İçeriğe git

Golf Siparişi Hakkında Yardım Ve Destek

- - - - -

• Please log in to reply
Bu başlığa 509 cevap yazılmış

ati_03

ati_03
  • VIP
  • 631 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Atilla Ö.
160 lığın keyfini biraz daha çıkartın bence.ağustos 1 teslim olursa 2012 model olur.ondan önce 2011 yılı oluyor.

Bu mesaj ati_03 tarafından düzeltildi. Tarih: 29 Mart, 2011 - 20:43

osmanbal

osmanbal
  • Asil Üye
  • 133 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:osman
yeni golf 2013 te çıkıyormuş ona göre...çok da beklemeyin yenisini

Bariskkm

Bariskkm

Barış Ünlü

• VIP
  • 2.056 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Baris Ünlü

lutfu, 29 Mart, 2011 - 20:30 hakkında, demiş ki:

aracınız satılıktı galiba, satabildiniz mi?

2012 de ki donanım değişikliklerine göre karar verirdim, önemli bir değişiklik yoksa beklemeye gerek yok ama mesela geri görüş kamerası, elektrikli koltuk veya olmaz ya hani DCC highline da standart olacaksa beklerdim.

geri görüş kamerası, elektrikli koltuk???
Biraz uçtun sanırım, Vw asla böyle şeyleri standart getirmez. Sunroof bile bi çok markada full alınca standart, vw da özel siparişe giriyor. Senin dediklerini asla standart vermezler.

nizamavci

nizamavci
  • Asil Üye
  • 45 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:Nizmettin AVCI
Ben 15 ocakta Doğus otodan %6 indirimle Beyaz renk 1,6 TDI Highline+ DSG + Bi-Xenon + sunroof 'lu araç siparişi verdimi ilk başta nisan sonu dendi, geçen ay mayıs sonu bugün aradım haziran sonu dediler... valla sabırsızlıkla bekliyoz ama geleceği yok gibi...

sera.2002

sera.2002
  • Asil Üye
  • 32 Mesaj
  • Ad Soyad:Kamil BULUT

lutfu, 29 Mart, 2011 - 20:30 hakkında, demiş ki:

aracınız satılıktı galiba, satabildiniz mi?

2012 de ki donanım değişikliklerine göre karar verirdim, önemli bir değişiklik yoksa beklemeye gerek yok ama mesela geri görüş kamerası, elektrikli koltuk veya olmaz ya hani DCC highline da standart olacaksa beklerdim.

Aracımı henüz satamadım.Donanım değişikliği olabileceği benimde aklıma geliyor ama emin olamıyorum.Düşünceleriniz için teşekkürler.

murat.uludirik, 29 Mart, 2011 - 20:39 hakkında, demiş ki:

bekle derim hocam...! bir yaş...arkadaşların dediği gibi..önemli oluyor sonraki yıllarda.......!
ve hatta ...biraz daha bekle..golf7 olsun derim....!

50-60 bin km de yeni alacağım aracıda muhtemelen satacağım için 2012 model olması + 1 yıl avantaj gibi geliyor.

ömer-m, 29 Mart, 2011 - 20:41 hakkında, demiş ki:

Haziran ayından sonra ithalatı yapılan araçların tamamı, eğer şasi numara kaydı uygunsa ve tescili Ağustos 1, 2011 tarihi itibariyle yapılırsa 2012 model olur.

TDI Highline DSG araç için sipariş şu anda geçilemiyor malesef. Distribütör firma siparişleri kapattı, fabrika sipariş onayı verene kadar yeni sipariş geçilemediğinden ötürü size muhtemelen daha önceden bayi tarafından sipariş verilen ve "ordered" olarak nitelendirdiğimiz konumdan, yani henüz üretim bandı kararı almamış bir aracı opsiyonlamışlardır.

Eğer sıfırdan bir sipariş olsa idi, TDI Highline DSG araç için verilen tahmini teslim süresine istinaden teslimat ayı Eylül olurdu. Ancak tahmin yürüterek belirttiğim üzere bayinin siparişlerinden birisi tarafınıza önerildiğinden ötürü gelecek aracınız muhtemelen 2011 şasi koduna sahip olacaktır.

