İçeriğe git

Golf Siparişi Hakkında Yardım Ve Destek

- - - - -

• Please log in to reply
Bu başlığa 509 cevap yazılmış

citm

citm
  • Asil Üye
  • 169 Mesaj
  • Araç:Diğer
  • Ad Soyad:İnanç
Araçta 16 jant oldugundan gerekli gormuyorum.Sanırım premium cep telefonu hazırlıgı eklettiniz araca ki bence guzel seçim.Gercekten ise yarar bir ozellik ;)

Cagri Yilmaz

Cagri Yilmaz
  • Facebook
  • 17 Mesaj

Mesajları Görüntülecitm, 5 Şubat, 2012 - 20:09 hakkında, demiş ki:

Araçta 16 jant oldugundan gerekli gormuyorum.Sanırım premium cep telefonu hazırlıgı eklettiniz araca ki bence guzel seçim.Gercekten ise yarar bir ozellik ;)

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Kısmetse aracı almaya geldiğimizde görüşmek üzere...

citm

citm
  • Asil Üye
  • 169 Mesaj
Rica ederim.Sadece teslimatta değil, teslimattan öncede beklerim ;)

mayham85

mayham85
  • Asil Üye
  • 529 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.
  • Ad Soyad:Yunus Emre ŞİMŞEK
bugun ulukislada meshur radar noktasinda polis cevirdi cekindim bir an radar a mi girdim diye.

adam basladi sormaya.

bu araba kac model

kac kurus yakio

dizel mi benzinli mi

hepsine sakince cevap verdim gbt yapip evraklari verdiler. megersem fsi golfu varmis. daha az yakan bir versiyon ariyormus.

kendisine inanc a ulasma bilgisi verdim nigdeden bir memur ararsa inanccim haberin olsn :D

citm

citm
  • Asil Üye
  • 169 Mesaj
Allah seni emii :) Eyvallah kanka.Niğde ye ikinci arabamı satmış olurum.geçen ay Passat 2.0 TDI vermiştim İl Özel İdaresine :D Niğde benden sorulur :D

mayham85

mayham85
  • Asil Üye
  • 529 Mesaj
  • Ad Soyad:Yunus Emre ŞİMŞEK
ulukisla ilce trafik mudurlugune vermis olrsn iste bi tane golf muhtemelen duplu 1.6 isticek senden :D

DeLphinuS

DeLphinuS
  • Asil Üye
  • 39 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Ozan Özdemir
Arkadaşlar merhaba , sipariş verirken en az ne kadar kapora istiyorlar ? Birde bir yasa varmış sanırım aracın en az %12-13'dü sanırım peşinat olarak veriliyormuş. Bu uygulanıyormu acaba ? Ne kadar peşinat istiyorlar en az ?

sertanipci

sertanipci
  • Asil Üye
  • 311 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp Trend.DSG
  • Ad Soyad:Servet İPÇİ
1000 TL ver yeter.

bugrad

bugrad
  • Asil Üye
  • 103 Mesaj
  • Araç:TDI 105Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Bugra Demirbas

Mesajları GörüntüleDeLphinuS, 21 Şubat, 2012 - 18:21 hakkında, demiş ki:

Arkadaşlar merhaba , sipariş verirken en az ne kadar kapora istiyorlar ? Birde bir yasa varmış sanırım aracın en az %12-13'dü sanırım peşinat olarak veriliyormuş. Bu uygulanıyormu acaba ? Ne kadar peşinat istiyorlar en az ?
Ne kadar az kapora verebiliyorsanız verin. Benden opsiyonlarımın fazla olması nedeniyle 1000 TL aldılar. Peşinat derken, arabayı teslim alırken verdiğiniz paradan bahsediyorsanız, o da tamamen pazarlık meselesidir. Çek ya da vadeli senet kabul ettirebiliyorsanız, muhtemelen KDV kadar bir tutarı sizden minimum peşinat olarak isteyeceklerdir. Kredi ile araÇ alacaksanız, zaten tüm ödemeyi peşin kabul edecekler. Bazı bankalar da aracın %100'üne bile kredi verebiliyor. (Bu da tamamen sizin kredibilitenizle ilgili)
Selamlar

DeLphinuS

DeLphinuS
  • Asil Üye
  • 39 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.DSG
  • Ad Soyad:Ozan Özdemir
Kredi kullarak almayı düşünüyorum yalnız kredi ile ödemede de peşinat istiyorlar sanırım artık. %100'e çıkartmıyorlar sanırım artık...

