araç siparişinizden ne kadar sonra üretime girdi? eylül oratası gibi teslimat yapacaz dedikleri araç hala üretime girmedi bu üretim süreci kaç gün :S bilgisi olan arkadaşlarım yardım ederse sevinirim.
Bende haziran sonu gibi verdim siparişimi benimkide 1 hafta önce falan daha üretime girmemişti ekim başı gibi gelir dediler
Tarih : 12 Ağustos, 2010 - 07:09
3 ay sonunda elinizde olur bi sorun çıkmaz.Üretim bandına girdiyse sorun olmaz.Sırada bekliodur.
Tarih : 12 Ağustos, 2010 - 09:34
Merhaba, ben de siparişimi Haziran sonu gibi verdim, dün görüştüm en son 39.hafta Eylül sonu teslim olcak dendi. Ben de sordum üretime daha girmemiş.
Tarih : 12 Ağustos, 2010 - 10:29
çoğu kişi aracını bu zamanda veya 2 ay öncesinde sipariş ettiyse araçlarının 2011 model olmasını istiyolar normal olarak. bu da haliyle yoğunluğa neden oluyor. zaten elde tutulamayan bir araç geldiği anda satılıyor. bu nedenle yoğunluk daha da artıyor. benn de özel siparişle aldım aracı. 15 mart gibi bişeydi sipariş verilme tarihi. ben o zaman askerdeydim hatta. mayıs ortasında geldiğimde araç hala aynı yerinde duruyodu.20 mayıs gibi üretime girdiğini öğrendim ve 1 Haziran da araç elime geçti. üretim kesinlikle uzayan bişey değil arkadaşların da dediği gibi sıra beklemek uzun olan süreç sadece. bir de şans meselesi var ki o nası yürüyo gerçekten bilmiyorum. benden daha önce aynı yerden aynı özellikleere sahip sadece dsg farkı olan bir araç sipariş eden tanıdığım bir kişi benden 10 gün sonra aracını teslim almıştı.
Tarih : 12 Ağustos, 2010 - 10:53
bende 4 mayıs 2010'da sipariş verdim araç tutarının dörtte birinide ödedim. Ağustosun ikinci haftası elinde olur dediler ancak bir ay sonra aradılar doğuş tüm siparişleri revize etti yani aracınız bügün sipariş edildi iletişimde bir sorun yaşanmış dediler ve aracımın 15 ağustosta üretime gireceğini 37. haftada teslim alabileceğimi söylediler. yani 13 eylüle denk geliyor. Bayramdan sonra elimde olacak yani sabırsızlıkla bekliyorum
Tarih : 12 Ağustos, 2010 - 13:07
anladım arkadaşlar söyledklerinize bakılırsa söz verdkleri gibi eylül ortası yada sonu araç elimde olur inş
yardımlarınız için tşk ederim araç bekleyenn arkadaşlar umarım en kısa sürede aracına kavuşur aracı alan arkadaşlarda kazasız belasıs kullanır inş ...
Tarih : 12 Ağustos, 2010 - 13:51
Golf'ler yine çabuk geliyor. Biz Mayıs'ta mı, Haziran'da mı Polo siparişi verdik. Ekim'de gelecek araba.
Tarih : 12 Ağustos, 2010 - 15:55
abi naptın ya polya 19 jant filan mı istedin
valla simdi olsa hic dusunmem ozel siparis verirdim ahh ah
Tarih : 12 Ağustos, 2010 - 20:17
harbi abicim ekim ne demek ya vala alah sabır versin
Tarih : 12 Ağustos, 2010 - 20:57
Ben de bugünlerde doğuşu arayıp sormayı düşünüyordum. Böyle bir konu açmanız iyi oldu. Ben de 3 haziranda vermiştim siparişimi. Hala ses seda yok
Tarih : 13 Ağustos, 2010 - 07:17
icecube, 12 Ağustos, 2010 - 15:55 hakkında, demiş ki:
abi naptın ya polya 19 jant filan mı istedin
Fazla birşey istemedik aslında.
1.6 TDI + DSG Comfortline
Beyaz,
Krem Rengi İç Döşeme,
Multifunction Direksiyon,
Elektronik Klima,
Kararan İç Dikiz Aynası.. vs
Ama gel gör ki Ekim'de gelecek. Sanki Bugatti Veyron
Bu mesaj ctpolat tarafından düzeltildi. Tarih: 13 Ağustos, 2010 - 07:17
Tarih : 13 Ağustos, 2010 - 09:00
Polodan vazgec , Bugatti Veyron hazırda var su an 3.200.000 $ , istiyorsan gönderim kapına hemen
Tarih : 13 Ağustos, 2010 - 09:41
Tolga da bu ara para yok sen bana gönder
Tarih : 14 Ağustos, 2010 - 03:35
arkadaş istanbul tarafiğinde bugattinde olsa audinde bişi değişmiyor demişti bir abim
bence dogru dedi..sizce?
Tarih : 14 Ağustos, 2010 - 10:59
24 Eylülde sipariş verdim, 24 Aralık'ta teslim aldım.
Tarih : 23 Aralık, 2010 - 19:28
bnm arac aralık sonu dendi 48, hafta üretimi 20 aralıkta aradım gemide oldugunu söylediler ne zaman arıyacaklar zaman geçmez oldu artık
Tarih : 23 Aralık, 2010 - 19:36
bekleme süresi normal almanyada bile 3 aydan bahsediyolar bekleme sürasi icin
Tarih : 23 Aralık, 2010 - 19:58
benim arabada aralık sonu gelir dediler 21 aralıkda aradım limanda gemi bekliyor dediler.acep 1 haftaya gelirmi?