Dediğiniz gibi araç daha önceden yani 181 gün önce sipariş geçilen bir araçmış.Ama benim aklıma teslim zamanına göre herhalde ruhsatta 2012 model yazar diye düşünmüştüm.

ati_03, 29 Mart, 2011 - 20:42 hakkında, demiş ki:

160 lığın keyfini biraz daha çıkartın bence.ağustos 1 teslim olursa 2012 model olur.ondan önce 2011 yılı oluyor.

160 HP den kesinlikle hiç bir şikayetim yok.Kesinlikle çok keyifli bir araç.Ama sıfır alırsam yılda ortalama 30 Bin km yaptığımdan dolayı 2 yıl garantisi bitene kadar araca rahat rahat binerim diyorum.Bir kaç ay farkı yüzünden aynı parayı ödeyip neden 1 yıl daha esk bir model alayım diye aklıma takıldı.2 yıl kullanımış araç 3 yıl birden yaşlanmış olacak.

Zamanlarını ayırıp fikirlerini paylaşan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Şu an itibariyle siparişimi iptal edip daha doğrusu yenileyip 2012 model olacak şekilde düzelttirmek yönünde karar verdim diyebilirim.

Bu mesaj sera.2002 tarafından düzeltildi. Tarih: 29 Mart, 2011 - 21:54

hakan53

hakan53

Forum Yetkilisi

• VIP
  • 384 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Comfort.DSG
  • Ad Soyad:Hakan
Benim aracımı alırken muafiyet imzalattılar.Aracı kendi isteğimle 2009 olarak teslim aldığıma dahil.... çünkü araç şasesi 2010 .... 3 gün önce trafiğe çıkacağından ruhsata 2009 işleniyor.27 haziranda teslim edildi...Eğer 1 temmuzda teslim alsaydım 2010 olarak işlenicekdi. Ömerin dediği gibi haziran ve sonrası araçların tamamı bir üst yıl araçlar olarak ithal edilir. Ben o zaman ÖTV indiriminden dolayı teslim almak zorunda kaldım.

sera.2002

sera.2002
  • Asil Üye
  • 32 Mesaj
Bugün siparişimi yeniledim.2012 model isteğim yönünde değişiklik yaptılar.Kanun değişikliği nedeniyle 2012 model araçların 1 Ağustos itibariyle üretilebileceğini, üretilen aracında 45 gün içinde Türkiye'ye geleceğini söylediler.Yani en erken 15 Eylül'de aracımı teslim edebileceklerini söylediler.Bende acelem yok dedim.Beklemeye başladık.
2012 model almak isteyen arkadaşların bilgisine.

Bu mesaj sera.2002 tarafından düzeltildi. Tarih: 30 Mart, 2011 - 17:09

fth01

fth01
  • VIP
  • 656 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Fatih

ömer-m, 29 Mart, 2011 - 20:41 hakkında, demiş ki:

Haziran ayından sonra ithalatı yapılan araçların tamamı, eğer şasi numara kaydı uygunsa ve tescili Ağustos 1, 2011 tarihi itibariyle yapılırsa 2012 model olur.

TDI Highline DSG araç için sipariş şu anda geçilemiyor malesef. Distribütör firma siparişleri kapattı, fabrika sipariş onayı verene kadar yeni sipariş geçilemediğinden ötürü size muhtemelen daha önceden bayi tarafından sipariş verilen ve "ordered" olarak nitelendirdiğimiz konumdan, yani henüz üretim bandı kararı almamış bir aracı opsiyonlamışlardır.

Eğer sıfırdan bir sipariş olsa idi, TDI Highline DSG araç için verilen tahmini teslim süresine istinaden teslimat ayı Eylül olurdu. Ancak tahmin yürüterek belirttiğim üzere bayinin siparişlerinden birisi tarafınıza önerildiğinden ötürü gelecek aracınız muhtemelen 2011 şasi koduna sahip olacaktır.

Ömer peki bu 2012 model olarak gelecek olan araçlarda duyumunu aldığın ya da öngördüğün, mevcut donanımlara artı bir özellik var mı ?

murat.uludirik, 29 Mart, 2011 - 20:39 hakkında, demiş ki:

bekle derim hocam...! bir yaş...arkadaşların dediği gibi..önemli oluyor sonraki yıllarda.......!
ve hatta ...biraz daha bekle..golf7 olsun derim....!