VeyselKobal

VeyselKobal
  • Facebook
  • 8 Mesaj
  • Ad Soyad:Veysel Kobal
selam arkadaşlar normalde gelmiş geziyor olmam gereken 19 kasım 2011 de sipariş ettiğim aracım hala daha üretime girmedi...tahmini geliş süresi ise nisan son hafta veya mayıs ilk hafta gözüküyor.aracın durumunu sormaya gittiğimizde,"isterseniz kaporanızı verelim bizim için sorun yok"(-ki 4000tl verdik-) diye küstah bir tavır takınılıyor hemde,sipariş ettiğimiz bayiden(iisim vermiyeyim)...arabaya yaklaşık +70000 lira para vereceğim,üstüne bu kadar süre bekleyeceğim,üstüne de bu adam bana bunu diyecek;insanın sinirlenmemesi mümkün olmuyor malesef.hemde zamanında sipariş ederken "bu,benim size kişisel taahhüdümdür,golflerin siparişlerinde hiçbir sıkıntı yok aracınız en geç martın ilk haftası gelir,hatta 1-2 hafta erken bile gelebilir" diye,kendinden emin konuşan satış temsilcisinin böyle pişkin bir tavır takınması sinirlerimizi bozdu.

allahı var,golf çok güzel bir araç,AMA bulunmaz hint kumaşı değil,dsg ile ilgili yakın çevremden bizzat şahit olduğum ve burada da okuduğum,kavrama ve mekatronik problemleri onun (en aznından dsg ile birlikte) kusursuz olmadığını da gösteriyor.

golf 7 nin tanıtılmasına az bir süre kalmışken,audi a3 ü yenilemişken,bmw 1 serisi bu kadar iyiyken,cenevre otomobil fuarıyla birlikte,mercedes a serisi ve volvo v40 ın katılımıyla premium compact sınıf bu kadar hareketlenecekken,vermiş olduğumuz golf 6 tsi+dsg kararını gözden geçiriyoruz.

bu hafta belli olur sanırım...eğer iptal edersem bayi adı ile birlikte buradan paylaşırım,bir arkadaşımızda sebeplenmiş olur sanırım.

gelecek araç 2012 model Golf VI TDI+DSG Highline modelidir.
ekstra olarak ledli bi-xenon farlar,sunroof,multinedia-in ipod bağlantısı ve koltuk altı çekmeceleri mevcuttur.renk ise şeker beyazdır.

dediğim gibi iptal olması halinde mutlaka paylaşırım.

öyle geliyor ki,bu forumun tam anlamıyla parçası olmadan bu forumdan ayrılacağım...

citm

citm
  • Asil Üye
  • 169 Mesaj
Burda iki yanlis var;
1.satis temsilcisinin dsg sanzimanli bir araca kesin tarih vermesi.
2.sizin bu aracin gecikme sebebi olarak bayiyi görmeniz.

Sahsen ben ozel siparis dsg arac icin asla kesin konusmam konusamam.Sadece tahmini teslim haftasini soyler ve bunun kesinlikle baglayici olmadigini iletirim.Araba ne zaman ki üretim karari alir o zaman tarihle ilgili kesin konusurum.

ati_03

ati_03
  • VIP
  • 631 Mesaj
  • Ad Soyad:Atilla Ö.