Tarih : 23 Aralık, 2010 - 22:47
ALIAYKIN, 23 Aralık, 2010 - 19:58 hakkında, demiş ki:
benim arabada aralık sonu gelir dediler 21 aralıkda aradım limanda gemi bekliyor dediler.acep 1 haftaya gelirmi?
benimde aynısı olmustu gelir hatta benm zamnmda deli kar yagıyordu o halde bile getirmişlerdi yine aynı şeyi söylemişlerde sizinki gibi
Tarih : 24 Aralık, 2010 - 11:46
ben nisanda sipariş verip temmuzun son haftası almıştım.
Tarih : 29 Mart, 2011 - 20:24
Arkadaşlar bugün Golf 6 105 HP TDI DSG siparişi verdim.Araç Haziran 15 gibi bayiye gelecekmiş.Araç 2012 model mi olacak diye sorduğumda 2012 model aracın 8.aydan sonra üretilmeye başlayacağını ve en erken 9.ay da geleceğini söylediler.Yani gelen araç 2011 model olacakmış.Biraz kafam karıştı.Beklemeli miyim? 3 aylık bir fark nedeniyle 1 yıl daha eski bir model.Siz olsanız ne yapardınız?
Tarih : 29 Mart, 2011 - 20:30
zaten aracınız var ben bekleyin derim satarken herzaman karlı çıkıcaksınız
Tarih : 29 Mart, 2011 - 20:30
aracınız satılıktı galiba, satabildiniz mi?
2012 de ki donanım değişikliklerine göre karar verirdim, önemli bir değişiklik yoksa beklemeye gerek yok ama mesela geri görüş kamerası, elektrikli koltuk veya olmaz ya hani DCC highline da standart olacaksa beklerdim.
2012 de ki donanım değişikliklerine göre karar verirdim, önemli bir değişiklik yoksa beklemeye gerek yok ama mesela geri görüş kamerası, elektrikli koltuk veya olmaz ya hani DCC highline da standart olacaksa beklerdim.
Tarih : 29 Mart, 2011 - 20:32
benim bildiğim haziran veya temmuzdan sonra yıl döner 2012 model olur...
Tarih : 29 Mart, 2011 - 20:36
osmanbal, 29 Mart, 2011 - 20:32 hakkında, demiş ki:
benim bildiğim haziran veya temmuzdan sonra yıl döner 2012 model olur...
evet şahsen benim aracımdada aynısı oldu mayıs 2010 son haftasından sonra üretimli aracım temmuzun 18 inde hazırdı fakat şimdi alırsan 2010 ağustosun 1 inde alırsan 2011 dediler bende bekledim çünkü satarken 1 yaş artım olucak ve 2 ağustos pazartesi iş günü sabah aracımı gşdip aldım
Tarih : 29 Mart, 2011 - 20:39
bekle derim hocam...! bir yaş...arkadaşların dediği gibi..önemli oluyor sonraki yıllarda.......!
ve hatta ...biraz daha bekle..golf7 olsun derim....!
ve hatta ...biraz daha bekle..golf7 olsun derim....!
Tarih : 29 Mart, 2011 - 20:41
Haziran ayından sonra ithalatı yapılan araçların tamamı, eğer şasi numara kaydı uygunsa ve tescili Ağustos 1, 2011 tarihi itibariyle yapılırsa 2012 model olur.
TDI Highline DSG araç için sipariş şu anda geçilemiyor malesef. Distribütör firma siparişleri kapattı, fabrika sipariş onayı verene kadar yeni sipariş geçilemediğinden ötürü size muhtemelen daha önceden bayi tarafından sipariş verilen ve "ordered" olarak nitelendirdiğimiz konumdan, yani henüz üretim bandı kararı almamış bir aracı opsiyonlamışlardır.
Eğer sıfırdan bir sipariş olsa idi, TDI Highline DSG araç için verilen tahmini teslim süresine istinaden teslimat ayı Eylül olurdu. Ancak tahmin yürüterek belirttiğim üzere bayinin siparişlerinden birisi tarafınıza önerildiğinden ötürü gelecek aracınız muhtemelen 2011 şasi koduna sahip olacaktır.
TDI Highline DSG araç için sipariş şu anda geçilemiyor malesef. Distribütör firma siparişleri kapattı, fabrika sipariş onayı verene kadar yeni sipariş geçilemediğinden ötürü size muhtemelen daha önceden bayi tarafından sipariş verilen ve "ordered" olarak nitelendirdiğimiz konumdan, yani henüz üretim bandı kararı almamış bir aracı opsiyonlamışlardır.
Eğer sıfırdan bir sipariş olsa idi, TDI Highline DSG araç için verilen tahmini teslim süresine istinaden teslimat ayı Eylül olurdu. Ancak tahmin yürüterek belirttiğim üzere bayinin siparişlerinden birisi tarafınıza önerildiğinden ötürü gelecek aracınız muhtemelen 2011 şasi koduna sahip olacaktır.

En üste git