Murat abi Golf 7 olsun olmasına da sen de biliyorsun 2013 model çıkar çıkmaz almak, detaya önem veren müşteri kitlesinin atacağı adım olmaz. Sen de ben de 2015 modelini bekleriz gibime geliyor :s3: o yıla kadar da mevcutlarla idare ederiz :oke:

ömer-m

ömer-m
  • VIP
  • 788 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.
  • Ad Soyad:Ömer Madazlıoğlu

fth01, 30 Mart, 2011 - 17:52 hakkında, demiş ki:

Ömer peki bu 2012 model olarak gelecek olan araçlarda duyumunu aldığın ya da öngördüğün, mevcut donanımlara artı bir özellik var mı ?

Yok abi, Haziran ayı içerisinde bilgilendirme sunumu gelir, ondan sonra bizde bilgi sahibi oluyoruz.

Laden50

Laden50
  • Asil Üye
  • 778 Mesaj
  • Araç:TSI 211Hp GTI DSG
  • Ad Soyad:BATTAL

hakan53, 30 Mart, 2011 - 01:08 hakkında, demiş ki:

Benim aracımı alırken muafiyet imzalattılar.Aracı kendi isteğimle 2009 olarak teslim aldığıma dahil.... çünkü araç şasesi 2010 .... 3 gün önce trafiğe çıkacağından ruhsata 2009 işleniyor.27 haziranda teslim edildi...Eğer 1 temmuzda teslim alsaydım 2010 olarak işlenicekdi. Ömerin dediği gibi haziran ve sonrası araçların tamamı bir üst yıl araçlar olarak ithal edilir. Ben o zaman ÖTV indiriminden dolayı teslim almak zorunda kaldım.
Hakan Abi benim kara Golftede aynen bu şekil oldu ÖTV muhabbetine 2009 aldık :)

hakan53

hakan53

Forum Yetkilisi

• VIP
  • 384 Mesaj
  • Ad Soyad:Hakan

Laden50, 30 Mart, 2011 - 21:03 hakkında, demiş ki:

Hakan Abi benim kara Golftede aynen bu şekil oldu ÖTV muhabbetine 2009 aldık :)

Valla şasem 2010 , gönül rahatlığı ile söyliyebilir2010 die.... ruhsatta 2009 ....çokda dert deil... :drunkard:
zaten karayılanımı görsen 2012 dersin...peeehhhh :halay:

Bu mesaj hakan53 tarafından düzeltildi. Tarih: 30 Mart, 2011 - 22:53

sera.2002

sera.2002
  • Asil Üye
  • 32 Mesaj

sera.2002, 30 Mart, 2011 - 17:08 hakkında, demiş ki:

Bugün siparişimi yeniledim.2012 model isteğim yönünde değişiklik yaptılar.Kanun değişikliği nedeniyle 2012 model araçların 1 Ağustos itibariyle üretilebileceğini, üretilen aracında 45 gün içinde Türkiye'ye geleceğini söylediler.Yani en erken 15 Eylül'de aracımı teslim edebileceklerini söylediler.Bende acelem yok dedim.Beklemeye başladık.
2012 model almak isteyen arkadaşların bilgisine.

Siparişime Sunroff+Koltuk altı çekmece+Media-in opsiyonlarını eklettim.62.013 TL oldu.İnternet'te ki sayfanın Golfünü yarat kısmında anahtarsız çalıştırma, kış paketi, elektrikli koltuklar v.s. özellikleri göremedim.Bunları ekletebiliyor muyuz?

BlackMamba33

BlackMamba33
  • Asil Üye
  • 48 Mesaj
  • Ad Soyad:Cem AY
ağustosu beklerdim ben olsam...

alper7

alper7
  • Asil Üye
  • 69 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp Trend.
  • Ad Soyad:Alper Kaya
2011 leri tüketmek için fiyatlar kırılmaz mı peki? satarken 1yıldan kazanacağın fiyat farkı, şimdi ödeyeceğin fiyat farkı ve bekleme sürene göre değer ölçüde mi olur bu da var.

Hakan555

Hakan555
  • Asil Üye
  • 171 Mesaj
  • Ad Soyad:Hakan Kara
2012 ler geldiğinde en az 2.000 tl zam yaparlar. Ben aracımı haziran yerine ağustosta alsam 2 bin fark ödeyecektim. Ama led sop alacaktım:) Sonra tekrar ucuzlattılar. Bugün sipariş versem 12. ayda teslim alacak şekilde ayarlardım. Kampanyalardan ötürü.