Mesajları GörüntüleVeyselKobal, 27 Şubat, 2012 - 01:21 hakkında, demiş ki:

selam arkadaşlar normalde gelmiş geziyor olmam gereken 19 kasım 2011 de sipariş ettiğim aracım hala daha üretime girmedi...tahmini geliş süresi ise nisan son hafta veya mayıs ilk hafta gözüküyor.aracın durumunu sormaya gittiğimizde,"isterseniz kaporanızı verelim bizim için sorun yok"(-ki 4000tl verdik-) diye küstah bir tavır takınılıyor hemde,sipariş ettiğimiz bayiden(iisim vermiyeyim)...arabaya yaklaşık +70000 lira para vereceğim,üstüne bu kadar süre bekleyeceğim,üstüne de bu adam bana bunu diyecek;insanın sinirlenmemesi mümkün olmuyor malesef.hemde zamanında sipariş ederken "bu,benim size kişisel taahhüdümdür,golflerin siparişlerinde hiçbir sıkıntı yok aracınız en geç martın ilk haftası gelir,hatta 1-2 hafta erken bile gelebilir" diye,kendinden emin konuşan satış temsilcisinin böyle pişkin bir tavır takınması sinirlerimizi bozdu.

allahı var,golf çok güzel bir araç,AMA bulunmaz hint kumaşı değil,dsg ile ilgili yakın çevremden bizzat şahit olduğum ve burada da okuduğum,kavrama ve mekatronik problemleri onun (en aznından dsg ile birlikte) kusursuz olmadığını da gösteriyor.

golf 7 nin tanıtılmasına az bir süre kalmışken,audi a3 ü yenilemişken,bmw 1 serisi bu kadar iyiyken,cenevre otomobil fuarıyla birlikte,mercedes a serisi ve volvo v40 ın katılımıyla premium compact sınıf bu kadar hareketlenecekken,vermiş olduğumuz golf 6 tsi+dsg kararını gözden geçiriyoruz.

bu hafta belli olur sanırım...eğer iptal edersem bayi adı ile birlikte buradan paylaşırım,bir arkadaşımızda sebeplenmiş olur sanırım.

gelecek araç 2012 model Golf VI TDI+DSG Highline modelidir.
ekstra olarak ledli bi-xenon farlar,sunroof,multinedia-in ipod bağlantısı ve koltuk altı çekmeceleri mevcuttur.renk ise şeker beyazdır.

dediğim gibi iptal olması halinde mutlaka paylaşırım.

öyle geliyor ki,bu forumun tam anlamıyla parçası olmadan bu forumdan ayrılacağım...
haklısınız malesef ufak sorunlar can sıkabiliyor ancak aracın geliş tarihi çoğu zaman farklı çıkabiliyor.benim aracımın siparişini mayısın ilk haftasında vermiştik 2011 de.aracın ağustos başı geleceği söyleniyordu ancak ertelene ertelene aracım ekim de geldi.geliş tarihinin uzamasında bende çok fikir değişikliği yaşadım.ki kapora da vermiştik.ancak her ne olursa olsun golf golftür.insanların dışarıdan golflere bakışı çok farklı şahsi kanaatimce.son partilerde sanıyorum dsg problemini de ortadan kaldırdılar.güzel opsiyonlu bir araç tercih etmişsiniz.yine de son karar sizde biter tabi.

teoman

teoman
  • Yeni Üyeler
  • 8 Mesaj
  • Ad Soyad:Ali Özgen
Şu anda Golf 1.4 tsi highline için DSG şanzıman farkı tam 8900 TL.
1-2 yıl önce 4-5000 TL civarı idi.
Octavia Elegance 1.4 tsi de ise DSG fiyat farkı ise 5000 TL.
Passat'da fiyat farkı 6300 TL.
Bu durumda DSGli Golf almak ya da sipariş etmek için amiyane tabirle göz göre göre çok büyük bir kazık yemeyi gözönüne almak gerekiyor.

fth01

fth01
  • VIP
  • 656 Mesaj
  • Ad Soyad:Fatih

Mesajları Görüntületeoman, 29 Şubat, 2012 - 11:44 hakkında, demiş ki:

Şu anda Golf 1.4 tsi highline için DSG şanzıman farkı tam 8900 TL.
1-2 yıl önce 4-5000 TL civarı idi.
Octavia Elegance 1.4 tsi de ise DSG fiyat farkı ise 5000 TL.
Passat'da fiyat farkı 6300 TL.
Bu durumda DSGli Golf almak ya da sipariş etmek için amiyane tabirle göz göre göre çok büyük bir kazık yemeyi gözönüne almak gerekiyor.