Bu mesaj Hakan555 tarafından düzeltildi. Tarih: 3 Mayıs, 2011 - 22:00

extreme_oki

extreme_oki
  • Asil Üye
  • 137 Mesaj
  • Ad Soyad:Okan
bende şunu sorayım acaba 2012 model golflerin donanımında esp yokuş kalkış renkli bilgi ekranı ve yeni özellikler hidhline da standart olurmu acaba

qxN

qxN
  • Asil Üye
  • 181 Mesaj
  • Ad Soyad:Goksun YUCEL
Arkadaşlar lütfen bişey söyleyin martta sipariş verdik mayıs oldu hala sipariş numarası bile gelmedi, soruyorum gidip kota açılmadı diyolar, sizce bu olayı bi şekilde telafi eder mi vw ? yoksa bekleyecekmiyiz sonbahara kadar ?

muyasa

muyasa
  • Asil Üye
  • 290 Mesaj
  • Araç:TSI 160Hp High.DSG
  • Ad Soyad:murat yaşar
2010 ocak ayı ilk haftası sipariş geçildi 27.03 2010 tarihinde üretim bantından çıkş tarihidir.03.04 2010 tarihinde araç Ankaradaydı benim teslim aldığım gün 07.04 2010 dur...

qxN

qxN
  • Asil Üye
  • 181 Mesaj
İyi de hocam ben martta sipariş verdik daha sipariş numarası bile gelmedi diyorum :D golf 1.4 tsi ların kotası kapalıymış sistem almıyomuş siparişi, vw in bişekilde telafi etmesi lazım bu kadar bekletilir mi , kimbilir ne zaman gelicek araç

Haiwata

Haiwata

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 862 Mesaj
  • Ad Soyad:Sinan

qxN, 7 Mayıs, 2011 - 10:23 hakkında, demiş ki:

İyi de hocam ben martta sipariş verdik daha sipariş numarası bile gelmedi diyorum :D golf 1.4 tsi ların kotası kapalıymış sistem almıyomuş siparişi, vw in bişekilde telafi etmesi lazım bu kadar bekletilir mi , kimbilir ne zaman gelicek araç

Bunda VW nin ne kabahati varda telafi edecek?
2010 senesi sonuna kadar 2011 taleplerini Türkiye taleplerini bildirir.VW ütretir hangi dönemde ne kadar araç istendiği ile doğru olarak üretim yapar.
Türkiye de gerçekleşen talep artışını anında değiştirmesi mümkün değildir.Ancak üretim bandına bakar kota açabilirse araç üretir veya yollar.

qxN

qxN
  • Asil Üye
  • 181 Mesaj
Hocam o zaman başta haber vercekler uzayabilir diye, bize dediler 5 gün içinde sipariş numarasını vericez ordan takip edicez aracınız ne alemde diye, bugun mayısın 7 si daha sipariş numarası yok ortada , beklet babam beklet olur mu öyle, ben mi düşünücem bi çare onlar düşünücek.

EnKa

EnKa
  • VIP
  • 774 Mesaj
  • Ad Soyad:Engin Kantar
Ben aracını özel sipariş edip 8,5 ay bekleyen biri olarak diyebilirim ki , bu durum tamamen das auto'nun doğuş otoya vereceği kotayla ilgili , dönem dönem bu tarz bekletmeler olabiliyor . Şahsi fikrim vazgeçip başka bir markaya yönelmeyin ... İstediğiniz özelliklere sahip bir araca binmek var , birde istenmeyen bir araca zoraki binmek var , uhdeniz kalacaktır . Saygılar

Birde tavsiyem olacak , daha önce sipariş edip daha sonra farklı sebeplerle siparişlerini iptal eden kişiler olabiliyor. O yüzden bütün bayilerle iletişime geçin , iyi bir satış danışmanına denk gelirseniz , istediğiniz modeli özellikleri söylersiniz ve telefon numaranızı bırakırsanız , bir ihtimal böyle bir yöntemlede Golfünüze kavuşabilirsiniz .

Bu mesaj EnKa tarafından düzeltildi. Tarih: 7 Mayıs, 2011 - 11:34

qxN

qxN
  • Asil Üye
  • 181 Mesaj
Saolun hocam iyi oldu bu yapabiliriz öyle birşey.

bendiren

bendiren
  • Asil Üye
  • 82 Mesaj
  • Ad Soyad:Diren Serin

qxN, 7 Mayıs, 2011 - 10:58 hakkında, demiş ki:

Hocam o zaman başta haber vercekler uzayabilir diye, bize dediler 5 gün içinde sipariş numarasını vericez ordan takip edicez aracınız ne alemde diye, bugun mayısın 7 si daha sipariş numarası yok ortada , beklet babam beklet olur mu öyle, ben mi düşünücem bi çare onlar düşünücek.

Siparişi geçerken size teslimat süresinin 3 aya yakın olabileceğini söylemiş olmaları gerek ki söylemişlerdir..bende aracımı alırken 4 aya yakın beklemiştim...hatta bu dönem içerisinde golften vazgeçip opel astra falan alamayıda düşünmüştüm ama iyiki sabretmişim bence sizde hiç düşünmeden 3 ayın geçmesini bekleyin...

Haiwata

Haiwata

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 862 Mesaj

qxN, 7 Mayıs, 2011 - 10:58 hakkında, demiş ki:

Kota yok ne demek...!

Türkiye bu aracı şu an sipariş geçemiyor demek.

Türkiye sipariş geçemiyor ise ...

Sipariş numarası size nasıl verecek...

En temizi bu kadar para verilip bu araç alınır mı mantığı ile hareket edip sakın beklemeyin ve VW almayın...

Çünki daha aracı alamadan bu kadar sıkıntıdasınız alınca neler olacak düşünemiyorum .

Bu mesaj Haiwata tarafından düzeltildi. Tarih: 7 Mayıs, 2011 - 11:46

qxN

qxN
  • Asil Üye
  • 181 Mesaj
Hocam işte sen 38 yaşındasınbenim gibi düşünmüyosun başka açılardan bakıyosun, ben ehliyetimi almışım güzel bir araca binmek istiyorum, yazı arabasız yada eski bir arabayla geçirmek istemiyorum, o yüzden bu sabırsızlık.

Haiwata

Haiwata

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 862 Mesaj

qxN, 7 Mayıs, 2011 - 12:18 hakkında, demiş ki:

Hocam işte sen 38 yaşındasınbenim gibi düşünmüyosun başka açılardan bakıyosun, ben ehliyetimi almışım güzel bir araca binmek istiyorum, yazı arabasız yada eski bir arabayla geçirmek istemiyorum, o yüzden bu sabırsızlık.

Evet ben 38 yaşındayım bu doğru fakat;

Soru soruş şekline göre ısrarla cevap yazıyoruz.Fakat anlamak istemiyorsun.Şu an alamadığın bir otomobil için bu kadar panik ve saldırgan halindesin ...
Bende doğal olarak bu otomobile binmeye başladığında olabilecekleri düşünerek boşver alma diyorum.

Yazbaşı ehliyeti yeni almışsın. 4 ay bekleme diyorum.
Eğer bayide sırada olan biri vazgeçmezse,kredisi çıkmaz ise ancak sana sıra gelecek.Yoksa daha kota açılacak,istediğin arabanın üretimi belli olacakta gelecek....

Bu aşamalarda seni düşünemiyorum....

fth01

fth01
  • VIP
  • 656 Mesaj
  • Ad Soyad:Fatih
Göksun kardeşim senin siparişinin onaylanıp o aracın sana gelmesi Eylül ayını bulur bu satten sonra. 2012 Model olur yani.

icecube

icecube

Forum Yetkilisi

• Moderatör
  • 1.820 Mesaj
  • Ad Soyad:Engin Demir
Sinan abinin dedigi gibi olay burda kabahat aranacaksa size 5 gun icinde siparis nosu vericez diyen satıs temsilcisinde butun olay :oke:

dollin

dollin
  • Asil Üye
  • 103 Mesaj
  • Ad Soyad:Yılmaz Uslu

qxN, 7 Mayıs, 2011 - 12:18 hakkında, demiş ki:

Aynı yaşlarda olduğumuz için sizi çok iyi anlıyorum. Beklemek istemiyorsanız ve eğer çok fazla opsiyon ekletmiyecekseniz, ikinci el 5000 km civarı bir araç da bakabilirsiniz, hem daha az para ödemiş olursunuz, ayrıca istediğiniz ekipmanları sonradan ekletebilirsiniz. Çünkü bu durumda arkadaşların da söylediği gibi aracınız en iyi ihtimalle eylül gibi gelecektir.

Bu mesaj dollin tarafından düzeltildi. Tarih: 8 Mayıs, 2011 - 03:53