Yukarıda da bir kaç kez yazıldı. Fiyat farkının sebebi doğrudan DSG değil, Golfün manuel modellerinde indirime gidilmesi. Kampanya bittiğinde fiyat farkı normale dönmüş olacaktır. Amaç manuel satışını hızlandırmak, çünkü talep hep otomatiğe. Ellerindeki manuelleri de bir şekilde eritmeliler değil mi

lonely_man

lonely_man
  • Asil Üye
  • 214 Mesaj
  • Araç:TSI 122Hp High.
  • Ad Soyad:Hakan ILGAZ

Mesajları Görüntülefth01, 29 Şubat, 2012 - 13:04 hakkında, demiş ki:

Yukarıda da bir kaç kez yazıldı. Fiyat farkının sebebi doğrudan DSG değil, Golfün manuel modellerinde indirime gidilmesi. Kampanya bittiğinde fiyat farkı normale dönmüş olacaktır. Amaç manuel satışını hızlandırmak, çünkü talep hep otomatiğe. Ellerindeki manuelleri de bir şekilde eritmeliler değil mi
Doğuşun elinde manuel de yok ki. Ben araç alacağımda Tüm Türkiyede sadece 1 tane Highline Manuel 122lik araç vardı. Doğuşun bindirim yaptığı bir gerçek. Doğuş sadece buradan bindirim yapmıyor mesela 1.6TDI DSG Passatın vergisiz fiyat 2.0TDI DSG Passatın vergisiz fiyatından pahalı. Ne kadar bindirdiklerini siz düşünün.

Sessizlik

Sessizlik
  • Asil Üye
  • 47 Mesaj
  • Ad Soyad:Ali Ersin

Mesajları GörüntüleDeLphinuS, 21 Şubat, 2012 - 18:21 hakkında, demiş ki:

15 Ocak 2012 araç Jetta yeni sipariş geçtim.Adını koymak adına 500 TL kapora verdim.Şimdi üretimde.Eğer kredili almak isterseniz aracının teslim günündeki değeri üzerinden aracın %20 bedelini peşin nakit olarak istiyorlar.Gersi için vdf kerdi ile hallediyorlar.

fth01

fth01
  • VIP
  • 656 Mesaj
  • Ad Soyad:Fatih

Mesajları Görüntülelonely_man, 29 Şubat, 2012 - 13:48 hakkında, demiş ki:

Doğuşun elinde manuel de yok ki. Ben araç alacağımda Tüm Türkiyede sadece 1 tane Highline Manuel 122lik araç vardı. Doğuşun bindirim yaptığı bir gerçek. Doğuş sadece buradan bindirim yapmıyor mesela 1.6TDI DSG Passatın vergisiz fiyat 2.0TDI DSG Passatın vergisiz fiyatından pahalı. Ne kadar bindirdiklerini siz düşünün.

Olayı doğrudan doğuş olarak düşünmeyin ama bindirme yapmıyorlar da demiyorum. Vw'nin DSG üretimine yetişemediği konuşuluyor. Talebi azaltmak için ihraç ettiği ülkelere manuel satışını özendirmeleri doğrultusunda talimat verip fiyat indirimine gidilmiş.DSG talebinde başı çeken model ise Golf'müş. Bilgi bayi genel müdüründen alınmıştır.

ulusmuzikfulllgolf6

ulusmuzikfulllgolf6
  • Asil Üye
  • 122 Mesaj
  • Ad Soyad:ULUS CAN KARGAOĞLU

Mesajları Görüntülefth01, 29 Şubat, 2012 - 16:21 hakkında, demiş ki:

Olayı doğrudan doğuş olarak düşünmeyin ama bindirme yapmıyorlar da demiyorum. Vw'nin DSG üretimine yetişemediği konuşuluyor. Talebi azaltmak için ihraç ettiği ülkelere manuel satışını özendirmeleri doğrultusunda talimat verip fiyat indirimine gidilmiş.DSG talebinde başı çeken model ise Golf'müş. Bilgi bayi genel müdüründen alınmıştır.
Aynen arkadaşıma katılıyorum...

lonely_man

lonely_man
  • Asil Üye
  • 214 Mesaj

Mesajları Görüntülefth01, 29 Şubat, 2012 - 16:21 hakkında, demiş ki:

Bayii müdürü ile aranızdaki samimiyeti bilmiyorum. Ama bence manuel satışı özendirilecek olsa önce Almanyada indirim yapardı neden kampanya varmış gibi diğer ülkelerde indirim yapsın ki. Almanyada Benzinli Golflerde DSG farkı 1800Euro(4200Lira) dizellerde ise 2150Euro(5000lira). Ben aracımı sipariş ettiğimde almanya sitesine girip konfigüratörden kendi aracımı yaptım ve yanlış hatırlamıyorsam orada 5000lira kadar daha PAHALI çıkmıştı. Tabi o zamanlar kur 2.5liraya yakındı. Şimdi araçları Almanyadan daha ucuza satıyorken DSGye bu kadar fark koyulması doğuşun BENCE DSGden ne kadar çok kar ettiğinin göstergesidir. Araba fiyatı Almanyadan ucuz ama DSG neredeyse 2 katı daha pahalı.

teoman

teoman
  • Yeni Üyeler
  • 8 Mesaj
  • Ad Soyad:Ali Özgen
DSG talebine yetişemedikleri için manuellere indirim yapmak bence mantıklı değil. Vites seçimi bence arabadan önce gelir. önce ne güçte, ne büyüklükte, manuel ya da otomatik vb özelliklerde bir araç almak için karar verilir. Sonra piyasadaki seçeneklere bakılır. "Bu aracın otomatiği pahalı ben de bari manuel olanını alayım" diye bir seçim bana göre saçma olur. Benim için, fiyatı bana uymuyorsa başka model ve markalara bakarım. Şanzıman seçimimi değiştirmem.

VeyselKobal

VeyselKobal
  • Facebook
  • 8 Mesaj
Su an vw avek bayisindeyim.nisan son hafata gelecek olan aracim
Golf vi tdi dsg highline
Sunroof
Bixenon
Ipod baglantisi ve
Ktuk alti esya gozleri ile gelecek olan aracimi iptal ediyorum.almak isteyen varsa belki faydasi dokunur diye yaziyorum.
Beklemesinler yok yere o kadar sure

bugrad

bugrad
  • Asil Üye
  • 103 Mesaj

Mesajları GörüntüleVeyselKobal, 3 Mart, 2012 - 14:53 hakkında, demiş ki:

Su an vw avek bayisindeyim.nisan son hafata gelecek olan aracim
Golf vi tdi dsg highline
Sunroof
Bixenon
Ipod baglantisi ve
Ktuk alti esya gozleri ile gelecek olan aracimi iptal ediyorum.almak isteyen varsa belki faydasi dokunur diye yaziyorum.
Beklemesinler yok yere o kadar sure

Renk ne, teslim tarihi kesin mi?

lonely_man

lonely_man
  • Asil Üye
  • 214 Mesaj

Mesajları Görüntülebugrad, 3 Mart, 2012 - 15:24 hakkında, demiş ki:

Renk ne, teslim tarihi kesin mi?
Bunları başka bir dorumda belirtmiş umarım buraya yazmamda sakınca görmez. Araç Şeker Beyazı ve19 Kasımda sipariş edilmiş. Satış temsilcisi 3 ay sonra gelir demiş ama sanırım sarkmış ve son durum bu. Ben daha fazla sarkacağını düşünmüyorum zaten sarkarsa tüm siparişler sarkar.

bugrad

bugrad
  • Asil Üye
  • 103 Mesaj

Mesajları Görüntülelonely_man, 3 Mart, 2012 - 15:53 hakkında, demiş ki:

Bunları başka bir dorumda belirtmiş umarım buraya yazmamda sakınca görmez. Araç Şeker Beyazı ve19 Kasımda sipariş edilmiş. Satış temsilcisi 3 ay sonra gelir demiş ama sanırım sarkmış ve son durum bu. Ben daha fazla sarkacağını düşünmüyorum zaten sarkarsa tüm siparişler sarkar.
Teşekkürler.

bugrad

bugrad
  • Asil Üye
  • 103 Mesaj
Nisan ayında 116d, Türkiye'ye geliyormuş. Şu anda ön sipariş kabul ediyorlar. Hatta BMW fiyat listesinde 116d ED versiyonu 68000 civarında. Böyle giderse elim BMW'ye kayacak gibi. Doğuş kına yaksın.

VeyselKobal

VeyselKobal
  • Facebook
  • 8 Mesaj

Mesajları Görüntülelonely_man, 3 Mart, 2012 - 15:53 hakkında, demiş ki:

Yok yahu ne sakıncası :) Şeker beyazı siz söylemişsiniz zaten,teslim tarihi ise nisan son hafta ya da mayıs ilk hafta olarak gözüküyor.hatta bizle beraber sipariş verilen 3 golf daha üretime girmiş,yakında sizinki de girer dedilerfakat biz zaten kararımızı vermiştik;o sebeple de iptal ettik.

bugrad

bugrad
  • Asil Üye
  • 103 Mesaj

Mesajları GörüntüleVeyselKobal, 3 Mart, 2012 - 20:43 hakkında, demiş ki:

Yok yahu ne sakıncası :) Şeker beyazı siz söylemişsiniz zaten,teslim tarihi ise nisan son hafta ya da mayıs ilk hafta olarak gözüküyor.hatta bizle beraber sipariş verilen 3 golf daha üretime girmiş,yakında sizinki de girer dedilerfakat biz zaten kararımızı vermiştik;o sebeple de iptal ettik.

Hayırlı olsun. Peki hangi markayı düşünüyorsunuz? Ben yarın BMW 116i'yi yakından görmeye gideceğim.

VeyselKobal

VeyselKobal
  • Facebook
  • 8 Mesaj

Mesajları Görüntülebugrad, 3 Mart, 2012 - 23:10 hakkında, demiş ki:

Hayırlı olsun. Peki hangi markayı düşünüyorsunuz? Ben yarın BMW 116i'yi yakından görmeye gideceğim.

Şimdilik bir şey düşünmüyoruz.Bence siz de pek aceleci davranmayın;Premium Compact sınıf epeyce hareketlencek...
BMW 1 yenilendi,
A3 yenilendi (6 mart lansman),
Volvo V40 geliyor (6 mart lansman),
Mercedes A geliyor (6 mart lansman),
Golf 7 eli kulağında...

citm

citm
  • Asil Üye
  • 169 Mesaj

Mesajları GörüntüleVeyselKobal, 4 Mart, 2012 - 00:19 hakkında, demiş ki:

Şimdilik bir şey düşünmüyoruz.Bence siz de pek aceleci davranmayın;Premium Compact sınıf epeyce hareketlencek...
BMW 1 yenilendi,
A3 yenilendi (6 mart lansman),
Volvo V40 geliyor (6 mart lansman),
Mercedes A geliyor (6 mart lansman),
Golf 7 eli kulağında...

Volvo V40' ın fotoları yayınlandığı için lansman 6 mart olabilir ama Audi A3 ve Mercedes A-Class ortada fol yok yumurta yokken lansmanı 6 martta yapacaklarını sanmıyorum.Bu arada verdiğiniz karar umarım hayırlı olur.İnşallah Golf' den daha iyi bir araç alır binersiniz.